Προς το περιεχόμενο

The Last of Us [HBO, 2023]

coffeex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Βασανιστικό το τελευταίο επεισόδιο, το είδα σε δύο δόσεις. Βασανιστικό επειδή από την αρχή ξέρεις που θα το πάει και είσαι όλη την ώρα με την σκέψη "τώρα θα γίνει, τώρα θα γίνει, τώρα θα γίνει, άντε γίνε να τελειώνουμε". Κάποιος μπορεί να δει τα πρώτα 10 λεπτά και τα τελευταία 5 και να μην χάσει και πολλά από το ενδιάμεσο.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

43 λεπτά πριν, Sugizo είπε

Έφαγε πολύ fast forward το 7, κρίμα, πολύ χλωμό να ασχοληθώ με 2η σεζόν.

Same. Αν ειναι να τρωνε επεισοδια επι επεισοδιων για τετοιου ειδους ¨λεπτομερειες" και να κανουν σκιπ αλλα σημαντικα πραγματα, τοτε δε νομιζω να με κανει μονο ενας Πεδρο και μια καλοφτιαγμενη παραγωγη να το συνεχισω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Kostasspil είπε

Game spoiler

Απόκρυψη περιεχομένων

Θα πόνταρα λεφτά στην interogation scene

Game spoiler

Spoiler

Στο ότι θα την κόψουν; Φίλε, αν κόψουν την interrogation scene τότε πραγματικά θα ξενερώσω πάρα μα πάρα πολύ άσχημα. Ανεπανόρθωτα θα ξενερώσω βασικά παρά το ότι έχω υποστηρίξει τις επιλογές ως τώρα ακόμη και αν δεν συμφωνούσα απαραίτητα με αυτές. Βλέπω πως έχουν μαλακώσει τον Τζόελ και ελπίζω ότι αυτό είναι για το build up το οποίο πρέπει να τελειώσει στα δυο τελευταία επεισόδια. Έχει χάσει την Ελλη (την Ελλη που εχει μείνει για να του σωσει τη ζωη) και πρέπει να την βρει και για να την βρει πρεπει να βγεί ο Τζόελ του παιχνιδιού τον οποίο έχουν κάνει hint αρκετές φορές στη σειρά ως τον Τζόελ του παλιού πασόκ, του ορθόδοξου. 

Ελπίζω στα επόμενα δυο επεισόδια να έχουμε πατρικό ένστικτο επιβίωσης που θα τον κάνει αδίστακτο όπως στο παιχνίδι και θα έχουμε το interrogation scene αλλά λογικά και στο νοσοκομείο τον πυγολαμπίδα που σκοτώνει για να ρωτήσει που είναι το operating room. 

Εμένα το επεισόδιο μου άρεσε πολύ και νομίζω ότι και οι δυο κοπέλες έπαιξαν εξαιρετικά. Δεν ξέρω ποια παίζει καλύτερα. Νομίζω η Μπέλα λόγω του ότι πραγματικά υποδύεται με ολόκληρο το σώμα της και αυτό φαίνεται ειδικά στην σκηνή που

Spoiler

φοράει την μάσκα και καταλαβαίνεις ακριβως τι σκέφτεται από την στάση του σώματος της, χωρίς καν να βλέπεις το πρόσωπό της. 

Επίσης το abandoned mall φοβερό σκηνικό.

Το μόνο που με χάλασε είναι το προφανές. Ότι το επεισόδιο αυτό είχε όση λεπτομέρεια θα ήθελα να δω στην υπόλοιπη σειρά και το ότι έχουν μείνει μόλις δύο επεισόδια για τα υπόλοιπα γεγονότα, τα οποία ελπίζω να χωρέσουν με καλό τρόπο... Καθησυχάστικα λίγο όταν ο αδερφός μου μ' έκανε να σκεφτώ και να καταλάβω ότι στην ουσία αν βγάλεις κομμάτια gameplay που ουτως η άλλως δεν είναι απαραίτητα δεν είναι τόσο μεγάλα τα κομμάτια που έχουν μείνει. Είδωμεν. 

17 ώρες πριν, RazielKvlt είπε

Ξέρει κανείς αν θα συνεχίσει έτσι να μας καταστρέφει τη ψυχολογία σε κάθε επεισόδιο;Έχω πέσει σε κατάθλιψη.Πρέπει μετά από κάθε επεισόδιο να βλέπω καμιά ώρα stand up comedy στο τικ τοκ για να επανέλθω.Μέχρι στιγμής μαζί με το Happy Valley είναι η καλύτερη δραματική σειρά που έχω δει.

Φίλε μου αυτό το παιχνίδι βασίζεται σ' έναν καταθλιπτικό κόσμο. Γενικότερα. Χωρίς να σημαίνει ότι κάτι γίνεται στην αρχή τη μέση ή το τέλος συγκεκριμένα που το κάνει καταθλιπτικό. Είναι εξ ολοκλήρου καταθλιπτικό.

Not really spoiler αλλά περιγράφω συναισθήματα απ' το δεύτερο παιχνίδι καθόλη τη διάρκεια του:

Spoiler

Το δεύτερο παιχνίδι μου έκανε την ψυχολογία κιμά καθόλη την διάρκεια του και αφότου το έπαιξα δεν μπόρεσα να παίξω άλλο παιχνίδι για ενάμιση χρόνο. Είτε γιατί ήμουν ακόμη κιμάς είτε γιατί τίποτε δεν μπορούσε να συγκριθεί μαζί του και όλα φαίνονταν ανούσια, βαρετά, low quality μπροστά του. Αγόρασα ενδιάμεσα και PS5 και πάλι δεν κατάφερα να παίξω τίποτα μέχρι που με λύτρωσε το Elden ring (τελείως διαφορετικό στυλ αλλά εκεί ξανακόλλησα επιτέλους με παιχνίδι). 

Επεξ/σία από Babis_allos
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επεισόδιο που το περιμέναμε από την αρχή της σεζόν (είχαν πέσει και leaks) με πολύ υψηλή ποιότητα παραγωγής για άλλη μία φορά. Νομίζω η Bella Ramsey ίσως έχει κάνει τη καλύτερη και πιο πιστή μεταφορά χαρακτήρα από video game μέχρι στιγμής και το τρομερό είναι ότι το καταφέρνει χωρίς την εξωτερική ομοιότητα με τον πρωτότυπο χαρακτήρα και με ομολογουμένως αρνητική προδιάθεση από το κοινό από τη μέρα της ανακοίνωσης του cast. Τρομερή δουλειά από τη κοπέλα σε στήσιμο , κίνηση , ομιλία και εκφράσεις σε βαθμό που πιάνω τον εαυτό μου να χάνεται μεταξύ του τι βλέπω στα επεισόδια και της κλασικής πλέον ερμηνείας της Ashley Johnson από το original.

Επεξ/σία από tliako
  • Like 7

Κάθε επεισόδιο και ύπνος πλέον ,καιμαυτος αλλά και το προηγούμενο waste of time 

Αν από το last of us ,έχουν καταφέρει σε 7 επεισόδια ,τα 3 να μην βλέπουντε και το ένα να είναι ένα πολύ καλό filler ,κάτι δεν πάει πολύ καλά 

Ο ύπνος είναι δεδομένος κάθε φορά που προσπαθώ να το βάλω το βράδυ να το δω 

• Like 3
  • Confused 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tliako είπε

Νομίζω η Bella Ramsey ίσως έχει κάνει τη καλύτερη και πιο πιστή μεταφορά χαρακτήρα από video game

Δυστυχώς πέρα από το εμφανισιακό, το πρόσωπο της επίσης δεν είναι ιδιαιτερα εκφραστικό. Ακόμα και σε φάσεις τρόμου οι εκφράσεις της είναι φτωχές. Μου αρέσει σαν Ellie, αλλα ηθοποιοί σαν αυτήν χιλιάδες.

Το ύφος το έχει και έχει σίγουρα το περπάτημα, παρόλα αυτά είναι διαφορετικά γραμμένη, πολύ πιο "strong" από ότι ήταν στο game, που στο game έγινε πολύ πιο αργά και διαδοχικά, το οποιο το έκανε πολύ πιο πιστευτό. Εδώ ξεκίνησε badass από το πρώτο επεισόδιο. Βασικά από αυτό το επεισόδιο είδαμε ότι πάντα ήταν badass. Λάθος. Υποβαθμίσανε το τέλειο progression του χαρακτήρα της.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 5

Εγώ διαβάζοντας απόψεις ατόμων εδώ στο φόρουμ που εκτιμώ ή ταιριάζουν τα γούστα μας αποφάσισα να περιμένω να παίξω πρώτα το παιχνίδι σε λίγους μήνες (υπολογίζω και τα Patch). 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, liakinen είπε

Εγώ διαβάζοντας απόψεις ατόμων εδώ στο φόρουμ που εκτιμώ ή ταιριάζουν τα γούστα μας αποφάσισα να περιμένω να παίξω πρώτα το παιχνίδι σε λίγους μήνες (υπολογίζω και τα Patch). 

Εννοείτε, από την στιγμή που είσαι gamer, είναι η definitive εμπειρία, όχι ότι η σειρά δεν είναι καλή, αλλα έχουν κόψει παραπάνω από το μισό game. Οποτε καλύτερα η πρώτη σου εμπειρία να είναι το game και μετά βλέπεις και την σειρά. Φυσικά θα πέσει η σειρά στα ματια έχοντας παίξει το game πρώτα, αλλα σαν gamer αξίζει περισσότερο imho as always. ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1

2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Δυστυχώς πέρα από το εμφανισιακό, το πρόσωπο της επίσης δεν είναι ιδιαιτερα εκφραστικό. Ακόμα και σε φάσεις τρόμου οι εκφράσεις της είναι φτωχές. Μου αρέσει σαν Ellie, αλλα ηθοποιοί σαν αυτήν χιλιάδες.

Το ύφος το έχει και έχει σίγουρα το περπάτημα, παρόλα αυτά είναι διαφορετικά γραμμένη, πολύ πιο "strong" από ότι ήταν στο game, που στο game έγινε πολύ πιο αργά και διαδοχικά, το οποιο το έκανε πολύ πιο πιστευτό. Εδώ ξεκίνησε badass από το πρώτο επεισόδιο. Βασικά από αυτό το επεισόδιο είδαμε ότι πάντα ήταν badass. Λάθος. Υποβαθμίσανε το τέλειο progression του χαρακτήρα της.

Εντάξει δεδομένου του ρυθμού της σειράς , αναγκαστικά θα επιταχυνθούν πράγματα που στο παιχνίδι ήταν πιο "οργανικά". Για τις εκφράσεις διαφωνώ καθώς βλέπω μια ξεκάθαρη προσπάθεια να μιμηθεί την Ellie από το παιχνίδι μέχρι και στο πως γουρλώνει τα μάτια από έκπληξη . Αν η Ramsey ήταν κλασικά όμορφη όπως επιτάσσουν τα  πρότυπα της εποχής θα την είχαν ήδη σε εξώφυλλα και σε όλες τις εκπομπές της Αμερικής ως το νέο ανερχόμενο αστέρι. Προσωπική γνώμη ότι είναι 3Χ καλύτερη ηθοποιός από τη σχεδόν συνομήλικη M. Bobbie Brown που μας την έχει επιβάλει το Hollywood ως την επόμενη μεγάλη star ενώ η υποκριτική της είναι επιπέδου εγχώριας σαπουνόπερας. 

• Like 6
  • Thanks 1

Δεν εχω παιξει το παιχνιδι γενικα δεν παιζω αλλα το τριτο και το εβδομο επεισοδιο τα θεωρω αχρηστα η τουλαχιστον θα μπορουσαν να γινουν μικροτερες οι ιστοριες και να μπουν μεσα σε αλλα επεισοδια.

Φιλος που τα εχει τερματισει εχει ξενερωσει εντελως.

Ασχετο η μικρη εχει παιξει και σε επεισοδιο του His Dark Materials η λαθος κανω;

29 minutes ago, LLLEFTERIS said:

Ασχετο η μικρη εχει παιξει και σε επεισοδιο του His Dark Materials η λαθος κανω;

Ναι, έπαιζε σε 6 επεισόδια 

Εγώ πάλι είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, δεδομένου ότι adaptation όπως το έχουμε στο μυαλό μας δεν θα βλέπαμε και έχοντας υπ' όψιν άλλες μεταφορές που είναι άθλιες, το TLOU είναι as good as it can get. Μη ζητάμε και πολλά, θα μπορούσε να το χε πάρει κανα Netflix και να κλαίγαμε.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...