Προς το περιεχόμενο

The Last of Us [HBO, 2023]

coffeex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

40 λεπτά πριν, Andytse13 είπε

Πολύ θα ήθελα να μάθω καί εγώ πότε θα ανέβει στο Vodafone tv;

μαλλον εχουν αργια σημερα εκει στην βονταφον🤣...κανονικα ξημερωματα δευτερας τα προηγουμενα επεισοδια ηταν διαθεσιμα...ειδωμεν

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε γενικές γραμμές το 7ο επεισόδιο κατ' εμέ ήταν χλιαρό με ανούσιο και υπερβολικό backstory. Δεν μου άρεσε τόσο, με εξαίρεση τα τελευταία λεπτά όπου

Spoiler

επιτέθηκε ο μολυσμένος και δάγκωσε τις κοπέλες. Έδειξε πως απέκτησε την δαγκωματιά η Ellie καθώς και το 1ο της kill. Ωραίες και οι σκηνές με Joel / Ellie όπου φαίνεται ότι έχουν δεθεί αρκετά και δεν αποχωρίζονται. Αν και θα ήθελα περισσότερο screen time μεταξύ τους.

Το production set στο εμπορικό το πέτυχαν διάνα να φαίνεται εγκαταλελειμμένο. Όμως θεωρώ ότι σε ένα τέτοιο μέρος θα ταίριαζε πολύ να σκάγανε μύτη μολυσμένοι και να γινόταν χαμός, κάτι που δυστυχώς δεν έγινε.

Δεν έχει όση δράση θα ήθελα, ελπίζω στα επόμενα επεισόδια να αλλάξει αυτό.

Τέλος, σχετικά με το

Spoiler

φιλί μεταξύ τους αν και δεν φάνηκε forced η όλη φάση, με άφησε αδιάφορο διότι δεν με νοιάζει η σεξουαλικότητα τους, προτιμώ να δω post apocalyptic stuff.

Επεξ/σία από Glikos
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, zvarthangalos said:

Το 3ο και το 7ο την ρίχνουν την σειρά πολύ χαμηλά κρίμα.

Το 3ο ήταν πολύ καλό, καμία σχέση και είχε εξέλιξη, είδαμε χρονικά 2003 - 2007 - 2023 και έχει σχέση η όλη η ιστορία άμεσα με το main timeline, στο 7ο βλέπουμε επί 50 λεπτά τη λεπτομερώς βόλτα, σίγουρα σημαντικό σαν backstory της Ellie αλλά δεν έπρεπε να πιάνει τόσο χρόνο ουσιαστικά μια βόλτα

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Glikos είπε

Δεν έχει όση δράση θα ήθελα, ελπίζω στα επόμενα επεισόδια να αλλάξει αυτό.

Dude δεν είχε σχεδόν καθόλου, από τα 40 λεπτά ζήτημα να ήταν 1 λεπτό το encounter. Το dlc είχε άψογη ισορροπία.

Γενικά ότι φανταστικά ότι θα κόψουν, κόψαν. Κάθε επεισόδιο μου την σπάει ακόμα περισσότερο που αποφάσισαν μονο 9 επεισόδια για όλο το game, ειδικά με τόσο filler, που δεν λέω μια χαρά ήταν, αλλα όχι έτσι, άμα ήταν δυο seasons τότε ναι.

Πάντως, έχοντας κάνει την σειρά τέρμα σχεδόν grounded, μου δίνει ελπίδες για την δεύτερη.

8 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε

Το 3ο ήταν πολύ καλό, καμία σχέση και είχε εξέλιξη, είδαμε χρονικά 2003 - 2007 - 2023 και έχει σχέση η όλη η ιστορία άμεσα με το main timeline

Ήταν όντως πολύ καλο, αλλα θέλεις να μου πεις την προσέφεραν τα 50 λεπτά διαρκειας στο main story? Επίσης μπορείς να μου πεις γιατί ήταν καλύτερη η ριζική αλλαγή?

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Ήταν όντως πολύ καλο, αλλα θέλεις να μου πεις την προσέφεραν τα 50 λεπτά διαρκειας στο main story? Επίσης μπορείς να μου πεις γιατί ήταν καλύτερη η ριζική αλλαγή?

Δεν με πειράζει το πολύ backstory, μ' αρέσουν πολύ τα κομμάτια που υπήρχαν στις αρχές επεισοδίων που έδειχναν το outbreak day/προεόρτια outbreak. Στο 7ο δεν είδαμε πολύ backstory,

Spoiler

μου άρεσε όπως άρχισε με το πως ήταν η ζωή της Ellie στο FEDRA academy αλλά μετά βλέπουμε μόνο τη βόλτα, δεν είδαμε τη σχέση των 2 κοριτσιών μέσα στη FEDRA, πως αναπτύχθηκε η φιλία κτλ, είδαμε 3-4 ώρες που διήρκεσε in-game (in-TV?) η βόλτα σε 40 λεπτά δικά μας, ήτοι πολύ λεπτομέρεια

Επεξ/σία από Hacker?pcs

36 λεπτά πριν, Hacker?pcs είπε

Το 3ο ήταν πολύ καλό, καμία σχέση και είχε εξέλιξη, είδαμε χρονικά 2003 - 2007 - 2023 και έχει σχέση η όλη η ιστορία άμεσα με το main timeline

Για το τρίτο επεισόδιο που είπες σε ρώτησα. Βασικά έχεις παίξει το game? Εάν όχι nvm. ;)

• Thanks 1

5 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Για το τρίτο επεισόδιο που είπες σε ρώτησα. Βασικά έχεις παίξει το game? Εάν όχι nvm. ;)

Όχι, όποτε σχολιάζω το λέω στην αρχή για να είμαι ξεκάθαρος. Θα το παίξω όταν θα βγει σε PC φέτος, δεν παίζω console exclusives εκ πεποιθήσεως

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, _linuslost_ είπε

Δεν καταλαβαίνετε καν τι είδους σειρά βλέπετε μερικοί... Και έχουν περάσει 7 επεισόδια.

Αυτό ακριβώς θα έλεγα κι εγώ, επειδή η σειρά δεν απευθύνεται σε κοινό που παρακολουθεί ούτε Godar ούτε David Lynch απευθύνεται κυρίως σε κοινό που είτε ειναι φαν των παιχνιδιών  είτε ειναι λάτρεις των Horror των ζόμπι και της δράσης είτε παρακολουθούν ότι ποιο καινούριο κυκλοφορεί στην πιάτσα, Η σειρά κατ εμέ με εξαίρεση το 3ο και το 7ο είναι αρκετά καλή τα παιχνίδια δεν τα έχω παίξει διότι είμαι κάτοχος PC και όχι κονσόλας τον επόμενο Μήνα θα έχουμε την δυνατότητα όσοι έχουμε PC να το απολαύσουμε.

Επεξ/σία από zvarthangalos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...