Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Ε ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ.

Αντί να κάνουν 2 σεζόν το 1ο game, θα κάνουν το 2ο που έχει τα πιο βαρετά κομμάτια του franchise :P 

2 σεζον ψαλιδια.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pasxaliskar είπε

το παιχνιδι ειναι τοπ.. απο ολες τις αποψεις.. μουσικη θες? σκηνικα και φωτογραφια θες? gameplay θες? (stealth, gun fight, survival κλπ κλπ), χιούμορ θες? απο το καλυτερο χιουμορ σε παιχνιδι που σιγουρα ταιριαζει με το κλιμα.. απο side story που είναι ασχετα με το main αλλα σου δινουν μια γευση και σε βαζουν ακομα περισσοτερο στο κοσμο.. απο συγκίνηση ? εκει και εαν εχει να φανε και οι κοτες... το παιχνιδι ειναι τοπ και μην ξεχναμε οτι βγηκε το 2013.. το 2013 το επαιξα και εκανα σκιπ τα cutscene με αποτελεσμα να το εφτασα μεχρι περιπου 40% και να ειπα ε που ειναι τα ζομπι να σκοτωσω ..ολα πρεπει να τα περνας νιντζα φασι..

πριν κανα μηνα που τσιμπισα το πλει 5 το επαιξα ξανα με ελληνικους υποτιτλους.. και επαθα την πλακα μου, ειπα τι μλ@@@ς ημουν το 13 που το ειχα νοικιασει για το πσ3 και ειπα ειναι πατατα.. το παιχνιδι ειναι εαν οχι το καλυτερο απο τα καλυτερα που έχω παιξει και εχω παιξει αρκετα ιδικα σε ps2 και ps3 που εβγαιναν με το τσουβαλι αλλα και σε pc... 

και εννοειτε δν τα λεω μονο εγώ αλλα και ολα τα βραβεια που εχει σαρωσει ... απο την αλλη η σειρα λογικο ειναι να μην παταει στο 100% στο παιχνιδι λόγου τεχνικων δυσκολίων για καποιες σκηνες αλλα μεχρι εκει που εχω δει τα παει αρκετα καλα .. οσοι λενε οτι το παιχνιδι ειναι overrated af η δν αξιζει κλπ ε δν έχουν ιδεα.. περιμενουν ενα game λογικα στιλ left 4 dead.. οχι καμια σχεση

Spoiler

Left 4 dead λέει. Το avatar μου ξέρεις από πού είναι? Εάν μάθεις, θα καταλάβεις τι παιχνίδια παίζω.

Το overrated το λέω ξεκάθαρα ότι για το χαμό που είχε γίνει. Δεν με εντυπωσίασε ούτε το story και ειδικότερα το gameplay που ήταν επαναλαμβανόμενο. Από την πρώτη μάχη μέχρι την τελευταία έκανες το ίδιο πράγμα  με μόνη αλλαγή κάποια επιπλέον accessories που δεν άλλαζαν όμως τον πυρήνα του

Anyway ο καθένας έχει την άποψη του.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Ε ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ.

Αντί να κάνουν 2 σεζόν το 1ο game, θα κάνουν το 2ο που έχει τα πιο βαρετά κομμάτια του franchise :P 

Κοίτα το πιο πιθανό είναι να το κάνουν για τα απίστευτα νούμερα τηλεθέασης που έπιασε η 1η σεζόν (μιλάνε για 2πλασιους θεατές του ήδη βραβευμένου και πολύ πετυχημένου HotD) 

Οπότε μυρίστηκαν χρήμα και σου λέει θα το εκμεταλλευτούν. 

Επίσης μην ξεχνάμε ότι είναι 2 πολύ μεγάλες ιστορίες το Part 2 δηλαδή έχει υλικό για 2 σεζόν. 

Και τέλος όλοι τους κράζανε στην 1η σεζόν πόσο γρήγορα την έτρεξαν οπότε μπορεί να μέτρησε και αυτό 

Ακουλουθει spoiler του Part 2

Spoiler

Και δε χρειάζεται να δεσμεύουν χρονικά αν δεν ήθελε τόσο μεγάλη δέσμευση ή να πληρώνουν  τον Pascal 😜

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φανταστική σειρά.Υψηλη ποιότητα παραγωγής. 2 πράγματα όχι ότι με χαλάσαν αλλά νιώθω ότι ήθελαν ακόμα δουλειά. 1)η έλλειψη περισσότερης δράσης. 2)δεν θεωρείται ότι η σχέση ελι Τζο ήθελε λίγο παραπάνω ψήσιμο? 

Επεξ/σία από rudigarcia222
  • Like 4
Δημοσ.

Το πρώτο σίγουρα, το 2ο ναι, στην λογική ότι περισσότερο character development, δεν έβλαψε ποτε κανέναν. Αλλά κι έτσι όπως χτίστηκε, δεν με χάλασε, δεν μου έβγαζε βιασύνη. Φυσιολογική την ένιωσα

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mike299 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Left 4 dead λέει. Το avatar μου ξέρεις από πού είναι? Εάν μάθεις, θα καταλάβεις τι παιχνίδια παίζω.

Το overrated το λέω ξεκάθαρα ότι για το χαμό που είχε γίνει. Δεν με εντυπωσίασε ούτε το story και ειδικότερα το gameplay που ήταν επαναλαμβανόμενο. Από την πρώτη μάχη μέχρι την τελευταία έκανες το ίδιο πράγμα  με μόνη αλλαγή κάποια επιπλέον accessories που δεν άλλαζαν όμως τον πυρήνα του

Anyway ο καθένας έχει την άποψη του.

αρκετοι λεγανε και λενε οτι που ειναι τα ζομπι? που ειναι να παρεις ενα οπλο και να γαζωσεις ορδες..εκει παει αυτο με το left 4 dead

το στορι λογικο ειναι καθε zombie apocalypse πανω κατω το ιδιο στορι εχει οπως και το gameplay που θυμιζει αλλα παιχνιδια.. 

εχεις χασει πολυ το νοημα και κανα λεω ενα παιχνιδι δν ειναι μονο το στορι η το gameplay.. για εμενα ειναι και η τερμα πολυ καλοι χαρακτηρες που ειναι τελεια γραμμενοι.. που κανουν αστειακια στην διάρκεια του παιχνιδιου που δεν βοηθανε το στορι και εαν δν υπηρχαν δεν θα αλλαζει κατι αλλα επειδη υπαρχουν το πανε στο θεο.. γενικα ειναι ενα συνολο πραγματων που ολα βάζουν το λυθαρακι τους.. δεν σχολιασες ουτε τις εικονες που ειπα ουτε τις μουσικαρες.. και τα σνομπαρεις αυτα οπως soundtrack κλπ τοτε λυπαμαι δν εισαι ουτε gamer ουτε εχεις ιδεα απο γκειμς.. 

ΥΓ. εγω επαθα πλακα με το στορι του ISH που μαζευα τα notes και επαθα πλακα που δωσανε βαρυτητα..

Επεξ/σία από pasxaliskar
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dantε είπε

2 σεζον ψαλιδια.

Αν και δεν έχω παίξει τα παιχνίδια (περιμένω στο PC το πρώτο) ούτε έχω δει την σειρά το έφαγα το Spoiler από αυτό που έγραψες.

Βέβαια δεν μου φταίς εσύ αλλά το βρώμικο μυαλό μου 😋😈🤤

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, liakinen είπε

Αν και δεν έχω παίξει τα παιχνίδια (περιμένω στο PC το πρώτο) ούτε έχω δει την σειρά το έφαγα το Spoiler από αυτό που έγραψες.

Βέβαια δεν μου φταίς εσύ αλλά το βρώμικο μυαλό μου 😋😈🤤

Ουτε εγω εχω παιξει τα παιχνιδια φαντασου 😁

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Dantε είπε

2 σεζον ψαλιδια.

Μια σεζον μονο με 

Spoiler

abby 

Πλακα πλακα δεν ειναι καθολου απιθανο με βαση τις τελευταιες δηλωσεις του druckmann

1 ώρα πριν, rudigarcia222 είπε

Φανταστική σειρά.Υψηλη ποιότητα παραγωγής. 2 πράγματα όχι ότι με χαλάσαν αλλά νιώθω ότι ήθελαν ακόμα δουλειά. 1)η έλλειψη περισσότερης δράσης. 2)δεν θεωρείται ότι η σχέση ελι Τζο ήθελε λίγο παραπάνω ψήσιμο? 

Συμφωνω και για τα δυο , στο παιχνιδι η επιλογη του joel ειναι πολυ πιο δικαιολογισιμη . Στην σειρα η σχεση τους δεν μου εβγαλε το ιδιο ωστε να δικαιολογησει την πραξη του.

Βεβαια η σειρα απο infected μας εδειξε ελαχιστα , αρα κακως καθονται και ψαχνουν θεραπεια :P

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

HBO's The Last of Us Season 2 Will Feature 'A Lot More Infected'

Link

Αντε να δούμε

Και περισσοτερο Tiger Woods?

Δημοσ.

Εγω ξερω οτι κατι Kingdom κανουν σειρες οπως last of us walking dead να φανταζουν πολυ λιγες. Ακομα δεν ειδα το τελευταιο επεισοδιο αλλα θυμηθηκα το Kingdom και ποσο επικα ηταν ολα τα επεισοδια και στις 2 σεζον συγκριτικα με αυτο που ειδαμε απο τις αλλες 2 σειρες μεχρι σημερα. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...