Adrastus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Μιας και το παλιό θέμα κλειδώθηκε, είπα να ξεκινήσω ένα νέο όπου μαζεύονται εμπειρίες, πληροφορίες εκ των έσω κλπ σχετικά για την εταιρία του τίτλου όπως και παρεμφερείς. Για να ξεκινήσω πρώτος, βιογραφικό Τετάρτη, τηλέφωνο καμιά ώρα πιο μετά, ραντεβού για συνέντευξη στο κτήριο του Κεραμεικού την Παρασκευή. Το ραντεβού συνοδεύονταν και από email με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Πολύ όμορφο το κτήριο, το προσωπικό ευγενικό και τυπικό. Μετά από μια αναμονή 10+- λεπτών, η υπεύθυνη μάζεψε τα 8 άτομα που ήμασταν, έκανε μια παρουσίαση/προπαγάνδα της εταιρίας περί διαθέσιμων θέσεων, πελατών, τμημάτων, ωράρια κλπ και μετά ακολούθησε ένα τεστ όπου άκουγες μια κλήση και συμπλήρωνες στοιχεία στο pc. Εδώ η αλήθεια είναι έχασα κανα 2 ψηφία από το ένα απ'τα 2 τηλέφωνα που αναφέρονταν, κατά τ'άλλα πολύ απλά πράματα. (Πάντως ότι άλλους υπολογιστές έβλεπα γύρω μου, ήταν είτε κενοί είτε με βλακείες συμπληρωμένοι !) Τέλος, ακολουθεί προσωπική συνέντευξη όπου ρωτάνε πολύ τυπικά/αναμενόμενα πράματα, ενημερώνουν για το ποίες θέσεις είναι άμεσα διαθέσιμες, που είναι τα γραφεία, και τα λεφτά (410 καθαρά ως βάση για το 6ώρο + bonus για τα τμήματα πωλήσεων/retention ή bonus λόγω Κυριακών/νυχτερινών για τα 24ωρα τμήματα εξυπηρέτησης). Εγώ τώρα ήμουν στην πρώτη φουρνιά που μπήκε για συνεντεύξεις και έφυγα οπότε δεν έχω ιδέα τι γίνεται μετά. Σε άλλο topic είχα διαβάσει πως αν είναι να σε πάρουν, σου κλείνουν και δεύτερη συνέντευξη καπάκι, άσχετα από το τυπικό που αναφέρουν πως θα σε καλέσουν σε 0-10 μέρες. Τώρα στην περίπτωσή μου δεν ξέρω αν κόστισε τόσο το λάθος μου στο τεστ, κατά τ'άλλα έχω εμπειρία σε συνεντεύξεις, ήμουν προσεγμένος/καλοντυμένος, οπότε θεωρώ πως τα πήγα πολύ καλά και είχα και σχετική προϋπηρεσία στο θέμα. Αν τώρα είναι τόσο αυστηρά τα πράματα ακόμα και για τέτοιες δουλειές φασόν...Τώρα στην παρούσα φάση μου(εν αναμονή Μεταπτυχιακού), τα λεφτά μου αρκούν οι τοποθεσίες βολεύουν πολύ όπως και τα ωράρια οπότε κρίμα αν όντως έφαγα πόρτα ! Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από Adrastus
l337 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, Adrastus είπε οι τοποθεσίες βολεύουν πολύ Περίεργο μιας και δεν γνωρίζεις ακόμη το που θα πας. Μπορεί να πας είτε Καλλιθέα, είτε Κεραμικό, είτε Αθηνάς (κέντρο), είτε Αχαρνών, είτε Παιανία είτε άλλα μέρη που δεν χρειάζεται να αναφέρω.
Adrastus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 4 λεπτά πριν, l337 είπε Περίεργο μιας και δεν γνωρίζεις ακόμη το που θα πας. Μπορεί να πας είτε Καλλιθέα, είτε Κεραμικό, είτε Αθηνάς (κέντρο), είτε Αχαρνών, είτε Παιανία είτε άλλα μέρη που δεν χρειάζεται να αναφέρω. Από μακρινές θέσεις ανέφεραν μόνο τον Άγιο Στέφανο όπου για εκεί υπάρχει εταιρικό πούλμαν. (Και όπως κατάλαβα η πρόθεση ήταν να στελεχώνεται κυρίως από άτομα από Χαλκίδα.) Αναφερόμουν στις θέσεις που ενημερωθήκαμε πως είναι άμεσα διαθέσιμες, οι οποίες όντως ήταν βολικές. Τώρα αν κάποιος μείνει αρκετά ώστε να αρχίσει να πηγαίνει και σε άλλα έργα, ναι εκεί μπορεί να αλλάξει το πράμα.
l337 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Adrastus είπε Από μακρινές θέσεις ανέφεραν μόνο τον Άγιο Στέφανο όπου για εκεί υπάρχει εταιρικό πούλμαν. (Και όπως κατάλαβα η πρόθεση ήταν να στελεχώνεται κυρίως από άτομα από Χαλκίδα.) Αναφερόμουν στις θέσεις που ενημερωθήκαμε πως είναι άμεσα διαθέσιμες, οι οποίες όντως ήταν βολικές. Τώρα αν κάποιος μείνει αρκετά ώστε να αρχίσει να πηγαίνει και σε άλλα έργα, ναι εκεί μπορεί να αλλάξει το πράμα. Ναι και άγιο Στεφανο μπορεί να σε πάνε και, όχι, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό της η εγκατάσταση στελεχώνεται από άτομα από Αθήνα. Οι θέσεις που ενημερωθήκατε πως είναι άμεσα διαθέσιμος είναι κάτι "πολύ σχετικό" αλλά δυσκολεύομαι να σου πω περισσότερα εδώ. Θέλεις να αναφέρεις ποιες θέσεις είναι οι -και καλά- διαθέσιμες μπας και μπορέσω να σου πω πιο συγκεκριμένα; Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από l337 1
Adrastus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 3 λεπτά πριν, l337 είπε Ναι και άγιο Στεφανο μπορεί να σε πάνε και, όχι, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό της η εγκατάσταση στελεχώνεται από άτομα από Αθήνα. Οι θέσεις που ενημερωθήκατε πως είναι άμεσα διαθέσιμος είναι κάτι "πολύ σχετικό" αλλά δυσκολεύομαι να σου πω περισσότερα εδώ. Θέλεις να αναφέρεις ποιες θέσεις είναι οι -και καλά- διαθέσιμες μπας και μπορέσω να σου πω πιο συγκεκριμένα; Καλά το ότι είναι "σχετικά" αυτά τα πράματα το έχω ακούσει και από άλλα άτομα, αν και δεν βρίσκω λόγο για τέτοια παραπληροφόρηση, υποτίθεται αυτός είναι και ένας από τους κύριους λόγους της συνέντευξης (Εννοώ να μάθεις εσύ κάποια accurate πράματα για τη δουλειά). Ε τώρα γενικά πιο συγκεκριμένα πράματα δε με απασχολούν για να είμαι ειλικρινής, από τη στιγμή που δεν πήρα και το τζομπ απ'ότι φαίνεται...Ένα από αυτά που ανέφεραν πως θέλει πιο άμεσα προσωπικό πάντως αφού ρωτάς ήταν κάποιο τμήμα ανανέωσης Συμβολαίων που βρίσκεται στο Μοναστηράκι (?).
l337 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Adrastus είπε Καλά το ότι είναι "σχετικά" αυτά τα πράματα το έχω ακούσει και από άλλα άτομα, αν και δεν βρίσκω λόγο για τέτοια παραπληροφόρηση, υποτίθεται αυτός είναι και ένας από τους κύριους λόγους της συνέντευξης (Εννοώ να μάθεις εσύ κάποια accurate πράματα για τη δουλειά). Ε τώρα γενικά πιο συγκεκριμένα πράματα δε με απασχολούν για να είμαι ειλικρινής, από τη στιγμή που δεν πήρα και το τζομπ απ'ότι φαίνεται...Ένα από αυτά που ανέφεραν πως θέλει πιο άμεσα προσωπικό πάντως αφού ρωτάς ήταν κάποιο τμήμα ανανέωσης Συμβολαίων που βρίσκεται στο Μοναστηράκι (?). Άρα θέλουν να σε πάνε στο κτίριο της Αθηνάς 45 (κέντρο) είτε στο retention desk (και άλλα παρεμφερή τμήματα, στην ίδια υποδιεύθυνση όμως) είτε στο save desk. Σου είπαν αν οι κλήσεις θα είναι inbound ή outbound; Δηλαδή αν θα τους καλείς ή θα σε καλούνε; Για να δω σε ποιο από τα δύο θα σε πάνε και αν θέλεις να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από l337 1
Adrastus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, l337 είπε Άρα θέλουν να σε πάνε στο κτίριο της Αθηνάς 45 (κέντρο) είτε στο retention desk (και άλλα παρεμφερή τμήματα, στην ίδια υποδιεύθυνση όμως) είτε στο save desk. Σου είπαν αν οι κλήσεις θα είναι inbound ή outbound; Δηλαδή αν θα τους καλείς ή θα σε καλούνε; Για να δω σε ποιο από τα δύο θα σε πάνε και αν θέλεις να σου δώσω περισσότερες πληροφορίες. Outbound, απ΄ότι κατάλαβα καλείς κόσμο για να ανανεώσει τα συμβόλαια του κλπ.
l337 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 9 λεπτά πριν, Adrastus είπε Outbound, απ΄ότι κατάλαβα καλείς κόσμο για να ανανεώσει τα συμβόλαια του κλπ. Υπάρχουν διάφορες υπηρεσίες. α) Είτε καλείς πελάτη που είναι υπάρχων πελάτης για να ανανεώσει το συμβόλαιο του. β) Είτε καλείς πελάτη που έχει κάνει αίτηση σε άλλο πάροχο ώστε να του κάνεις καλύτερο offer βάσει της τρέχουσας καμπάνιας. γ) Είτε καλείς πελάτες άλλων παρόχων (εφόσον δεν έχουν μπει στο Άρθρο 11) για να τους κάνεις φορητότητα σε εσάς με βάση άλλη καμπάνια (ευνοικότερη για τον πελάτη). Υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες αλλά δεν αφορούν εσένα προσωπικά για αρχή. Αν χρειαστεί, υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς μετά. Κράτησε μία πισινή πάντως ότι μπορεί τελικά να σου προτείνουν για να πας γι' αλλού μιας και υπάρχουν ανάγκες και σε άλλα κτίρια (και με άλλες αρμοδιότητες). Ότι χρειαστείς, είτε τώρα είτε μετά (αφού προσληφθείς) ρώτησε με είτε εδώ είτε με PM. 1
Adrastus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Τελικά αυτό με τη δεύτερη συνέντευξη την ίδια μέρα ισχύει? Κατά τ'άλλα, σε ευχαριστώ πολύ
l337 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Adrastus είπε Τελικά αυτό με τη δεύτερη συνέντευξη την ίδια μέρα ισχύει? Κατά τ'άλλα, σε ευχαριστώ πολύ Αυτό είναι κάτι που δεν το γνωρίζω για να είμαι ειλικρινής. Αλλά το θεωρώ δύσκολο να πάει κάποιες για τέτοιες θέσεις στα CC και να μην τον πάρουν. Καλή επιτυχία να έχεις και να κοιτάς πάντα το καλύτερο γιατί τα χρήματα είναι πολύ λίγα και η πίεση μεγάλη (στοχοθεσία κλπ) 3
Adrastus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 6/3/2020 στις 6:53 ΜΜ, l337 είπε Αυτό είναι κάτι που δεν το γνωρίζω για να είμαι ειλικρινής. Αλλά το θεωρώ δύσκολο να πάει κάποιες για τέτοιες θέσεις στα CC και να μην τον πάρουν. Καλή επιτυχία να έχεις και να κοιτάς πάντα το καλύτερο γιατί τα χρήματα είναι πολύ λίγα και η πίεση μεγάλη (στοχοθεσία κλπ) Για την ώρα, με καλέσανε για τη 2η συνέντευξη 7 μέρες μετά (Κοινώς, μάλλον δεν ισχύει η άποψη πως αν δεν στην κάνουν επιτόπου δε σε θέλουν) και δώσαμε ραντεβού την επόμενη μέρα. Πρωί πρωί όμως, με καλέσανε ξανά να μου πουν πως στα πλαίσια των μέτρων για τον κοροναιό, θα πρέπει να την αναβάλουμε. Ελπίζω να είναι γι'αυτό δηλαδή γιατί απ΄όσο γνωρίζω οι εταιρία αυτές λειτουργούν μέχρι και σήμερα κανονικά. (Το οποίο εδώ βέβαια πρέπει να πούμε πως μάλλον δεν είναι καλή ιδέα να έχεις εκατοντάδες άτομα στον ίδιο χώρο και να χρησιμοποιούν τον ίδιο εξοπλισμό κλπ εν μέσω επιδημίας). Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2020 από Adrastus
life is music Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 6 ώρες πριν, Adrastus είπε Για την ώρα, με καλέσανε για τη 2η συνέντευξη 7 μέρες μετά (Κοινώς, μάλλον δεν ισχύει η άποψη πως αν δεν στην κάνουν επιτόπου δε σε θέλουν) και δώσαμε ραντεβού την επόμενη μέρα. Πρωί πρωί όμως, με καλέσανε ξανά να μου πουν πως στα πλαίσια των μέτρων για τον κοροναιό, θα πρέπει να την αναβάλουμε. Ελπίζω να είναι γι'αυτό δηλαδή γιατί απ΄όσο γνωρίζω οι εταιρία αυτές λειτουργούν μέχρι και σήμερα κανονικά. (Το οποίο εδώ βέβαια πρέπει να πούμε πως μάλλον δεν είναι καλή ιδέα να έχεις εκατοντάδες άτομα στον ίδιο χώρο και να χρησιμοποιούν τον ίδιο εξοπλισμό κλπ εν μέσω επιδημίας). η συγκεκριμένη εταιρεία ειναι απο της χειρότερες εταιρείες που εχω παει ...Πρώτον δεν πληρώνεσαι καλα και δουλεύεις και τα σαββατοκύριακα...... Οι περισσότερες εταιρειες αυτο κανουν .....και δεν έχουν ίχνος τσίπας που καταπατούν το σαββατοκύριακο που έπρεπε να ειναι του εργαζομενου!!!!!
Adrastus Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 11 λεπτά πριν, life is music είπε η συγκεκριμένη εταιρεία ειναι απο της χειρότερες εταιρείες που εχω παει ...Πρώτον δεν πληρώνεσαι καλα και δουλεύεις και τα σαββατοκύριακα...... Οι περισσότερες εταιρειες αυτο κανουν .....και δεν έχουν ίχνος τσίπας που καταπατούν το σαββατοκύριακο που έπρεπε να ειναι του εργαζομενου!!!!! Αυτό θα ήταν το ιδανικό, ωστόσο ειδικά στη χώρα μας, πλήθος επαγγελματιών εργάζονται 24/7, pretty much όλος ο τουριστικός κλάδος, εστίαση, ναυτιλία, σώματα ασφαλείας, ο κλάδος της υγείας και πάει λέγοντας. Η αμοιβή τώρα είναι κάτι σχετικό, προσωπικά έχω και τα δικά μου σχέδια ώστε σύντομα να μπορώ να εξασφαλίσω καλύτερες συνθήκες εργασίας (και να κάθομαι και τα ΣΚ!) ως τότε... Πάντως αυτό δεν ισχύει σε όλα τα τμήματα, πχ στα πωλησιακά κάθεσαι τα ΣΚ, βέβαια εκεί έχεις άλλους καρκίνους στα αρνητικά...
The_Judas Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, life is music είπε η συγκεκριμένη εταιρεία ειναι απο της χειρότερες εταιρείες που εχω παει ...Πρώτον δεν πληρώνεσαι καλα και δουλεύεις και τα σαββατοκύριακα...... Οι περισσότερες εταιρειες αυτο κανουν .....και δεν έχουν ίχνος τσίπας που καταπατούν το σαββατοκύριακο που έπρεπε να ειναι του εργαζομενου!!!!! κυλιόμενο ωράριο έχουν, δεν δουλεύουν κάθε ΣΚ. Δεν νομίζω να πήγαινε κανείς να δουλέψει σε εταιρεία 24ωρου support νομίζοντας ότι δεν θα δουλεύει ποτέ ΣΚ. Στα υπόλοιπα δεν διαφωνώ. Δίνουν απλά τα τυπικά και μόνο, βασικό μισθό, 6ωρο χωρίς υπερωρίες, πληρώνουν έξτρα για εργασία σε ημέρα αργίας +ορισμένα ψιλά μπόνους σε κουπόνια. Επεξ/σία 19 Μαρτίου 2020 από The_Judas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα