Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους!

Καθώς σύντομα ξεκινάω νέες περιπέτειες στην καριέρα μου (μάγειρας) και ξαναφεύγω για τα ξένα, είμαι στη φάση που εξοπλίζομαι με τα απαραίτητα!

Από τα τελευταία και σημαντικότερα άφησα τους πάτους για τα παπούτσια της δουλειάς (shoes for crews έχω πάρει top προιόν της εταιρίας), και ψάχνω κάτι πραγματικά top μιας και η κούραση θα είναι μεγάλη, και πλέον καθώς περνάει ο καιρός στο επάγγελμα τα πόδια πονάνε εκθετικά!

Υπάρχει κάποιος που έχει να προτείνει κάτι, όσο πιο εξειδικευμένο - τόσο το καλύτερο!

Δημοσ.

Για μένα οι κορυφαίοι πάτοι είναι της Scholl από όλες τις απόψεις.Ναι ακριβοί αλλά στους πάτους ειδικά ότι πληρώνεις παίρνεις και για τα πόδια να πας στο καλύτερο.

Το άσχημο είναι ότι πλέον μόνο τζελ βρίσκεις.Παλιά έπαιρνα κάτι πάτους πάτους της scoll που δεν ήταν τζελ αλλά κάποιο άλλο υλικό μου άρεσαν πολλοί αλλά δεν τους βρίσκω σήμερα.

• Like 1
Δημοσ.

Πάνε σε μια ολοκληρωμένη λύση όπως τα Fila Memory Workshift. Ποιοτικοί πάτοι "memory" και αντιολισθητικά για τα λάδια στις κουζίνες.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, OhgmaAurvanium είπε

Καλησπέρα σε όλους!

Καθώς σύντομα ξεκινάω νέες περιπέτειες στην καριέρα μου (μάγειρας) και ξαναφεύγω για τα ξένα, είμαι στη φάση που εξοπλίζομαι με τα απαραίτητα!

Από τα τελευταία και σημαντικότερα άφησα τους πάτους για τα παπούτσια της δουλειάς (shoes for crews έχω πάρει top προιόν της εταιρίας), και ψάχνω κάτι πραγματικά top μιας και η κούραση θα είναι μεγάλη, και πλέον καθώς περνάει ο καιρός στο επάγγελμα τα πόδια πονάνε εκθετικά!

Υπάρχει κάποιος που έχει να προτείνει κάτι, όσο πιο εξειδικευμένο - τόσο το καλύτερο!

Εφόσον όπως λες ψάχνεις το top, πηγαίνεις απλά σε μαγαζί όπου θα σου φτιάξουν custom πάτους στα πόδια σου.
Οτιδήποτε άλλο είναι απλά ημίμετρο και ποτέ μα ποτέ δεν θα είναι φτιαγμένο για εσένα.

Πίστεψε με, το έκανα, τους πλήρωσα όσο ένα ζευγάρι παπούτσια αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ. Ξεκούραστα πόδια κάθε μέρα ισούται με καλύτερη ζωή για εμένα.
Αν θέλεις, μπορώ να σου δώσω παραπάνω στοιχεία για το μαγαζί που επισκέφθηκα εγώ (Αθήνα).

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, icsd08063 είπε

Εφόσον όπως λες ψάχνεις το top, πηγαίνεις απλά σε μαγαζί όπου θα σου φτιάξουν custom πάτους στα πόδια σου.
Οτιδήποτε άλλο είναι απλά ημίμετρο και ποτέ μα ποτέ δεν θα είναι φτιαγμένο για εσένα.

Πίστεψε με, το έκανα, τους πλήρωσα όσο ένα ζευγάρι παπούτσια αλλά δεν το μετάνιωσα ποτέ. Ξεκούραστα πόδια κάθε μέρα ισούται με καλύτερη ζωή για εμένα.
Αν θέλεις, μπορώ να σου δώσω παραπάνω στοιχεία για το μαγαζί που επισκέφθηκα εγώ (Αθήνα).

Τι κοστος ειχαν; 

Επισης, εχουν αντοχη στο χρονο; 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, p_under είπε

Τι κοστος ειχαν; 

Επισης, εχουν αντοχη στο χρονο; 

Κόστος πελματογραφήματος (απαραίτητο για να φτιαχτούν οι πάτοι): 20€
Κόστος ορθοπεδικών πελμάτων: 60€

Οπότε όλα μαζί, 80€.
Αντοχή δεν μπορώ να κρίνω ακόμη αλλά για τους 3 μήνες που τους έχω, δεν έχουν πάθει απολύτως τίποτα. Τα χαρτιά που πήρα αναφέρουν διάρκεια πελάμτων στους 12 μήνες αλλά και ο ίδιος ο άνθρωπος μου είπε ότι είναι καθαρά τυπικό αυτό: αν η χρήση είναι για καθημερινό τρέξιμο πχ μπορεί όντως η διάρκεια ζωής να είναι αυτή, για απλό περπάτημα η διάρκεια ζωής είναι σαφώς μεγαλύτερη.

Δημοσ.

Εγώ έχω κάτι πάτους σιλικόνης. Κάνουν δουλειά, τους είχα πάρει κανένα 20ρικο αλλά βγαίνω ελάχιστες φορές εκτός σπιτιού. Τώρα για καθημερινή χρήση και πολύωρη ορθοστασία καλύτερα το πελματογραφημα και πατοι που να ταιριάζουν 100% στο πόδι σου. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...