{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Τουλάχιστον κάνουν cast άτομα με πείρα, σε αντίθεση με αλλα show που φέρνουν παντελώς αγνωστους, Witcher φάση.
liakinen Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Από τα συμφραζόμενα βγαίνουν spoiler για το δεύτερο παιχνίδι και την νέα σαιζόν της σειράς. @omghi2u σε σένα πάει το παραπάνω 😉😋 2
omghi2u Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 6 ώρες πριν, liakinen είπε Από τα συμφραζόμενα βγαίνουν spoiler για το δεύτερο παιχνίδι και την νέα σαιζόν της σειράς. @omghi2u σε σένα πάει το παραπάνω 😉😋 δεν μου εκοψε, δεν το σκεφτηκα... το εβαλα σε sp tag. κακο casting γενικα ομως, να τα λεμε ολα. Spoiler επειδη ειναι σαν goblin η tv show ellie , 5ft με το ζορι κτλ... θεωρω πως εκαναν nanocasting επιτηδες. dever κοντη, αυτη που θα κανει την dina κοντη (ας πουμε η ηθοποιος που κανει το mocap της dina ειναι σχεδον 1,75) 2
hocico0777 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Μόλις τελείωσα το παιχνίδι (part 1 για pc). H 1η σαιζόν ακολουθεί τα τεκτενόμενα του παιχνιδιού ή διαφοροποιείται αρκετά; Επίσης έχει και στοιχεία από το part 2 του παιχνιδιού ή μπορώ να τη δω χωρίς κίνδυνο σπόιλερ επειδή δεν έχω παίξει το part 2 ακόμη.
mike299 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 24 minutes ago, hocico0777 said: Μόλις τελείωσα το παιχνίδι (part 1 για pc). H 1η σαιζόν ακολουθεί τα τεκτενόμενα του παιχνιδιού ή διαφοροποιείται αρκετά; Επίσης έχει και στοιχεία από το part 2 του παιχνιδιού ή μπορώ να τη δω χωρίς κίνδυνο σπόιλερ επειδή δεν έχω παίξει το part 2 ακόμη. Ακολουθεί σχεδόν πιστά τα γεγονότα του παιχνιδιού. Όχι, δεν έχει στοιχεία από το 2ο παιχνίδι
hocico0777 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2024 mike299 ευχαριστώ για την απάντηση 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2024 Δεν έχεις και πολύ χρόνο να το χαρείς.. 1 7
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 10 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Δεν έχεις και πολύ χρόνο να το χαρείς.. 1 4
Glikos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Σχετικά με τα παραπάνω, έχει ειπωθεί πάλι κάτι παρόμοιο νομίζω κάποια στιγμή στο νήμα. (Ακολουθεί spoiler) Spoiler Έτσι το έμαθα και εγώ όταν έπαιζε η σειρά, βέβαια παίζει να κλίκαρα σε κάποιο spoil καταλάθος. Δυστυχώς δεν πρέπει να διαβάζεις τίποτα αν δεν θες να σου πεταχτεί κανα spoil. 😃 Πάντως μακάρι ο θάνατος του να συμβεί στο τέλος και όχι στα πρώτα επεισόδια. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2024 από Glikos
manolis940 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, Glikos είπε Σχετικά με τα παραπάνω, έχει ειπωθεί πάλι κάτι παρόμοιο νομίζω κάποια στιγμή στο νήμα. (Ακολουθεί spoiler) Απόκρυψη περιεχομένων Έτσι το έμαθα και εγώ όταν έπαιζε η σειρά, βέβαια παίζει να κλίκαρα σε κάποιο spoil καταλάθος. Δυστυχώς δεν πρέπει να διαβάζεις τίποτα αν δεν θες να σου πεταχτεί κανα spoil. 😃 Πάντως μακάρι ο θάνατος του να συμβεί στο τέλος και όχι στα πρώτα επεισόδια. Spoiler Δεν ξέρω τι spoil έχεις δει οπότε δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Θα σου πω ότι μην προσδοκάς κάτι σαν το παραπάνω αν ακολουθήσουν το σενάριο γιατί θα απογοητευτείς. 1
Glikos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, manolis940 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Δεν ξέρω τι spoil έχεις δει οπότε δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Θα σου πω ότι μην προσδοκάς κάτι σαν το παραπάνω αν ακολουθήσουν το σενάριο γιατί θα απογοητευτείς. Δυστυχώς Spoiler θα πεθάνει διάβασα κάποια στιγμή ο Joel απο τον μύκητα. Ελπίζω να γίνει στο τέλος της σεζόν γιατί αν συμβεί στις αρχές θα ξενερώσω. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2024 από Glikos 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Glikos είπε Δυστυχώς Μακάρι να ήταν αυτό που νομίζεις, αλλα δυστυχώς ο λόγος είναι πολύ χειρότερος και λέγεται κακό και προσβλητικό γράψιμο με λόγο το lazy "subvert expectations". Απλά ετοιμάσου και να παρακαλάς o Μαζίν να αλλάξει διαφορα προς το καλύτερο, καλά χειρότερο δεν παίζει anyways. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2024 από {TDi}Dj2k..infc 2
Glikos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Μακάρι να ήταν αυτό που νομίζεις, αλλα δυστυχώς ο λόγος είναι πολύ χειρότερος και λέγεται κακό και προσβλητικό γράψιμο με λόγο το lazy "subvert expectations". Απλά ετοιμάσου και να παρακαλάς o Μαζίν να αλλάξει διαφορα προς το καλύτερο, καλά χειρότερο δεν παίζει anyways. Hmmm, για να δούμε. Βασικά Spoiler διάβασα ότι θα πεθάνει με κάπως χαζό τρόπο ο οποίος έχει άμεση σχέση με τον μύκητα/θεραπεία. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2024 από Glikos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα