johnbond Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, matrixxx είπε Οχι, να μην υποθεσεις. Να διαβασεις τις οδηγιες και συγκεκριμενα το "3" και θα καταλαβεις τι φταιει. Ειναι εξαρχης λαθος ο συνδεσμος, αλλα επειδη εχω βαρεθει να τα λεω 7 χρονια ως μοντ και αλλα 7 πιο πριν ως απλο μελος, σταματησα. Ήξερα ότι υπάρχει πρόβλημα με τα newsletters αλλά επειδή το link έγραφε κάπου μέσα newsletter υπέθεσα ότι απλά έληξε
historland Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Στις 7/3/2020 στις 5:22 ΜΜ, Mhlogiatros είπε Επίσης ούτε κριτικές βρίσκεις που θα έπρεπε να σε προβληματίσει . Στα 160 τσιμπα τη δε το συζητάμε καν., 220 μου την είχαν αφήσει για αυτό την είχα πάρει Τις 1673 κριτικές στο Αμερικανικό Amazon δεν τις λες και ανύπαρκτες... Όρεξη να χεις να διαβάζεις... 1,673 ratings | 460 answered questions https://www.amazon.com/Philips-328E9FJAB-Frameless-FreeSync-DisplayPort/dp/B07KQXM8X6?th=1
Mhlogiatros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγω την εχω διπλα διπλα σε 2 AoC 32 1440p και ας πουμε οτι τη τρωει ακομα και απο lenovo 27 1080p. Πηγε στο μπαρμπα που τη θεωρει θει'κη αφου δεν εχει ξαναδει τετοιο μεγεθος . Ναι χρησιμοποιω και το amazon οριστε ενας φουκαρας που νομιζε οτι πηρε κελεπουρι και θα εχει τοσες ιντσες με 1080 αναλυση : Spoiler Oh my god this was the worst horrible terrible. Pixellated text and horrible and made me dizzy and the worst and bad and not good and bad too. Are you thinking about buying this as a computer monitor? I recommend that you do not. Don't read the description they provide, trust me - it's not a computer monitor. No no no no jn no. Oh my god no. God forbid. Please ono. Don't even think about it. On the other hand it is an attractive piece of hardware, aesthetically I mean Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2020 από Mhlogiatros
hasiotis_john Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Τελείως φιλικά γιατρέ, αλλά το ότι βγήκε κάποιος και έθαψε ένα προϊόν στο ίντερνετ, δεν μας λέει τίποτα απολύτως. Είναι ακριβώς το ίδιο με το δικό σου σχόλιο ότι η οθόνη είναι ..... σκατά! Καλοδεχούμενο το σχόλιο (και οποιοδήποτε σχόλιο), αλλά θα ήταν καλύτερα ν' αναλύσεις αυτά που σου είπα και στο άλλο μου σχόλιο. Πες μας επιγραμματικά που στηρίζεις το σχόλιο αυτό, είναι θέμα πάνελ, είναι θέμα κατασκευής, είναι τα χρώματα, είναι οι γωνίες θέασης, είναι κτλ κτλ κτλ? Τεχνολογικό φόρουμ είναι και τα χρειαζόμαστε αυτά που ρωτάω για να καταλάβουμε και οι υπόλοιποι. Πέρα από αυτό μπορεί και συ να κάνεις κάτι λάθος (πχ. να έχει πρόβλημα το hdmi σου ή να έχει θέμα το pc σου, οι drivers, ή η κάρτα γραφικών, μπορεί ακόμα και το ίδιο σου το μόνιτορ να σου έτυχε προβληματικό) στην χρήση της οθόνης γι' αυτό και να μην έχεις τ' αποτελέσματα που θα ήθελες. Βέβαια μπορεί όντως να είναι σκ@τά η οθόνη και να έχεις δίκιο, αλλά δεν βοηθάς και πολύ να καταλάβουμε ρε συ. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2020 από hasiotis_john 2
harris78 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε Εγω την εχω διπλα διπλα σε 2 AoC 32 1440p και ας πουμε οτι τη τρωει ακομα και απο lenovo 27 1080p. Πηγε στο μπαρμπα που τη θεωρει θει'κη αφου δεν εχει ξαναδει τετοιο μεγεθος . Ναι χρησιμοποιω και το amazon οριστε ενας φουκαρας που νομιζε οτι πηρε κελεπουρι και θα εχει τοσες ιντσες με 1080 αναλυση : Απόκρυψη περιεχομένων Oh my god this was the worst horrible terrible. Pixellated text and horrible and made me dizzy and the worst and bad and not good and bad too. Are you thinking about buying this as a computer monitor? I recommend that you do not. Don't read the description they provide, trust me - it's not a computer monitor. No no no no jn no. Oh my god no. God forbid. Please ono. Don't even think about it. On the other hand it is an attractive piece of hardware, aesthetically I mean Στο amazon που επικαλείσαι οι περισσότερες με διαφορά κριτικές είναι θετικές! 2 κριτικές κάτω από αυτή που έβαλες αναφέρει Excellent quality of image. Make sure of using it with DisplayPort cable or with HDMI 2.0 port so you get 60Hz in 4K (otherwise there is a big difference that can be seen when you move the mouse pointer quickly). This is not a problem with the monitor but rather with the limitations of resolution and refresh rate on hdmi 1.
Mhlogiatros Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) εχει και 4K και δε το χω βρει ακομα α καλα ... Παρτε πρεφα οτι μιλανε για 3-4 διαφορετικα μοντελα . hasiotis_john 2 πραματα : ειναι θαμπη ακομα και στη native αναλυση και βλεπω pixelated . Αν θυμαμαι καλα τη σεταρα πριν τη δώσω με gaming ρυθμισεις τις καλυτερες που εχει και ειναι με dp 1440p 74Hz freesync με καρτα 580 που το υποστηρίζει . Αν εχετε υποψη σας ρυθμισεις για καλιμπραρισμα παρακαλω πειτε . Ειναι στα 230.90 ακομα και για αρκετες μερες σαν offer και θα βρω το newsletter . Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2020 από Mhlogiatros
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα