George Karagiannis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας! Ήρθαν δύο κοπελίτσες από την Wind και μου είπαν ότι στην περιοχή μου θα μπουν οπτικές ίνες από την Wind, δηλ. δε θα εξαρτιέται από το δίκτυο του ΟΤΕ, και αν θέλω να πάω σ' αυτούς. Μου λένε να τους δώσω ταυτότητα κτλ. και ότι σε μερικές μέρες θα σε πάρουν από τον ΟΤΕ να σου πούν "γιατί και πώς" και θα με απειλήσουν με τις ρήτρες του συμβολαίου. Συνέχισαν λέγοντας να μην μασήσω και ότι σύμφωνα με έναν νόμο του 2017 είμαι καλυμμένος. Πιθανότατα αναφέρονται σ' αυτό τον νόμο. Όσον αφορά τα χρήματα τώρα. Στον ΟΤΕ πληρώνω 20 ευρώ για 24άρα κι έχω 4 mbps, ενω στην Wind θα πληρώνω 25 ευρώ και θα έχω τουλάχιστον 15mbps. Πιστεύω αξίζει. Ποια είναι η γνώμη σας; Θα έχω θέμα με την ακύρωση του συμβολαίου; Αξίζει να το κάνω; Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από George Karagiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoulas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Ζήτα να σου το δώσουν γραπτώς ή ακομα καλύτερα το νέο συμβόλαιο στη wind να αναφέρει ότι οποιαδήποτε οικονομική αξίωση λόγω πρόωρης αποχώρησης από τον προηγούμενο πάροχο θα το αναλάβει η wind...και πες μας την αντίδρασή τους... Αυτές μπορεί να λένε ότι θέλουν για να σε κάνουν να υπογράψεις...Αν δεν συντρέχει λόγος για να καταγγείλεις την προηγούμενη σύμβαση (π.χ αύξηση στις χρεώσεις, πρόβλημα στη γραμμή που δεν μπορεί να λυθεί κτλ) το χρέος θα υπάρχει...Δεν ξέρω αν θα το φτάσουν δικαστικά αλλά εσύ θα χρωστάς και αν κάποτε θελήσεις να επιστρέψεις στον ΟΤΕ θα πρέπει τότε να το πληρώσεις... Επίσης από το "ΘΑ μπουν οπτικές ίνες" μέχρι το "Σας συνδέουμε στο δίκτυο οπτικών ινών μας" μπορεί να απέχει από ημέρες μέχρι χρόνια...εγώ θα συνιστούσα προσοχή και περισσότερο ψάξιμο χωρίς να "εντυπωσιάζεσαι" από το τι σου λένε... Και επειδή διάβασα το link... Αν αναφέρεσαι εδω: Απαγόρευση επιβολής τέλους διακοπής/ανανέωσης σύμβασης: Ο πάροχος δεν επιτρέπεται να επιβάλει τέλος αποσύνδεσης λόγω διακοπής/καταγγελίας είτε σύμβασης αορίστου χρόνου είτε σύνδεσης καρτοκινητής τηλεφωνίας. Επίσης, απαγορεύεται να επιβάλει τέλος ανανέωσης για νέα σύμβασης ορισμένου χρόνου σε υφιστάμενο συνδρομητή με σύμβαση αορίστου χρόνου. να σου πω ότι αν δεν εχει "λήξει" το συμβόλαιό σου σημαίνει ότι έχεις σύμβαση ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ χρόνου η οποία μετατρέπεται σε αορίστου όταν αυτό "λήξει"... Με απλά λόγια ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να φύγεις χωρίς να χρωστάς (δε γράφω χωρίς να πληρώσεις γιατι φυσικά και μπορείς να αλλάξεις πάροχο αλλά το χρέος θα υπάρχει όπως έγραψα και παραπάνω) επειδή βρήκες καλύτερη προσφορά... Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από skoulas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George Karagiannis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 54 λεπτά πριν, skoulas είπε Ζήτα να σου το δώσουν γραπτώς ή ακομα καλύτερα το νέο συμβόλαιο στη wind να αναφέρει ότι οποιαδήποτε οικονομική αξίωση λόγω πρόωρης αποχώρησης από τον προηγούμενο πάροχο θα το αναλάβει η wind...και πες μας την αντίδρασή τους... Αυτές μπορεί να λένε ότι θέλουν για να σε κάνουν να υπογράψεις...Αν δεν συντρέχει λόγος για να καταγγείλεις την προηγούμενη σύμβαση (π.χ αύξηση στις χρεώσεις, πρόβλημα στη γραμμή που δεν μπορεί να λυθεί κτλ) το χρέος θα υπάρχει...Δεν ξέρω αν θα το φτάσουν δικαστικά αλλά εσύ θα χρωστάς και αν κάποτε θελήσεις να επιστρέψεις στον ΟΤΕ θα πρέπει τότε να το πληρώσεις... Επίσης από το "ΘΑ μπουν οπτικές ίνες" μέχρι το "Σας συνδέουμε στο δίκτυο οπτικών ινών μας" μπορεί να απέχει από ημέρες μέχρι χρόνια...εγώ θα συνιστούσα προσοχή και περισσότερο ψάξιμο χωρίς να "εντυπωσιάζεσαι" από το τι σου λένε... Και επειδή διάβασα το link... Αν αναφέρεσαι εδω: Απαγόρευση επιβολής τέλους διακοπής/ανανέωσης σύμβασης: Ο πάροχος δεν επιτρέπεται να επιβάλει τέλος αποσύνδεσης λόγω διακοπής/καταγγελίας είτε σύμβασης αορίστου χρόνου είτε σύνδεσης καρτοκινητής τηλεφωνίας. Επίσης, απαγορεύεται να επιβάλει τέλος ανανέωσης για νέα σύμβασης ορισμένου χρόνου σε υφιστάμενο συνδρομητή με σύμβαση αορίστου χρόνου. να σου πω ότι αν δεν εχει "λήξει" το συμβόλαιό σου σημαίνει ότι έχεις σύμβαση ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ χρόνου η οποία μετατρέπεται σε αορίστου όταν αυτό "λήξει"... Με απλά λόγια ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να φύγεις χωρίς να χρωστάς (δε γράφω χωρίς να πληρώσεις γιατι φυσικά και μπορείς να αλλάξεις πάροχο αλλά το χρέος θα υπάρχει όπως έγραψα και παραπάνω) επειδή βρήκες καλύτερη προσφορά... Ε, να εντυπωσιάζομαι... Σιγά. Τους είπα ότι θα ήθελα λίγο χρόνο να το σκεφτώ, ούτως ώστε να το ψάξω. Ρώτησα εδώ, αλλά και στο adslgr και με αποθάρρυναν κι εκεί. Οπότε, ασ' το, μωρέ, καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 @George Karagiannis Με βάση το "2 κοπελίτσες" και το "θα μπουν οπτικές ίνες", είμαι βέβαιος ότι οι κοπελίτσες είναι από εταιρεία των Cobra Group/Appco Group. Με άλλα λόγια, κυνηγάνε συμβόλαια για όποιον έχει πελάτη η εταιρεία τους εκείνη τη στιγμή και δεν ξέρουν καν τι γίνεται σε επίπεδο υποδομών. Ενίοτε πουλάνε μεγάλη παπάτζα. Όσο για το θέμα της αποχώρησης πριν την λήξη του συμβολαίου, σε ελάχιστες περιπτώσεις μπορεί να γίνει αζημίως, π.χ. αν αναθεωρηθούν οι τιμοκατάλογοι του παρόχου σου, οπότε μέσω του λογαρισμού σου θα ενημερωθείς για προθεσμία καταγγελίας σύμβασης. Επίσης αύξηση της ταχύτητας θα δεις μόνο αν σε συνδέσουν σε νέο καφάο στην περιοχή σου (και πάλι, όχι απαραίτητα, αν δεν πας σε VDSL). Έχεις δει να έχουν μπει κοντά στο σπίτι σου και να έχουν τεθεί σε λειτουργία; Λογικά τώρα παίρνεις από αστικό κέντρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RVgtr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Αν Εδωσες ταυτότητα να ξερεις είσαι ηδη στην wind Αυτο οου περιγράφεις και σου ειπαν οι κοπελίτσες μπορεί να συμβεί μονο με θαύμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnmegarythmos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 5 ώρες πριν, George Karagiannis είπε Καλησπέρα σας! Ήρθαν δύο κοπελίτσες από την Wind και μου είπαν ότι στην περιοχή μου θα μπουν οπτικές ίνες από την Wind, δηλ. δε θα εξαρτιέται από το δίκτυο του ΟΤΕ, και αν θέλω να πάω σ' αυτούς. Μου λένε να τους δώσω ταυτότητα κτλ. και ότι σε μερικές μέρες θα σε πάρουν από τον ΟΤΕ να σου πούν "γιατί και πώς" και θα με απειλήσουν με τις ρήτρες του συμβολαίου. Συνέχισαν λέγοντας να μην μασήσω και ότι σύμφωνα με έναν νόμο του 2017 είμαι καλυμμένος. Πιθανότατα αναφέρονται σ' αυτό τον νόμο. Όσον αφορά τα χρήματα τώρα. Στον ΟΤΕ πληρώνω 20 ευρώ για 24άρα κι έχω 4 mbps, ενω στην Wind θα πληρώνω 25 ευρώ και θα έχω τουλάχιστον 15mbps. Πιστεύω αξίζει. Ποια είναι η γνώμη σας; Θα έχω θέμα με την ακύρωση του συμβολαίου; Αξίζει να το κάνω; Καλησπερα σε πια περιοχη εισαι; εισαι στην Αθηνα; Η περιοχη σου δεν εχει οπτικες ινες vdsl ; και πιανεις τοσο λιγο; . παρα πολυ λιγο . Πιθανοτατα να εισαι μακρυα απο το αστικο κεντρο και να μην υπαρχει καμια υποδομη ακομα οπτικων ινων . Στειλε μου την περιοχη σου να ψαξω για εναλλακτικο παροχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
George Karagiannis Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ για την βοήθειά σας! Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2020 από George Karagiannis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα