KoreanW Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Ναι σε ένα απόγευμα μελέτησαν τα ψαλίδια μπροστά, το άλλο πρωί τα σιλεντμπλόκ, το μεσημέρι την αεροτομή, το άλλο βράδυ την ηχομόνωση, τη βάση της μπαταρίας το σαββατοκύριακο και περίσσεψε χρόνος να λιώσουν τα τσιπάκια και να τα προγραμματίσουν κιόλας.
blackdeagle Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Tαλέντο μεγάλο...το Ελληνικό κράτος αν θέλει να σοβαρευτεί ποτέ?... πρέπει να τον αγκαλιάσει και να του παρέχει οποιαδήποτε στήριξη και βοήθεια... Αλλά που.......... 2
Γιαούρτι Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 αν του πάω το παπί μου λέτε να το βελτιώσει να κοντράρω έναν τύπο με hayabusa που μου τη βγαίνει; ή ασχολείται μόνο με αυτοκίνητα; 1
NT1G Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, KoreanW είπε Δεν είναι δικό μου το «προγραμματιστής» https://www.spyrospanopoulos.com/ Ναι, γιατί όχι . . . Αναφορά σε κείμενο He gradually established his name internationally, working with teams of the highest caliber in motorsports, in WRC, BTCC, HILL CLIMB, DRAGSTER, RALLY CROSS, MotoGP and in 2007 he found himself involved with F1, developing high performance motorsport electronics & tuning automotive control systems.
tigergreg Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 54 λεπτά πριν, Γιαούρτι είπε αν του πάω το παπί μου λέτε να το βελτιώσει να κοντράρω έναν τύπο με hayabusa που μου τη βγαίνει; ή ασχολείται μόνο με αυτοκίνητα; Μονο την πλεκτη μπιελα να βαλεις σ εχω για 100ΗΡ+...
DisRaptor Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Γιατι βρε τοσο κραξιμο τον ανθρωπο? Ο μεσος εντερπενερ που χτυπαει επιδοτηση ΕΣΠΑ και τρωει λεφτα απο τους φορους μας, πιο σοβαρος ειναι? ,🤪🧐🤯. Σοβαρα τωρα ομως, με τετοιο προμοσιον, απο ποιον περιμενει να παρει επιδοτηση? Απο δισεκατομυριουχους πατριωτες? Ελπιζω οχι...
telis Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα: λέει ο Έλληνας κατασκευαστής του chaos ότι τα ξέρει όλα και το τελειώνει, και όσοι τον πιστεύουν κατηγορούν ότι είναι ξερολες αυτοί που δεν τον πιστεύουν; 😁😄😀😂
MitsosDaBest13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, agnostos13 είπε Επιδοτεί η ΕΡΤ αγώνες dragster; Έτσι λένε. Έδωσε λεφτά στην Extreme Tuners και τελικά η ΕΡΤ δεν έδειξε ποτέ τον αγώνα τους. 2 ώρες πριν, blackdeagle είπε Tαλέντο μεγάλο...το Ελληνικό κράτος αν θέλει να σοβαρευτεί ποτέ?... πρέπει να τον αγκαλιάσει και να του παρέχει οποιαδήποτε στήριξη και βοήθεια... Αλλά που.......... Ε, ναι. Να του δώσει το κράτος μερικά εκατομμύρια, να τα βάλει στην τσέπη αυτός και οι άλλοι 9 "Ελλάνιοι" και αυτοκίνητο να μην δούμε ποτέ... 2
agnostos13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, MitsosDaBest13 είπε Έτσι λένε. Έδωσε λεφτά στην Extreme Tuners και τελικά η ΕΡΤ δεν έδειξε ποτέ τον αγώνα τους. Ε, ναι. Να του δώσει το κράτος μερικά εκατομμύρια, να τα βάλει στην τσέπη αυτός και οι άλλοι 9 "Ελλάνιοι" και αυτοκίνητο να μην δούμε ποτέ... Δώσε και εμένα μπάρμπα...
blackdeagle Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 50 λεπτά πριν, MitsosDaBest13 είπε Έτσι λένε. Έδωσε λεφτά στην Extreme Tuners και τελικά η ΕΡΤ δεν έδειξε ποτέ τον αγώνα τους. Ε, ναι. Να του δώσει το κράτος μερικά εκατομμύρια, να τα βάλει στην τσέπη αυτός και οι άλλοι 9 "Ελλάνιοι" και αυτοκίνητο να μην δούμε ποτέ... Το κράτος πρέπει να δίνει χρήματα με συγκεκριμενους ορους και προυποθεσεις και εφοσον δεν τηρουνται να προχωραει σε κυρωσεις. Ενα σοβαρο κράτος ετσι κανει...για αυτο στο εξωτερικό δεν μπορεί να ληστέψει κανείς το κράτος,γιατι σου κόβει τα χέρια.... 1
NTC Labs Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, blackdeagle είπε Το κράτος πρέπει να δίνει χρήματα με συγκεκριμενους ορους και προυποθεσεις και εφοσον δεν τηρουνται να προχωραει σε κυρωσεις. Ενα σοβαρο κράτος ετσι κανει...για αυτο στο εξωτερικό δεν μπορεί να ληστέψει κανείς το κράτος,γιατι σου κόβει τα χέρια.... Μια χαρά ληστεύουν το κράτος και στο εξωτερικό.... 5
blackdeagle Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μόλις τώρα, NTC Labs είπε Μια χαρά ληστεύουν το κράτος και στο εξωτερικό.... Για αυτο είναι δεκαετίες μπροστά...
Lanike71 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Βάζω στοίχημα ότι σε λίγο καιρό, θα υπάρξει ανακοίνωση που θα αναστέλλει την ανάπτυξη του σούπερκαρ, λόγω "τρικλοποδιών από την πολιτεία","τη γραφειοκρατία" και "τον Έλληνα με την κατσίκα του γείτονα"... 6
NTC Labs Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 37 λεπτά πριν, blackdeagle είπε Για αυτο είναι δεκαετίες μπροστά... Το πόσο μπροστά είναι το διαπιστώσαμε με την πανδημία (οχι δεν υποστηρίζω οτι η Ελλάδα γαμησε και έδειρε οπως τονίζουν μερικοί, απλά κωλόφαρδοι ήμασταν) Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από NTC Labs
agnostos13 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 5 ώρες πριν, thanasisxask είπε Με απλά μαθηματικά, αυτό που έχει υποσχεθεί, δεν μπορεί να το φτιάξει. Βάζεις το χέρι σου στη φωτιά οτι δεν μπορεί να βγάλει αμάξι; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις