Προς το περιεχόμενο

Το The Last of Us γίνεται τηλεοπτική σειρά στο HBO

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Πολύ ριψοκίνδυνο κατά την γνώμη μου . Η naughty dog έχει ξανοιχτεί πολύ τον τελευταίο καιρό στην βιομηχανία του θεάματος και με την ταινία uncharted με τον τομ holland . Κάθε τίτλος της είναι και ένα αριστούργημα , γιατί να ρισκάρει την φήμη κάθε παιχνιδιού με σειρά / ταινία που όλοι ξέρουμε ότι ανεξαρτήτως παραγωγής/ ηθοποιών μπορεί να βγει πατάτα... Στο uncharted μπορώ να φανταστώ την ταινία αλλά το tlou είναι τόσο ιδιαίτερο σαν παιχνίδι που δεν γίνεται εύκολα σειρά . Ναι , μοιάζει με ταινία αλλά οι ήρεμες στιγμές που μαζεύεις σφαίρες απο κατεστραμμένα σπίτια , οι μικρές συζητήσεις μεταξύ Joel-Ellie στο άκυρο , γενικά το υποτονικό κλίμα του να χειρίζεσαι τον ήρωα σε έναν έρημο φαινομενικά κόσμο που εναλλάσεται με πολύ σκληρές και αγχωτικές μάχες . Όλα αυτά μια σειρά , ως φόρματ είναι αδύνατο να τα αποδώσει . Νομίζω ότι δεν μας χρειάζεται μια παραπάνω κόπια του walking dead . 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, pavloskotsidis είπε

Θα κάνω εξαίρεση και θα δω σειρά μετά το Breaking Bad, αν βγει αυτή!

Τι; Δεν εχεις δει ουτε better call Saul;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, sybrien26 είπε

Πολύ ριψοκίνδυνο κατά την γνώμη μου . Η naughty dog έχει ξανοιχτεί πολύ τον τελευταίο καιρό στην βιομηχανία του θεάματος και με την ταινία uncharted με τον τομ holland . Κάθε τίτλος της είναι και ένα αριστούργημα , γιατί να ρισκάρει την φήμη κάθε παιχνιδιού με σειρά / ταινία που όλοι ξέρουμε ότι ανεξαρτήτως παραγωγής/ ηθοποιών μπορεί να βγει πατάτα... Στο uncharted μπορώ να φανταστώ την ταινία αλλά το tlou είναι τόσο ιδιαίτερο σαν παιχνίδι που δεν γίνεται εύκολα σειρά . Ναι , μοιάζει με ταινία αλλά οι ήρεμες στιγμές που μαζεύεις σφαίρες απο κατεστραμμένα σπίτια , οι μικρές συζητήσεις μεταξύ Joel-Ellie στο άκυρο , γενικά το υποτονικό κλίμα του να χειρίζεσαι τον ήρωα σε έναν έρημο φαινομενικά κόσμο που εναλλάσεται με πολύ σκληρές και αγχωτικές μάχες . Όλα αυτά μια σειρά , ως φόρματ είναι αδύνατο να τα αποδώσει . Νομίζω ότι δεν μας χρειάζεται μια παραπάνω κόπια του walking dead . 

Εσείς λέτε ότι είναι πολύ δύσκολο να μεταφερθεί το παιχνίδι σε σειρά . Εγώ όταν το έπαιζα ένιωθα ότι βλέπω σειρά. Θέλω να καταλήξω στο γεγονός ότι δεν έχουν και πολύ δουλειά να κάνουν οι δημιουργοί. Το υλικό είναι σχεδόν έτοιμο και οι χαρακτήρες όμορφα δομημένοι. Μένει να βρουν καλό καστ και να κρατήσουν την ατμόσφαιρα χωρίς να κουράζει!

Επεξ/σία από dyannisb

19 ώρες πριν, asderis είπε

Aμα οι ηθοποιοι που θα διαλεξουν ειναι μαπα, τοτε δεν θα ειναι καθολου δυσκολο να το.... χασουν. Δε θελω να βρισω χαχα.
Ηδη το uncharted απ'οτι διαβασα ειναι με Holland και τον τιτανοτεραστιο mark wahlberg(βαλε οτι βρισιδι θες εδω).

Ελπιζω να μη δω κατι αναλογο στο TLOU.
Προσωπικη αποψη παντα.

Τα ονοματα κανουν την παραγωγη πισω απο τις καμερες, σκηνοθετες, παραγωγοι, σεναριογραφοι κτλ. τα ονοματα πισω απο την συγκεκριμενη σειρα ειναι αριστα, σκηνοθετης που εχει κανει τρομερη δουλεια σε "δυσκολο" αντικειμενο και σεναριογραφος διαμαντι. θα δουμε βεβαια!

Τελείως αδιάφορο ? 

Το παιχνιδι ηταν ωραιο επειδη ειχε ενα καλό story και έχτιζε ομορφα την σχεση μεταξυ τον δύο χαρακτήρων.

Τα παραπανω σε συνδιασμο με ενα smooth gameplay και λιγακι hype το εκαναν ενα παρα πολυ επιτυχημένο game.

Η σειρα τι θα δειξει ακριβως ; Τα περισσοτερα τα εχουμε δει στο walking dead και τις αλλες δεκαδες ζομπι σειρες που ξεπήδησαν μετα απο αυτο.

Εκτός φυσικα και αν σκοπευουν η σειρα απλα να εχει τον ιδιο τιτλο.

Στις 6/3/2020 στις 1:33 ΜΜ, Saiyan είπε

Σε λίγο καιρό και με τόσες μεταδοτικές ασθένειες που ξεπηδάνε απ'το πουθενά όλα αυτά που βλέπαμε στις ταινίες και τις σειρές,

Ναι το κάνουν για να μας αφανίσουν, να μήν πληρώνουμε φόρους και για να καταστραφεί το σύστημα του καταναλωτισμού...ΝΟΤ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...