safridia Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτο ειναι λιγο περιεργο, σιγουρα μου συμβαινει πρωτη φορα. Ελαβα σημερα μικροδεμα απο ΕΛΤΑ με αντικειμενο μεσα που ΔΕΝ εχω παραγγειλει ποτε μου. Εγραφε απο εξω τα πληρη στοιχεια μου, σωστα. Παρακατω ειναι τα μοναδικα στοιχεια που μπορω να βρω, πανω στο δεμα δεν εχει τιποτα που να μπορεσει να με βοηθησει απο που εγινε η παραγγελια. Γραφει εξω οτι περιλαμβανει 3D printer parts & accessories, οντως παραγγειλα κατι εξαρτηματα τετοια, δεν ηρθαν ποτε, εκανα dispute στο aliexpress και μου επιστρεψαν τα χρηματα. Μεσα στο σακουλακι ηταν ενα καπελο ΥΓ Μηπως εχει παραγγειλει κανεις σας καπελο κατι περιπου σαν jockey με τραγιασκα και αντι αυτου να παρελαβε εξαρτηαματα για 3d εκτυπωτη; Σαν εσχατη λυση θα βαλω αγγελια "ανταλλασω καπελο με εξαρτηματα για 3d εκτυπωτη" Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από safridia
Narayan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Γνωστό κόλπο των Κινέζων, σου βάζουν στο πακέτο αντικείμενο ευτελούς αξίας αντί για αυτό που παρήγγηλες και μόλις παραλάβεις κάνουν τους... Κινέζους 🙃 Χωρίς βέβαια να αποκλείεται να μπέρδεψε τα δέματα ο πωλητής.
paylidis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 μου εχει τυχει και εμενα ήταν η μια ετικετα πανω στην αλλη, το δεμα το δικο μου δεν ήρθε ποτε. ΕΒγαλα την επανω ετικετα με τα στοιχεια μου και απο κατω ήταν αυτα ενος ρώσου ο οποιος επισης δε θα πηρε τιποτα... ενα ΜΡ3-4 πλειερ ηταν, τερμα μάπα η μπαταρια απο day 1 κρατουσε μαξ 1.5 ωρα...
christakos07 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 CoronaVirus. Κάνε διαθήκη. Δύο τα ενδεχόμενα: Ή τα έκανε σαλάτα ο Κινέζος ή πήγε να σε κλέψει 2
Speculoos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Καλό είναι να κάνουμε βιντεοσκόπηση το unboxing, ίσως έτσι το dispute γίνεται ευκολότερα. Πάντως λάθη μπορεί και να συμβαίνουν. Δε θα ξεχάσω πριν από κάποια χρόνια μου ήρθε πακέτο στο όνομά μου από το amazon Ιταλίας που είχε παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου, ούτε είχα παραγγείλει κάτι τέτοιο, ούτε φαινόταν στις κινήσεις της κάρτας μου ή στη σελίδα παραγγελιών του άμαζον. Ούτε καν δώρο από γνωστό αφού δεν είχα παιδιά Το κράτησα και το χρησιμοποιώ τώρα που έχω οικογένεια. 1
thanasisxask Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, Narayan είπε Γνωστό κόλπο των Κινέζων, σου βάζουν στο πακέτο αντικείμενο ευτελούς αξίας αντί για αυτό που παρήγγηλες και μόλις παραλάβεις κάνουν τους... Κινέζους 🙃 Χωρίς βέβαια να αποκλείεται να μπέρδεψε τα δέματα ο πωλητής. Έχω κάνει πάνω από 170 με 180 παραγγελίες, από το 2006, δεν το έχω πάθει ποτέ αυτό, ότι κάποια πράγματα αργούσαν πάνω από δίμηνο εντάξει ήταν ψιλό στάνταρ. Το μόνο που έχω πάθει είναι να αφήσει ο ταχυδρόμος τα πράγματα τα μου σε άλλον (ο οποίος με βρήκε και μου τα έφερε) και μια φορά που το κλέψανε από την είσοδο του σπιτιού. Αυτό που λες ότι είναι "γνωστό κόλπο των Κινέζων" πρώτη φορά το ακούω και αν μη τι άλλο τους συμφέρει κιόλας να το κάνουν.
safridia Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Υπαρχει τροπος να μπορεσω να βρω το καταστημα που εκανε την αποστολη; Επανω εχει ετικετα με τα κλασικα ασαφη στοιχεια που γραφουν οι κινεζοι.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 8 λεπτά πριν, safridia είπε Υπαρχει τροπος να μπορεσω να βρω το καταστημα που εκανε την αποστολη; Επανω εχει ετικετα με τα κλασικα ασαφη στοιχεια που γραφουν οι κινεζοι. Αγνόησέ το και προχώρα τη ζωή σου!. Στον κουβά!
talibanakos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 11 ώρες πριν, safridia είπε ΥΓ Μηπως εχει παραγγειλει κανεις σας καπελο κατι περιπου σαν jockey με τραγιασκα και αντι αυτου να παρελαβε εξαρτηαματα για 3d εκτυπωτη; Σαν εσχατη λυση θα βαλω αγγελια "ανταλλασω καπελο με εξαρτηματα για 3d εκτυπωτη" Ποιες ειναι οι πιθανοτητες;
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Κάτι παρόμοιο μου συνέβη και μένα. Από περιέργεια, είχα παραγγείλει ένα ζευγάρι παπούτσια. Στην πόρτα μου, τελικά, έφτασε ένας πάτος παπουτσιού. Σε επόμενη παραγγελία, θα μου έστελναν το κορδόνι κ.ο.κ. μέχρι να καταφέρω να το συναρμολογήσω ολόκληρο.
The_Judas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Εφόσον γράφει απ έξω "3D printer parts & accessories" που είχες παραγγείλει, είτε έγινε λάθος είτε ήταν απατεώνας ο seller. Δεν καταλαβαίνω γιατί ψάχνεις να βρεις που πήγε το δέμα σου, εφόσον έχεις πάρει τα χρήματά σου μέσω dispute. Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2020 από The_Judas 2
karaLRS Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Στις 6/3/2020 στις 4:44 ΜΜ, Speculoos είπε Καλό είναι να κάνουμε βιντεοσκόπηση το unboxing, ίσως έτσι το dispute γίνεται ευκολότερα. Πάντως λάθη μπορεί και να συμβαίνουν. Δε θα ξεχάσω πριν από κάποια χρόνια μου ήρθε πακέτο στο όνομά μου από το amazon Ιταλίας που είχε παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου, ούτε είχα παραγγείλει κάτι τέτοιο, ούτε φαινόταν στις κινήσεις της κάρτας μου ή στη σελίδα παραγγελιών του άμαζον. Ούτε καν δώρο από γνωστό αφού δεν είχα παιδιά Το κράτησα και το χρησιμοποιώ τώρα που έχω οικογένεια. Αν έκανα unboxing τα 2000 πακέτα που έχω πάρει τα τελευταία 20 χρόνια θα ήθελα μια ζωή ακόμα 😂
thodoris1985 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 On 07/03/2020 at 02:44, Mrs. Hyde said: Κάτι παρόμοιο μου συνέβη και μένα. Από περιέργεια, είχα παραγγείλει ένα ζευγάρι παπούτσια. Στην πόρτα μου, τελικά, έφτασε ένας πάτος παπουτσιού. Σε επόμενη παραγγελία, θα μου έστελναν το κορδόνι κ.ο.κ. μέχρι να καταφέρω να το συναρμολογήσω ολόκληρο. Από το IKEA ήταν;
Lumini Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 8 λεπτά πριν, thodoris1985 είπε Από το IKEA ήταν; απο CHINEA μαλλον
tigergreg Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Το χαριζεις εδω.... https://www.insomnia.gr/forums/topic/677986-μην-πετάτε-τίποτα-χαρίστε-το-εδώ-part-3/page/606/?tab=comments#comment-57755426 ...και καθαριζεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα