Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Bρε παιδιά βλέπω εδώ μέσα ότι η πλειοψηφία των γραφώντων κατηγορεί τον κ. Πανόπουλο και υπόψιν δεν γνωρίζω τον εν λόγω κύριο και πολύ ασφισβητήται την ικανότητα ενός ανθρώπου και Έλληνα να κατσκευασει κάτι καλό και θα σας αναφέρω την περίπτωση ενός άλλου ΜΕΓΑΛΟΥ Έλληνα που δυστυχώς πέθανε πρόσφατα του Σωτήρη Σοφιανόπουλου που ενώ είχε είχε ξεκινήσει να δημιουργεί από πιστόλια μέχρι πυραύλους και τορπιλακάτους και ένα μοναδικό καύσιμο πυραύλων την υδραζίνη το ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ Ελληνικό κράτος το κατέστρεψε και δεν τον άφησε να προχωρήσει γιατί βλέπεις πως θα εισέπραταν τις μίζες από την αγορές οπλικών συστημάτων και γενικά πολεμικού υλικού οι εκάστοτε κραττούντες την εξουσία, μάλιστα είχα διαβάσει ότι όταν ο Διάσημος κατασκευαστής όπλων Ιταλός ΒΕΡΕΤΑ του είπα ότι κάποιος που έχει μία φαρμακοβιομηχανία στην Ελλάδα κατασκευάζει όπλα και πιστόλια σε αρχικό στάδιο δεν το πίστεψε και πήρε το αεροπλάνο και πήρε το αεροπλάνο και ήρθε στην Ελλάδα και πήγε στο εργοστάσιο της ΧΡΩΠΕΙ τότε να συναντήσει τον κ. Σωτήρη Σοφιανόπουλο που δεν τον γνώριζε για να δει και να μάθει εάν ήταν αλήθεια αυτό.Ο Σωτήρης Σοφιάνοπουλος μέχρι πετρέλαιο έβγαζε στην Ζάκυνθο και μάλιστα πήγαν να τον κλείσουν στην φυλακή και γενικά το Ελληνικό κράτος τον κυνήγησε που ο άνθρωπος έφτιαχνε ότι έφτιαχνε με δικά του κεφάλαια και δεν είχε πάρει δάνεια η επιδοτήσεις από το κράτος, τώρα στην περίπτωση του κ. Πανόπουλου προβλέπω ότι θα έχει άσχημο επιχειρηματικό τέλος γιατί είναι σίγουρο ότι το ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ Ελληνικό κράτος όταν δει ότι δημιουργεί κάτι καλό θα τον κυνηγήσει ανελέητα και εκτός εάν τον γλυτώσουν οι νόμοι της Ευρωπαικής Ένωσης γιατί σε αυτή η χώρα όπως έλεγε και ο Αριστοτέλης Ωνάσης τρώει τα παιδιά της σαν τον Κρόνο.

Επεξ/σία από moufas999
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 437
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ σαν εντελώς ανίδεη πάνω σε όλο αυτό το θέμα να ρωτήσω κάτι; Μπορεί κάποιος που δεν είναι μηχανικός να φτιάξει ένα αυτοκίνητο τέτοιας κλάσης; σοβαρά το ρωτάω, χωρίς δόση ειρωνίας, θα ήθελα μια απάντηση.

Πραγματικά απορώ που κάποιοι θεωρούν ότι θα το φτιάξει κιόλας, δεν χρειάζεται να έχεις εξειδικευμένες γνώσεις για να καταλάβεις ότι όλο αυτό είναι εντελώς μπούρδα.

(Η μόνη μου επαφή με το σπορ είναι ότι απλά λατρεύω τα αυτοκίνητα- όλα! χωρίς καμία εξαίρεση! :) :) :) )

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή πολλά έχουμε διαβάσει σε αυτό το θέμα, θα ήθελα να πω το εξής.

Στην προκειμένη περίπτωση, έχουμε έναν άνθρωπο που μιλάει με ασέβεια ως προς τον χώρο της αυτοκίνησης και γενικά προς τους ανθρώπους.

Δεύτερον τι έχει καταφέρει και τι όχι μόνο να περιμένουμε μπορούμε, αν κάποιος γνωρίζει περισσότερα εδώ είμαστε να τον ακούσουμε.

Αλλά η συνέντευξη είναι επιπέδου καφενείου και χειρότερη κατά την προσωπική μου άποψη. Το μόνο που βλέπουμε είναι εφέ και ανακρίβειες. Όταν προσωπικά είδα πρώτη φορά το βίντεο και άκουσα -300 βαθμούς λέω τι λέει ρε, αυτός δεν ξέρει ούτε το απόλυτο μηδέν. Μετά είπε το αυτοκίνητο μπορεί να οδηγείτε διαδραστικά ή κάπως έτσι. Εκεί κατάλαβα ότι λέει αερολογίες γιατί με 9 άτομα προσωπικό δεν γίνεται να τα κάνεις όλα αυτά.

Δεν είμαι ούτε κατά ούτε τίποτα πραγματικά εύχομαι να πετύχει γιατί πάνω απ' όλα είμαι λάτρης της αυτοκίνησης. Αλλά δεν θα κάτσω να πιστέψω και ότι μου πετάνε ειδικά χρησιμοποιώντας τον πατριωτισμό για να με πείσουν.

Ελπίζω να βγω ψεύτης στην Γενεύη.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακριβως επειδη εισαι ανιδεη δεν μπορεις να καταλαβεις.

Φυσικα και εχει γνωσεις μηχανικου ξερει απο υλικα και απο σχεδιαση σε cad.

Και ο καθε ανιδεος δεν μπορει να χωρεσει το μυαλο του

πως καποιος που εχει καυλα γνωσεις παθος ψαχνει διαβαζει δοκιμαζει μπορει να κανει φοβερα πραματα.

one man show κανει.

Επεξ/σία από j2k
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, moufas999 είπε

Bρε παιδιά βλέπω εδώ μέσα ότι η πλειοψηφία των γραφώντων κατηγορεί τον κ. Πανόπουλο και υπόψιν δεν γνωρίζω τον εν λόγω κύριο και πολύ ασφισβητήται την ικανότητα ενός ανθρώπου και Έλληνα να κατσκευασει κάτι καλό και θα σας αναφέρω την περίπτωση ενός άλλου ΜΕΓΑΛΟΥ Έλληνα που δυστυχώς πέθανε πρόσφατα του Σωτήρη Σοφιανόπουλου που ενώ είχε είχε ξεκινήσει να δημιουργεί από πιστόλια μέχρι πυραύλους και τορπιλακάτους και ένα μοναδικό καύσιμο πυραύλων την υδραζίνη το ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ Ελληνικό κράτος το κατέστρεψε και δεν τον άφησε να προχωρήσει γιατί βλέπεις πως θα εισέπραταν τις μίζες από την αγορές οπλικών συστημάτων και γενικά πολεμικού υλικού οι εκάστοτε κραττούντες την εξουσία, μάλιστα είχα διαβάσει ότι όταν ο Διάσημος κατασκευαστής όπλων Ιταλός ΒΕΡΕΤΑ του είπα ότι κάποιος που έχει μία φαρμακοβιομηχανία στην Ελλάδα κατασκευάζει όπλα και πιστόλια σε αρχικό στάδιο δεν το πίστεψε και πήρε το αεροπλάνο και πήρε το αεροπλάνο και ήρθε στην Ελλάδα και πήγε στο εργοστάσιο της ΧΡΩΠΕΙ τότε να συναντήσει τον κ. Σωτήρη Σοφιανόπουλο που δεν τον γνώριζε για να δει και να μάθει εάν ήταν αλήθεια αυτό.Ο Σωτήρης Σοφιάνοπουλος μέχρι πετρέλαιο έβγαζε στην Ζάκυνθο και μάλιστα πήγαν να τον κλείσουν στην φυλακή και γενικά το Ελληνικό κράτος τον κυνήγησε που ο άνθρωπος έφτιαχνε ότι έφτιαχνε με δικά του κεφάλαια και δεν είχε πάρει δάνεια η επιδοτήσεις από το κράτος, τώρα στην περίπτωση του κ. Πανόπουλου προβλέπω ότι θα έχει άσχημο επιχειρηματικό τέλος γιατί είναι σίγουρο ότι το ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ Ελληνικό κράτος όταν δει ότι δημιουργεί κάτι καλό θα τον κυνηγήσει ανελέητα και εκτός εάν τον γλυτώσουν οι νόμοι της Ευρωπαικής Ένωσης γιατί σε αυτή η χώρα όπως έλεγε και ο Αριστοτέλης Ωνάσης τρώει τα παιδιά της σαν τον Κρόνο.

Υπάρχει αξιόπιστη πηγή για όλα αυτά; 

Γιατί στο ίντερνετς είναι ουσιαστικά ένα "άρθρο" κείμενο που αναπαράγεται από διάφορες..."πηγές" με κύριο γνώμονα το "ήταν εθνοσωτήρας αλλά οι ΧΧΧΧ τον έφαγαν!!11!!" .

To μόνο αξιόπιστο που είδα είναι ότι έκανε αγώνες, δοκίμασε να βγάλει πετρέλαιο από μια ήδη γνωστή περιοχή και είχε κάποιες αξιόλογες πατέντες σε βιομηχανικά χρώματα.

Η υδραζίνη είναι γνωστή από το 19ο αιώνα (όπως είδα) και τα λοιπά φαίνονται ως...ιστορίες να το πω ωραία. 

|

BTW:

Ξέρουμε τίποτα για τα όπλα; Μήπως ήταν στυλ khyber pass ή κινεζικά και για αυτό δεν ασχολήθηκε ποτέ κανείς ξανά;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, vampira είπε

Εγώ σαν εντελώς ανίδεη πάνω σε όλο αυτό το θέμα να ρωτήσω κάτι; Μπορεί κάποιος που δεν είναι μηχανικός να φτιάξει ένα αυτοκίνητο τέτοιας κλάσης; σοβαρά το ρωτάω, χωρίς δόση ειρωνίας, θα ήθελα μια απάντηση.

Πραγματικά απορώ που κάποιοι θεωρούν ότι θα το φτιάξει κιόλας, δεν χρειάζεται να έχεις εξειδικευμένες γνώσεις για να καταλάβεις ότι όλο αυτό είναι εντελώς μπούρδα.

(Η μόνη μου επαφή με το σπορ είναι ότι απλά λατρεύω τα αυτοκίνητα- όλα! χωρίς καμία εξαίρεση! :) :) :) )

εξαρτάται πως το ορίσεις το "φτιάξει" ?

Μπορεί κάποιος που δεν είναι "μηχανικός" να φτιάξει πύραυλο ?

Ναι φυσικά και μπορεί. O Musk ας πούμε δεν είναι μηχανικος και θα μπρούσε κάποιος να πει ότι "εφτιαξε" πύραυλο ... η εταιρεία του προφανώς όχι ο ίδιος μόνος του.

Θα μπορούσε κάποιος που δεν μηχανικός είναι να φτιάξει το chaos

Πάρα πολύ πιθανό,

Θα μπορούσε κάποιος (ακόμα και ο καλύτερος μηχανικός στον κόσμο να είναι) που δείχνει ένα καλοβαμένο γκαράζ, ένα "ψυγείο algida", μία μεταλλική πόρτα, 4-5 τόπια καρπον και κάποιες μπιέλες που κανεις δε ξέρει τι είναι και 2-3 gaming καρέκλες στη μέση του γκαράζ, να πείσει έναν οποιοδήποτε που κάνει ένα σοβαρό due diligence για να του δώσει τα λεφτά για να απιοκτήσει όλες τις υποδομές, έμψυχες και άψυχες για να φτιάξει το Chaos ;

ΟΧΙ

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 4
  • Thanks 4
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, j2k είπε

πως καποιος που εχει καυλα γνωσεις παθος ψαχνει διαβαζει δοκιμαζει μπορει να κανει φοβερα πραματα.

one man show κανει.

Επειδή πραγματικά σε βαρέθηκα να γράφεις. Πρώτον ο κ. Πανόπουλος πρέπει να μάθει ότι τα φαρενάιτ δεν είναι η μονάδα μέτρησης της θερμοκρασίας που χρησιμοποιούμε συνήθως. (Αν κατάλαβες κατάλαβες). Τι εννοείς ξέρει από cad από cad γνωρίζω και εγώ όπως και από FEA αυτό δεν σημαίνει τίποτα είναι απλά ένα εργαλείο. Και επειδή το τόνισες και έτυχε να δω μία δοκιμή ενός εμβόλου που έχει ανεβάσει (φυσικά δεν έδειχνε το πρόγραμμα γιατί 99% το έχει σπασμένο) αλλά είναι από την πλατφόρμα της autodesk και το καταλαβαίνεις από το εικονίδιο πάνω δεξιά της όψης top. Άρα χρησιμοποιεί το πρόγραμμα inventor για να κάνει δοκιμή του εμβόλου. Που να τονίσω ότι από το inventor κάνεις μόνο προμελέτη και όχι μελέτη. Ελπίζω να κατάλαβες γιατί μάλλον εσύ είσαι ο ανίδεος εδώ.

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, vampira είπε

Κι εγώ από μηχανολογία δεν ξέρω, απλά μου αρέσουν τα αυτοκίνητα από μικρό παιδί. 

Όμως έχω γνώσεις 3D design και τις περισσότερες φορές μπορώ να καταλάβω αν κάτι είναι φτιαγμένο σε πρόγραμμα υπολογιστή. Ειδικά στην εικόνα που οι εξατμίσεις εξαφανιζονται, κάνει "κρα"... Όταν ακούω και για εξαρτήματα από 3D εκτυπωτή, το πράγμα γίνεται ακόμα πιο αστείο.

Δηλαδή με τόσα χρόνια εμπειρίας και δοκιμών, ο Pagani και ο Koenigsegg ή έστω μηχανικοί της Formula 1 δεν το είχαν σκεφτεί και όλοι περίμεναν τον "Αίλυννα πατρειότυ", να τους δείξει πως γίνεται. 😂

Επεξ/σία από MitsosDaBest13
  • Like 4
Δημοσ.

Και εγώ έχω γνώσεις ιατρικής, αλλά γιατρός δεν είμαι και το πιο πιθανό είναι να μην πάω να κάνω σε κανέναν εγχείριση ανοιχτής καρδιάς. Και κυρίως δεν θα πω ότι μπορώ να κάνω μία 😉

Πιο σοβαρά τώρα όμως, οι επιφυλάξεις όλων μας νομίζω ότι βασίζονται στην γνώση ότι άλλο είναι να βελτιώσεις έναν υπάρχον, δοκιμασμένο κινητήρα έστω με δικά σου εξαρτήματα και άλλο να φτιάξεις έναν δικό σου από την αρχή. Και μάλιστα εσύ ο ίδιος που δεν είσαι μηχανικός.

Just saying ..

26 λεπτά πριν, j2k είπε

one man show κανει.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, armagedwnn είπε

...Όταν προσωπικά είδα πρώτη φορά το βίντεο και άκουσα -300 βαθμούς λέω τι λέει ρε, αυτός δεν ξέρει ούτε το απόλυτο μηδέν. ...

-300 βαθμούς Fahrenheit. Τι πιο λογική μονάδα να αναφέρεις σε μια συνέντευξη. 🤷‍♂️

32 λεπτά πριν, j2k είπε

...

Και εγώ ξέρω από σχεδίαση σε CAD, ας πάω να φτιάξω ένα διαστημόπλοιο. 🤷‍♂️

31 λεπτά πριν, LongTom είπε

...

BTW:

Ξέρουμε τίποτα για τα όπλα; Μήπως ήταν στυλ khyber pass ή κινεζικά και για αυτό δεν ασχολήθηκε ποτέ κανείς ξανά;

Βλέπεις forgotten weapons ;

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, moufas999 είπε

Βαζουμε καμια τελεια που και που.....

Κούφια γη? ΕΛ? Σαυρόμορφοι? Ζουν ανάμεσά μας?

• Confused 1
Δημοσ.
20 hours ago, zio10 said:

Δε συμφωνώ κι εγώ με το μηδενισμό που κάνει αλλά τουλάχιστον ο συγκεκριμένος έχει κάνει και δυο πράγματα, δεν τα λέει απόφαση το καφενείο όσα λέει.

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο. 

Μπορεί να έχει κάνει και 10 πράγματα και πάλι να λέει βλακείες για κάποιο θέμα. 

Για όλους άλλωστε ισχύει αυτό. 

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, j2k είπε

one man show κανει.

Ευτυχώς υπάρχουν σχετικοί και πιστεύουν με 4 λίτρα μοτέρ μπορούν να βγούνε 2000hp σε ένα καθημερινό αυτοκίνητο...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, vampira είπε

Και εγώ έχω γνώσεις ιατρικής, αλλά γιατρός δεν είμαι και το πιο πιθανό είναι να μην πάω να κάνω σε κανέναν εγχείριση ανοιχτής καρδιάς. Και κυρίως δεν θα πω ότι μπορώ να κάνω μία 😉

Πιο σοβαρά τώρα όμως, οι επιφυλάξεις όλων μας νομίζω ότι βασίζονται στην γνώση ότι άλλο είναι να βελτιώσεις έναν υπάρχον, δοκιμασμένο κινητήρα έστω με δικά σου εξαρτήματα και άλλο να φτιάξεις έναν δικό σου από την αρχή. Και μάλιστα εσύ ο ίδιος που δεν είσαι μηχανικός.

Just saying ..

Για να το κάνω πιο συγκεκριμένο, δεν έχω απλά γνώσεις 3D design, αλλά τις έχω διδαχθεί. 

Από κει και πέρα, όσοι υποστηρίζουν πως ξέρουν από Μηχανολογία, είτε Έλληνες, είτε ξένοι και κυρίως Αμερικανοί (στη σελίδα Extreme Tuners του Πανοπουλου στο FB), γελάνε με αυτά που λέει ο Πανοπουλος και η ομάδα του. Κι από κάτω φυσικά δεν λείπουν οι "πατριώτες" που τους βρίζουν... 

Θα ήταν καλό να μας διαφωτίσει και κάποιος εδώ με τις αντίστοιχες γνώσεις. 

Επεξ/σία από MitsosDaBest13
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ θα δεχθώ ότι το έχει το αμάξι.

και ας πούμε ότι θέλει να το παει στην εκθεση της Γενευης.

Ξερει κανείς ΠΟΣΟ κοστίζει το μικρότερο δυνατό περίπτερο στην έκθεση αυτή ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...