Προς το περιεχόμενο

[Gaming Mouse+Mousepad] Zeroground MS-2850GMS DOSAN 4,98€@public [ΑΚΥΡΑ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, elpaso1 είπε

Αυτό έγραψα πιο πάνω enhanced. Κλειστό το εχω και στα παιχνίδια και στο desktop. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Δλδ υπαρχουν χρωματα για αγορια και κοριτσια; 😮

Όχι βέβαια,σιγά μην υπάρχουν.Τραβα εσύ σε ραντεβού με γκόμενα ντυμένος όλος ροζ και σου εγγυωμαι τρελή νύχτα (όχι με τη γκόμενα πάντως).

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, elpaso1 είπε

Με τοσο μεγαλο DPI φανταζομαι τουλαχιστον εχεις ενεργοποιημενο το mouse acceleration;

Απαγορευεται δια ροπαλου το mouse acceleration στα παιχνιδια, ειναι το 1ο πραγμα που αλλαζει στο ποντικι και πρεπει να μαθει κανεις χωρις αυτο, που ειναι και το αποδεδειγμενα καλυτερο.

Δημοσ.
9 hours ago, fagoura said:

Απαγορευεται δια ροπαλου το mouse acceleration στα παιχνιδια, ειναι το 1ο πραγμα που αλλαζει στο ποντικι και πρεπει να μαθει κανεις χωρις αυτο, που ειναι και το αποδεδειγμενα καλυτερο.

Το ξερω, και εχω απενεργοποιημενο το εχω, απλα δεν μπορω να φανταστω πως μπορει καποιος να παιζει με τοσο υψηλο dpi και χωρις την επιλογη αυτη συγχρονως.

Δημοσ.

@Arkin Κάνεις μεγάλο λάθος. Το τι έχεις συνηθίσει δεν λέει κατι. Αν ολοι η επαγγελματίες παίζουν στα 400dpi το κάνουν επειδή υπάρχει λόγος. Σε πολλά παιχνίδια πανω απο 1000dpi κανει skip πιξελ ακόμα και στο 0.1να εχεις την ευαισθησία. Δηλ αν έχεις εναν εχθρό 1 πιξελ δεν θα μπορείς να τον πετύχεις ποτε. Μεγάλες κινήσεις πρέπει να κάνεις με το χέρι γτ ετσι είσαι πολυ (και το τονίζω πολύ)πιο εύστοχος.

Και εγω έπαιζα στα 2000 μια φορά και εναν καιρό σιγα σιγα 100dpi την φορα τα μείωσα και τωρα ειμαι στα 400. Ναι ειμαι πολυ καλύτερος απ οτι ήμουν.

Ο μονος λόγος που δεν πρέπει να παίζεις στα 400δπι είναι αν έχεις θέμα υγείας τελεία.

Στο θέμα μας τωρα το mousepad πολυ μικρο και ποντικι με 1200δπι ποτε. Πετάμενα λεφτα κατ εμε.

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
6 hours ago, mp44christos said:

@Arkin Κάνεις μεγάλο λάθος. Το τι έχεις συνηθίσει δεν λέει κατι. Αν ολοι η επαγγελματίες παίζουν στα 400dpi το κάνουν επειδή υπάρχει λόγος. Σε πολλά παιχνίδια πανω απο 1000dpi κανει skip πιξελ ακόμα και στο 0.1να εχεις την ευαισθησία. Δηλ αν έχεις εναν εχθρό 1 πιξελ δεν θα μπορείς να τον πετύχεις ποτε. Μεγάλες κινήσεις πρέπει να κάνεις με το χέρι γτ ετσι είσαι πολυ (και το τονίζω πολύ)πιο εύστοχος.

Και εγω έπαιζα στα 2000 μια φορά και εναν καιρό σιγα σιγα 100dpi την φορα τα μείωσα και τωρα ειμαι στα 400. Ναι ειμαι πολυ καλύτερος απ οτι ήμουν.

Ο μονος λόγος που δεν πρέπει να παίζεις στα 400δπι είναι αν έχεις θέμα υγείας τελεία.

Στο θέμα μας τωρα το mousepad πολυ μικρο και ποντικι με 1200δπι ποτε. Πετάμενα λεφτα κατ εμε.

4000dpi εννοεις;

Δημοσ.
1 hour ago, elpaso1 said:

4000dpi εννοεις;

400 είναι που παίζουν οι περισσότεροι επαγγελματιες στο cs ow cod apex fortnite etc. Το 4000 του φίλου είναι όχι απλά υπερβολή αλλά και λάθος. 

• Like 3
Δημοσ.

Παρέλαβε κανείς; Όταν έκανα την παραγγελία μου έλεγε «σε διαδικασία συλλογής» και τώρα γράφει «σε εκτεταμένη αναζήτηση».

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, funkopop είπε

Παρέλαβε κανείς; Όταν έκανα την παραγγελία μου έλεγε «σε διαδικασία συλλογής» και τώρα γράφει «σε εκτεταμένη αναζήτηση».

Και σε εμένα αυτό γράφει. Λογικά θα μας τηλεφωνήσουν τις επόμενες ημέρες σε περίπτωση που αδυνατούν να τα παραδώσουν.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Και σε εμένα αυτό γράφει. Λογικά θα μας τηλεφωνήσουν τις επόμενες ημέρες σε περίπτωση που αδυνατούν να τα παραδώσουν.

Πάντως δεν υπάρχει πια διαθέσιμο για παραγγελία,έχει κατέβει από το site.Για να δούμε...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, neosstoforum είπε

Υπάρχει κάποιος/κάποια που ήρθε σε επικοινωνία με το κατάστημα;

Πήρα τηλ πριν λίγο μου είπαν ότι θα ενημερώσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας...🤷🏼‍♀️

Δημοσ.
Μόλις τώρα, funkopop είπε

Πήρα τηλ πριν λίγο μου είπαν ότι θα ενημερώσουν μέχρι το τέλος της εβδομάδας...🤷🏼‍♀️

Ελπίζω να έχει τελειώσει το συγκεκριμένο και να μας δώσουν κάτι καλύτερο. 😆

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...