noFEARgr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Babis_allos είπε H πιθανότητα να "διορθώσουν" το σενάριο και την πλοκή του δεύτερου είναι μηδενική. Aπο την μια θελω να μην αλλαξουν κατι , για να δω το γελιο που θα πεσει με το τελος του πρωτου(ισως δευτερου) επεισοδιου απο ατομα που δεν εχουν παιξει το παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 15 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Aπο την μια θελω να μην αλλαξουν κατι , για να δω το γελιο που θα πεσει με το τελος του πρωτου(ισως δευτερου) επεισοδιου απο ατομα που δεν εχουν παιξει το παιχνιδι Ας ετοιμαστούμε Spoiler για γκολφ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Babis_allos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Εγώ πάλι θεωρώ το δεύτερο μέρος αριστούργημα και ευτυχώς ή δυστυχώς δεν πιστεύω ότι μπορεί να αποδοθεί σε σειρά. Βασίζεται σε τόσο μεγάλο βαθμό στα συναισθήματα που σου προκαλεί ως παίχτη που σαν μέσο η σειρά εξ' ορισμού θα χάσει ένα τεράστιο και σημαντικότατο κομμάτι. Μπορεί να κάνουν μια ωραία σειρά, δε λέω, αλλά αν το πρώτο είχε έναν βαθμό δυσκολίας Χ για να βγεί σε σειρά, το δεύτερο έχει Χ^3 δυσκολία. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Ακολουθεί ποστ για το μέλλον 😜 Βαθμολογία s02e01 στο imdb : 3.9 😂 2 ώρες πριν, kirileman είπε Μολυσμένους δείχνει καθόλου ή μπα; Είπαμε για να χορτάσεις infected Walking Dead s11e23 και s11e24 Tip από εμένα, αξίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, noFEARgr είπε Aπο την μια θελω να μην αλλαξουν κατι , για να δω το γελιο που θα πεσει με το τελος του πρωτου(ισως δευτερου) επεισοδιου απο ατομα που δεν εχουν παιξει το παιχνιδι Please don't. Έχω ακούσει και διαβάσει τόσες καλύτερες εκδοχές του story από διαφορους, που είναι τόσο εύκολο να διαλέξουν τα καλύτερα κομμάτια και να δώσουν μια καλή season. Όσο γραφει ο Μαζίν και είναι HBO έχω ελπίδες. Προσωπικά θα προτιμούσα δυο seasons από το πρώτο game και τέλος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Τέλος λοιπόν. Δεν έχω διαβάσει τι έχετε γράψει Οπότε ίσως κάποια από αυτά που θα πω να έχουν αναφερθεί, αρχικά η σειρά παρά τα θεματάκια που είχε και το μεγάλο ψαλίδι σε σχέση με το αρχικό υλικό, είναι το καλύτερο Video Game adaptation από όσα τουλάχιστον έχω δει. Στα του επεισοδίου, πολύ καλό και emotional επεισόδιο Spoiler μας έδειξε και ένα κομμάτι από το παρελθόν της Ellie, στα αρνητικά η απουσία για άλλη μία φορά των infected. Αντιλαμβάνομαι ότι δεν είναι μία σειρά με ζόμπι αλλά είναι μία σειρά που διαδραματίζεται σε ένα post apocalyptic σκηνικό. Η πλήρης έλλειψη infected δεν σου δίνει αυτή την αίσθηση. Στα της 1ης σεζόν συνολικά: Pros: Η σχεδόν απόλυτα πιστή απόδοση του game. Η ερμηνεία των δύο χαρακτήρων ειδικά της κοπέλας η οποία έβαλε τα γυαλιά σε όσους είχαμε ενδοιασμούς. Το character development των πρωταγωνιστών. Η σκηνοθεσία και η φωτογραφία. Και φυσικά η μουσική. Cons: όπως έγραψα και πάνω Η Παντελής απουσία infected και κατ επέκταση η έλλειψη δράσης. Ή λάθος κατανομή της ιστορίας στα επεισόδια. Για παράδειγμα η πρώτη σκηνή με την γέννηση της Έλλη θα μπορούσε να έχει μπει σε ένα άλλο επεισόδιο προηγούμενο Ίσως λίγο πριν μας εισάγουν τον χαρακτήρα και όχι στο τελευταίο και μικρότερο επεισόδιο της σεζόν. Η λάθος παρουσίαση του Joel. Spoiler Αν θέλεις να κρατήσεις την πτυχή του εαυτού του η οποία είναι ικανή για τα πάντα και ότι πιο επικίνδυνο υπάρχει στον κόσμο του The Last of Us, τότε δεν θα έπρεπε να την έχεις εξαφανίσει εντελώς σε όλη τη σεζόν και να την εμφανίσεις ξαφνικά στο τελευταίο επεισόδιο. Όλη η σκηνή που παίρνει φόρα και το καθαρίζει με τόση ευκολία, έδειχνε ξένη και ο λόγος είναι ότι μέχρι εκείνο το σημείο δεν είχε δώσει δείγματα γραφής Ο Joel ότι είναι ικανός για κάτι τέτοιο. Δεν θα πω ο αριθμός των επεισοδίων, θα πω η διάρκεια. Δεν γίνεται τα φίλερ επεισόδια να είναι μεγαλύτερα από αυτά που έχουν ουσιαστικά κομμάτια της ιστορίας. Συνολικά παραμένει μία αρκετά καλή σειρά σε σχέση κιόλας με το τι κυκλοφορεί εκεί έξω και θα την χαρακτήριζα τον ορισμό της πετυχημένης μεταφοράς πρωτότυπου υλικού στην τηλεόραση. Μία σειρά που θα ικανοποιήσει σε αρκετά μεγάλο βαθμό τους φαν του πρωτότυπου υλικού αλλά και εκείνους που δεν το γνωρίζουν. Ερωτησούλες για ψιλοdebate. Spoiler 1. Πιστεύετε ότι ο Joel έκανε την σωστή επιλογή; 2. Πιστεύετε ότι η Ellie κατάλαβε πως της είπε ψέματα; Η 2η είναι και ένα ερώτημα που υπάρχει απ τον καιρό του 1ου game και αφήνεται στην κρίση του θεατή. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2023 από Kostasspil 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Spoiler 1. Πιστεύετε ότι ο Joel έκανε την σωστή επιλογή; 2. Πιστεύετε ότι η Ellie κατάλαβε πως της είπε ψέματα; Spoiler Το δεύτερο το απαντάει το δεύτερο game. Προσωπικά όταν τελειωσα το πρώτο game κατάλαβα ότι η Ellie δεν πίστεψε τελείως τον Joel, αλλα ήταν πια ο πατέρας της και ακόμα και ψέματα να έλεγε το έκανε για το καλο της. Στο πρώτο εννοείτε και έκανε σωστή επιλογή, οι Fireflies είναι militarized rebels με ιεραρχία, σιγά μην μοίραζαν το cure. H Marlene δεν είχε κανένα θέμα να θυσιάσει την Ellie και χωρίς να είναι σίγουρο το cure. Με λίγα λόγια θα γινόντουσαν ότι πιο δυνατό υπάρχει στον κόσμο, δηλαδή η καινούργια FEDRA. Προσωπικά τους σκότωσα όλους στο χειρουργείο, better safe than sorry. 😈 Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, kirileman είπε Μολυσμένους δείχνει καθόλου ή μπα; Δεν ειναι μολυσμενοι ειναι ηθοποιοι μην τρως προλογο😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Babis_allos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 25 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Απόκρυψη περιεχομένων Προσωπικά τους σκότωσα όλους στο χειρουργείο, better safe than sorry. 😈 Spoiler Όταν ξαναεπαιξα το πρώτο αφότου τελείωσα το δεύτερο, θυμάμαι πήγα στο χειρουργείο και άδειασα όλα τα πυρομαχικά που είχαν μείνει στα πτώματα (και συγκεκριμένα στο βασικό πτώμα). Όλα τα φλογοβόλα, πυροβόλα, nail grenades κλπ 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Please don't. Έχω ακούσει και διαβάσει τόσες καλύτερες εκδοχές του story από διαφορους, που είναι τόσο εύκολο να διαλέξουν τα καλύτερα κομμάτια και να δώσουν μια καλή season. Όσο γραφει ο Μαζίν και είναι HBO έχω ελπίδες. Προσωπικά θα προτιμούσα δυο seasons από το πρώτο game και τέλος. Από απορία επειδή δεν έχω διαβάσει κανένα φαν στορυ, μπορείς να με κατευθύνεις προς μερικά απ τα καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johny f Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Αναμενομενο το φιναλε Spoiler αφου ακολουθησε εναν βασικο κανονα τετοιων σεναριων,οτι δηλαδη δεν αλλαζεις αρδην την κατασταση γιατι τοτε τι θα δειχνεις μετα... Επισης πολυ πατικωμενο χρονικα το επισοδειο,με το Τζοελ σε ρολο Ραμπο να καθαριζει το συμπαν και να παιρνει την Ελι απο 'κει,φλομωνοντας την μετα στο ψεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, johny f είπε Spoiler με το Τζοελ σε ρολο Ραμπο Spoiler Ναι δεν το κατάλαβα καθόλου που από grounded το πήγαν σε over the top John Wick φάση. Ας έτρωγε έστω μια σφαίρα που δεν ήταν θανάσιμη, δηλαδή...άμα ένα σημείο χρειαζόταν stealth ήταν αυτό. Φυσικά φαντάζομαι γιατί το έκαναν, γιατί άμα το συνέχιζαν όπως ήταν με τον Joel ρεαλιστικό, δεν θα μπορούσαν εύκολα να δικαιολογήσουν ότι του αξίζει αυτό που θα πάθει στην επομενη season. Πέσανε στην ίδια τους την παγίδα και θα το πληρώσουν μετά πιστεύω. Ας ελπίσουμε ότι κάνω λάθος, αλλα το κοντινό στα μούτρα του γιατρού και των άλλων fireflies νομίζω το επιβεβαίωνε δυστυχώς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Fun fact: Η voice actor Spoiler Της Abby, ήταν στην σκηνή του νοσοκομείου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Fun fact: Η voice actor Spoiler Dude...Bailey, είναι η πιο γνωστη voice actor στον πλανήτη. Αναγνωρίζω την φωνή της οπουδήποτε πια, αλλα δεν είπε κουβέντα στο επεισόδιο και η μάσκα δεν βοηθησε να την καταλάβεις. Πάντως δεν κρατήθηκα, στην σκηνή με την Johnson έκλεισα ματια και είδα την Ellie όταν μιλούσε. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Tελος κι απο μενα και μπορω να πω πως και το τελευταιο επεισοδιο δεν με απογοητευσε. Οπως και γενικα η σειρα μου αρεσε παρα πολυ και δεν μπορω να βρω καποιο μελανο σημειο, εκτος απο ενα. Την διαρκεια. Σε καποια σημεια ενιωσα πως πηγαινε σε fast forward η φαση. Θα μου πεις, οκ, εχεις 9 επεισοδια στην διαθεση σου μονο. Αυτη ειναι και η ενσταση μου, χρειαζονταν τουλαχιστον αλλα 2 με 3 επεισοδια κατα την γνωμη μου για να πω πως ειμαι ενταξει. Οπως και να εχει, ενα 8ρι το παιρνει για πλακα απο μενα. Παρεμπιπτοντως, επειδη δεν εχω παιξει το παιχνιδι, με εχετε βαλει τρομερα στην πριζα να σκεφτομαι αν θελω να φαω σποιλερ της δευτερης σεζον και να μαθω απο πριν τι ειναι το κοσμοιστορικο πραγμα που συζητατε. Οκ το ενα το ψυχανεμιζομαι (σχεδον το εφαγα δλδ), αλλα το αλλο δεν μπορω να προβλεψω 😛 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2023 25 λεπτά πριν, stormrain είπε Tελος κι απο μενα και μπορω να πω πως και το τελευταιο επεισοδιο δεν με απογοητευσε. Οπως και γενικα η σειρα μου αρεσε παρα πολυ και δεν μπορω να βρω καποιο μελανο σημειο, εκτος απο ενα. Την διαρκεια. Σε καποια σημεια ενιωσα πως πηγαινε σε fast forward η φαση. Θα μου πεις, οκ, εχεις 9 επεισοδια στην διαθεση σου μονο. Αυτη ειναι και η ενσταση μου, χρειαζονταν τουλαχιστον αλλα 2 με 3 επεισοδια κατα την γνωμη μου για να πω πως ειμαι ενταξει. Οπως και να εχει, ενα 8ρι το παιρνει για πλακα απο μενα. Παρεμπιπτοντως, επειδη δεν εχω παιξει το παιχνιδι, με εχετε βαλει τρομερα στην πριζα να σκεφτομαι αν θελω να φαω σποιλερ της δευτερης σεζον και να μαθω απο πριν τι ειναι το κοσμοιστορικο πραγμα που συζητατε. Οκ το ενα το ψυχανεμιζομαι (σχεδον το εφαγα δλδ), αλλα το αλλο δεν μπορω να προβλεψω 😛 Αν μπεις resetera, kotaku κλπ και διαβάσεις ότι post έχει γραφτεί τα τελευταία χρόνια που "αφυπνίστηκε" ο πλανήτης δε χρειάζεται να παίξεις το δεύτερο game.🤣 Καλύτερα bigot μια ζωή και 50 ευρώ στην τσέπη, παρά να δίνω θάρρος στον Drunkman για να παίξεις στο τέλος Clicker Activist Abby στο Part 3. Και όλα αυτά με σενάριο επιπέδου Μαέστρου Παπακαλιάτη και plot holes ίσα με της Τζούλιας. 2 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα