Προς το περιεχόμενο

Voip σε pc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια θελω να ρωτησω κατι. Εχω βαλει VDSL Vodafone 50αρα  και εχω VOIP το σταθερο μου τηλεφωνο. Μπορω με καποιο προγραμμα να δεχομαι και να κανω κλησεις απο τον υπολογιστη μου χωρις να εχω καν συσκευη τηλεφωνου; Υπαρχει κανα προγραμμα για αυτο;.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση. Ε ρε γαμωτο σιγα μη μου δωσει η Vodafone τις ρυθμισεις. Γιατι τα κανουν VOIP τα τηλεφωνα δε μπορω να καταλαβω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

@Zergoulini Υπ'όψιν ότι ακόμα κι αν πάρεις τις ρυθμίσεις από τη Vodafone, λογικά δεν θα σε αφήσει να έχεις δύο συνδέσεις τηλεφωνίας, άρα θα πρέπει να απενεργοποιήσεις την τηλεφωνία του router. Ψάξε πάντως λίγο, γιατί από συγκεκριμένα router της vodafone κάποιοι έχουν τραβήξει τους κωδικούς τηλεφωνίας.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταλαβα, κλαφτα χαραλαμπε με λιγα λογια. Σας ευχαριστω για της απαντησεις σας.

EDIT:

Τους πηρα τηλ απο περιεργια να δω τι θα μου πουν. Ακριβως οτι μου ειπατε. Δε μπορει να μου δωσει τους κωδικους. Επισης αν αλλαξω ρουτερ και VOIP να παρω το τηλ δε θα δουλευει μου ειπε γιατι παλι θα χρειαζεται σεταρισμα με τους κωδικους της Vodafone τους οποιους δε μπορουν να μου δωσουν....

Επεξ/σία από Zergoulini
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Zergoulini είπε

Καταλαβα, κλαφτα χαραλαμπε με λιγα λογια. Σας ευχαριστω για της απαντησεις σας.

EDIT:

Τους πηρα τηλ απο περιεργια να δω τι θα μου πουν. Ακριβως οτι μου ειπατε. Δε μπορει να μου δωσει τους κωδικους. Επισης αν αλλαξω ρουτερ και VOIP να παρω το τηλ δε θα δουλευει μου ειπε γιατι παλι θα χρειαζεται σεταρισμα με τους κωδικους της Vodafone τους οποιους δε μπορουν να μου δωσουν....

Διαβασε το νημα "h300s" καπου στη μεση και θα βρεις τον τροπο να τραβηξεις ολες τις πληροφοριες για VOIP. 

Μεχρι τωρα εχουμε βρει τροπο για tp link 100v και h300s

Δημοσ.
13 ώρες πριν, DanielRGr είπε

Διαβασε το νημα "h300s" καπου στη μεση και θα βρεις τον τροπο να τραβηξεις ολες τις πληροφοριες για VOIP. 

Μεχρι τωρα εχουμε βρει τροπο για tp link 100v και h300s

Σε ευχαριστω πολυ για τη πληροφορια. Γενικα παντως το ρουτερ της Vodafone H300S ειναι σαπιλα. Μου κανει συνεχως αποσυνδεσεις. Σημερα ηρθε και τεχνικος απο τη Vodafone ειδε την γραμμη ειναι πεντακαθαρη μου ειπε. Μαλλον πρεπει να ειναι το ρουτερ μου ειπε και θα μου στηλουν αλλο. Οπως και να εχει ευχαριστω πολυ θα το ελενξω!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Zergoulini είπε

Σε ευχαριστω πολυ για τη πληροφορια. Γενικα παντως το ρουτερ της Vodafone H300S ειναι σαπιλα. Μου κανει συνεχως αποσυνδεσεις. Σημερα ηρθε και τεχνικος απο τη Vodafone ειδε την γραμμη ειναι πεντακαθαρη μου ειπε. Μαλλον πρεπει να ειναι το ρουτερ μου ειπε και θα μου στηλουν αλλο. Οπως και να εχει ευχαριστω πολυ θα το ελενξω!

Τραβα εσυ τις πληροφοριες και τις περνας σε αλλο ρουτερ aftermarket

Τιποτα, να σαι καλα

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...