sipmarch7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Καληπερα στο Forum, θα ηθελα να ρωτησω αν καποιοσ ξερει ποια ειναι τα δωρακια που δινει το Media Markt μετα απο τις αγορεσ αυτεσ οπως λεει, 3η 5η 7η?
spectaculator Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 8 λεπτά πριν, sipmarch7 είπε Καληπερα στο Forum, θα ηθελα να ρωτησω αν καποιοσ ξερει ποια ειναι τα δωρακια που δινει το Media Markt μετα απο τις αγορεσ αυτεσ οπως λεει, 3η 5η 7η? Δεν δίνει τίποτα! Η βάση των χρηστών/πελατών της δεν δουλεύει καν. Θα δεις κανα-δυο αγορές και μετά πάπαλα. Ούτε 3η, 5η, κλπ.
Narayan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Μου είχαν στείλει κουπόνι για να παραλάβω το πρώτο μου "δώρο" (ένα powerbank), το θέμα είναι πως η ημερομηνία λήξεως του κουπονιού ήταν μία βδομάδα πριν παραλάβω την επιστολή 😕
Πανος999 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, sipmarch7 είπε Καληπερα στο Forum, θα ηθελα να ρωτησω αν καποιοσ ξερει ποια ειναι τα δωρακια που δινει το Media Markt μετα απο τις αγορεσ αυτεσ οπως λεει, 3η 5η 7η? Καλο θα ηταν να απαντανε οσοι εχουν εμπειρια απο μια κατασταση κ οχι οσοι ακουσαν, διαβασαν κλπ.. Γενικη παρατηρηση αυτη.. Εγω ειχα κανει μια ερώτηση στον υπάλληλο οταν γραφτηκα.. Του λεω, το δωρο παει αναλόγως τις αγορες η ειναι στανταρ? Μου απάντησε ε φυσικά με τις αγορες.. Δεν μπορεις να παρεις πχ μπαταρίες κ να παρεις δωροεπιταγη 20€.. Καλως λεω.. Το πρωτο μου δώρο ηταν δωροεπιταγη 20 ευρω για αγορες ανω των 50€..Μετα αγορασα με τν καρτα ενα ps4, εναν υπολογιστή ο πατερας μου κ μια τηλεόραση ο θειος μου.. Μεση τιμη 450..Το δωρο μου ηταν ενα ρολοι αξίας 12 ευρω... Ελπιζω να σε καλυψα φιλε μου.. Ειχα ανοιξει ιδιο ακριβως θεμα κ εγω τοτε!! Γνκ τα δωρα είναι 5-20 ευρω δωροεπιταγες.. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από Πανος999
d_gkal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Καμιά φορά δε πήρα κανένα δώρο. Και έκανα πολλές αγορές.
panosno1com Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 μου στελνει μουφοδωροεπιταγες των 5 με 10 ευρω για εξαργυρωση εντος 4 μηνων δλδ μουφεξ imho
sipmarch7 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 ευχαριστώ για τα σχόλια σας παιδιά αυτό ήθελα περίπου να μαθω μια χαρά είναι δωροεπιταγές 5-10 ευρώ γτ έχει γενικά ήδη καλές τιμές το mediamarkt
panosno1com Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) ε νταξει ψευτοεπιβραβευση ειναι κατα τη γνωμη μου. Ειχα αγορασει 500 ευρω πραγματα και μου εστειλε δωροεπιταγη -10 ευρω αμα αγορασω πανω απο 50 . Αυτο μου τη σπαει, οτι βαζει οριο πανω απο Χ ποσο ! κατα τ αλλα νταξει, απ το τιποτα ξερω γω οτι παιρνεις καλο ειναι Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2020 από panosno1com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα