Predatorkill Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 5 λεπτά πριν, Gk2016 είπε 10 στις 10 ΔΕΝ έχουν άδεια για να κάνουν ότι κάνουν αλλά απλώς για να διατηρούν ως τίτλους όσα δάνεια "αγόρασαν" (στο 5-10% της ονομαστικής τους αξίας. Ποσοστό που διεθνώς τιμωρείται (αν απαιτηθεί το δάνειο στο 100% του) ως τοκογλυφικό κέρδος ή ως αθέμιτος πλουτισμός κλπ. Ταυτόχρονα δε, ότι τίτλους διαθέτουν τα funds, τους διαθέτουν ΜΟΝΟ για διαπραγμάτευση στην δευτερογενή αγορά και όχι για διεκδίκηση. Δεν ανοιγεις ενα θεμα στο μπλα μπλα επι τουτου; 5
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 1 λεπτό πριν, Predatorkill είπε Δεν ανοιγεις ενα θεμα στο μπλα μπλα επι τουτου; Ναι. Ναι σαι καλά, διότι δε το είχα σκεφτεί. Όχι όμως σήμερα. Καλή συνέχεια σε όλους.
fwtonio Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, manval είπε Την Κυριακή το πρωί με καλεί ένα νούμερο από Βουλγαρία και μιλώντας απλά και αργά Αγγλικά (έμοιαζε με Ρώσσο) άρχισε να μου λέει ότι είναι από την Microsoft και ότι έχει πρόβλημα ο υπολογιστή μου και θέλουν να με βοηθήσουν :“Ι am calling from Microsoft. We have become aware that your computer has problem. I am now going to help you … κτλ”. Δυστυχώς με κατάλαβε ότι δεν "μασάω" πριν αρχίσω τις "ευχές"! Τις προηγούμενες μέρες με είχαν καλέσει στο σταθερό από διάφορα νούμερα εξωτερικού (ενώ είμαι εκτός σπιτιού), κυρίως Βουλγαρία, Ρουμανία, κτλ (έλαβα κλήσεις από τα 0035922247021, 0035924980286, 00495687884239, 004915204160488, 00495410036766 και 0040746585052). Παρακαλώ ενημερώνεται την Microsoft για τις κλήσεις-απάτες στο http://support.microsoft.com/reportascam Μου έτυχε και εμένα.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, bmwXR είπε Να του κάνουν και μήνυση και να τρέχει κατηγορούμενος ο τύπος απλά τα σπάει αν κάνουν αυτό το λάθος που λες να του κάνουν μήνυση δεν θα βρεθεί εκείνος κατηγορούμενος αλλά οι απατεώνες 2 ώρες πριν, manval είπε Την Κυριακή το πρωί με καλεί ένα νούμερο από Βουλγαρία και μιλώντας απλά και αργά Αγγλικά (έμοιαζε με Ρώσσο) άρχισε να μου λέει ότι είναι από την Microsoft και ότι έχει πρόβλημα ο υπολογιστή μου και θέλουν να με βοηθήσουν :“Ι am calling from Microsoft. We have become aware that your computer has problem. I am now going to help you … κτλ”. Δυστυχώς με κατάλαβε ότι δεν "μασάω" πριν αρχίσω τις "ευχές"! Τις προηγούμενες μέρες με είχαν καλέσει στο σταθερό από διάφορα νούμερα εξωτερικού (ενώ είμαι εκτός σπιτιού), κυρίως Βουλγαρία, Ρουμανία, κτλ (έλαβα κλήσεις από τα 0035922247021, 0035924980286, 00495687884239, 004915204160488, 00495410036766 και 0040746585052). Παρακαλώ ενημερώνεται την Microsoft για τις κλήσεις-απάτες στο http://support.microsoft.com/reportascam ακριβώς τα ίδια μου έχουν πει από την MICROSOFT HELLAS αν τυχόν σας καλέσουν στο τηλέφωνο από "περίεργα νούμερα" και ισχυρίζονται ότι είναι από την MICROSOFT το δηλώνετε στην παραπάνω ιστοσελίδα που αναφέρει ο φίλος μας. εννοείται δεν απαντάτε σε κανένα τηλέφωνο του εξωτερικού και προσέχετε μην έχετε κατεβάσει κάτι περίεργο στον υπολογιστή σας.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Κάθε μέρα θα έχουμε ένα τέτοιο τηλεφώνημα στο σπίτι.Απο την ΒΤ ότι το ίντερνετ θα κοπει αν δεν πατήσεις το 2 για να μιλήσεις με τεχνικό,απο γραφεία που δίνουν αποζημίωση για το τρακάρισμα που είχα.απο την τράπεζα για να μου επιστρέψουν χρήματα ,sms για επιστροφή απο την εφορία.
Iliaz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, manval είπε Την Κυριακή το πρωί με καλεί ένα νούμερο από Βουλγαρία και μιλώντας απλά και αργά Αγγλικά (έμοιαζε με Ρώσσο) άρχισε να μου λέει ότι είναι από την Microsoft και ότι έχει πρόβλημα ο υπολογιστή μου και θέλουν να με βοηθήσουν :“Ι am calling from Microsoft. We have become aware that your computer has problem. I am now going to help you … κτλ”. Δυστυχώς με κατάλαβε ότι δεν "μασάω" πριν αρχίσω τις "ευχές"! Τις προηγούμενες μέρες με είχαν καλέσει στο σταθερό από διάφορα νούμερα εξωτερικού (ενώ είμαι εκτός σπιτιού), κυρίως Βουλγαρία, Ρουμανία, κτλ (έλαβα κλήσεις από τα 0035922247021, 0035924980286, 00495687884239, 004915204160488, 00495410036766 και 0040746585052). Παρακαλώ ενημερώνεται την Microsoft για τις κλήσεις-απάτες στο http://support.microsoft.com/reportascam 2 φορές είχαν πάρει τους τελευταίους 3 μήνες στο σταθερό και το σήκωσαν οι γονείς μου. Πάλι καλά που δεν ξέρουν ντιπ αγγλικά οι δικοί και μου το δίνουν σε εμένα και αρχίζουν με αργά αγγλικά - hello I am James Johnson and I work for Microsoft. I want to inform you that you PC has a malware since last week - (εγώ που κατάλαβα τι συνέβαινε) sorry but I haven't opened my laptop in the last 2 months. - your laptop has a malware - but I wasn't using it -Yes sir but it has one -μετα τους στόλισα στα ελληνικά και το έκλεισα Την δεύτερη φορά που μόλις άκουσα σπαστά αγγλικά και Microsoft τους στόλισα απευθείας και το έκλεισα 2
Fil_X Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Scammer Revolts στο YouTube, ο τύπος είναι θεουλης τα SysKey στους scammers πέφτουν βροχή! https://www.youtube.com/channel/UC0uJKUXiU5T41Fzawy5H6mw/featured
tigergreg Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Απαντησεις που εχω δωσει κατα καιρους σε τετοιου ειδους αποβρασματα.... 1.I DONT USE COMPUTER BECAUSE I AM BLIND...KLIK! 2.HERE IS GENERAL POLICE DEPARTMENT OF ATHENS...KLIK! 3.GENERAL DEPARTMENT OF JUSTICE GREECE...SORRY..KLIK! 4.I KNOW YOU THAT THE DISCUSSION IS RECORDED ....KLIK! Το καλυτερο ειναι οτι με αυτες τις απαντησεις τους ξεφορτωνεστε κανονικα.... Μην εχοντας τιποτα καλυτερο να κανω εχω κανει και αλλα σε απατεωνες με ε-μαιλ που δεν θελω να γραψω. Μονο ετσι πρεπει να αντιμετωπιζονται αυτα τα καθαρματα....
paulchro Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, Predatorkill είπε Σαν τον τυπο που καταφερε να πεισει τον υπαλληλο να κανει καποια βηματα στο pc του και το κατεστρεψε δεν εχει. Μιλαμε για πολυ κλαμα ο scammer edit: Πως τον πετσόκοψε έτσι... 1
KilliK Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) αγαπημενο. Ινδος scammer με το ονομα ..Steve Wilson. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από KilliK
gsolidak Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, Iliaz είπε 2 φορές είχαν πάρει τους τελευταίους 3 μήνες στο σταθερό και το σήκωσαν οι γονείς μου. Πάλι καλά που δεν ξέρουν ντιπ αγγλικά οι δικοί και μου το δίνουν σε εμένα και αρχίζουν με αργά αγγλικά - hello I am James Johnson and I work for Microsoft. I want to inform you that you PC has a malware since last week - (εγώ που κατάλαβα τι συνέβαινε) sorry but I haven't opened my laptop in the last 2 months. - your laptop has a malware - but I wasn't using it -Yes sir but it has one -μετα τους στόλισα στα ελληνικά και το έκλεισα Την δεύτερη φορά που μόλις άκουσα σπαστά αγγλικά και Microsoft τους στόλισα απευθείας και το έκλεισα Με έχουν πάρει 5 φορές... Παίρνουν πολύ συχνά τηλέφωνο.
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Χμμ 0035924732477 , 0035927534210 , 0035924332427 βουλγαρια ε ; Καμια ιδεα τι να τους κανω οταν ξαναπάρουν ; Εχουν αποθρασυνθει τοσο να πανε να πουλήσουν tech support scam με σπαστα αγγλικα στον παππου στο χωριο του ελλαδισταν ; Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από Mhlogiatros
eemix Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Με έχουν πάρει το λιγότερο 20 φορές. Θα ήθελα να έβλεπα πραγματικά τη φάτσα τους ειδικά τη φορά που τους είπα "Ευχαριστώ... μα μου λύσατε προχθες το πρόβλημα που είχα με τα windows με τον κύριο που με συνδέσατε. Δεν ήξερα τι να κάνω και μου το διόρθωσε πλήρως." Μετά προφανώς επανήλθε όταν του είπα "χαιρεστισμούς στον Bill", "Bill who??? ρώτησε, "Gates" πήρε μία απάντηση και μετά τοοουυυτττττ..... 1
ison Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Οποιος εχει ορεξη για διαβασμα και γελιο https://www.419eater.com/html/hall_of_shame.htm Οι ανθρωποι το εχουν κανει επιστημη το θεμα
Panahspasquale Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Ηταν να μην κανει την αρχη ο Βαρουφακης ....Τωρα ηχογραφιστε ολημερις και οληνυχτις ....ποτε δεν ξερεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα