sfeken Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Παράγγελλα μια τηλεόραση τηλεφωνικά από την εταιρεία MEDIA MARKT στις αρχές Φεβρουαρίου 2020 την ημέρα που την παρέλαβα από την μεταφορική την επέστρεψα πίσω γιατί δεν μου έκανε τελικά . Όταν την παρέλαβε η MEDIA MARKT και την εξέτασε μου είπε όλα εντάξει και ότι θα μου έβαζε στον λογαριασμό μου 149€ την Παρασκευή γιατί μόνο τότε έκαναν πληρωμές . Και από τις 7/2/20 έχουν περάσει 5 Παρασκευές και πάντα μου λένε την επόμενη την επόμενη. Στις 22/2/20 μου είπανε ότι μου έχουν πιστώσει τα χρήματα στον λογαριασμό μου. Εγώ στον λογαριασμό μου δεν έχω δει τα χρήματα και τους παίρνω 3 φόρες την ημέρα κάθε μέρα να μου δώσουν το αποδεικτικό της τράπεζας μου λένε ότι θα μου το στείλουν αλλά δεν μου το στέλνουν. Πολύ απλά γιατί δεν με έχουν πληρώσει μάλλον . Τους καλώ στο τηλέφωνο κάθε μέρα πάνω από δυο φορές και όλο μου λένε ότι θα με καλέσουν αλλά ποτέ δεν παίρνουν (με κοροϊδεύουν μάλλον) σήμερα είναι 6 Μαρτίου.
LabrakisG1992 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 http://www.synigoroskatanaloti.gr/index. Αν δεν κανω λαθος μπορεις να απευθυνεις εδω για να σε βοηθησουν! 1
ignome4 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Πριν απευθυνθείς στον συνήγορο του καταναλωτή, καλό είναι να περιμένεις λίγες ημέρες γιατί η όλη διαδικασία περνάει από το λογιστήριο του κάθε καταστήματος και αργουν οι εγκρίσεις / πιστώσεις . Επίσης οι τράπεζες κάνουν άλλες τόσες ημέρες για να τα περάσουν στον πελάτη και να φανούν στον λογαριασμό. Μην ανησυχείς . P.S Όταν ξαναπάρεις την Media Markt ενημέρωσε ότι θα προβείς σε καταγγελία Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από ignome4
k_w_t Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Ενημερωτικα η MediaMarkt κανει αλλαγες με τις τραπεζικες συναλλαγες ... Παλιοτερα ειχε κυρια τραπεζα την CitiBank που την ανελαβε μετα η AlphaBank στην Ελλαδα. Τωρα λογο της εξαγορας απο το OlympiaGroup (Public) τα γυριζει ολα σε Eurobank... Μπορει να εχεις πεσει πανω σε αυτο το χαος... Παιζει ρολο και σε ποια τραπεζα περιμενεις να στα γυρισουν... μερικες φορες κανει και 3 μερες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα