thanasisxask Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Εγώ δεν έχω καταλάβει, το έχει φτιάξει και είναι έτοιμο για τον δρόμο; απλώς περιμένει να το παρουσιάσει πρώτα;
NTC Labs Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Μετά λοιπόν απο αυτά που δήλωσε ευχομαι πραγματικά να πατώσει για να διδαχθεί τι σημαίνει ταπεινοφροσύνη και επαγγελματισμός.
KoreanW Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 5 minutes ago, NT1G said: Α, θα το πάει και Nurburgring ... Πραγματικά πια δεν ξέρω. Αν άρχισε σαν αστείο, όλο γίνεται χειρότερο να σχολιάσει κανείς κάτι. Καταλαβαίνω ότι έχει μπει σε μια λογική να προκαλέσει και αν του βγει (επενδυτές και αγοραστές). Το ότι λέει για την Koenigsegg «Δεν θα ενδιέφερε κάτι από αυτόν τον κατασκευαστή. Θα με ενδιέφερε από κάποιον που έχει δοκιμαστεί σε κάποια πίστα με επίσημους χρόνους ώστε να μπορεί να υπάρχει σύγκριση» ; Για το Nurburgring που λέει κορωνοϊού (sic) θέλοντος φαντάζομαι θα πάει... θα μάθουμε κι όλοι μαζί τις επιδόσεις, κι η ανθρωπότης κι ο Πανόπουλος. αντε και για να ευθυμήσουμε αν μέχρι τώρα μιλάγαμε σοβαρά
manos08 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Όπα... Από όσα ξέρω δεν γίνεται ένα αμάξι να έχει μεγάλη τελική ( θες να ελαχιστοποιηθεί το drag) , και να τα πηγαίνει καλά σε πίστα ( αύξηση downforce , άρα και το drag). Αυτός είναι ο λόγος που αμάξια με μεγάλες τελικές, Bugatti Chiron , jesko absolute, έχουν μεγάλες τελικές , αλλά τα πάνε άσχημα σε πίστα, ενώ τα αδελφακια τους jesko και Chiron sport, έχουν μικρότερη τελική, αλλά είναι πιο καλά σε στροφές. Είναι ο ίδιος λόγους που όποιος έχει παρακολουθήσει αγώνα F1 , θα έχει δεί πως τελική έχουν κάπου στα 350 km/h. Τώρα πως το χάος θα έχει και τελική πάνω από 500km/h και θα είναι καλό σε πίστα, δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει... Θα βοηθούσε άμα μας έδινε κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες, καθώς επίσης και για τα 9 άτομα προσωπικό, μπορεί να έχει μαζέψει τους 9 καλύτερους Έλληνες μηχανικούς στο κόσμο, και τότε μάλιστα κάνουν για 90 μέσους μηχανικούς... Χωρίς αποδείξεις δεν μπορώ να τον αντικρούσω, αλλά χρειάζομαι και εγώ αποδείξεις για να πιστώ, πχ να μας τους γνωρίσει μέσα από ένα βίντεο, ή να αναρτήσει στην σελίδα του αυτούς και τα βιογραφικά τους...
thanasisxask Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 2 λεπτά πριν, manos08 είπε Όπα... Από όσα ξέρω δεν γίνεται ένα αμάξι να έχει μεγάλη τελική ( θες να ελαχιστοποιηθεί το drag) , και να τα πηγαίνει καλά σε πίστα ( αύξηση downforce , άρα και το drag). Αυτός είναι ο λόγος που αμάξια με μεγάλες τελικές, Bugatti Chiron , jesko absolute, έχουν μεγάλες τελικές , αλλά τα πάνε άσχημα σε πίστα, ενώ τα αδελφακια τους jesko και Chiron sport, έχουν μικρότερη τελική, αλλά είναι πιο καλά σε στροφές. Είναι ο ίδιος λόγους που όποιος έχει παρακολουθήσει αγώνα F1 , θα έχει δεί πως τελική έχουν κάπου στα 350 km/h. Τώρα πως το χάος θα έχει και τελική πάνω από 500km/h και θα είναι καλό σε πίστα, δεν ξέρω πως μπορεί να γίνει... Θα βοηθούσε άμα μας έδινε κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες, καθώς επίσης και για τα 9 άτομα προσωπικό, μπορεί να έχει μαζέψει τους 9 καλύτερους Έλληνες μηχανικούς στο κόσμο, και τότε μάλιστα κάνουν για 90 μέσους μηχανικούς... Χωρίς αποδείξεις δεν μπορώ να τον αντικρούσω, αλλά χρειάζομαι και εγώ αποδείξεις για να πιστώ, πχ να μας τους γνωρίσει μέσα από ένα βίντεο, ή να αναρτήσει στην σελίδα του αυτούς και τα βιογραφικά τους... Νταξει μωρέ ας κάνει κάνα 7ρι λεπτά στο nurburgring και ας πιάνει τα 500km/h...
Coppermine Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Eυτυχώς που υπάρχουν και άνθρωποι που καταλαβαίνουν πραγματικά ελπιδοφόρο όσο για τον οδηγό, δοκιμαστή, βελτιωτή, σχεδιαστή, προγραμματιστή, αεροναυπηγό, χητευτή, θηριοδαμαστή μου θύμισε αυτό 1
KoreanW Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 το θέμα με το Nurburbging είναι μήπως αντί για δευτερόλεπτα μετρήσει την πίστα σε μέτρα... dragster mode on
NT1G Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, KoreanW είπε Πραγματικά πια δεν ξέρω. Αν άρχισε σαν αστείο, όλο γίνεται χειρότερο να σχολιάσει κανείς κάτι. Καταλαβαίνω ότι έχει μπει σε μια λογική να προκαλέσει και αν του βγει (επενδυτές και αγοραστές). ... Το αστείο είναι ότι λέει ότι δεν θέλει ξένους επενδυτές.. Αλλά πρέπει να υποστηρίξει η πολιτεία... Φαντάζομαι γιατί οι επενδυτές θα περιμένουν κάποιο αποτέλεσμα;
KoreanW Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Just now, NT1G said: Το αστείο είναι ότι λέει ότι δεν θέλει ξένους επενδυτές.. Αλλά πρέπει να υποστηρίξει η πολιτεία... Φαντάζομαι γιατί οι επενδυτές θα περιμένουν κάποιο αποτέλεσμα; ένα προηγούμενο σχόλιο με έβαλε σε υποψίες για ΕΣΠΑ... αλλά όπως είπε κι ο Τατούρης, κάπου χρειάζεται κι ένα ΑΦΜ
NTC Labs Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, NT1G είπε Το αστείο είναι ότι λέει ότι δεν θέλει ξένους επενδυτές.. Αλλά πρέπει να υποστηρίξει η πολιτεία... Φαντάζομαι γιατί οι επενδυτές θα περιμένουν κάποιο αποτέλεσμα; Μάγος είσαι.....αλλά δεν παει για αρπαχτη μωρε....Και γιατί να τον στηρίξει η πολιτεία? Με ρώτησε εμενα ο πανοπουλος αν θελω να πληρωνω φορο για την καυλα του? Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από NTC Labs
NT1G Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 9 λεπτά πριν, manos08 είπε ... Θα βοηθούσε άμα μας έδινε κάποιες παραπάνω λεπτομέρειες, καθώς επίσης και για τα 9 άτομα προσωπικό, μπορεί να έχει μαζέψει τους 9 καλύτερους Έλληνες μηχανικούς στο κόσμο, και τότε μάλιστα κάνουν για 90 μέσους μηχανικούς... Χωρίς αποδείξεις δεν μπορώ να τον αντικρούσω, αλλά χρειάζομαι και εγώ αποδείξεις για να πιστώ, πχ να μας τους γνωρίσει μέσα από ένα βίντεο, ή να αναρτήσει στην σελίδα του αυτούς και τα βιογραφικά τους... Αν είσαι ένας από τους 9 καλύτερους Έλληνες μηχανικούς στον κόσμο, θα πας σε αυτόν για να φτιάξεις το ελληνικό ζουπερκαρ με πζιχή αντί να κόβεις $$$ σε χώρες που θα πληρώνουν αδρά για τις ικανότητες σου; 1
agnostos13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, NT1G είπε Το αστείο είναι ότι λέει ότι δεν θέλει ξένους επενδυτές.. Αλλά πρέπει να υποστηρίξει η πολιτεία... Φαντάζομαι γιατί οι επενδυτές θα περιμένουν κάποιο αποτέλεσμα; Δεν λέει οτι δεν θέλει ξένα κεφάλαια, λέει οτι δεν θέλει να πάει η εταιρεία στο εξωτερικό και πρέπει να βοηθήσει σε αυτό και η πολιτεία (;)... Τα υπόλοιπα περί ικανότητας των Ελλήνων τα έχουμε χιλιοσχολιάσει, δεν έχει νόημα να τα λέμε άλλες τόσες... 7 λεπτά πριν, KoreanW είπε ένα προηγούμενο σχόλιο με έβαλε σε υποψίες για ΕΣΠΑ... αλλά όπως είπε κι ο Τατούρης, κάπου χρειάζεται κι ένα ΑΦΜ Δεν έχει ΑΦΜ στην extreme tuners ή είναι δύσκολο να ανοίξει αν χρειαστεί νέο; Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από agnostos13
KoreanW Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, NTC Labs said: Μάγος είσαι.....αλλά δεν παει για αρπαχτη μωρε....Και γιατί να τον στηρίξει η πολιτεία? Με ρώτησε εμενα ο πανοπουλος αν θελω να πληρωνω φορο για την καυλα του? Σου απαντάει :και για αυτό : « Spyros Panopoulos Automotive : Μακάρι να πάνε όλα καλά όπως τα σχεδιάζουμε ώστε όλοι οι Έλληνες να μην έχουν λόγο να ξενιτεύονται να κάνουν το όνειρο τους σε ξένες εταιρείες. Και όσοι είναι έξω τώρα να έρθουν εδώ σε εμάς. Ήρθε η ώρα η Ελλάδα να κρατήσει εδώ ότι της αξίζει ! 🇬🇷 Μπορώ να σας πω σίγουρα ότι θα κάνω τα πάντα να γίνει πράξη και να τελειώσει ότι ξεκινήσαμε. Εφόσον γίνει πράξη να είστε σίγουροι ότι θα αλλάξουν τα πραγματα στον τομέα των hypercars σε όλο τον κόσμο. Ξέρω είναι δύσκολο και χρονοβόρο όλο αυτό, βασιζόμενοι στα ελληνικά μυαλά και δυναμικό γίνεται πολύ ευκολότερο. » ( youtube tPkGxHNod2M ) 5 minutes ago, agnostos13 said: Δεν λέει οτι δεν θέλει ξένα κεφάλαια, λέει οτι δεν θέλει να πάει η εταιρεία στο εξωτερικό και πρέπει να βοηθήσει σε αυτό και η πολιτεία (;)... Τα υπόλοιπα περί ικανότητας των Ελλήνων τα έχουμε χιλιοσχολιάσει, δεν έχει νόημα να τα λέμε άλλες τόσες... Δεν έχει ΑΦΜ στην extreme tuners ή είναι δύσκολο να ανοίξει αν χρειαστεί νέο; αν το εταιρικό σχήμα της Σπυ.Πα. είναι extreme tuners ή αν οι συζητήσεις με το Υπουργείο έχουν γίνει στο όνομα της tuning εταιρείας ΟΚ * υποτίθεται ότι η Σπυ.Πα. είναι υπαρκτό μέγεθος τη στιγμή που μιλάμε Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από KoreanW
NTC Labs Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, KoreanW είπε Σου απαντάει :και για αυτό : « Spyros Panopoulos Automotive : Μακάρι να πάνε όλα καλά όπως τα σχεδιάζουμε ώστε όλοι οι Έλληνες να μην έχουν λόγο να ξενιτεύονται να κάνουν το όνειρο τους σε ξένες εταιρείες. Και όσοι είναι έξω τώρα να έρθουν εδώ σε εμάς. Ήρθε η ώρα η Ελλάδα να κρατήσει εδώ ότι της αξίζει ! 🇬🇷 Μπορώ να σας πω σίγουρα ότι θα κάνω τα πάντα να γίνει πράξη και να τελειώσει ότι ξεκινήσαμε. Εφόσον γίνει πράξη να είστε σίγουροι ότι θα αλλάξουν τα πραγματα στον τομέα των hypercars σε όλο τον κόσμο. Ξέρω είναι δύσκολο και χρονοβόρο όλο αυτό, βασιζόμενοι στα ελληνικά μυαλά και δυναμικό γίνεται πολύ ευκολότερο. » ( youtube tPkGxHNod2M ) Όλοι οι Έλληνες? ΟΛΟΙ? για ποσες χιλιαδες ξενιτεμένους μιλάμε? Μην νομίζει οτι ειναι 5-10 ας πούμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις