mike299 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, Kostasspil είπε ι Απόκρυψη περιεχομένων Απόκρυψη περιεχομένων . Ερωτησούλες για ψιλοdebate. Απόκρυψη περιεχομένων 1. Πιστεύετε ότι ο Joel έκανε την σωστή επιλογή; 2. Πιστεύετε ότι η Ellie κατάλαβε πως της εί . 1 όχι 2 ναι Και εμένα μου φάνηκαν κακές οι τελικές σκηνές και τελείως εκτός κλίματος της σειράς μέχρι εκείνο το σημείο. Σαν κάποιος να βαρέθηκε να χάνει, να ενεργοποίησε cheats και να έβγαλε το άχτι του. Γενικά σαν άτομο που δεν του άρεσε το παιχνίδι (το θεωρώ overrated af) η σειρά μου άρεσε περισσότερο, κυρίως λόγο των 2 πρωταγωνιστών. Ένα 6/10 συνολικά. Δεν την θεωρώ για παραπάνω και γιατί σε μια βδομάδα κάνεις δεν θα την θυμάται μέχρι να βγει η 2 σεζόν.
7nisiotis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Spoiler μάσκα δεν βοηθησε να την καταλάβεις Spoiler Την κατάλαβα/υποψιάστηκα το cameo-hint από τα μάτια κατευθείαν, παρότι φόραγε μάσκα και γενικότερα είχε καλυμμένα χαρακτηριστικά λόγω της νοσοκομειακής στολής 3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Spoiler Johnson έκλεισα ματια και είδα την Ellie Spoiler the same feeling Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2023 από 7nisiotis
xavier Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, stormrain είπε Tελος κι απο μενα και μπορω να πω πως και το τελευταιο επεισοδιο δεν με απογοητευσε. Οπως και γενικα η σειρα μου αρεσε παρα πολυ και δεν μπορω να βρω καποιο μελανο σημειο, εκτος απο ενα. Την διαρκεια. Σε καποια σημεια ενιωσα πως πηγαινε σε fast forward η φαση. Θα μου πεις, οκ, εχεις 9 επεισοδια στην διαθεση σου μονο. Αυτη ειναι και η ενσταση μου, χρειαζονταν τουλαχιστον αλλα 2 με 3 επεισοδια κατα την γνωμη μου για να πω πως ειμαι ενταξει. Οπως και να εχει, ενα 8ρι το παιρνει για πλακα απο μενα. Παρεμπιπτοντως, επειδη δεν εχω παιξει το παιχνιδι, με εχετε βαλει τρομερα στην πριζα να σκεφτομαι αν θελω να φαω σποιλερ της δευτερης σεζον και να μαθω απο πριν τι ειναι το κοσμοιστορικο πραγμα που συζητατε. Οκ το ενα το ψυχανεμιζομαι (σχεδον το εφαγα δλδ), αλλα το αλλο δεν μπορω να προβλεψω 😛 αν παιζεις παιχνιδια παιξτο. μιλαμε για ενα απο τα τοπ5 παιχνιδια της προηγουμενης γενιας.
Hacker?pcs Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 38 minutes ago, xavier said: αν παιζεις παιχνιδια παιξτο. μιλαμε για ενα απο τα τοπ5 παιχνιδια της προηγουμενης γενιας. Βγαίνει σε PC αυτό το μήνα, είναι must play για όσους δεν το έχουμε παίξει. Περί τέλους Spoiler Για μένα καλώς έκανε ό,τι έκανε ο Joel για τον πολύ απλό λόγο ότι οι κατσαπλιαδες αυτοί που δεν είχαν ρεύμα καλά καλά να έχουν ένα φως σιγά μην μπορούσαν να βγάλουν cure, να μην γίνει contaminated εγκέφαλος κτλ. Και εκτός αυτού είναι και βλαμμένος ο γιατρός, έχουν τέτοιο θαύμα και εκτός του να δοκιμάσουν οτιδήποτε άλλες εξετάσεις κατευθείαν εξαγωγή εγκεφάλου στο βρωμονοσοκομειο αυτό
Psycho_Warhead Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα(Season 2 / TLOU Part 2)..
mike299 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Hacker?pcs είπε Βγαίνει σε PC αυτό το μήνα, είναι must play για όσους δεν το έχουμε παίξει. Περί τέλους Απόκρυψη περιεχομένων Για μένα καλώς έκανε ό,τι έκανε ο Joel για τον πολύ απλό λόγο ότι οι κατσαπλιαδες αυτοί που δεν είχαν ρεύμα καλά καλά να έχουν ένα φως σιγά μην μπορούσαν να βγάλουν cure, να μην γίνει contaminated εγκέφαλος κτλ. Και εκτός αυτού είναι και βλαμμένος ο γιατρός, έχουν τέτοιο θαύμα και εκτός του να δοκιμάσουν οτιδήποτε άλλες εξετάσεις κατευθείαν εξαγωγή εγκεφάλου στο βρωμονοσοκομειο αυτό Spoiler Εάν θυμάμαι σωστά, στο παιχνίδι το παρουσιάζουν καλύτερα το κομμάτι των εξετάσεων. Αφιέρωσαν περισσότερο χρόνο στις συζητήσεις με τον γιατρό κτλ Πάω στοίχημα ότι το κοντινό πλάνο με τον αιματοβαμένο γιατρό θα την ξαναδούμε στην επόμενη σεζόν. 1
pasxaliskar Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, mike299 είπε 1 όχι 2 ναι Και εμένα μου φάνηκαν κακές οι τελικές σκηνές και τελείως εκτός κλίματος της σειράς μέχρι εκείνο το σημείο. Σαν κάποιος να βαρέθηκε να χάνει, να ενεργοποίησε cheats και να έβγαλε το άχτι του. Γενικά σαν άτομο που δεν του άρεσε το παιχνίδι (το θεωρώ overrated af) η σειρά μου άρεσε περισσότερο, κυρίως λόγο των 2 πρωταγωνιστών. Ένα 6/10 συνολικά. Δεν την θεωρώ για παραπάνω και γιατί σε μια βδομάδα κάνεις δεν θα την θυμάται μέχρι να βγει η 2 σεζόν. το παιχνιδι ειναι τοπ.. απο ολες τις αποψεις.. μουσικη θες? σκηνικα και φωτογραφια θες? gameplay θες? (stealth, gun fight, survival κλπ κλπ), χιούμορ θες? απο το καλυτερο χιουμορ σε παιχνιδι που σιγουρα ταιριαζει με το κλιμα.. απο side story που είναι ασχετα με το main αλλα σου δινουν μια γευση και σε βαζουν ακομα περισσοτερο στο κοσμο.. απο συγκίνηση ? εκει και εαν εχει να φανε και οι κοτες... το παιχνιδι ειναι τοπ και μην ξεχναμε οτι βγηκε το 2013.. το 2013 το επαιξα και εκανα σκιπ τα cutscene με αποτελεσμα να το εφτασα μεχρι περιπου 40% και να ειπα ε που ειναι τα ζομπι να σκοτωσω ..ολα πρεπει να τα περνας νιντζα φασι.. πριν κανα μηνα που τσιμπισα το πλει 5 το επαιξα ξανα με ελληνικους υποτιτλους.. και επαθα την πλακα μου, ειπα τι μλ@@@ς ημουν το 13 που το ειχα νοικιασει για το πσ3 και ειπα ειναι πατατα.. το παιχνιδι ειναι εαν οχι το καλυτερο απο τα καλυτερα που έχω παιξει και εχω παιξει αρκετα ιδικα σε ps2 και ps3 που εβγαιναν με το τσουβαλι αλλα και σε pc... και εννοειτε δν τα λεω μονο εγώ αλλα και ολα τα βραβεια που εχει σαρωσει ... απο την αλλη η σειρα λογικο ειναι να μην παταει στο 100% στο παιχνιδι λόγου τεχνικων δυσκολίων για καποιες σκηνες αλλα μεχρι εκει που εχω δει τα παει αρκετα καλα .. οσοι λενε οτι το παιχνιδι ειναι overrated af η δν αξιζει κλπ ε δν έχουν ιδεα.. περιμενουν ενα game λογικα στιλ left 4 dead.. οχι καμια σχεση 1
Glikos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλό επεισόδιο και συναισθηματικό, μου άρεσε γενικά. Η φάση John Wick όμως του Joel ήταν κάπως υπερβολική και θα μπορούσε να γίνει πιο νορμάλ και ρεαλιστικά με περισσότερο σασπένς αλλά οκ, σκληροτράχηλος mofo είναι. Ο δε γιατρός τι νόμιζε ότι θα Spoiler έκανε με το νυστέρι υπό την απειλή όπλου? Την έφαγε στο δόξα πατρί και δεν τον χάλασε. Τώρα για το θέμα θεραπείας, αμφιβάλλω αν κατάφερναν κάτι αποτελεσματικό. Και στην τελική είναι άφαντοι οι μολυσμένοι, man vs man είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος έτσι όπως φάνηκε. Ελπίζω να δούμε περισσότερους μολυσμένους στην 2η σεζόν και επίσης μεγαλύτερης διάρκειας επεισόδια. Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2023 από Glikos 4
Kostasspil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Ειναι αυτο που λέμε you brought a knife to a gunfight. Ο ορισμος
Glikos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Εντελώς όμως. Ο τύπος το είχε πιστέψει κιόλας ότι θα τα κατάφερνε.
Kostasspil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Αναφορικά με την επιλογή του Joel Spoiler όλοι το ίδιο θα κάναμε. Και αυτό που του λέει η Marleen ότι είναι επιλογή της Ellie, παπάτζα είναι. Ναι οκ, η Ellie θα θυσιαζόταν γιατί νιώθει survivor's guilt, αλλά καμια επιλογή δεν είχε. Αν τους έλεγε όχι π.χ. θα την αφηναν να φύγει; Αρα καλά έκανε και την έσωσε 2
Hacker?pcs Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 1 hour ago, mike299 said: Reveal hidden contents Εάν θυμάμαι σωστά, στο παιχνίδι το παρουσιάζουν καλύτερα το κομμάτι των εξετάσεων. Αφιέρωσαν περισσότερο χρόνο στις συζητήσεις με τον γιατρό κτλ Πάω στοίχημα ότι το κοντινό πλάνο με τον αιματοβαμένο γιατρό θα την ξαναδούμε στην επόμενη σεζόν. Spoiler Διάβασα και σε δηλώσεις χθες ότι ήθελαν να δείξουν ότι η επιλογή ήταν ή cure ή το παιδί του, αν ήταν έτσι το παρουσίασαν πολύ λάθος σκηνοθετικά, δεν δείχνεται ή λέγεται καθόλου ότι ήταν σίγουρο το cure, πρακτικά φαίνεται νάρκωση λίγων ωρών και κατευθείαν εγχείρηση στον εγκέφαλο σε ένα νοσοκομείο της πλάκας 1
tliako Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 35 λεπτά πριν, DeareN είπε Για τους λάτρεις του Part 2 Spoiler Πάλι καλά. Εδώ στη 1η σεζόν έκοψαν αρκετά πράγματα για να χωρέσει σε 9 επεισόδια , δεν θέλω καν να φαντάζομαι πως θα έβαζαν τις 2 ξεχωριστές ιστορίες του part 2 στον ίδιο αριθμό. Μεγάλο ερωτηματικό ποια ηθοποιό θα κάνουν cast για Abby μετά το τζόκερ που έπιασαν με τη Ramsey ,δύσκολο να ξανακάνουν τόσο πετυχημένη επιλογή. 1
Kostasspil Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 56 minutes ago, DeareN said: Για τους λάτρεις του Part 2 Ε ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΗΔΙΑ. Αντί να κάνουν 2 σεζόν το 1ο game, θα κάνουν το 2ο που έχει τα πιο βαρετά κομμάτια του franchise 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα