Προς το περιεχόμενο

[Οθόνη/Monitor] PHILIPS 328E9FJAB 32'' CURVED @e-shop.gr 230.90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από το newsletter του e-shop.gr με δωρεάν μεταφορικα:

https://www.e-shop.gr/othoni-philips-328e9fjab-32-curved-quad-hd-p-PER.152496?utm_campaign=newsletter200305&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=2-otoni&utm_content=2.2-othoni+philips+328e9fjab+32+curved+quad+hd&offer=OFFER2009&d=200315

Οθόνη LCD VA LCD

Αναλογία Εικόνας 16:9
Μέγιστη ανάλυση 2560x1440 @75Hz
Χρόνος απόκρισης (τυπικός) 4 ms 
Λόγος αντίθεσης (τυπικός) 3000:1

Λειτουργία LowBlue Ναι
FreeSync Ναι
sRGB Ναι

Ανταγωνισμός από 278 με μεταφορικα:

https://www.bestprice.gr/item/2155404783/philips-328e9fjab.html

https://www.skroutz.gr/s/15749615/Philips-328E9FJAB.html

Έχει παίξει ξανά στα 239:

Η προσφορά ισχύει μέχρι 15/3. 

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχοντας και ένα πιστωτικό 70 ευρώ από το eshop στα 160 υποθέτω ότι αξίζει και με το παραπάνω σωστά; Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι δεν είναι ρυθμιζόμενη στο ύψος και έχω την εντύπωση ότι ένα κλικ ψηλή θα μου βγει σε σχέση με το ύψος που κάθομαι...το tilt down 5 μοίρες βοηθάει πιστέυετε;

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, hasiotis_john είπε

Καμιά γνώμη από κάποιον κάτοχο ή γνώστη , αξίζει? 

Εγω τη πηρα και δεν αξιζει μια τοσο σκ@τα ειναι η ποιοτητα της εικονας και ρυθμισμενη στο max κιολας 1440p 75Hz freesync

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimoskoutr είπε

Έχοντας και ένα πιστωτικό 70 ευρώ από το eshop στα 160 υποθέτω ότι αξίζει και με το παραπάνω σωστά; Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι δεν είναι ρυθμιζόμενη στο ύψος και έχω την εντύπωση ότι ένα κλικ ψηλή θα μου βγει σε σχέση με το ύψος που κάθομαι...το tilt down 5 μοίρες βοηθάει πιστέυετε;

Δεν νομίζω να βοηθήσει πολύ και ίσως και να κουράσει. Τώρα για το αν αξίζει και εγώ με χίλια θα έλεγα (στα 160) αλλά το μήλο από πάνω την αποκαλεί σαβουρα. Προσωπικά δεν την έχω δει, αλλά qhd 32 και curved για 160 δεν βρίσκεις αλλού

Δημοσ.

Επίσης ούτε κριτικές βρίσκεις που θα έπρεπε να σε προβληματίσει . Στα 160 τσιμπα τη δε το συζητάμε καν., 220 μου την είχαν αφήσει για αυτό την είχα πάρει

Δημοσ.

Μηλογιατρέ, εννοείς δεν έχει καλά χρώματα, δεν είναι ομοιόμορφο το πάνελ, έχει light bleeding, τα μαύρα του δεν είναι καλά, οι γωνίες θέασης. Τι απ' όλα?

• Like 3
Δημοσ.

Την έχω πάρει και εγώ στη προηγούμενη προσφορά. Δεν νομίζω ότι είναι χάλια και επίσης σε αυτά τα λεφτά δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο...

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, harris78 είπε

Την έχω πάρει και εγώ στη προηγούμενη προσφορά. Δεν νομίζω ότι είναι χάλια και επίσης σε αυτά τα λεφτά δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο...

3 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Εγω τη πηρα και δεν αξιζει μια τοσο σκ@τα ειναι η ποιοτητα της εικονας και ρυθμισμενη στο max κιολας 1440p 75Hz freesync

Την εχω και γω (αντιπροταση της samsung 32 που ειχε προσφορα ),ειναι κλασσικη va,πολυ καλο μαυρο,πολυ καλη αντιθεση,για τα χρωματα εαν εχεις συνηθισει σε ips θα σου φαινοντε οχι τοσο εντονα αλλα πιο κοντα στο φυσικο τους.Δεν εχει καλες γωνιες θεασης,θελει κεντρο αλλιως αρχιζουν και ξεθωριαζουν ,ασπριζουν τα παντα(τυπικο των va).Για οποιον θελει χρηση για ταινιες ,σειρες,παιχνιδια του την προτεινω.Εμενα ηρθε με ενα κολλιμενο πρασσινο πιξελ αλλα γενικα ειχε πολυ λιγο bleeding και σχεδον καθολου ghosting.Γενικα καλη κατασκευη,υλικα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, chocorello είπε

Τι ακριβώς περιμένατε από 1440p σε 32 ίντσες ρε παιδιά; Αυστηρά μέχρι 27 ίντσες για 1440p, ιδανικά 25 ίντσες.

Κανεις δεν μιλησε για θολουρα. Στην Asus δεν εχω θεμα με το ppi (σιγουρα βοηθαει το οτι ειναι Asus και sva). Οριακα ειναι καλα στις 32/1440. Αλλα παιζει ρολο και η αποσταση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, overpower είπε

Κανεις δεν μιλησε για θολουρα. Στην Asus δεν εχω θεμα με το ppi (σιγουρα βοηθαει το οτι ειναι Asus και sva). Οριακα ειναι καλα στις 32/1440. Αλλα παιζει ρολο και η αποσταση.

Τι να σου πω, εμένα δε μου αρέσει να διακρίνω pixel. Για οθόνη γραφείου 32άρα @ 1440p θεωρώ πως θα φαίνονται.
Προσωπικά οριακά αποδέχομαι ακόμα και το 1080p σε 24άρα. Χάνεται το smoothness και αρχίζουν και φαίνονται γωνίες.

Επεξ/σία από chocorello
  • Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, johnbond είπε

Τώρα τη βλέπω 289.. να υποθέσω τελείωσε η προσφορά;

Οχι, να μην υποθεσεις. Να διαβασεις τις οδηγιες και συγκεκριμενα το "3" και θα καταλαβεις τι φταιει. Ειναι εξαρχης λαθος ο συνδεσμος, αλλα επειδη εχω βαρεθει να τα λεω 7 χρονια ως μοντ και αλλα 7 πιο πριν ως απλο μελος, σταματησα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...