Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Adrastus είπε

Αυτό θα ήταν το ιδανικό, ωστόσο ειδικά στη χώρα μας, πλήθος επαγγελματιών εργάζονται 24/7, pretty much όλος ο τουριστικός κλάδος, εστίαση, ναυτιλία, σώματα ασφαλείας, ο κλάδος της υγείας και πάει λέγοντας. Η αμοιβή τώρα είναι κάτι σχετικό, προσωπικά έχω και τα δικά μου σχέδια ώστε σύντομα να μπορώ να εξασφαλίσω καλύτερες συνθήκες εργασίας (και να κάθομαι και τα ΣΚ!) ως τότε...

Πάντως αυτό δεν ισχύει σε όλα τα τμήματα, πχ στα πωλησιακά κάθεσαι τα ΣΚ, βέβαια εκεί έχεις άλλους καρκίνους στα αρνητικά...

τα ξερω ρε φιλε ...το θεμα στα εργασιακά ειναι οι μισθοί....Πηγα σε μια εταιρεία που λέγεται icap  για τηλεφωνικές πώλησης ....Kαι μ είπαν να δουλεύω καθε μερα 14 ωρεες για 420 ευρω ,οταν το άκουσα αυτό τους χαιρέτησα και έφυγα ...Γιατί η συγκεκριμένη εταιρεία εψαχνε θύματα για να τα εκμεταλλεύεται και να κερδίζει εκείνη  ..Άλλα δυστυχώς  εμείς οι ελληνες  δεν μασάμε κουτόχορτο

8 λεπτά πριν, The_Judas είπε

κυλιόμενο ωράριο έχουν, δεν δουλεύουν κάθε ΣΚ. 

Δεν νομίζω να πήγαινε κανείς να δουλέψει σε εταιρεία 24ωρου support νομίζοντας ότι δεν θα δουλεύει ποτέ ΣΚ.

Στα υπόλοιπα δεν διαφωνώ. Δίνουν απλά τα τυπικά και μόνο, βασικό μισθό, 6ωρο χωρίς υπερωρίες, πληρώνουν έξτρα για εργασία σε ημέρα αργίας +ορισμένα ψιλά μπόνους σε κουπόνια.

οταν δουλευα σε μια μεταφορική εταιρεία το 2015 μεσω voucher   , το αφεντικο με εβαλε μια μερα να του γεμισω μια νταλίκα με παλετες. Oταν τελειωσα την δουλεια μ που μου πηρε 3 ωρες , το αφεντικο  αντι να μ δωσει λεφτα μου εδωσε κουπονια για να τα εξαργυρώνω και να τρωω

Επεξ/σία από life is music
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτή η εταιρία δεν έχει και την καλύτερη φήμη ομολογουμένως, ωστόσο από την evalue & co και πχ την teleperformance, πέρα από τα λίγα λεφτά και το πιεστικό περιβάλλον, στα υπόλοιπα, πχ ωράρια, καταβολή δεδουλευμένων, άδειες, δώρα κλπ, είναι απολύτως τυπικοί, και αυτό από δικά μου άτομα που εργάζονται εκεί. Δυστυχώς το τελευταίο έχει γίνει αντικείμενο προς εξαφάνιση στην Ελλάδα, εδώ σε σύμβαση του δημοσίου δούλευα μέχρι πριν 2 μήνες, και αν σου πω πόσα λεφτά μας χρωστάνε ακόμα και από πότε θα φρίξεις, και λόγω εκτάκτων περιστάσεων  μας κόψανε και τις κανονικές άδειες τις οποίες ακόμα κυνηγάμε να πληρωθούμε...

Α και δουλεύαμε και ΣΚ. Και αυτό σε υπουργείο όχι αστεία.

Επεξ/σία από Adrastus
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Adrastus είπε

Αυτή η εταιρία δεν έχει και την καλύτερη φήμη ομολογουμένως, ωστόσο από την evalue & co και πχ την teleperformance, πέρα από τα λίγα λεφτά και το πιεστικό περιβάλλον, στα υπόλοιπα, πχ ωράρια, καταβολή δεδουλευμένων, άδειες, δώρα κλπ, είναι απολύτως τυπικοί, και αυτό από δικά μου άτομα που εργάζονται εκεί. Δυστυχώς το τελευταίο έχει γίνει αντικείμενο προς εξαφάνιση στην Ελλάδα, εδώ σε σύμβαση του δημοσίου δούλευα μέχρι πριν 2 μήνες, και αν σου πω πόσα λεφτά μας χρωστάνε ακόμα και από πότε θα φρίξεις...

σε καταλαβαίνω το 2009 δούλευα  σε ενα πρόγραμμα του οαεδ μια νεα αρχη μια νεα ευκαιρία  ....τοτε δούλευα στον δήμο περιστεριού πάνω στο αντικείμενο μου σαν ηλεκτρολόγος .......Μπηκα στο σύστημα ατλας να δω τα ενσημα μου ...γιατί τα μόνα ενσημα που εχω ηταν απο τοτε που δούλευα στον δημο και παρατηρώ οτι ο οαεδ μου έχει φάει τον έναν μήνα απο τους 5 που δούλεψα  ....Πάω στον οαεδ της περιοχής μου , τους ενημερώνω και  τους λέω πως εχει το ζητημα μου και μ λένε αφήστε το και θα το ψάξουμε ...Πέρασε κάποιο διάστημα.. πάω στον οαεδ και μου λενε δεν μπορούμε να κάνουμε κατι ......Και τώρα στο σύστημα φαίνονται η 4 μήνες που δούλεψα...   άλλα τον έναν μήνα μου τον έφαγαν από λάθος τους !!!!

Επεξ/σία από life is music
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 19/3/2020 στις 11:46 ΠΜ, Adrastus είπε

Ελπίζω να είναι γι'αυτό δηλαδή γιατί απ΄όσο γνωρίζω οι εταιρία αυτές λειτουργούν μέχρι και σήμερα κανονικά. (Το οποίο εδώ βέβαια πρέπει να πούμε πως μάλλον δεν είναι καλή ιδέα να έχεις εκατοντάδες άτομα στον ίδιο χώρο και να χρησιμοποιούν τον ίδιο εξοπλισμό κλπ εν μέσω επιδημίας).

Από τις 11/03 όλοι δουλεύουν remotely με εταιρικό vpn από το σπίτι.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Τυπικη και σωστή στα των εργασιακών εχω ακουσει για την Κοσμοτε e Value και τις καλυτερες εγκαταστασεις. Χαμηλοι μισθοι ομως και ειναι τετοια τα Τμηματα που εχουν πιεση. 410 ευρώ για 6ωρο που αναφέρθηκαν, είναι λίγα πάντως. Τουλάχιστον 500-550 να ήταν. Άρα υποθέτω σε περίπτωση πλήρους απασχόλησης τίποτα 600-620 ευρώ καθαρά για Ελληνόφωνο Τμήμα? 

Έχουν μπει και στα ξενόφωνα τώρα πάντως. Ψάχνανε θυμάμαι Γερμανόφωνους (ή και ακόμα το κάνουν δηλαδή). Αυτοί τι δουλειές κάνουν και πόσα χρήματα παίρνουν? Περισσότερα απ τους ανταγωνιστές δεν πιστεύω πάντως, πχ Teleperformance παίρνουν σχεδόν 1000 ευρώ καθαρά (στα ελληνόφωνα και εκεί αρκετα πιο κατω βέβαια) ή Webhelp κάπου 800-900 καθαρά. 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 27/5/2020 στις 3:29 ΠΜ, Neoss είπε

Τυπικη και σωστή στα των εργασιακών εχω ακουσει για την Κοσμοτε e Value και τις καλυτερες εγκαταστασεις. Χαμηλοι μισθοι ομως και ειναι τετοια τα Τμηματα που εχουν πιεση. 410 ευρώ για 6ωρο που αναφέρθηκαν, είναι λίγα πάντως. Τουλάχιστον 500-550 να ήταν. Άρα υποθέτω σε περίπτωση πλήρους απασχόλησης τίποτα 600-620 ευρώ καθαρά για Ελληνόφωνο Τμήμα? 

Έχουν μπει και στα ξενόφωνα τώρα πάντως. Ψάχνανε θυμάμαι Γερμανόφωνους (ή και ακόμα το κάνουν δηλαδή). Αυτοί τι δουλειές κάνουν και πόσα χρήματα παίρνουν? Περισσότερα απ τους ανταγωνιστές δεν πιστεύω πάντως, πχ Teleperformance παίρνουν σχεδόν 1000 ευρώ καθαρά (στα ελληνόφωνα και εκεί αρκετα πιο κατω βέβαια) ή Webhelp κάπου 800-900 καθαρά. 

γεια σας κ απο μενα, εχω 23 μηνες ανεργιας- προς το παρον δεν βγαινει κανα voucher μεσω του οαεδ, και τωρα εστειλα για remote συμβουλος τηλεφωνικων πωλησεων της e-value του ομιλου cosmote της περιοχης μου. μπορειτε να μου πειτε αν ισχυει οσα λετε? γιατι διαβαζω σε αλλο ποστ οτι κ αυτοι τωρα απολυουν μετα τις μηνιαιες συμβασεις τους...  ευχαριστω

Επεξ/σία από paraske
Δημοσ.
Στις 27/10/2021 στις 7:33 ΜΜ, paraske είπε

γεια σας κ απο μενα, εχω 23 μηνες ανεργιας- προς το παρον δεν βγαινει κανα voucher μεσω του οαεδ, και τωρα εστειλα για remote συμβουλος τηλεφωνικων πωλησεων της e-value του ομιλου cosmote της περιοχης μου. μπορειτε να μου πειτε αν ισχυει οσα λετε? γιατι διαβαζω σε αλλο ποστ οτι κ αυτοι τωρα απολυουν μετα τις μηνιαιες συμβασεις τους...  ευχαριστω

Καλησπέρα, δεν γνωρίζω δυστυχώς τι γίνεται αυτή τη στιγμή σε απολύσεις στην κοσμοτε. Ο τομέας γενικά πάντως έχει μια άνθιση, ψαχνουν κόσμο, ειδικά στα ξενόφωνα τμήματα. Αλλά για τη συγκεκριμένη εταιρία δεν ξερω. Γενικα σε αυτές τις δουλειές πάνε και έρχονται συχνα κόσμος, μπορεί ναναι περίοδος που δίωχνουν κόσμο για να πάρουν άλλους; Το λέω μιας και στειλατε αιτηση...αρα προφανως ειχαν βγαλει αγγελία;
Καλή επιτυχία εύχομαι πάντως! Στείλτε άμα είναι και σε άλλες παρόμοιες εταιρίες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Neoss είπε

Καλησπέρα, δεν γνωρίζω δυστυχώς τι γίνεται αυτή τη στιγμή σε απολύσεις στην κοσμοτε. Ο τομέας γενικά πάντως έχει μια άνθιση, ψαχνουν κόσμο, ειδικά στα ξενόφωνα τμήματα. Αλλά για τη συγκεκριμένη εταιρία δεν ξερω. Γενικα σε αυτές τις δουλειές πάνε και έρχονται συχνα κόσμος, μπορεί ναναι περίοδος που δίωχνουν κόσμο για να πάρουν άλλους; Το λέω μιας και στειλατε αιτηση...αρα προφανως ειχαν βγαλει αγγελία;
Καλή επιτυχία εύχομαι πάντως! Στείλτε άμα είναι και σε άλλες παρόμοιες εταιρίες. 

καλησπερα, σε ευχαριστω @Neoss για την απαντηση σου. εστειλα μεσα απο το kariera.gr  μεσω αγγελιας τους, ακομη δεν με εχουν ειδοποιησει- απο οτι ειδα η δουλεια ειναι πρωινη 6ωρη πενθημερη- ισως να απασχολουνται κ σαββατα- με τον μισθο στα 416ε αλλα απο το τιποτα?? παντως σε ευχαριστω περιμενω ενημερωση τους.

Επεξ/σία από paraske
  • Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, paraske said:

καλησπερα, σε ευχαριστω @Neoss για την απαντηση σου. εστειλα μεσα απο το kariera.gr και ακομη δεν με εχουν ειδοποιησει- απο οτι ειδα η δουλεια ειναι πρωινη 6ωρη πενθημερη- ισως να απασχολουνται κ σαββατα- με τον μισθο στα 416ε αλλα απο το τιποτα?? παντως σε ευχαριστω περιμενω ενημερωση τους.

πενθήμερη 7ήμερο.
Θα δουλεύεις και Σ/Κ και όλες τις αργίες με ρεπό μες στην εβδομάδα.
Για ποιο κτίριο σου είπανε;
Δεν θα είσαι πάντα remote.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, l337 είπε

πενθήμερη 7ήμερο.

@l337 Για τον Νομο Σερρων, αλλα δεν λενε κατι αλλο, απλα μεσα απο την πλατφορμα στελνεις την αιτηση, προς το παρον δεν εχω ενημερωση. απλως επειδη δεν εχω και σχετικη εμπειρια ειπα ας το δοκιμασω να δω πως θα βγει, δυστυχως ουτε ιδιαιτερα εχω αυτην την περιοδο- εχω τελειωσει φιλολογος εδω και τρια χρονια.

Δημοσ.
2 minutes ago, paraske said:

@l337 Για τον Νομο Σερρων, αλλα δεν λενε κατι αλλο, απλα μεσα απο την πλατφορμα στελνεις την αιτηση, προς το παρον δεν εχω ενημερωση. απλως επειδη δεν εχω και σχετικη εμπειρια ειπα ας το δοκιμασω να δω πως θα βγει, δυστυχως ουτε ιδιαιτερα εχω αυτην την περιοδο- εχω τελειωσει φιλολογος εδω και τρια χρονια.

Δοκίμασε το και καλή τύχη. Υπομονή θέλει και γερό στομάχι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, l337 είπε

πενθήμερη 7ήμερο.

Remote Σύμβουλος Τηλεφωνικών Πωλήσεων - Νομός Σερρών

Όπου και αν μένεις.. είμαστε 2 κλικ away! Απασχολήσου ως Remote Σύμβουλος Τηλεφωνικών Πωλήσεων.

Εάν θέλεις...

Να δείξεις το ταλέντο σου στην επικοινωνία,  να εξελιχθείς σαν επαγγελματίας και να χτίσεις το μέλλον σου, απασχολήσου ως Remote Σύμβουλος Τηλεφωνικών Πωλήσεων.

Πρόκειται για 6ωρη, 5θήμερη απομακρυσμένη απασχόληση μέσω συνεργαζόμενων με την Cosmote e-Value εταιριών με αντικείμενο τις τηλεφωνικές πωλήσεις.
 @l337 Αυτο αναφερουν μονο δεν εχει κατι αλλο

Δημοσ.
3 minutes ago, paraske said:

Remote Σύμβουλος Τηλεφωνικών Πωλήσεων - Νομός Σερρών

Όπου και αν μένεις.. είμαστε 2 κλικ away! Απασχολήσου ως Remote Σύμβουλος Τηλεφωνικών Πωλήσεων.

Εάν θέλεις...

Να δείξεις το ταλέντο σου στην επικοινωνία,  να εξελιχθείς σαν επαγγελματίας και να χτίσεις το μέλλον σου, απασχολήσου ως Remote Σύμβουλος Τηλεφωνικών Πωλήσεων.

Πρόκειται για 6ωρη, 5θήμερη απομακρυσμένη απασχόληση μέσω συνεργαζόμενων με την Cosmote e-Value εταιριών με αντικείμενο τις τηλεφωνικές πωλήσεις.
 @l337 Αυτο αναφερουν μονο δεν εχει κατι αλλο

Οκ, τώρα κατάλαβα. Μάλλον θα είσαι με σύμβαση e-value (και όχι cosmote e-value) και θα εξυπηρετείς κάποιο έργο (πιθανόν και sales ή residential service fulfillment της cosmote αλλά όχι απαραίτητα). Εκεί ναι, υπάρχουν και θέσεις που είναι αποκλειστικά remote, δεν έχεις γραφείο agent, δεν υπάρχει κάποιο pc. Θα μπαίνεις σε μια εφαρμογή τύπου citrix και θα μιλάς με softphone.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, l337 είπε

Οκ, τώρα κατάλαβα. Μάλλον θα είσαι με σύμβαση e-value (και όχι cosmote e-value) και θα εξυπηρετείς κάποιο έργο (πιθανόν και sales ή residential service fulfillment της cosmote αλλά όχι απαραίτητα). Εκεί ναι, υπάρχουν και θέσεις που είναι αποκλειστικά remote, δεν έχεις γραφείο agent, δεν υπάρχει κάποιο pc. Θα μπαίνεις σε μια εφαρμογή τύπου citrix και θα μιλάς με softphone.

@l337 μαλιστα, ωραια σε ευχαριστω. αυτη η εφαρμογη που λες, μπορει να γινει πχ  κ απο κινητο τηλεφωνο περα απο υπολογιστη; 

Επεξ/σία από paraske

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...