ritchie77 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, KoreanW είπε ποιό ακριβώς αποτέλεσμα έχεις απτό και σε αυτό ήδη «διαπιστώνεις» την «κλασική ελληνική νοοτροπία». Ξαναδιάβασε μπας και καταλάβεις. Εγώ θα κρίνω βάση αποτελέσματος όταν και αν παρουσιαστεί. Εσύ κρίνεις χωρίς να υπάρχει κάτι για να κρίνεις. Η "ελληνική νοοτροπία" του ξερολισμού που κρίνει τα πάντα ακόμα και όταν δεν έχει δει το τελικό αποτέλεσμα. Πως θα σου φαινόταν αν στο σχολείο όταν έγραφες έκθεση και ερχόταν ο καθηγητής και σε ρωτούσε για τι θα γράψεις και αφού του απαντούσες θα σου έλεγε "αμφιβάλλω ότι μπορείς να γράψεις για αυτό το θέμα και επιπλέον δε μου αρέσει και η φάτσα σου" και σε βαθμολογούσε επιτόπου με 8 στα 20? Χωρίς να διαβάσει το τελικό αποτέλεσμα.
KoreanW Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Just now, ritchie77 said: Ξαναδιάβασε μπας και καταλάβεις. Εγώ θα κρίνω βάση αποτελέσματος όταν και αν παρουσιαστεί. Εσύ κρίνεις χωρίς να υπάρχει κάτι για να κρίνεις. Η "ελληνική νοοτροπία" του ξερολισμού που κρίνει τα πάντα ακόμα και όταν δεν έχει δει το τελικό αποτέλεσμα. Πως θα σου φαινόταν αν στο σχολείο όταν έγραφες έκθεση και ερχόταν ο καθηγητής και σε ρωτούσε για τι θα γράψεις και αφού του απαντούσες θα σου έλεγε "αμφιβάλλω ότι μπορείς να γράψεις για αυτό το θέμα και επιπλέον δε μου αρέσει και η φάτσα σου" και σε βαθμολογούσε επιτόπου με 8 στα 20? Χωρίς να διαβάσει το τελικό αποτέλεσμα. μετά τα περί «ελληνικής νοοτροπίας» «μπας και καταλάβεις» συνεχίζουμε τις προσβολές και επί προσωπικού, ενώ δεν έχουμε επιχείρημα τον «ξερολισμό» στον αφήνω γιατί δεν έχεις παρακολουθήσει και όλα τα ξέρεις και εγώ και ο Πανόπουλος και εσύ δεν έχουμε αντικείμενο να κρίνουμε κι από όλους μας ο προγραμματιστής Πανόπουλος γράφει μηχανολογικές εκθέσεις, λέει χωρίς να αποδεικνύει, κρίνουμε προς το παρόν άλλα πράγματα όπως το ότι επικαλείται επιδόσεις που δεν έχει τεστάρει επικαλείται ένα αποτέλεσμα μηχανολογίας φτιαγμένο μόνο από ελληνικά χέρια σε μια χώρα χωρίς παράδοση και υποδομή το οποίο δεν έχει ολοκληρώσει φτιαγμένο από ένα πλήθος 9 ατόμων που δεν αρκούν για να καλύψουν τα τεχνικά πεδία που είναι απαραίτητα για την ολοκλήρωση του τελευταίου οχήματος σε χρονικό διάστημα 1,5 έτους που δεν αρκεί για να μελετήσει τη θερμική απαγωγή χωρίς δοκιμές, πατέντες, τεχνογνωσία, εμπειρία, πόρους, υποδομές κλπ και υπολογίζει ότι το δικό του αποτέλεσμα θα λέγεται ανώτερο των σημερινών hypercar φταίμε εμείς ναι που τολμάμε να κρίνουμε 8
MitsosDaBest13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, NT1G είπε Α ναι. Μια άγνωστη VW προσπαθεί να φτιάξει ένα ηλεκτρικό αμάξι, id3 ; κάπως έτσι, και έχουν τρελά προβλήματα λέει με το software. Εδώ, θα έχουμε VR, κινήσεις χεριού, διαδραστικό περιβάλλον κ.τ.λ. Και η Tesla έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς προβλήματα με το software... Και ο Έλληνας ονειρεύεται να βάλει AR στον ματρακά του.
KoreanW Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Just now, MitsosDaBest13 said: Και η Tesla έχει αντιμετωπίσει κατά καιρούς προβλήματα με το software... Και ο Έλληνας ονειρεύεται να βάλει AR στον ματρακά του. είναι προγραμματιστής ο Πανόπουλος εκεί μπορεί κάτι να καταφέρει 1
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 25 λεπτά πριν, ritchie77 είπε Ξαναδιάβασε μπας και καταλάβεις. Εγώ θα κρίνω βάση αποτελέσματος όταν και αν παρουσιαστεί. Εσύ κρίνεις χωρίς να υπάρχει κάτι για να κρίνεις. Η "ελληνική νοοτροπία" του ξερολισμού που κρίνει τα πάντα ακόμα και όταν δεν έχει δει το τελικό αποτέλεσμα. Πως θα σου φαινόταν αν στο σχολείο όταν έγραφες έκθεση και ερχόταν ο καθηγητής και σε ρωτούσε για τι θα γράψεις και αφού του απαντούσες θα σου έλεγε "αμφιβάλλω ότι μπορείς να γράψεις για αυτό το θέμα και επιπλέον δε μου αρέσει και η φάτσα σου" και σε βαθμολογούσε επιτόπου με 8 στα 20? Χωρίς να διαβάσει το τελικό αποτέλεσμα. επειδη ειναι το ιδιο δυσκολο να στρωσεις το κωλο σου να διαβασεις εκθεση με το να φτιαξεις ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ενα αμαξι εξ ολοκληρου στην ελλαδα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΑΜ$*%*ΝΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΑΤΑΚΙΑ, και ολα αυτα με 10 ατομα. εχεις δικιο πρεπει να περιμενουμε το αποτελεσμα.. γελανε και οι πετρες. αν ποτε παρουσιασει το οτιδηποτε θα ειναι καμια προπαραγγελια απο κινα μερια, θα κανει και αυτο που ξερει καλα (βελτιωσεις) και θα προσευχεται να μην ανατιναχτει στη μια βολτα που θα κανει για να το δειξει. ουτε 500km/h, ουτε ελληνικο, ουτε hypercar
MitsosDaBest13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, ritchie77 είπε Δεν το έχω παρακολουθήσει ενδελεχώς το θέμα αλλά διαπιστώνω την κλασική ελληνική νοοτροπία. Μου φαίνεται ότι σας ενοχλεί που είναι Έλληνας. Αν το έκανε κάποιος ξένος θα ήταν σούπερουάου. Πως μπορεί να κάνετε κριτική σε κάτι που δεν έχετε δει? Υποθέτω ότι ο τύπος βγάζει τις ιδέες του προς τα έξω ψάχνοντας πιθανόν κάποιον χρηματοδότη για να υλοποιήσει το έργο του, όπως κάνουν όλοι Ο Πανόπουλος για να καλύψει τα τεράστια "κενά" αλήθειας, κατά κάποιο τρόπο έβαλε τους εθνικιστές να τον υπερασπιστούν. Αυτό κατάφερε με τις μπούρδες που έλεγε περί Ελλάδας και Ελλήνων. Όποιος νοήμων άνθρωπος του κάνει κριτική για τα ψέματα που είπε, τρώει κράξιμο ως "Ανθέλληνας" και "εθνομηδενιστής". 2 1
Ghost.Dog Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Κούρασε πολύ ο τύπος. Και τα promotions του. Για ένα "οχημα" που δεν χρειάζεται κανείς. 1
adi32 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Αυτό το πράγμα είναι αδύνατο να γίνει έτσι εύκολα. Ίσως έχει άλλους πίσω του.
MitsosDaBest13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, KoreanW είπε Καλά, ότι να 'ναι... Μόνο στα σχόλια βλέπεις links με τη Lamborghini που έφτιαξε μπιέλες από ανθρακόνημα εδώ και χρόνια και για τον Πανόπουλο το λένε "παγκόσμια πατέντα". Είναι προφανές ότι ο Σαρημπαλίδης του κάνει "πλάτες". Επίσης, διάβασα και κάτι ακόμα ενδιαφέρον, που δεν ήξερα. Στο Abu Dhabi ο Πανόπουλος πήγε να τρέξει με το Evo, με λεφτά της ΕΡΤ. Οπότε μάλλον με το Chaos δεν ψάχνει καν για επενδυτή, αλλά να μπει σε κάποιο ΕΣΠΑ και μετά ξέρετε τι θα γίνει... Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από MitsosDaBest13
dtzgr Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 2 ώρες πριν, NT1G είπε Α ναι. Μια άγνωστη VW προσπαθεί να φτιάξει ένα ηλεκτρικό αμάξι, id3 ; κάπως έτσι, και έχουν τρελά προβλήματα λέει με το software. Εδώ, θα έχουμε VR, κινήσεις χεριού, διαδραστικό περιβάλλον κ.τ.λ. Ναι, με επιταχύνσεις 2 και 3 g. Που ακίνητος στον καναπέ κάνεις gestures στο κινητό ή άλλα gadgets και τις μισές φορές δεν παίζει ή κάνει άλλο πράγμα. Κι εσύ θα οδηγείς αυτοκίνητο 500+ χλμ βασισμένο σε software in house της sp automotives με gestures. 1 ώρα πριν, KoreanW είπε είναι προγραμματιστής ο Πανόπουλος εκεί μπορεί κάτι να καταφέρει Ο Πανόπουλος είναι προγραμματιστής όσο ένας dj "παίζει μουσική". Ο "προγραμματισμός" που κάνει ο Πανόπουλος δεν έχει καμία σχέση με τον προγραμματισμό όπως τον εννοεί ο κόσμος της πληροφορικής. 2
KoreanW Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 9 minutes ago, dtzgr said: Ο Πανόπουλος είναι προγραμματιστής όσο ένας dj "παίζει μουσική". Ο "προγραμματισμός" που κάνει ο Πανόπουλος δεν έχει καμία σχέση με τον προγραμματισμό όπως τον εννοεί ο κόσμος της πληροφορικής. Δεν είναι δικό μου το «προγραμματιστής» Quote His field of study was computer programming and development of applied solutions, both software and hardware. https://www.spyrospanopoulos.com/
agnostos13 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 31 λεπτά πριν, MitsosDaBest13 είπε Καλά, ότι να 'ναι... Μόνο στα σχόλια βλέπεις links με τη Lamborghini που έφτιαξε μπιέλες από ανθρακόνημα εδώ και χρόνια και για τον Πανόπουλο το λένε "παγκόσμια πατέντα". Είναι προφανές ότι ο Σαρημπαλίδης του κάνει "πλάτες". Επίσης, διάβασα και κάτι ακόμα ενδιαφέρον, που δεν ήξερα. Στο Abu Dhabi ο Πανόπουλος πήγε να τρέξει με το Evo, με λεφτά της ΕΡΤ. Οπότε μάλλον με το Chaos δεν ψάχνει καν για επενδυτή, αλλά να μπει σε κάποιο ΕΣΠΑ και μετά ξέρετε τι θα γίνει... Επιδοτεί η ΕΡΤ αγώνες dragster; 20 λεπτά πριν, KoreanW είπε Δεν είναι δικό μου το «προγραμματιστής» https://www.spyrospanopoulos.com/ Άρα θα προγραμματίσει και τον εγκέφαλο και το autopilot; Ένας μηχανικός λιγότερος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις