logistoulis Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αυτό δεν το ήξερα. το πρώτο ημερολογιακό έτος "χτιζεις" άδεια με μέγιστες τις 20 μέρες , το δεύτερο σου επίσης χτίζεις με μέγιστες τις 21 και στο 3ο από 1/1 δικαιούσαι 22 αν έχεις 12 αν θυμάμαι καλά χρόνια συνολική προϋπηρεσία τα παραπάνω νούμερα είναι μεγαλύτερα επίσης υπάρχει διαφορά και αν δουλεύεις 5νθημερο ή 6ημερο Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2020 από logistoulis 1
kotlousko Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω κάτι κι εγώ; Σε περιπτωση οικοιoθελούς αποχώρησης ( του είπα σταματάω απο αύριο λέει ΟΚ ). Δε με έβαλε να υπογράψω κάτι. Μπορώ να γραφτώ στον οαεδ ( όχι για επίδομα προφανώς ) ή πρέπει να μου δώσει κάποιο έγγραφο η επιχείρηση; ΓΙατι τους ρώτησα αν χρειάζεται να υπογράψω κάπου και μου είπαν οχι αλλά στην εργάνη λέει ότι για να παω οαεδ αν δεν εχω υπογράψει πρέπει να παω με κάποιο εξώδικο απο τον εργοδοτη;;;; Δεν εχει στειλει κατι δεν μου ειπε να παω να παρω κατι επισης παροτι ρωτησα αλλα στην εργανη εχει βαλει ότι είναι χωρίς επίδοση με εξώδικο. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2020 από kotlousko
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 43 λεπτά πριν, kotlousko είπε Να ρωτήσω κάτι κι εγώ; Σε περιπτωση οικοιoθελούς αποχώρησης ( του είπα σταματάω απο αύριο λέει ΟΚ ). Δε με έβαλε να υπογράψω κάτι. Μπορώ να γραφτώ στον οαεδ ( όχι για επίδομα προφανώς ) ή πρέπει να μου δώσει κάποιο έγγραφο η επιχείρηση; ΓΙατι τους ρώτησα αν χρειάζεται να υπογράψω κάπου και μου είπαν οχι αλλά στην εργάνη λέει ότι για να παω οαεδ αν δεν εχω υπογράψει πρέπει να παω με κάποιο εξώδικο απο τον εργοδοτη;;;; Δεν εχει στειλει κατι δεν μου ειπε να παω να παρω κατι επισης παροτι ρωτησα Πρέπει να υπογράψεις παραίτηση και να λάβεις ότι δικαιούσαι,αν δικαιούσαι .
kotlousko Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, Ukforthemoment said: Πρέπει να υπογράψεις παραίτηση και να λάβεις ότι δικαιούσαι,αν δικαιούσαι . Δεν δικαιουμαι κατι ήταν μερική για λίγους μήνες. Αλλά δεν με κάλεσε να υπογράψω κάτι (παρότι του το είπα όταν έφυγα). Λογικα περιμένει τα χαρτιά απο το λογιστή του; Γιατι στην εργάνη ανέβασε χαρτί που λέει ότι δεν έγινε επίδοση με εξώδικο και ότι έγινε οικειοθελής αποχώρηση. Έβαλε μόνος του υπογραφή; ( Εννοώ ειδοποίησα οτι θα φύγω για να μη δημιουργηθεί πρόβλημα το ήξερε δεν εξαφανίστηκα ) Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2020 από kotlousko
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα