agnostos13 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 29 λεπτά πριν, dtzgr είπε Σε μονταρισμένο βίντεο που έχει προκύψει από βιντεοσκόπηση, επεξεργασία και μοντάζ, δεν υπάρχει του ξέφυγαν ή τα είπε από ενθουσιασμό. Ο,τι έχει μπει στο βίντεο ειναι 100% συνειδητό.
nikS Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Ο @j2k ξέρει κάτι παραπάνω. Ένα τυχαίο γεγονός με έκανε να αναθεωρήσω: έμαθα πολλά για το συγκεκριμένο project από άτομο που γνωρίζει πολύ καλά το Σπύρο - εντελώς τυχαία επαναλαμβάνω - και μπορώ να σας πω ότι το συγκεκριμένο project είναι έτσι όπως παρουσιάζεται. Το αυτοκίνητο θα πάει στην έκθεση Γενεύης, αν αυτή πραγματοποιηθεί, κι όλοι εμείς οι άπιστοι θα καταπιούμε τη γλώσσα μας. Εννοείται ότι θα με κοροϊδέψετε αλλά αδιαφορώ
NTC Labs Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikS είπε Ο @j2k ξέρει κάτι παραπάνω. Ένα τυχαίο γεγονός με έκανε να αναθεωρήσω: έμαθα πολλά για το συγκεκριμένο project από άτομο που γνωρίζει πολύ καλά το Σπύρο - εντελώς τυχαία επαναλαμβάνω - και μπορώ να σας πω ότι το συγκεκριμένο project είναι έτσι όπως παρουσιάζεται. Το αυτοκίνητο θα πάει στην έκθεση Γενεύης, αν αυτή πραγματοποιηθεί, κι όλοι εμείς οι άπιστοι θα καταπιούμε τη γλώσσα μας. Εννοείται ότι θα με κοροϊδέψετε αλλά αδιαφορώ Δεν καταλάβατε κάτι μάλλον...μακαρι να παει, μακαρι να πετυχει....μεχρι εκεινη τη στιγμη ομως η υπεροψια που τον χαραχτηριζει ειναι απο αλλον πλανητη δειχνει ασοβαρος (και ακομα πιο ασοβαρος ο wannabe δημοσιογραφισκος που ενθουσιαζεται οταν βλεπει ψευτικη μπουκα σε αυτοκινητο , μεχρι εκει φτανει η "δημοσιογραφια" του)τι να κανουμε. Και το ιδιο θα δειξει και σε οποιοδηποτε fund τον προσεγγισει αν τους πεταξει τις ιδιες παπατζες υπεροψιας. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από NTC Labs 6
Balantakos Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Εγω θα πω πολλα μπραβο για αυτο το project και τα μυαλα γυρω απο αυτο. Μονο μια ενσταση εχω...μπορει να κυκολοφορησει στους δρομους της ελλαδας? Καθε 200 μετρα και λακκουβα.
agnostos13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 7 λεπτά πριν, Balantakos είπε Εγω θα πω πολλα μπραβο για αυτο το project και τα μυαλα γυρω απο αυτο. Μονο μια ενσταση εχω...μπορει να κυκολοφορησει στους δρομους της ελλαδας? Καθε 200 μετρα και λακκουβα. Για την Ελλάδα το μόνο κατάλληλο όχημα είναι το Cayenne, γι αυτό και το επιδοτούσαν! 1
MitsosDaBest13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Balantakos είπε Εγω θα πω πολλα μπραβο για αυτο το project και τα μυαλα γυρω απο αυτο. Μονο μια ενσταση εχω...μπορει να κυκολοφορησει στους δρομους της ελλαδας? Καθε 200 μετρα και λακκουβα. Αν κυκλοφορήσει ποτέ (εδώ γελάμε), δεν απευθύνεται σε Έλληνες, πλην τίποτα Βαρδηνογιαννηδες... Παίζει να κοστίζει εκατομμύρια ευρώ. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από MitsosDaBest13 1
trelaras52 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Εγω βλέπω ότι ο άνθρωπος παει να κανει κάτι, τωρα ειναι κομπογιανητης όπως λένε μερικοί, ειναι μυθοπλαστης οπως λένε μερικοί? Εγω αυτό που βλέπω είναι οτι θέλει να κάνει κάτι, υπερόπτης ας είναι, έτσι ήταν όταν έκλεισε και τα στόματα (σαν καλη ώρα αυτο το thread) με το ρεκόρ του evo. Για να πετύχεις κατι θέλει πρωτα να το πιστέψεις και να το ζεις σαν να έγινε , πολλές φορές βαφτίζεται υπεροψία, αφήστε λοιπόν τον άνθρωπο να κάνει αυτό που κάνει, κανεναν δεν κορόιδεψε και κανεναν δεν προσβάλει, εγώ απο την στιγμή που δεν ξέρω ουτε ενα rollcage να φτιάχνω δεν μπορω να πω εναν τέτοιον άνθρωπο ψεύτη,δεν εχω την δύναμη να τον κρινω, το αν μου λεει αλήθεια η ψέματα ο χρόνος θα το δείξει. Τι μας νοιάζει που έχει χυτηριο, η με ποιους συνεργαζετε, μια απλη συνεντευξη έδωσε, δεν παρακολουθησαμε κανα ντοκιμαντερ, σιγα μην μας έλεγε και πως και που τον φτιάχνει ακριβώς . Τέλος αυτός ο άνθρωπος κάθετε σκαλίζει κινητήρες σασμαν και πλαίσια και εχει την εμπειρία και τις βάσεις για να παρουσιασει κάτι, ολοι εμείς απλά σκαλιζουμε το Internet και παρουσιάζουμε την γνωμη μας, αυτή ειναι διαφορα μας, τροφη για σκέψη..... 1
j2k Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, nikS είπε Ο @j2k ξέρει κάτι παραπάνω. Οχι τον τυπο δεν τον ξερω ουτε τι κανει.. απο 4-5 video που ειδα καταλαβα οτι οτι δεν ειναι παπατζας σαν κατι αλλους Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από j2k
nikS Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 1 ώρα πριν, NTC Labs είπε Δεν καταλάβατε κάτι μάλλον...μακαρι να παει, μακαρι να πετυχει....μεχρι εκεινη τη στιγμη ομως η υπεροψια που τον χαραχτηριζει ειναι απο αλλον πλανητη δειχνει ασοβαρος (και ακομα πιο ασοβαρος ο wannabe δημοσιογραφισκος που ενθουσιαζεται οταν βλεπει ψευτικη μπουκα σε αυτοκινητο , μεχρι εκει φτανει η "δημοσιογραφια" του)τι να κανουμε. Και το ιδιο θα δειξει και σε οποιοδηποτε fund τον προσεγγισει αν τους πεταξει τις ιδιες παπατζες υπεροψιας. Ήδη έχει προτάσεις από Σαουδάραβες όχι μόνο για το αυτοκίνητο, αλλά για να αγοράσουν όλη την εταιρεία (ένα απ' αυτά που έμαθα). Κι φυσικά, υποστηρίζεται ήδη από επενδυτές. Το κόστος παραγωγής ενός τέτοιου αυτοκινήτου είναι αστρονομικό.
MitsosDaBest13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, trelaras52 είπε Εγω βλέπω ότι ο άνθρωπος παει να κανει κάτι, τωρα ειναι κομπογιανητης όπως λένε μερικοί, ειναι μυθοπλαστης οπως λένε μερικοί? Εγω αυτό που βλέπω είναι οτι θέλει να κάνει κάτι, υπερόπτης ας είναι, έτσι ήταν όταν έκλεισε και τα στόματα (σαν καλη ώρα αυτο το thread) με το ρεκόρ του evo. Για να πετύχεις κατι θέλει πρωτα να το πιστέψεις και να το ζεις σαν να έγινε , πολλές φορές βαφτίζεται υπεροψία, αφήστε λοιπόν τον άνθρωπο να κάνει αυτό που κάνει, κανεναν δεν κορόιδεψε και κανεναν δεν προσβάλει, εγώ απο την στιγμή που δεν ξέρω ουτε ενα rollcage να φτιάχνω δεν μπορω να πω εναν τέτοιον άνθρωπο ψεύτη,δεν εχω την δύναμη να τον κρινω, το αν μου λεει αλήθεια η ψέματα ο χρόνος θα το δείξει. Τι μας νοιάζει που έχει χυτηριο, η με ποιους συνεργαζετε, μια απλη συνεντευξη έδωσε, δεν παρακολουθησαμε κανα ντοκιμαντερ, σιγα μην μας έλεγε και πως και που τον φτιάχνει ακριβώς . Τέλος αυτός ο άνθρωπος κάθετε σκαλίζει κινητήρες σασμαν και πλαίσια και εχει την εμπειρία και τις βάσεις για να παρουσιασει κάτι, ολοι εμείς απλά σκαλιζουμε το Internet και παρουσιάζουμε την γνωμη μας, αυτή ειναι διαφορα μας, τροφη για σκέψη..... Φυσικά και προσέβαλε κάποιους. Όχι άμεσα, αλλά έμμεσα. Βλέπε πχ οι 9 Έλληνες κάνουν για 90 ξένους και ότι αρνήθηκε να συγκρίνει το Chaos με τα υπάρχοντα Bugatti και Koenigsegg, γιατί το δικό του (το ανύπαρκτο) είναι καλύτερο. Προφανώς και κάποια πράγματα θέλουν και λίγη "τρέλα" για να δημιουργηθούν (βλέπε Elon Musk), αλλά ο τύπος με αυτά που είπε είναι φουλ αναξιόπιστος για μένα... Θα είχα μόνο λίγες αμφιβολίες αν απλά παρουσίαζε το αυτοκίνητο χωρίς υπερβολές, τώρα όμως είμαι 99,9% σίγουρος ότι λέει ψέματα και επιζητεί μόνο τη διαφήμιση... Μακάρι να βγω λάθος. Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από MitsosDaBest13 1
LongTom Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 5 λεπτά πριν, MitsosDaBest13 είπε Φυσικά και προσέβαλε κάποιους. Όχι άμεσα, αλλά έμμεσα. Βλέπε πχ οι 9 Έλληνες κάνουν για 90 ξένους και ότι αρνήθηκε να συγκρίνει το Chaos με τα υπάρχοντα Bugatti και Koenigsegg, γιατί το δικό του (το ανύπαρκτο) είναι καλύτερο. Προφανώς και κάποια πράγματα θέλουν και λίγη "τρέλα" για να δημιουργηθούν (βλέπε Elon Musk), αλλά ο τύπος με αυτά που είπε είναι φουλ αναξιόπιστος για μένα... Θα είχα μόνο λίγες αμφιβολίες αν απλά παρουσίαζε το αυτοκίνητο χωρίς υπερβολές, τώρα όμως είμαι 99,9% σίγουρος ότι λέει ψέματα και επιζητεί μόνο τη διαφήμιση... Μακάρι να βγω λάθος. To αυτό, όλοι κάνουν sales pitch και μάρκετινγκ σε τέτοιες συνεντεύξεις. Η διαφορά του χαοτικού με τους άλλους είναι ότι με αυτά που είπε και δεν έδειξε βγάζει όχι σοβαρό φέρελπι κατασκευαστή, αλλά φιδέμπορα που άλλαξε την φραπελιά με ΧΑΟΣ. 1
agnostos13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, MitsosDaBest13 είπε Φυσικά και προσέβαλε κάποιους. Όχι άμεσα, αλλά έμμεσα. Βλέπε πχ οι 9 Έλληνες κάνουν για 90 ξένους και ότι αρνήθηκε να συγκρίνει το Chaos με τα υπάρχοντα Bugatti και Koenigsegg, γιατί το δικό του (το ανύπαρκτο) είναι καλύτερο. Προφανώς και κάποια πράγματα θέλουν και λίγη "τρέλα" για να δημιουργηθούν (βλέπε Elon Musk), αλλά ο τύπος με αυτά που είπε είναι φουλ αναξιόπιστος για μένα... Θα είχα μόνο λίγες αμφιβολίες αν απλά παρουσίαζε το αυτοκίνητο χωρίς υπερβολές, τώρα όμως είμαι 99,9% σίγουρος ότι λέει ψέματα και επιζητεί μόνο τη διαφήμιση... Μακάρι να βγω λάθος. Μπορεί...άλλωστε δεν υπάρχει αρνητική διαφήμιση... Άλλωστε τα μεγαλύτερα ψέματα είναι οι μισές αλήθειες! 23 λεπτά πριν, LongTom είπε To αυτό, όλοι κάνουν sales pitch και μάρκετινγκ σε τέτοιες συνεντεύξεις. Η διαφορά του χαοτικού με τους άλλους είναι ότι με αυτά που είπε και δεν έδειξε βγάζει όχι σοβαρό φέρελπι κατασκευαστή, αλλά φιδέμπορα που άλλαξε την φραπελιά με ΧΑΟΣ. Αν έπεισε τους Σαουδάραβες με τα ρεκόρ του στο Abu Dhabi να του τα ακουμπήσουν (όπως γράφει παραπάνω), τώρα μπορεί να τους πλασάρει και φραπελιά, και νερό καματερού και επιστολές του Χριστού αν θέλει... Επεξ/σία 7 Μαΐου 2020 από agnostos13
LongTom Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 1 λεπτό πριν, agnostos13 είπε Μπορεί...άλλωστε δεν υπάρχει αρνητική διαφήμιση... Άλλωστε τα μεγαλύτερα ψέματα είναι οι μισές αλήθειες! Αν έπεισε τους Σαουδάραβες με τα ρεκόρ του στο Abu Dabi να του τα ακουμπήσουν (όπως γράφει παραπάνω), τώρα μπορεί να τους πλασάρει και φραπελιά, και νερό καματερού και επιστολές του Χριστού αν θέλει... Πηγή - σοβαρή εάν γίνεται, όχι μπλογκ από τον κυρ Μάκη τον εξπερτ - έχουμε για αυτό, ή είναι σαν παρόμοιες καταστάσεις με τα πετροντάλαρς των ΕΛ υδρογονανθράκων;
mechpanos Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 20 ώρες πριν, vamvakoolas είπε παιδια να γυρισουμε λιγο στο θεμα (ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ) και να αφησουμε ποιος την εχει πιο μεγαλη....τη γνωση; ριξτε μια ματια στα σχολια απο το εξω για το οχημα του κυριου https://carbuzz.com/news/new-3000-hp-greek-hypercar-looks-insane Ναι από τα 15 σχόλια τα 12 λένε αν το δούμε γράψτε μου... 20 ώρες πριν, vamvakoolas είπε παιδια να γυρισουμε λιγο στο θεμα (ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ) και να αφησουμε ποιος την εχει πιο μεγαλη....τη γνωση; ριξτε μια ματια στα σχολια απο το εξω για το οχημα του κυριου https://carbuzz.com/news/new-3000-hp-greek-hypercar-looks-insane Ναι από τα 15 σχόλια τα 12 λένε αν το δούμε γράψτε μου... 1
agnostos13 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 Δημοσ. 7 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, mechpanos είπε Ναι από τα 15 σχόλια τα 12 λένε αν το δούμε γράψτε μου... Ναι από τα 15 σχόλια τα 12 λένε αν το δούμε γράψτε μου... Το καλύτερο είναι που ρωτάει ένας αν είναι το νέο batmobile... Ρε λες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις