DownUNDERground Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Καλά ειδικά τώρα με κορονοϊό;;; Πιο πολύ θα ασχολούνται να ψάχνουν για μικρόβια στις αποθήκες, παρά για το 5ευρο ποντίκι σας.
Mhlogiatros Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Βαζαμε στοιχημα για ακυρο σε νορμαλ συνθηκες . Ποτε κλεινουν και ολα τα εμπορικα ;
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Moderators Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Βαζαμε στοιχημα για ακυρο σε νορμαλ συνθηκες . Ποτε κλεινουν και ολα τα εμπορικα ; Online θα εξακολουθουν να δουλευουν με παραδοσεις, οποτε δεν επηρεαζεται σε κατι η παραγγελια του τιτλου. Μην δινουμε δικαιολογητικα στο καθε μαγαζι. Σε αναμονη οι παραγγελιες λοιπον. 1
neosstoforum Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, matrixxx είπε Online θα εξακολουθουν να δουλευουν με παραδοσεις, οποτε δεν επηρεαζεται σε κατι η παραγγελια του τιτλου. Μην δινουμε δικαιολογητικα στο καθε μαγαζι. Σε αναμονη οι παραγγελιες λοιπον. Απλά αν μας πουν τώρα ότι θα πρέπει να πληρώσουμε και μεταφορικά προφανώς και δεν αξίζει για τη συγκεκριμένη παραγγελία. Πόσο μάλλον όταν το κατάστημα είναι 5 λεπτά από το σπίτι μου.
neosstoforum Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Μόλις πήρα τηλέφωνο τα κατάστημα και μου είπαν ότι ακόμη περιμένουν ενημέρωση από τον προμηθευτή. Ρώτησα κι όλας τι θα γίνει αν δε βρεθεί το προϊόν, αν θα μας δώσουν κάποιο άλλο στη θέση του, και η απάντηση ήταν ότι απλά θα ακυρωθεί η παραγγελία. 1
bromiaris Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 9 λεπτά πριν, neosstoforum είπε Μόλις πήρα τηλέφωνο τα κατάστημα και μου είπαν ότι ακόμη περιμένουν ενημέρωση από τον προμηθευτή. Ρώτησα κι όλας τι θα γίνει αν δε βρεθεί το προϊόν, αν θα μας δώσουν κάποιο άλλο στη θέση του, και η απάντηση ήταν ότι απλά θα ακυρωθεί η παραγγελία. Ε τι περίμενες περισσότερο από ακύρωση αν ο προμηθευτής δεν τους δώσει προϊόντα;;;;
neosstoforum Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 33 λεπτά πριν, bromiaris είπε Ε τι περίμενες περισσότερο από ακύρωση αν ο προμηθευτής δεν τους δώσει προϊόντα;;;; Περίμενα να δώσουν κανένα άλλο ποντίκι παρόμοιο όπως το Trust GXT 105 που έχουν διαθέσιμο στα 10€. Είναι κρίμα μετά από τόση αναμονή να μην πάρουμε τίποτα αλλά δε ξέρω μάλλον αυτή είναι η πολιτική τους.
nek4d Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Και οι δισκοι nas 6tb απο φιλο που ειχε παραγγειλει τοτε, πριν κανα χρονο, ακομη ειναι στην ιδια κατασταση, αναμονη. Αναλογα το προιον, δεν τις ακυρωνουν, τις αφηνουν ετσι στο διηνεκες, στην ουσια ακυρες.
bromiaris Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, neosstoforum είπε Περίμενα να δώσουν κανένα άλλο ποντίκι παρόμοιο όπως το Trust GXT 105 που έχουν διαθέσιμο στα 10€. Είναι κρίμα μετά από τόση αναμονή να μην πάρουμε τίποτα αλλά δε ξέρω μάλλον αυτή είναι η πολιτική τους. Βλέπεις πολλές ταινίες επιστημονικής φαντασίας...
Mr_Terror Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 επεσε το ακυρο.Ηρθε μαιλ θα το λαβετε και εσεις. 1
neosstoforum Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Τα ίδια και σε μένα. Δηλαδή είναι τόσο εύκολο να μας βάλουν σε αναμονή σχεδόν ένα μήνα και μετά απλά να πουν "δεν το βρήκαμε, ακυρώνουμε την παραγγελία"; Η σωστή κίνηση πιστεύω θα ήταν σε αυτούς που το επιθυμούν να στείλουν ένα άλλο ποντίκι παρόμοιας αξίας. Ας είχαν τσεκάρει πρώτα τα αποθέματα τους και τη διαθεσιμότητα του προμηθευτή πριν προχωρίσουν σε μια τέτοια προσφορά. Ξέρω, περιμένω πολλά. 1
sintalkas Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Ακυρώθηκε και μενα ,τι αλλο θα περίμενα από αυτό το μαγαζάκι.
athanaso77 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Προφανώς έστειλαν το ίδιο αυτοματοποιημένο σε όλους... Γεια σας! Ευχαριστούμε που μας επιλέγετε για τις αγορές σας. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από εκτεταμένη αναζήτηση στο δίκτυο των προμηθευτών μας, το προϊόν MOUSE ZEROGROU.MS-2850GMS DOSAN USB.MPAD της παραγγελίας oxxxxxxxxxx δεν βρέθηκε τελικώς διαθέσιμο. Το προϊόν θα αφαιρεθεί από την παραγγελία σας και ελπίζουμε να σας εξυπηρετήσουμε καλύτερα στο μέλλον. Με εκτίμηση, Ομάδα Customer Passion Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2020 από athanaso77
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα