nospa99 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Το λάπτοπ μ hp 255 g7 έχει 4gb ram ddr4 και έχει δύο σλοτς μόνο που δεν έχει κούμπωμα για το δεύτερο... Τι κάνω...επίσης δεν θέλω να αγοράσω μια 8gb σαν λυση γιατί έχω ήδη την δεύτερη 4gb ραμ
Pstathece Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Δε νομίζω να έχεις όρεξη να πειραματηστείς με το να δοκιμάσεις να κολλήσεις slot έτσι? Οπότε η λύση είναι αυτή που περιέγραψες: το να βάλεις dimm των 8gb. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από Νυσταγμένος
dimosthenis7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Αυτό που βλέπω είναι ότι δεν υπάρχει το κούμπωμα για το δεύτερο, ούτε καν το socket. Κανονικά θα πρέπει να ήταν στην απέναντι πλευρά της υπάρχουσας μνήμης αλλά υπάρχουν μόνο τα pad για τις κολλήσεις που σημαίνει πως η μητρική αυτή είναι μια έκδοση με μόνο ένα slot. Περίεργο
htaccess Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 9 λεπτά πριν, dimosthenis7 είπε Αυτό που βλέπω είναι ότι δεν υπάρχει το κούμπωμα για το δεύτερο, ούτε καν το socket. Κανονικά θα πρέπει να ήταν στην απέναντι πλευρά της υπάρχουσας μνήμης αλλά υπάρχουν μόνο τα pad για τις κολλήσεις που σημαίνει πως η μητρική αυτή είναι μια έκδοση με μόνο ένα slot. Περίεργο Προφανώς ναι.
dimosthenis7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν με 8GB είναι εντάξει τότε τελειώνει το θέμα εφόσον το υποστηρίζει. Η προσθήκη άλλου socket είναι δυνατή, αν και θα ήμουν δυστακτικός για θερμό αέρα ακόμα και αν σκέπαζα τα πλαστικά με αλουμινόχαρτο. Πάντως περίεργο που δεν υπάρχει καθώς οι εταιρείες δεν διαφοροποιούν μοντέλα βάσει μνήμης (απ' ότι ξέρω) Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από dimosthenis7
nospa99 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Που μπορώ να βρω άλλο socket και να το κολλήσω
bromiaris Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Στις 7/3/2020 στις 10:00 ΠΜ, snbblp είπε Α, καλά... Μα γιατί τον κακοκαρδίζεις;;;; Άσε τον άνθρωπο να πειραματιστεί…. Γιατί του ψαλιδίζεις τα φτερά;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα