Προς το περιεχόμενο

Τα διαχρονικά τραγούδια

Nighthope

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πιστεύετε ότι τα σημερινά τραγούδια (δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένους καλλιτέχνες) θα μείνουν διαχρονικά ? Αν ναι πια ? Εκφράστε όλοι τη γνώμη σας! :mrgreen:

Δημοσ.

Λοιπόν , εγώ πιστεύω ότι διαχρονικά θα μείνουν κάποια τραγούδια του Αλκίνοου Ιωαννίδη . Ίσως και κάποιων άλλων από τον έντεχνο χώρο . Δεν πιστεύω ότι ο χώρος του μοντέρνου λαικού μπορεί να παράξει κάτι το διαχρονικό .

Δημοσ.

Καλησπέρα,

οι παρακάτω καλλιτέχνες, έχουν μεγάλη πιθανότητα να ακούγονται και το 2044.

Χ. Αλεξίου,

Ε. Αρβανιτάκη,

Δ. Γαλάνη,

Ι. Κότσιρας,

Α. Ιωαννίδης,

Δ. Σαββόπουλος (δεν είναι και τόοοσο σημερινός, αλλά διαχρονικότατος).

Δημοσ.

Ε καλά τα ονόματα που αναφέρεις προφανώς και θα μείνουν διαχρονικά . Εγώ αναφερόμουν σε ποια νέους καλλιτέχνες . :)

Δημοσ.

Όλοι οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο fame story και super idol είναι διαχρονικοί :D

Πάντως σοβαρά τώρα , πιστεύω ότι ένα τραγούδι είναι διαχρονικό περισσότερο λόγω συνθέτη του και όχι του ερμηνευτή.

Δημοσ.

Χμ, θα διαφωνήσω (μερικώς), με τον The_Judas,

στο εξής.

Αν ρωτήσουμε κάποιον, τι του θυμίζει το " Ο Γουίλυ Ο Μαύρος Θερμαστής...", μάλλον θα πει - και σωστά - Παπακωνσταντίνου, και όχι - πιθανότατα - Μικρούτσικο ( ο καλός ε?) ή Καββαδία.

Δεν είναι έτσι?

Κατά την άποψή μου λοιπόν, μάλλον ο ερμηνευτής μας μένει περισσότερο και όχι ο συνθέτης ή ο στιχουργός.

Δημοσ.
Χμ' date=' θα διαφωνήσω (μερικώς), με τον [b']The_Judas[/b],

στο εξής.

Αν ρωτήσουμε κάποιον, τι του θυμίζει το " Ο Γουίλυ Ο Μαύρος Θερμαστής...", μάλλον θα πει - και σωστά - Παπακωνσταντίνου, και όχι - πιθανότατα - Μικρούτσικο ( ο καλός ε?) ή Καββαδία.

Δεν είναι έτσι?

Κατά την άποψή μου λοιπόν, μάλλον ο ερμηνευτής μας μένει περισσότερο και όχι ο συνθέτης ή ο στιχουργός.

Με αυτή τη λογική ,όμως, αυτός που "μένει περισσότερο" είναι αυτός που έχει περισσότερη δημοσιότητα και προβολή.

Αν ρωτήσεις κάποιον να σου πει για την 9η συμφωνία , αυτό που θα θυμάται είναι ο Μπετόβεν και όχι κάποιον μουσικό του 18ου αιώνα που ερμήνευσε το έργο αυτό.

Αλλο πράγμα είναι η καλύτερη ερμηνεία και άλλο η καλύτερη σύνθεση.Σίγουρα όμως μπορεί και ένα μέτριο τραγούδι με καλή ερμηνεία να γίνει κλασικό.Αν το τραγούδι όμως είναι κακό ποιοτικά , όσο καλά και αν ερμηνευτεί δε θα γίνει διαχρονικό με τίποτα !!

Δημοσ.

Ρε παιδια ρωταω με αγωνια...Ο Ρουβας (ή... Ρουφας) που τρελενεται η κορη και τα αλλα κοριτσοπουλα μου υπαρχει περιπτωση να μην ακουγεται σε 5-6 μηνες?????Πολυ δεν κρατησε????Η ελπιδα πεθαινει τελευταια.... :oops: :oops: :oops:

Στελαρας και sir για παντα!!!!!!! :D :D :D :D

Δημοσ.
Με αυτή τη λογική ,όμως, αυτός που "μένει περισσότερο" είναι αυτός που έχει περισσότερη δημοσιότητα και προβολή.

Δεν αμφιβάλω καθόλου φίλε μου , για αυτό άλλωστε και ευδοκιμούν εκπομπές όπως το super idol, fame κτλπ.

Είπα, οτι διαφωνώ μερικώς. έτσι?

Γιάννη, δυστυχώς, ο ένας "έφυγε", ο άλλος γέρασε (πολύ).

Δημοσ.

Θα πω και αλλον ενα που πιστευω θα ακουγεται και μετα απο χρονια αν και ξερω οτι δεν θα συμφωνησετε "Μιχάλης Χατζηγιάννης"

Δημοσ.

Γιάννη' date=' δυστυχώς, ο ένας "έφυγε", ο άλλος γέρασε (πολύ).[/quote']

Μπορει νε εφυγε ο πρωτος και ο αλλλος να γερασε Παναγιωτη μου αλλα οι φωνες τους θα εξεκολουθουν... για χρονια να επισκιαζουν κατι "Νινο" και αλλους συναφεις!!!!!!Ευτυχως!!!! :D :D :D :D

Δημοσ.

Γιάννη μου, λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω, μα ο Σάκης μπορεί να μην έχει διαχρονικά τραγούδια (ακόμα... ποτέ δεν ξέρεις) αλλά θα μείνει στη ιστορία της Ελληνικής μουσικής όσο και αν μερικοί χαλιούνται και ξινίζουν.

Ο Σάκης είναι φαινόμενο. Αν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες ή ήταν σε άλλη εποχή θα τολμούσα να τον παραλλήσω με τον Elvis.

Έχουν το ίδιο λαμπρό άστρο.

Τώρα όσο αφορά την κόρη σου, όπως έχω ξαναπεί, μόλις μεγαλώσει λιγάκι κι ερωτευτεί, θα της περάσει. ;)

Είναι της ηλικίας. :)

Άλλωστε εδώ μεγάλα παιδιά 'κολλάνε' και σε κάνουν να νομίζεις πως δεν έχουν μεγαλώσει ακόμα. :P

Δημοσ.
Γιάννη μου' date=' λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω, μα ο Σάκης μπορεί να μην έχει διαχρονικά τραγούδια (ακόμα... ποτέ δεν ξέρεις) αλλά θα μείνει στη ιστορία της Ελληνικής μουσικής όσο και αν μερικοί χαλιούνται και ξινίζουν.

Ο Σάκης είναι φαινόμενο. Αν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες ή ήταν σε άλλη εποχή θα τολμούσα να τον παραλλήσω με τον Elvis.

Έχουν το ίδιο λαμπρό άστρο.

Τώρα όσο αφορά την κόρη σου, όπως έχω ξαναπεί, μόλις μεγαλώσει λιγάκι κι ερωτευτεί, θα της περάσει. ;)

Είναι της ηλικίας. :)

Άλλωστε εδώ μεγάλα παιδιά 'κολλάνε' και σε κάνουν να νομίζεις πως δεν έχουν μεγαλώσει ακόμα. :P[/quote']

Δεν μπορω να φανταστω πως τα "μακαρονια με κυμα" θα μπορεσουν να γινουν διαχρονικο τργουδι Χριστινακι μου...Παραδεχομαι ομως οτι αυτο που κανει το κανει 100% επαγγελματικα.Οτι καλο... ή κακο ειναι αυτο.Και μιλαω εγω που λογω "ειδικων συνθηκων" τον εχω ακριβοπληρωσει...Οσο για τα μεγαλα παιδια ...ξερω...ξερω.Εχω γυναικα κι εγω!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Δημοσ.

Σιδηρόπουλος για πάντα ! (μετά το Στέλιο και τον σερ πάντα) Μακάρι τα παιδιά να είχαν τέτοια είδωλα όπως εγώ στην ηλικία τους. Βαρέθηκα πια τους καινούριους. Όλο τα ίδια και τα ίδια..

Δημοσ.
Σιδηρόπουλος για πάντα ! (μετά το Στέλιο και τον σερ πάντα) Μακάρι τα παιδιά να είχαν τέτοια είδωλα όπως εγώ στην ηλικία τους. Βαρέθηκα πια τους καινούριους. Όλο τα ίδια και τα ίδια..

Chrisad ακουει?????? :?: :?: :?:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...