Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση:θα ήθελα να κάνω μια αγορά ενός μότο το οποίο κοστίζει 2.800 και  τρόπος πληρωμής του μότο θα ήθελα να είναι με πιστωτική κάρτα γιατι με συμφέρει περισσότερο μου είπε ο μαγαζατορας.

1:μπορώ να βγάλω πιστωτική κάρτα με σταθερό μισθό 400 ευρώ το μήνα που περνω και αν ναι πως; επίσης είμαι 18

2:με αυτό τον μισθό μπορώ να βγάλω κάρτα η οποία να καλύπτει την αγορά του μηχανακιου;

Ενδεικτικά το μότο είναι το sym vf 185

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Βασικά σε τράπεζα πρέπει να κάνεις την ερώτηση αυτή, οι τράπεζες δίνουν πιστωτικές κάρτες, όχι εμείς.

Πάντως αν θέλεις την προσωπική μου γνώμη, με 400€ μισθό άρα κάπου 5.500€ ετήσιο εισόδημα άντε το πολύ πολύ να σου δώσουν κάρτα με πιστωτικό όριο 300€, να σου δώσουν κάρτα με πιστωτικό όριο 2.800 ούτε για αστείο.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά στην τράπεζα δεν προλαβενω να πάω λογο δουλειάς ξέρετε αν μπορώ να πάρω δάνειο και αν ναι τοτε ο εγγκιητης μ πρέπει να είναι καθαρός από θέμα οφειλών σε τράπεζες 

Δημοσ.

Φίλε πρέπει να πας να ρωτήσεις.

Δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες.

Πώς να σου πούμε αν δε ξέρουμε τα οικονομικά σου στοιχεία; Λίγη λογική ρε παιδιά

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Thanoskar1 είπε

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά στην τράπεζα δεν προλαβενω να πάω λογο δουλειάς ξέρετε αν μπορώ να πάρω δάνειο και αν ναι τοτε ο εγγκιητης μ πρέπει να είναι καθαρός από θέμα οφειλών σε τράπεζες 

Κανε  on line αιτηση αλλα δεν νομιζω με τα οικονομικα που λες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δάνειο μόνο με εγγυητή (εκτός αν έχεις ακίνητη περιουσία να υποθηκεύσεις).

Κάρτα με όριο 2800 πρέπει να έχεις μισθό τουλάχιστον 1500 και πάλι παίζεται αν θα στην βγάλουν.

Επεξ/σία από agnostos13
Δημοσ.

με 400€/μήνα εγώ δε θα σου δάνειζα ούτε χαρτομάντηλο. τώρα αν είσαι φοιτητής κοίτα για καμιά φοιτητική πιστωτική.

Εννοείται σε καμιά περίπτωση δε περιμένεις όριο 2800€ που θέλεις. 300-500€ και πάλι καλά να λες. 

Ζήτα δανεικά από τους δικούς σου γιατί με τις τράπεζες δε βλέπω να βγάζεις άκρη

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Με 700 καθαρα τον μηνα της κορης μου της εδωσαν με οριο 300 μονο ευρω

Φοιτητική; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, santac είπε

Φοιτητική; 

Ναι...Ξεχασα να το γραψω .Ειναι και φοιτητρια αλλα δουλευει απο τα 19 της επισημα.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Thanoskar1 είπε

Καλησπέρα είμαι νέος στο forum και θα ήθελα να κάνω την εξής ερώτηση:θα ήθελα να κάνω μια αγορά ενός μότο το οποίο κοστίζει 2.800 και  τρόπος πληρωμής του μότο θα ήθελα να είναι με πιστωτική κάρτα γιατι με συμφέρει περισσότερο μου είπε ο μαγαζατορας.

1:μπορώ να βγάλω πιστωτική κάρτα με σταθερό μισθό 400 ευρώ το μήνα που περνω και αν ναι πως; επίσης είμαι 18

2:με αυτό τον μισθό μπορώ να βγάλω κάρτα η οποία να καλύπτει την αγορά του μηχανακιου;

Ενδεικτικά το μότο είναι το sym vf 185

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

1. οχι

2. οχι

υγ - γιατι να παρεις κατι που δεν μπορεις να συντηρησεις ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...