Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Xερετωσεεε, εχω ενα λογαριασμο της δεη ο οποιος ειναι εξοφλημενος ,αλλα επειδη εχω κλασικα και αλλα χρωστουμενα, ηθελα να ρωτησω αν μπορω μεσω winbank να βαλω επιπλεον ποσο, μεχρι τωρα το εκανε η μανα μου αλλα στο μηχανημα της πειραιως , και επισης στο υποδειγμα πληρωμης περα απο τις επιλογες Πληρωμή Οφειλής και Πληρωμή Διακανονισμένης Οφειλής εχει και το Πληρωμή Οφειλής - Νέο Έντυπο, τι σημενει?
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Θα πας στο site της ΔΕΗ και θα πληρώσεις απο εκεί με την χρεωστική σου κάρτα,ότι ποσό θέλεις.Χωρίς έξοδα. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 13 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Θα πας στο site της ΔΕΗ και θα πληρώσεις απο εκεί με την χρεωστική σου κάρτα,ότι ποσό θέλεις.Χωρίς έξοδα. προσπάθησα ,δεν γίνεται!
Joshua21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 8 λεπτά πριν, Simon_says είπε προσπάθησα ,δεν γίνεται! Οτι γίνεται γίνεται, μάλλον θα έπρεπε να πεις "δεν τα κατάφερα" Στο παρακάτω link συμπληρώνεις εσύ το ποσό πληρωμής, συνεπώς μπορείς να πληρώσεις όποιο ποσό εσύ επιθυμείς: https://epos.dias.com.gr/emerchant/dei-paybill/input.html?language=el
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 7/3/2020 στις 10:13 ΠΜ, Joshua21 είπε Οτι γίνεται γίνεται, μάλλον θα έπρεπε να πεις "δεν τα κατάφερα" Στο παρακάτω link συμπληρώνεις εσύ το ποσό πληρωμής, συνεπώς μπορείς να πληρώσεις όποιο ποσό εσύ επιθυμείς: https://epos.dias.com.gr/emerchant/dei-paybill/input.html?language=el οντως , το ξαναπροσπαθησα, και δεν υπηρχε προβλημα πρεπει να βαλα καποιον αριθμο λαθος του κωδικα ηλεκτρονικης πληρωμης, λαθος μου! Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2020 από Επισκέπτης
johnmegarythmos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 και σε ολα τα ebanking των τραπεζων σιγουρα θα μπορεσεις να πληρωσεις την δεη με τον ιδιο κωδικο πληρωμης του προηγουμενου μηνα και να βαλεις οσο ποσο θελεις. Ακομα και σε ατμ πχ εθνικης. Αλλα δεν ξερω αμα υπαρχει προμηθεια σιγουρα παντως γινεται. Καλου κακου επειδη μπορει ο κωδικος πληρωμης να αλλαζει παρε ενα τηλεφωνο την δεη και ρωτα πρωτα. ( ξερω σιγουρα οτι ο κωδικος πληρωμης σε κοσμοτε σταθερη παραπαμενει παντα ο ιδιος οποτε δεν υπαρχει προβλημα , ειναι σαν ενα κουβα που μπορεις να βαζεις χρηματα. Επισης μπορεις να πληρωσεις και απο διαφορετικες τραπεζες αμα δεν εχεις ολο το καθαρο ποσο και αυτο σωστο ειναι και αμα εισα μεσα στην προθεσμια δεν εχεις και προβληματα με επιπλεον τοκους υπερημεριας.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Ο κωδικός πληρωμής δεν αλλάζει,απλά δείτε τους παλιούς λογαριασμούς. Γιατί να πληρώνεις έξοδα και να μην το κάνεις κατευθείαν μέσα απο το site της ΔΕΗ? 2
LaMereda Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δεν υπάρχει λόγος να πληρώσεις μέσω web banking αφού η τράπεζα θα σου κρατήσει προμήθεια. Από την σελίδα της ΔΕΗ πληρώνεις με την κάρτα σου χωρίς προμήθεια.. 1
Thanos (Earth -616) Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Έχω μια ερώτηση που είναι σχετική με το θέμα. Προσπαθώ να βρω τρόπο να πληρώνω ΕΥΔΑΠ με χρεωστική (για να γλιτώνω προμήθειες e-banking).Θυμάμαι ότι για ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερα να το κάνω από το site της ΕΥΔΑΠ. Τώρα μου αναφέρει ότι πρέπει να εγγραφω σε e-bill. Το θέμα είναι ότι το νερό ακολουθεί το ακίνητο, οπότε στην περίπτωση μου (νοικιάζω) δεν έχω ούτε μπορώ να βάλω τα στοιχεία του ιδιοκτήτη για να εγγραφω στην υπηρεσία τους. Μου διαφεύγει κατι?? Ξέρει κανείς άλλον τρόπο? Ευχαριστώ πολυ και συγνώμη για το ολίγον off topic. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Thanos (Earth -616) είπε Έχω μια ερώτηση που είναι σχετική με το θέμα. Προσπαθώ να βρω τρόπο να πληρώνω ΕΥΔΑΠ με χρεωστική (για να γλιτώνω προμήθειες e-banking).Θυμάμαι ότι για ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερα να το κάνω από το site της ΕΥΔΑΠ. Τώρα μου αναφέρει ότι πρέπει να εγγραφω σε e-bill. Το θέμα είναι ότι το νερό ακολουθεί το ακίνητο, οπότε στην περίπτωση μου (νοικιάζω) δεν έχω ούτε μπορώ να βάλω τα στοιχεία του ιδιοκτήτη για να εγγραφω στην υπηρεσία τους. Μου διαφεύγει κατι?? Ξέρει κανείς άλλον τρόπο? Ευχαριστώ πολυ και συγνώμη για το ολίγον off topic. Προσπαθησα κι εγω να εγγραφω σε δυο ακινητα σαν ιδιοκτητης και σε ενα που ειμαι ιδιοκτητης αλλα το νοκιαζω αλλα δεν τα καταφερα. Παλια πληρωνα οπως λες κι εσυ. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2020 από Γιάννης Platano
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 7 ώρες πριν, Thanos (Earth -616) είπε Έχω μια ερώτηση που είναι σχετική με το θέμα. Προσπαθώ να βρω τρόπο να πληρώνω ΕΥΔΑΠ με χρεωστική (για να γλιτώνω προμήθειες e-banking).Θυμάμαι ότι για ένα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερα να το κάνω από το site της ΕΥΔΑΠ. Τώρα μου αναφέρει ότι πρέπει να εγγραφω σε e-bill. Το θέμα είναι ότι το νερό ακολουθεί το ακίνητο, οπότε στην περίπτωση μου (νοικιάζω) δεν έχω ούτε μπορώ να βάλω τα στοιχεία του ιδιοκτήτη για να εγγραφω στην υπηρεσία τους. Μου διαφεύγει κατι?? Ξέρει κανείς άλλον τρόπο? Ευχαριστώ πολυ και συγνώμη για το ολίγον off topic. μην ζητας συγνωμη για κατι τετοια μια ερωτηση εκανες!! 14 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Ο κωδικός πληρωμής δεν αλλάζει,απλά δείτε τους παλιούς λογαριασμούς. Γιατί να πληρώνεις έξοδα και να μην το κάνεις κατευθείαν μέσα απο το site της ΔΕΗ? γιατι εβλεπα τα 0,60 λεπτα για την δεη τοσο ειναι η προμηθεια, βιαστηκα και το πληρωσα απο κει πριν ξαναπροσπαθησω απο το σαιτ της δεη μηπως και ειχα βαλει λαθος κωδικο οπως και ειχε γινει, αλλα ανεξάρτητα του υψους της προμηθειας ε ναι αφου υπαρχει η δυνατοτητα ,from now on θα πληρωνω απο το σαιτ της δεη
Ihavetheanswers Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Και στην ΕΥΑΘ πρέπει να έχω το ίδιο θέμα με κάποιους από εδώ, λόγο ενοικίασης. Αντί να μας βοηθάνε να πληρώνουμε ηλεκτρονικά μας στέλνουν σε ΟΠΑΠ και Μασούτη. 🤦♂️
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα