LongTom Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 8 λεπτά πριν, dterzakis είπε Δεν θα πάρω θέση αν είναι μουφα ή όχι το όλο project, αλλά σίγουρα οι 3d printers μαζί με την εξέλιξη της υπολογιστικής δύναμης δίνουν νέες δυνατότητες που δεν υπήρχαν πριν 10 χρόνια. Δείτε το παρακάτω βίντεο για ένα αντίστοιχο project και κάντε τις συγκρίσεις σας: Όπως λέει στο 16.40 και έπειτα, οι εταιρείες hypercar εμφανίζονται σαν τα μανιτάρια και εξαφανίζονται το ίδιο εύκολα. Η διαφορά του ΕΛ τύπου με την εν λόγω εταιρεία είναι αυτοί ότι έχουν εργαλεία, πρωτότυπα, λειτουργική παραγωγή και δελτίο παραγγελιών. | Το 3D printing και εν γένει το additive manufactoring όντως ήδη έφερε μεγάλες αλλαγές και θα δούμε πολλά περισσότερα (αλά IP based οικονομία με πελατειακή παραγωγή), με το βίντεο δείχνει πως γίνεται από επαγγελματίες ή τουλάχιστον κάποιους που το πήραν σοβαρά και προσπαθούν να το υλοποιήσουν (τα αποτελέσματα βέβαια μπορεί να μην είναι επιτυχημένα). Αντίθετα δεν είδα τίποτα παρόμοιο από τα ελληνικά βίντεο. Μόνο λόγια και μικροσκοπικά κομμάτια από πλαστικό. 2
NT1G Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, vamvakoolas είπε ρε παιδια μην αναλωνομαστε ηδη ανεβηκε (καποια ποστ πιο πισω) το βιντεο του τοπ μηχανικου Τατουρα που ο ανθρωπος με επιχειρηματα επι του τεχνικου (και οχι μονο) αμφιβαλλει για το εγχειρημα. Μπειτε στο κοπο 12 λεπτακια ειναι στο βιντεο Εγω σεβομαι που ο κυριος δινει ψωμι σε 9 ψυχες και ας κανει οτι κανει... Υπαρχει μια γενικη καχυποψια απο ανθρωπους του χωρου της αυτοκινησης αλλα εκτιμω οτι συντομα θα ξερουμε αν εχει ....κακο λυκο η ιστορια Το βίντεο πιο πίσω είναι 2:30 ώρες. Σε πιο λεπτό αρχίζει να μιλάει για αυτό;
SPYRER_007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Οι αμερικανοι ακομα τον κυνηγανε για τις μουφα μπιελες απο ανθρακνηματα που τους πουλησε................ Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από SPYRER_007 1
agnostos13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, SPYRER_007 είπε Οι αμερικανοι ακομα τον κυνηγανε για τις μουφα μπιελες απο ανθρακνηματα που τους πουλησε................ link;
NT1G Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Αναφορά σε κείμενο ... He gradually established his name internationally, working with teams of the highest caliber in motorsports, in WRC, BTCC, HILL CLIMB, DRAGSTER, RALLY CROSS, MotoGP and in 2007 he found himself involved with F1, developing high performance motorsport electronics & tuning automotive control systems. ... Είναι και μετριόφρων. Έχει δουλέψει λέει με ομάδες WRC, F1 και MotoGP ...
SPYRER_007 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 40 χρονια βιδώνω ξεβιδώνω .ΞΈΡΩ τι κυκλοφορει στη πiατσα..........Ποιος να βγαλει λινκ και που.Οποιος θελει πιστευει............ 6 λεπτά πριν, agnostos13 είπε link; Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από SPYRER_007 1 4
suspiria Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Ο αλλος ''απατεωνα'' τον ανεβαζει ''απατεωνα'' τον κατεβαζει. Και καποιος διαχειριστης δεν παρεμβαινει. Ασε που γραφει αυτο το ερμο εν ετει λαθος!
Coppermine Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, suspiria είπε Ο αλλος ''απατεωνα'' τον ανεβαζει ''απατεωνα'' τον κατεβαζει. Και καποιος διαχειριστης δεν παρεμβαινει. Ασε που γραφει αυτο το ερμο εν ετει λαθος! https://e-didaskalia.blogspot.com/2016/10/blog-post_780.html Σε αυτό έχεις δίκιο με έπιασες,είμαι ανορθόγραφος αλλά τουλάχιστον δεν είμαι τόσο άσχετος και ανόητος να παίρνω στα σοβαρά τον κάθε παπατζή που ποστάρει rendered images για αυτοκίνητο και με περισπούδαστο ύφος λέει ψέματα που δεν αντέχουν καν σε κριτική, όλο το πρόβλημα και παρά του ότι σας έδειξα βίντεο από το youtube όχι ότι μου φανεί που κάποιος με στοιχειώδες IQ μπορεί να αντιληφθεί τι είναι τι εξακολουθούμε να το συζητάμε γιατί απλά δεν έχετε το στοιχειώδες υπόβαθρο να αντιληφθείτε τα αυτονόητα.....ναι κάνε και υποδείξεις να παρέμβει mod μη σου θίξουμε το κελεπούρι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από Coppermine 6
suspiria Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Ειδες να γραφω πουθενα οτι συντασσομαι μαζι του; Οι κανονες του φορουμ εφαρμοζονται κατα το δοκουν του καθε διαχειριστη αυτο βλεπω. 24 λεπτά πριν, Coppermine είπε μη σου θίξουμε το κελεπούρι οτι να ναι οντως 1 1
vamvakoolas Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, NT1G είπε Το βίντεο πιο πίσω είναι 2:30 ώρες. Σε πιο λεπτό αρχίζει να μιλάει για αυτό; 35.50 μεχρι το 48'
agnostos13 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Coppermine είπε https://e-didaskalia.blogspot.com/2016/10/blog-post_780.html Σε αυτό έχεις δίκιο με έπιασες,είμαι ανορθόγραφος αλλά τουλάχιστον δεν είμαι τόσο άσχετος και ανόητος να παίρνω στα σοβαρά τον κάθε παπατζή που ποστάρει rendered images για αυτοκίνητο και με περισπούδαστο ύφος λέει ψέματα που δεν αντέχουν καν σε κριτική, όλο το πρόβλημα και παρά του ότι σας έδειξα βίντεο από το youtube όχι ότι μου φανεί που κάποιος με στοιχειώδες IQ μπορεί να αντιληφθεί τι είναι τι εξακολουθούμε να το συζητάμε γιατί απλά δεν έχετε το στοιχειώδες υπόβαθρο να αντιληφθείτε τα αυτονόητα.....ναι κάνε και υποδείξεις να παρέμβει mod μη σου θίξουμε το κελεπούρι ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ Προσβάλλοντας (έμεσα ή άμεσα) κόσμο δεξιά και αριστερά σε κάνει νομίζεις να δείχνεις κύρος; Δεν βλέπω οτι κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνει ο Πανόπουλος (και τον κατακρίνουμε γι αυτό), μόνο που εσύ δεν έχεις "project" να διαφημίσεις... ΥΓ. Ή μήπως έχεις; Επεξ/σία 5 Μαΐου 2020 από agnostos13 1
vamvakoolas Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 για να επανελθω στο θεμα: επειδη εχω φιλο που ασχολειται με βιοτεχνια με κατι παρομοιο αλλα σε μικροτερη κλιμακα (ποδηλατα) ο ανθρωπος εκανε σοβαρη μελετη για το αν η εταιρια του θα επιβιωσει, αν θα το αγοραζαν πραγματικα το ελληνικο προιον του κτλ ευτηχως ο ανθρωπος επιβιωνει εδω και χρονια (με ιδιοκτητες εγκαταστασεις) αλλα με σχεδον μηδεν κερδος (απλως εξοδα μισθοδοσιες) και εχει και επιχειρηση στο χωρο για να τα βγαζει και περα. Ο Πανοπουλος αραγε εκανε ερευνα αγορας; θα αγορασει πραγματικα καποιος το προιον; (μιλαμε για χιλιαδες αν οχι εκατονταδες ευρω) εχει παραγγελιες/προκαταβολες; Θα υπαρχει εγγυηση; ξαναγραφω δεν εχω σχεση με μηχανικη αλλα επιχειρηματικα περνει αρκετα ρισκα και φοβαμαι μην ο ανθρωπος μπει και "μεσα" οικονομικα στο τελος και καταστραφει...
zio10 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Καλά αν όντως βγει σίγουρα θα βρεθούν τρελαμένοι με πολλά λεφτά να το πάρουν.
vamvakoolas Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Δημοσ. 5 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, zio10 είπε Καλά αν όντως βγει σίγουρα θα βρεθούν τρελαμένοι με πολλά λεφτά να το πάρουν. υποθετω και εγω. Ομως επιχείρηση δε μπορει να συνεχισει χωρις ρευστοτητα. Αν δεν εχει λαβει προκαταβολες και απλως εφτιαξε ενα demo απο το υστερημα του για να "τραβηξει" πωλησεις.....παει βουλιαξε. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις