Glikos Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου 9 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Γενικώς ο Uckmann έχει πει φανερά πως δεν είναι οι μολυσμένοι το επίκεντρο των ιστοριών του, απλά θέλει να αφηγηθεί ιστορίες μέσα από τον μεταποκαλυπτικό σκηνικό αυτό. Ούτε η ύπαρξη μιας θεραπείας, επιστροφή στην παλιά ζωή και κανονικότητα, το endgame. Ναι κατανοητό, θα μου άρεσε πάντως αν είχε περισσότερες σκηνές. Πχ του στυλ bloaters όπως είδαμε σε ένα επεισόδιο.
7nisiotis Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 13 hours ago, Glikos said: Ναι κατανοητό, θα μου άρεσε πάντως αν είχε περισσότερες σκηνές. Πχ του στυλ bloaters όπως είδαμε σε ένα επεισόδιο. Καλά θα ήταν... δε ξέρω πώς θα κινηθεί το πράγμα στη 2η. Εδώ ολόκληρο TWD που είχε στο πυρήνα αρχικά τα ζομπια έπειτα έγινε πιο ανθρωποκεντρική όπως το πρωτογενές υλικό, αν και το όλο θέμα κατέληξε τελικά να μετατραπούν αυτά σε εύκολους προς σκοτωμα κομπάρσους. Επεξ/σία 10 Αυγούστου από 7nisiotis 1
Glikos Δημοσ. 9 Αυγούστου Δημοσ. 9 Αυγούστου 11 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Καλά θα ήταν... δε ξέρω πώς θα κινηθεί το πράγμα στη 2η. Εδώ ολόκληρο TWD που είχε στο πυρήνα αρχικά τα ζομπια έπειτα έγινε πιο ανθρωποκεντρική όπως το πρωτογενές υλικό, αν και το όλο θέμα κατέληξε τελικά να μετατραπούν αυτά σε εύκολα προς σκοτωμα κομπάρσους. Ναι ίδωμεν. Αν και το TWD ήταν τραβηγμένο μου άρεσε σαν σύνολο, ειδικά οι αρχικές σεζόν και η εξέλιξη των χαρακτήρων. 🙂
panagiotis54 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) HBO has released the first teaser trailer for 'The Last of Us' Season 2, which is narrated by Catherine O'Hara, who guest stars. Her role has been kept under wraps, though she appears to be playing some sort of therapist for Joel, helping him confront the events of Season 1. If that's the case, then she would be playing an entirely new character who is not in the video game. After five years of peace following the events of the first season, Joel and Ellie's collective past catches up to them, drawing them into conflict with each other and a world even more dangerous and unpredictable than the one they left behind. HBO has also released the posters of Abby, Joel, and Ellie. Spoiler Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από panagiotis54 2
Glikos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Πολύ ωραίο φαίνεται το trailer και βλέπω παίζει και ο Jeffrey Wright! Τρομερός ηθοποιός, μακάρι να έχει αρκετό screen time. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου από Glikos 2
7nisiotis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στην ψυχολόγο κατέληξε ο Τζόελ ? Ρε τον έρμο. Spoiler (η σκηνή αυτή πάντως έχει μεγαλύτερο βάθος και συναισθηματικό impact στο game) καθώς το εξομολογείται στον αδερφό του Περιμένω πολλά στο υποκριτικό κομμάτι από Κέιτλιν Ντέβερ στη σεζόν αυτή. Την "έφτιαξαν", φατσικά τουλάχιστον, πολύ κοντά με την αληθινή Abby (in game & real mocap). Έχει όμως πολύ γλυκό πρόσωπο, λες και το έκαναν επίτηδες Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από 7nisiotis
pontez2 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Δημοσ. 2 Οκτωβρίου Στο 1,03 του τρειλερ βλέπουμε τους νεκρούς να έρχονται και στο 1.29 κάνουν επιθεση στο winterfell
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα