Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,είχα δει την πρώτη σεζόν αυτής της τελειωμένος σειράς και μου άρεσε όπως και το brickleberry.

Πριν από λίγες μέρες ειδα το trailer της δεύτερης σεζόν στο YouTube και χθες το έβαλα να το δω μέσα από το Netflix με υπότιτλους,προς έκπληξη μου είδα ότι βάλανε censor σε πολλά σημεία το οποίο για αυτό τον λόγο βλέπεις αυτή την σειρά,ενώ το trailer από το αμερικανικό Netflix δεν έχει.

Η ερώτηση μου είναι η εξής,είναι δυνατόν στο Netflix Ελλάδος να βάζουν censorship λόγο Ε.Σ.Ρ?!

Γιατι έχει και άλλες τέτοιες σειρές μέσα οι οποίες δεν έχουν censorship,η πρώτη σεζόν δεν είχε censorship και τώρα έχει.

Επεξ/σία από Drake27
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Drake27 είπε

Καλησπέρα παιδιά,είχα δει την πρώτη σεζόν αυτής της τελειωμένος σειράς και μου άρεσε όπως και το brickleberry.

Πριν από λίγες μέρες ειδα το trailer της δεύτερης σεζόν στο YouTube και χθες το έβαλα να το δω μέσα από το Netflix με υπότιτλους,προς έκπληξη μου είδα ότι βάλανε censor σε πολλά σημεία το οποίο για αυτό τον λόγο βλέπεις αυτή την σειρά,ενώ το trailer από το αμερικανικό Netflix δεν έχει.

Η ερώτηση μου είναι η εξής,είναι δυνατόν στο Netflix Ελλάδος να βάζουν censorship λόγο Ε.Σ.Ρ?!

Γιατι έχει και άλλες τέτοιες σειρές μέσα οι οποίες δεν έχουν censorship,η πρώτη σεζόν δεν είχε censorship και τώρα έχει.

Δεν νομίζω το netflix δεν αφορά το ΕΣΡ .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βασικά άκυρο,γιατί μόλις πριν από λίγο μπήκε η δεύτερη σεζόν και δεν έχει censorship,ενώ το trailer έχει ακόμα,κουλό αυτό.
Ευτυχώς γιατί με έβλεπα να την κατέβαζα.

Επεξ/σία από Drake27

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...