SalemsLot Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Το 7 είναι το DLC, προφανώς και θα το έδειχναν. Δεν είναι και κάνα fan service το dlc και δεν το έχουν παίξει και όλοι (δεν το έχω παίξει). Κατά τη γνώμη μου δεν πρόσφερε τίποτα στην ουσία του πράγματος. Και εντάξει, άντε και το δείχνει. Ας το έβαζε στο τέλος σαν bonus ή στην αρχή της νέας σεζόν, όχι εκεί που το έδειξε. Χάλι η ροή. Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2023 από SalemsLot
Kostasspil Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Κοίτα πέραν του ότι είναι κομμάτι του game, δείχνει και το backstory της Ellie, δεν το λες και εντελώς αχρείαστο, ασχέτως Source material. Για το πότε να το έδειχναν, συμφωνώ, ένα επ μετά το τελευταίο, ίσως ήταν καλύτερα 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Το κύριο πρόβλημα του 7 καλά λέει ο φίλος ήταν το pace. Στο DLC το action/story είχε ισορροπία, μια στο παρελθόν με Ellie/Riley και μια στο παρόν με Joel/Ellie. Λογικό να βαρεθεί ο κόσμος όταν κόψανε όλο το action. A ναι sorry, είχε μερικά δευτερόλεπτα action, yay! Νομίζω εκεί opt out και η φίλη. 1
erasmys Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, liakinen είπε Η πλειοψηφία συγγενών, γνωστών κτλ που την έχουν δει μέχρι τώρα και κανένας δεν είναι Gamer, σαν γενική αίσθηση μου αναφέρουν ότι πρόκειται για μέτρια σειρά που όπως την βλέπουν έτσι και την ξεχνούν. To γραφω εδω κι ενα μηνα αλλα κανεις δεν το καταλαβαινει. Απαραιτητη πουποθεση για να δεις τη σειρα ειναι να εχεις παιξει πρωτα το παιχνιδι. Ενας που εχει παιξει πρωτα το παιχνιδι θα εισπραξει πολλα περισσοτερα συναισθηματα απο τον μεσο τηλεθεατη που καθεται να δει αλλη μια σειρα
Kasrith Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 7 ώρες πριν, Kostasspil είπε Αυτόν που δεν ξέρει την ιστορία, αν δεν τον τραβήξεις απ την αρχή, τον έχασες. Τόσες original σειρές και ταινίες δηλαδή πως τραβάνε κόσμο? Δεν γνωρίζουν εξ αρχής την ιστορία παρά μόνο από τρέιλερ κτλ αλλά μια χαρά βλέπουν και καταλαβαίνουν την σειρά. Το GoT που ήταν βασισμένο σε βιβλία αλλά πολύ λίγοι τα είχαν διαβάσει, ειδικά σε σχέση με τους θεατές της πρώτης σεζόν, μια χαρά νούμερα έκανε και κόσμο τράβηξε. Άρα δεν νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο. Επίσης για το δέσιμο μεταξύ των πρωταγωνιστών, εγώ μια χαρά το έχω νιώσει που δεν είχα συνδετικό κρίκο τα παιχνίδια. Νομίζω πως το ανάποδο ισχύει. Ότι δηλαδή οι gamers νιώθουν πως κάτι λείπει και το ερμηνεύουν αυτό ως έλλειψη της σειράς, ενώ δεν ισχύει για του υπόλοιπους θεατές κάτι τέτοιο. 2
Kostasspil Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 2 minutes ago, Kasrith said: Τόσες original σειρές και ταινίες δηλαδή πως τραβάνε κόσμο? Δεν γνωρίζουν εξ αρχής την ιστορία παρά μόνο από τρέιλερ κτλ αλλά μια χαρά βλέπουν και καταλαβαίνουν την σειρά. Αν είναι καλές μεταφορές, ή έστω παραγωγή της προκοπής, τραβάει κόσμο. Εδώ είναι μια καλή μεταφορά, αλλά σαν σειρά κάπου το χάνει. Δεν είναι εντελώς χάλι, αλλά κάτι της λείπει, οπότε ο μη gamer ίσως να μην της δώσει παραπάνω ευκαιρίες. Ίσως, δεν είναι απόλυτο γιατί ξαναλέω, δεν είναι και ό,τι χειρότερο έχουμε δει, πολύ καλή σειρά είναι με τους ηθοποιούς να δίνουν ρεσιτάλ, παρά το αρχικό disbelief. Απλα ο άσχετος*, θα την ξεκινήσει αν διαβάσει καλά σχόλια, τα οποία θα διαβάσει όμως, απ όσους ξέρουν το στόρι. Για τον άσχετο, είναι απλά άλλη μια σειρά με ζόμπι, οπότε hard pass. Το GoT που αναφέρεις, εκτός του ότι η 1η σεζόν είναι βγαλμένη όλη απ τα βιβλία, πρόκειται και για εξαιρετική παραγωγή. Ακόμα δλδ και να μην το πήγαιναν κατά γράμμα, ήταν προσεγμένη σειρά, δεν ήταν τύπου RoP. *χάρην συντομίας, είναι κουραστικό να γράφω "ο κόσμος που δεν έχει παίξει το game" Για το δέσιμο κι εγώ οργανικό το ένιωσα, παρά το γεγονός ότι λείπει μεγάλο κομμάτι του αρχικού υλικού. Διαφωνώ με το ότι φαίνεται forced 1
DeareN Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2023 Όποιος θέλει να απολαύσει Action, ζόμπια και γενικά έναν χαμό να χορτάσει για καιρό ας δει τα 2 τελευταία επεισόδια του Walking Dead δηλαδή το 23 και το 24 της 11ης σεζόν. Το γράφω εδώ γιατί πραγματικά το The Last of Us μου δημιούργησε την ανάγκη να δω και λίγα ζόμπια και λίγο action. Ε πραγματικά δε περίμενα να απολαύσω τόσο πολύ Walking Dead μετά από καιρό. Επίσης 24 επεισόδια η 11 σεζόν 1 ώρας το καθένα και τα πήγανε περίφημα, δε ξέρω γιατί κόπηκε τόσος τηλεοπτικός χρόνος από το The Last of Us. Είπαμε να σου δημιουργεί την ανάγκη να παίξεις το Game για να βγάλει πιο πολλά λεφτά η Sony από το νέο Remake του παιχνιδιού αλλά λίγο Action βρε αδερφέ, λίγοι Bloaters, Runners, Clickers παραπάνω... Anyway προς το παρόν εγώ γέμισα μπαταρίες οπότε το προτείνω και σε εσάς. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Ok, καλο το επεισόδιο και χαίρομαι που τελειωσε πιστα. Spoiler Φυσικά αφαίρεσαν πάλι όλο το tunnel scene, αλλα κράτησαν το firefight στο νοσοκομείο, το οποιο δυστυχώς ήταν λάθος. Έπρεπε να κάνουν το αντίθετο για το action μέρος. Έτσι όπως έχουν παρουσιάσει τον κόσμο και τον Joel, κάθισε άσχημα που σκότωσε για πλακα σχεδόν όλο το νοσοκομείο. Θα ήταν καλύτερα άμα σκότωνε μερικούς infected στο tunnel και στο νοσοκομείο να ήταν πιο sneaky φάση και με το τέλος να τον κυνηγάν όπως το game. Δεν με χάλασε, αλλα έδειξαν τον Joel του game, όχι της σειράς και φάνηκε κάπως επηρεάζοντας το suspension of disbelief. Και τώρα που τελειωσε, αν και με άπειρο ψαλίδι, χαλαρά ότι καλύτερο έχω δει ever σε video game adaptation. Μακάρι διορθώσουν το σενάριο και την πλοκή του Part Duo στην επομενη season. 🤞 1
kirileman Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δε χρειάζεται να δω το τελευταίο επεισόδιο. 10 λεπτά στο τικτοκ και έχω ήδη δει τις σημαντικότερες στιγμές.
ilos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Safe και πιστό φινάλε, θα το εκτιμήσουν και θα το βρουν δυναμίτη πιο πολύ τα άτομα που δεν έχουν παίξει καθόλου το game και δε γνωρίζουν την ιστορία. Για εμένα μου αφήνει μια γλυκόπικρη γεύση η σειρά, θα προτιμούσα περισσότερο world και character building (μου άρεσε πολύ η εισαγωγή στο 2ο επεισόδιο πχ) όπως είχε κάνει ο Mazin στο Chernobyl και φυσικά πολύ περισσότερα infected parts, παρά το ρομάτζο του τρίτου. Oh well, τώρα καλό κουράγιο σε όσους δουν την δεύτερη σεζόν, cause i sure as hell won't be one of them.🤣 Άντε να δω τίποτα Abby memes αν πάρουν την She-Hulk να την παίξει. 5 1
noFEARgr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Xαθηκαν 2 επεισοδια σε back story που δεν ειχαν και νοημα εν τελη καπου . Επρεπε να ηταν ενα καθως και η σεζον να ειναι συνολικα 10 επεισοδια οχι 9. Υπηρξε βιασυνη και ψαλιδι πολυ . Καλη ηταν η σειρα , αλλα θα μπορουσε να ειναι και καλυτερη αν δινοταν περισσοτερος χρονος σε πιο ουσιαστικα θεματα. H βαθμολογια στο imdb ,προσωπικα την βρισκω overrated .Φυσικα οπως αναφερθηκε ειναι η καλυτερη βασισμενη σε video game , ωστοσο ο πηχης εκει ειναι πολυ χαμηλος αρα δεν ηταν και δυσκολο Εννοειται πως αν θελουν να εχει την ιδια επιτυχια η δευτερη σεζον θα πρεπει να γινουν ριζικες αλλαγες στο story σε σχεση με το video game. 5 1 1
Babis_allos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Τέλειο επεισόδιο με δυο τέλεια additions από το παιχνίδι. Πραγματικά η επιτομή του βασίζομαι στο υλικό και το βελτιώνω. Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορούσε να είχε γίνει καλύτερα. Προφανώς δεν μπορεί να σου προκαλέσει ακριβώς τα ίδια συναισθήματα με το παιχνίδι εξ' ορισμού γιατί είναι διαφορετικό entertainment medium. Αλλά το έκανε όσο καλά γινόταν με μικρές αλλά σημαντικές προσθήκες. 6 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Και τώρα που τελειωσε, αν και με άπειρο ψαλίδι, χαλαρά ότι καλύτερο έχω δει ever σε video game adaptation. Μακάρι διορθώσουν το σενάριο και την πλοκή του Part Duo στην επομενη season. 🤞 H πιθανότητα να "διορθώσουν" το σενάριο και την πλοκή του δεύτερου είναι μηδενική. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kirileman είπε Μολυσμένους δείχνει καθόλου ή μπα; Nope. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα