Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος. Σε ένα διαμέρισμα τα τετραγωνικά είναι 92,32 και στο λογαριασμό της  ΔΕΗ αναφέρεται ως 92. Πρέπει να προβώ σε αλλαγή ως 31/03 'η το δεκαδικό μέρος δεν παίζει σημασία. Πού μπορώ να απευθυνθώ, ώστε να λάνω μια υπεύθυνη απάντηση; 

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Υπάρχει ήδη σχετικό θέμα για τη διόρθωση των τετραγωνικών στους Δήμους, και η συγκεκριμένη ερώτηση έχει απαντηθεί πάνω από 5 φορές:

• Like 1
Δημοσ.

Μπες στην εφαρμογη και κανε την ενημερωση..

Μπορει να στο κανει 93 μπορει και οχι....

Τωρα εαν δεν το κανεις δεν ειναι θεμα τα αναδρομικα τελη που μπορει να  σου ερθουν γιατι θα ειναι ελαχιστα....

Το θεμα ειναι εαν το προστιμο θα ειναι αναλογικο ή θα ειναι στανταρ ανεξαρτητα απο τα τετραγωνικα...

Δημοσ.
10 ώρες πριν, ramangN είπε

Καλησπέρα, 

θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος. Σε ένα διαμέρισμα τα τετραγωνικά είναι 92,32 και στο λογαριασμό της  ΔΕΗ αναφέρεται ως 92. Πρέπει να προβώ σε αλλαγή ως 31/03 'η το δεκαδικό μέρος δεν παίζει σημασία. Πού μπορώ να απευθυνθώ, ώστε να λάνω μια υπεύθυνη απάντηση; 

Ευχαριστώ

Σωστά φαίνονται 92τμ η στρογγυλοποίηση έγινε προς τα κάτω, αν ήταν 92,51τμ θα έγραφε 93τμ ,δεν κάνεις καμία ενέργεια, έχω ρωτήσει στον Δήμο

Δημοσ.
4 ώρες πριν, adsl2+ είπε

Σωστά φαίνονται 92τμ η στρογγυλοποίηση έγινε προς τα κάτω, αν ήταν 92,51τμ θα έγραφε 93τμ ,δεν κάνεις καμία ενέργεια, έχω ρωτήσει στον Δήμο

Ευχαριστώ πολύ adsl2+ και εγώ έτσι το σκέφτηκα, αλλά δύσκολο να βγάλεις άκρη και επειδή είμαι εκτός, δεν μπορώ να πάω και στο δήμο!

Δημοσ.

Να κάνω μια ερώτηση ακόμα. Ένα διαμέρισμα και μια αποθήκη χρεώνονται στο ίδιο λογαρασμό. Υποβάλλω τη δήλωση αλλαγής ως μια ή 2 ξεχωριστές γιατί στην εφαρμογή δεν βρίσκω πως να κάνω προσθήκη και των 2 χώρων στην ίδια δήλωση;

Ευχαριστώ

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...