Ukforthemoment Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, dmpatanis είπε Τελικα στα φαναρια επιλεγω Ν και δεν εχω κραδασμους. τι έβαζες πριν;D?
Joshua21 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε τι έβαζες πριν;D? Έβαζε R (Rally)
dmpatanis Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Ναι στα φαναρια δεν εβγαζα την ταχυτητα αλλα ημουν με D(πριν αλλαξω βασεις). Τωρα επειδη στο ρελαντι εχει εντονους κραδασμους στα φαναρια επιλεγω N και δεν εχω κραδασμους στο εσωτερικο. Ο μηχανικος μου ειπε οτι επειδη εχω ταχυτητα μεσα το καταλαβαινω τους κραδασμους με D.
htaccess Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, dmpatanis είπε Ναι στα φαναρια δεν εβγαζα την ταχυτητα αλλα ημουν με D(πριν αλλαξω βασεις). Τωρα επειδη στο ρελαντι εχει εντονους κραδασμους στα φαναρια επιλεγω N και δεν εχω κραδασμους στο εσωτερικο. Ο μηχανικος μου ειπε οτι επειδη εχω ταχυτητα μεσα το καταλαβαινω τους κραδασμους με D. Προφανώς υπάρχει πρόβλημα στον μετατροπέα ροπής του αυτόματου σαζμάν, ή ο κινητήρας έχει ανεβασμένες στροφές στο ρελαντί. Για το δεύτερο "σενάριο", το πιο πιθανό είναι να το είχε εντοπίσει ο μηχανικός και να στο είχε διορθώσει, για το πρώτο σενάριο, κατά την άποψή μου, ασ`το ως έχει και λειτούργησέ το με τον παραπάνω τρόπο, δεν αξίζει να δώσεις παραπάνω χρήματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα