panther_512 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω τερματίσει το 1ο game δύο φορές. Το 2ο game μία φορά και προσπαθώ να το ξεχάσω με φυσικό τρόπο (βιολογικό τσάι, υγιεινή διατροφή, χτύπημα το κεφάλι στον τοίχο). Είμαι στο 5ο επεισόδιο. Μου αρέσει αυτό που βλέπω. Σε καμία περίπτωση δεν μου προκαλεί τη συγκίνηση και τα συναισθήματα του παιχνιδιού (αυτό ούτως ή άλλως θεωρώ είναι αδύνατο εκ φύσεως), νιώθω και εγώ ότι τρέχει, όμως βλέπεται άνετα και έχει ενδιαφέρον. Σε κάθε περίπτωση είναι μιά πολύ σοβαρή παραγωγή. Το 3ο επεισόδιο μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά νομίζω ότι θα ταίριαζε καλύτερα στη σειρά αν αυτή είχε περισσότερα επεισόδια. Το πρώτο και είδικά το 2ο επεισόδιο καταπληκτικά. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2023 από panther_512 1
Glikos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Μου άρεσαν οι ερμηνείες και η συναισθηματική ατμόσφαιρα που είχε το 6ο επεισόδιο. Η φωτογραφία και τα σκηνικά ήταν εξαιρετικά. Αλλά θα προτιμούσα περισσότερη δράση, ειδικά με μολυσμένους. Εκεί στο Spoiler πανεπιστήμιο έπρεπε να δείξουν. Καλή πινελιά οι μαϊμούδες αλλά not enough. Επίσης θεωρώ και εγώ ότι τα 9 επεισόδια δείχνουν λίγα. Ίδωμεν. 2
tliako Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Spoiler Στο ambush σοβαρά ήταν μονο τρία άτομα ενώ δεν ξες ποτε ποιος θα σκάσει ενώ στο τέλος πήγε όλη η πολη για τέσσερα άτομα και τα δυο ήταν παιδιά?! Fuck off show! -Εγω το εξέλαβα ως διάφορες σκοπιές σε σημεία της πόλης και σε αυτή έτυχε να πέσουν πάνω. Για το τελικό showdown το αποδίδω στην Kαθλιν και πόσο ανυπόμονη είναι τη στιγμή που το door to door search δεν εφερε αποτελέσματα.(Το δικό μου πρόβλημα είναι πως ενας προφανώς προβληματικός χαρακτήρας είναι αρχηγός μιας τέτοιας ομάδας survivors αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα). Γιατί ο Joel δεν loot όπλα? Μην πει κάποιος για hunting rifle και reliability και ότι μπορείς να φτιάξεις εύκολα σφαίρες, το ξέρω, παραμένει χαζό να μην κουβαλήσει ότι μπορεί και στην τελική το θάβει κάπου. Όπως έθαψε το M16/4 επειδή οι σφαίρες ήταν δυσερευτες. Wtf?!? Στο επεισόδιο με τους hunters όλοι τέτοια είχαν. -Εδώ θα αναφέρω κάτι που μου είχε πεί παλιά ενας βαθμοφόρος στο στρατό , το δικό σου όπλο το ξέρεις, ξέρεις τα χούγια του, τη συντήρηση που του έχεις κάνει , τυχόν ιδιαιτερότητες. Δεν θες σε κατάσταση ζωής και θανάτου να βρεθείς με ξένο όπλο εκτός αν δεν έχεις άλλη επιλογή. Το άλλο είναι αν έχεις κανα γνωστό σου κυνηγό ρώτα τον για τα τουφέκια και η πιθανότερη απάντηση θα είναι οτι θα έχει κάποιο αγαπημένο που για αυτόν είναι καλύτερο απο όλα τα αλλά γιατί αυτό του κάνει , οι άνθρωποι αποκτούν συνήθειες και αν τους δοθεί επιλογή θα πάνε με το οικείο. Ποιον επιτίθεσαι στο δρόμο? Ένα τυπά με ένα DMR/M4 στην πλάτη η με ένα hunting rifle? -Όταν όμως θες να το παίξεις απλός περαστικός , με ποιο θα πουλήσεις το "το χω απλά για να κυνηγάω" Οι ινδιάνοι πως ήταν χοντροί? Από λαγούς? -Αυτό μου θυμίζει στο GOT που λέγανε πως ο Σάμ είναι υπέρβαρος με τοσο περπάτημα στα χιόνια. Οι Fireflies σοβαρά αφήσανε ολόκληρο χαρτί με την τοποθεσία τους?! Αλήθεια?! Ellie Part Duo stupidity vibes. -Σε αυτό δίκιο έχεις αλλά το 90% του plot progress στις ταινίες, σειρές, παιχνίδια κλπ γίνεται επειδή κάποιος βρίσκει κάτι που υπο νορμάλ συνθήκες δεν θα έβρισκε οπότε αυτό πάει στη γενικότερη σεναριακή ευκολία . 5
pictorino Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Τελικά αποδεικνύεται ότι το εξαιρετικό τρίτο επεισόδιο έφαγε πολύτιμο χρόνο από την αλληλεπίδραση των κεντρικών χαρακτήρων με αποτέλεσμα να φαίνεται αφύσικη η συναισθηματική φόρτιση του Joel. 4 2
Kostasspil Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 1 επεισόδιο παραπάνω δεν θα έκανε την διαφορά. Αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει λίγο λίγο σε κάθε επεισόδιο. Ένα βήμα κάθε φορά, όχι όλο μαζί σε 2 η 3 επ. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 55 λεπτά πριν, tliako είπε Απόκρυψη περιεχομένων Στο ambush σοβαρά ήταν μονο τρία άτομα ενώ δεν ξες ποτε ποιος θα σκάσει ενώ στο τέλος πήγε όλη η πολη για τέσσερα άτομα και τα δυο ήταν παιδιά?! Fuck off show! -Εγω το εξέλαβα ως διάφορες σκοπιές σε σημεία της πόλης και σε αυτή έτυχε να πέσουν πάνω. Για το τελικό showdown το αποδίδω στην Kαθλιν και πόσο ανυπόμονη είναι τη στιγμή που το door to door search δεν εφερε αποτελέσματα.(Το δικό μου πρόβλημα είναι πως ενας προφανώς προβληματικός χαρακτήρας είναι αρχηγός μιας τέτοιας ομάδας survivors αλλά αυτό είναι άλλο ζήτημα). Γιατί ο Joel δεν loot όπλα? Μην πει κάποιος για hunting rifle και reliability και ότι μπορείς να φτιάξεις εύκολα σφαίρες, το ξέρω, παραμένει χαζό να μην κουβαλήσει ότι μπορεί και στην τελική το θάβει κάπου. Όπως έθαψε το M16/4 επειδή οι σφαίρες ήταν δυσερευτες. Wtf?!? Στο επεισόδιο με τους hunters όλοι τέτοια είχαν. -Εδώ θα αναφέρω κάτι που μου είχε πεί παλιά ενας βαθμοφόρος στο στρατό , το δικό σου όπλο το ξέρεις, ξέρεις τα χούγια του, τη συντήρηση που του έχεις κάνει , τυχόν ιδιαιτερότητες. Δεν θες σε κατάσταση ζωής και θανάτου να βρεθείς με ξένο όπλο εκτός αν δεν έχεις άλλη επιλογή. Το άλλο είναι αν έχεις κανα γνωστό σου κυνηγό ρώτα τον για τα τουφέκια και η πιθανότερη απάντηση θα είναι οτι θα έχει κάποιο αγαπημένο που για αυτόν είναι καλύτερο απο όλα τα αλλά γιατί αυτό του κάνει , οι άνθρωποι αποκτούν συνήθειες και αν τους δοθεί επιλογή θα πάνε με το οικείο. Ποιον επιτίθεσαι στο δρόμο? Ένα τυπά με ένα DMR/M4 στην πλάτη η με ένα hunting rifle? -Όταν όμως θες να το παίξεις απλός περαστικός , με ποιο θα πουλήσεις το "το χω απλά για να κυνηγάω" Οι ινδιάνοι πως ήταν χοντροί? Από λαγούς? -Αυτό μου θυμίζει στο GOT που λέγανε πως ο Σάμ είναι υπέρβαρος με τοσο περπάτημα στα χιόνια. Οι Fireflies σοβαρά αφήσανε ολόκληρο χαρτί με την τοποθεσία τους?! Αλήθεια?! Ellie Part Duo stupidity vibes. -Σε αυτό δίκιο έχεις αλλά το 90% του plot progress στις ταινίες, σειρές, παιχνίδια κλπ γίνεται επειδή κάποιος βρίσκει κάτι που υπο νορμάλ συνθήκες δεν θα έβρισκε οπότε αυτό πάει στη γενικότερη σεναριακή ευκολία . Spoiler Δεν ήταν σκοπια, ήταν στημένο τελείως για αυτό και το bait. Συμφωνώ για το δικό σου όπλο, αλλα ο Joel ξεκίνησε χωρίς όπλο πέρα από το revolver. Επίσης θες να μου πεις ότι ο Bill από όλα τα όπλα μονο το rifle είχε σε καλή κατάσταση? Σε post-apocalyptic όλοι θέλουν να αποφύγουν άλλους, εκτος άμα θέλουν κάτι από αυτούς και συνήθως δεν είναι για καλο, οποτε όσο πιο επικίνδυνος δείχνεις τόσο καλύτερα. Ναι ξέρω το έλεγαν για τον Sam και ισχύει, είναι σαν να δείχνεις σκλάβο στο Έσος χοντρό. Δεν είπαμε να είναι πετσί ο Sam, αλλα τουλάχιστον να χάσει κιλά με τα χρονια. Όλα dude είναι σεναριακές ευκολίες, ας το κάνανε όπως το game, που βρήκαν recording κάπου εκεί, όχι τεράστιος χάρτης μέσα στα μούτρα σου. Καλός αντίλογος πάντως. 1
Kostasspil Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 2 hours ago, LiquidTroll said: μια στατιστικη ερώτηση......πόσοι απο εσάς πληρώνετε για να δειτε τα επεισόδια? Βασικά να το πω αλλιως. Δεν τολμώ να φανταστώ τι σχόλια θα κάνατε αν πληρώνατε συνδρομή για να τα δειτε 😁😁 Η ποιότητα ενός επεισοδίου δεν κρίνεται απ το αν το πλήρωσε κάποιος για να το δει ή το είδε τσάμπα. Ένα κακό επεισόδιο παραμένει κακό και δεν χρειάζεται να το έχει πληρώσει κάποιος για να το πει 1
Babis_allos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Απόκρυψη περιεχομένων Τον μετατρέπουν σε weak old man γιατί απλά θέλουν να τον σκοτώσουν στην επομενη season. Spoiler Part II Spoiler Πραγματικά δεν καταλαβαίνω τον συλλογισμό. Τον μετατρέπουν σε αυτή τη σεζον σε weak old man γιατί στην επόμενη σεζόν θέλουν να είναι (πιστευτο;) ότι τον σκοτώνει η Αμπη που εξ αναγκης καταλήγουν στη βάση της των 20 ατόμων και τον πυροβολεί με shotgun στα ύπουλα ενώ αυτός πριν λίγο της έσωσε την ζωή. Δηλαδή ο "παλιός" ορθόδοξος Τζόελ τι θα έκανε; Θα έβγαζε το σφυρί του Θορ και θα τους σκοτωνε όλους τους γύρω του σε περίπτωση που αυτοί είναι εκεί γιατι ψάχνουν ονομαστικά τον Τζόελ; Δεν έχουν κανέναν λόγο να τον πουλήσουν weak old man. Μπορεί να γαμάει και να δέρνει και σε μια στιγμή λάθος υπολογισμού να φάει μια σφαίρα απ' το πουθενα. Είτε ηταν αδύναμος είτε δυνατός, ήρωας της Μαρβελ δεν ηταν σε καμια περιπτωση. Το πολύ πολύ για το Παρτ 2 να τον κάνουν πιο μαλθακό, πιο easy to trust people μετά από χρόνια σχετικά ήρεμης ζωής στο Τζάκσον. Αλλά και πάλι, δεν υπάρχει καμία μα καμία ανάγκη να το σετάρουν αυτό από τώρα. Τον σεταρουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ οπως τον σεταρουν για εξτρα σοκ value στο τελος που θα δεις ξαφνικά αυτόν τον Τζόελ του παρελθόντος για τον οποίο πετάνε hints εδώ κι εκεί. Και ξαναλέω, αυτό δε σημαίνει ότι θα ξεκληρήσει μια διμοιρία. Αλλα συγκριτικά με τον Τζόελ της σειράς εως τότε θα είναι ending payoff. Θα σκοτινιάσει και θα καθαρίσει τους όποιος βρεθούν στην πορεία του στον δρόμο του για να σώσει την Ελλη. 3
tliako Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 1 hour ago, {TDi}Dj2k..infc said: Απόκρυψη περιεχομένων Δεν ήταν σκοπια, ήταν στημένο τελείως για αυτό και το bait. Συμφωνώ για το δικό σου όπλο, αλλα ο Joel ξεκίνησε χωρίς όπλο πέρα από το revolver. Επίσης θες να μου πεις ότι ο Bill από όλα τα όπλα μονο το rifle είχε σε καλή κατάσταση? Σε post-apocalyptic όλοι θέλουν να αποφύγουν άλλους, εκτος άμα θέλουν κάτι από αυτούς και συνήθως δεν είναι για καλο, οποτε όσο πιο επικίνδυνος δείχνεις τόσο καλύτερα. Ναι ξέρω το έλεγαν για τον Sam και ισχύει, είναι σαν να δείχνεις σκλάβο στο Έσος χοντρό. Δεν είπαμε να είναι πετσί ο Sam, αλλα τουλάχιστον να χάσει κιλά με τα χρονια. Όλα dude είναι σεναριακές ευκολίες, ας το κάνανε όπως το game, που βρήκαν recording κάπου εκεί, όχι τεράστιος χάρτης μέσα στα μούτρα σου. Καλός αντίλογος πάντως. Spoiler -Σωστός για το bait , το ξέχασα τελείως και τώρα που το σκέφτομαι δεν έβγαζε νόημα οι revolutionaries της Κάθλιν να στήνουν baits σαν απλοί raiders (νομίζω ήθελαν να βάλουν οπωσδήποτε ένα encounter με raiders και το πέταξαν λίγο άτσαλα εκεί) -Σίγουρα όχι άλλα δεδομένου και του διαλόγου με τον Τόμυ για τα scopes , νομίζω ότι τα αδέρφια είναι rifle enthusiasts οπότε εκεί πάει το "αγαπημένο" όπλο + ότι το να περπατάς πόσα μίλια με βαρύ οπλισμό στη πλάτη είναι έξτρα πρόβλημα , αν ήταν ρεαλιστική η απεικόνιση στο παιχνίδι θα έπρεπε ο Τζόελ να σέρνει ένα καρότσι από το Praktiker με τόσα materials και duct tape (ακόμα περιμένω ένα kill infected με ψαλίδι κολλημένο σε σωλήνα αλλά δεν νομίζω να δούμε τέτοια γενικώς) -Νομίζω κάθε προσέγγιση έχει τα κακά της, ναι με εξτρά οπλισμό αποφεύγεις ίσως κλέφτες και raiders αλλά από την άλλη γίνεσαι και στόχος για όσους θέλουν να αναβαθμίσουν τον εξοπλισμό τους. Για το Τζόελ πάντως μου περνάει αυτό που λέω από πάνω, θέλει να ταξιδεύει με ελάχιστο βάρος και το rifle καλύπτει τα θέλω του/ ανάγκες του σε ένα όπλο + το πιστόλι για backup. -ο Χάρτης είναι οπτικό μέσο για το θεατή κυρίως , μη ξεχνάς ότι η σειρά απευθύνεται και σε κόσμο εκτός Αμερικής που μπορεί να μην καταλαβαίνει τις αποστάσεις και τα ονόματα των πόλεων ( νομίζω για αυτό το λόγο και το promotion του ΗΒΟ είχε από πίσω χάρτη τύπου the Journey για να οπτικοποιήσει ο κόσμος το scale. Μία εκπαιδευμένη μονάδα δεν θα είχε αφήσει ούτε καρφίτσα πίσω που να υποδηλώνει το που βρίσκεται, πόσο μάλλον να tagάρει με το έμβλημα της ταμπέλες με βελάκια. Αυτά εδώ και χρόνια έχω εκπαιδεύσει τον εγκέφαλο μου να τα αγνοεί στα media (χωρίς να σημαίνει ότι πράγματι δεν βγάζουν κανένα νόημα IRL) 1
ilos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Έχω απορία/περιέργεια ποια θα κάνουν cast για Abby. #hardbodies 🤣 //Dont google it unless you are into dat sh1t.
7nisiotis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) - Μέχρι στιγμής ίσως είναι το επεισόδιο που ξεχώρισα και μαρεσε περισσότερο απ' όλα και γύρισα πίσω να δω συγκεκριμένες στιγμές ξανά. Πήραν πολλές -μα- πολλές ελευθερίες σε σύγκριση με το πρωτότυπο υλικό/σενάριο/ιστορία... όμως... ... click for more - SPOILER WARNING - Spoiler Παρότι λοιπόν άφησαν ολόκληρα σημαντικά κομμάτια του παιχνιδιού εκτός, τα οποία άφησαν το ανεξίτηλο στίγμα τους στην συρραφή της σχέσης των δύο κεντρικών χαρακτήρων να λείπουν εντελώς, μόνο κάποια μικρά easter eggs εδώ κι εκεί να "κλείνουν το μάτι" σε όσους γνωρίζουν, το αποτέλεσμα δικαιώνει αρκετά το τελικό αποτέλεσμα, μαζί με την ερμηνεία των Pascal/Ramsey σε αυτό το κεφάλαιο να 'ναι καθηλωτική. Φυσικά με την ουδέτερη ματιά που προσπαθώ να έχω όσο είναι δυνατόν σε κάθε εβδομαδιαία προβολή. • Πολύ καλό επεισόδιο για τα δεδομένα που χτίζει η σειρά ως adaptation και πώς έχει θέσει τις βάσεις της. Αν και θα αφήσω κάποια notes. • Γνωρίζουμε όσοι ασχολούμαστε με τα παιχνίδια ότι έγιναν μικροαλλαγές στο "Remake", οι οποίες μάλλον έγιναν για να δεθεί καλύτερα το πρωτότυπο υλικό με τη σειρά και το κλίμα της, χωρίς να επηρεαστούν κύριοι τομείς και χαρακτηριστούν τρανταχτά retcon. Στο παιχνίδι το πρώτο - πρώτο μέχρι το Remastered του Playstation 4, δεν ξέραμε ακριβώς την ηλικία του Τζόελ, φαινόταν λοιπόν σαν μια σκληροτράχηλη αρρενωπή φιγούρα ενός σκληρού επιζώντα τόσο σωματικά όσο και σε mindset. Στο Remake αν και η συνταγή παραμένει ως έναν βαθμό ίδια φαίνεται μέσα από συγκεκριμένες λεπτομέρειες που άλλαξαν ότι: ο Joel είναι αρκετά πιο γερασμένος σωματικά, άλλαξαν ελαφρώς τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά του και δεν είναι λόγω αναβαθμισμένων γραφικών μόνο, και με προβλήματα υγείας (λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή) τα οποία δεν υφίσταται ούτε τονίζονται στο original/remastered αλλά κάνουν την εμφάνιση τους στο Remake, κάτι που μεταφέρεται και στη σειρά βέβαια ΥΠΕΡτονισμένα. (Γέρασαν και την Tess πχ) Σε αρκετούς χωλαίνει. Συμφωνώ αρκετά με όσους κι εδώ εξέφρασαν τις απόψεις τους περί αυτού, το περιμέναμε όμως, εξ αρχής η σειρά τραβάει -ελαφρώς- ένα διαφορετικό συνάμα παράλληλο δρομάκι -τουλάχιστον γραμμένο αρκετά καλά για τηλ.σειρά adaptation- στον χαρακτήρα. • Easter eggs παντού + μάλλον πρώτη εμφάνιση κύριου χαρακτήρα του 2ου game, όπου σχετίζεται με έναν εκ των δύο κεντρικών. Δε θα πω ποιον/ποια. Όσοι ξέρουν, ξέρουν .... D ? • Ο χαρακτήρας της γυναίκας του Tommy, Maria, θα ήταν ΟΚ σαν αρχηγός της κοινότητας, δεν με έπεισε κι ιδιαίτερα όπως η Σάρα που παρότι είχαν κάνει αλλαγές από το παιχνίδι η ηθοποιός ξεχώρισε με πολύ θετικό πρόσημο όπως είχα αναφερθεί. • Συμφωνώ με την δήλωση αρκετών ότι θα επιθυμούσαν μερικά επεισόδια παραπάνω. Ίσως τα εναπομείναντα επεισόδια αν είχαν 15-20λ περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο να γέμιζαν τα οποία κενά θεωρούμε ότι αφήνουν μέχρι στιγμής πίσω τους. Ίσως όμως είναι και θέμα budget, ή δυσκολίας σκηνικών, ή λοιπών αλλαγών για χάρη του τηλεοπτικού φορμά. Ή να ήταν 10 σε αριθμό τα επεισόδια αντί για 9. • Επειδή στη σκέψη μου παίζουν οι χαρακτήρες, η ιστορία τους και τα συναισθήματα που προκαλεί το παιχνίδι, ήταν πιο εύκολο λόγω της επιρροής του παιχνιδιού να δω κάτι στο περίπου τέτοιο να εξελίσσεται κι εδώ, δηλαδή, πώς αυτοί οι 2 δέθηκαν μεταξύ τους(;). Ητανε ίσως λίγες για μένα οι μερικές διάσπαρτες αναφορές, καποια βλέμματα, μικροί διάλογοι ή το κείμενο " 3 μηνες μετά". Ενιωσα να λείπουν κομμάτια/scenes/interactions ώστε να νιώσεις έτσι οικεία τα οποία κάλυψε το παιχνίδι στο "παζλ" αυτό. Όμως με έπεισε περισσότερο αυτό το επεισόδιο σε σχέση με τις σκηνές που υπήρχαν στα άλλα επεισόδια. Μιας και πλησιάζουμε προς το τέλος: Εξακολουθώ έτσι να συνιστώ σε όσους αρέσει η τηλεοπτική σειρά και είναι νέοι σε αυτό το σύμπαν να περιμένουν μερικές εβδομάδες αφότου πέσει η αυλαία της 1ης σεζόν και φύγει η καυτή "αίσθηση" της σειράς, να πάρουν το χρόνο τους δηλαδή και με "καθαρό" μυαλό να ξεκινήσουν το 1ο. παιχνίδι. Είτε το remastered το οποίο κοστίζει κάτω από 20€ για όσους είναι σε κονσόλες playstation (4,5), είτε το "remake" αν προτιμάτε new graphics παρότι στέκεται αξιοπρεπώς το remastered, είτε αν είστε PCαδες κυκλοφορεί στις 28 Μαρτίου. steam https://store.steampowered.com/app/1888930/The_Last_of_Us_Part_I/ epic games https://www.epicgames.com/id/login?lang=en-US&noHostRedirect=true&redirectUrl=https%3A%2F%2Fstore.epicgames.com%2Fen-US%2Fp%2Fthe-last-of-us-part-1& Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2023 από 7nisiotis 2
panther_512 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Τέλος και από μένα το 6ο επεισόδιο. Είναι μεγάλο κρίμα που λείπουν ολόκληρα κομμάτια από το παιχνίδι, κομμάτια που έχουν ιστορία, δράση, σασπένς, you name it. Και τα οποία κομμάτια παίζουν σημαντικό ρόλο στο χτίσιμο της σχέσης των δύο κεντρικών χαρακτήρων. Όπως και να έχει όμως, η σειρά είναι πολύ καλή και must-see για όλους τους απανταχού post-apocalyptic-zombie-road trip-action-drama-fungus lovers. 2
Πέτρος Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Μέτριο επεισόδιο, προς το βαρετό και σε κάποιο βαθμό προβλέψιμο (δεν έχω πιάσει τα παιγνίδια), δυστυχώς. Ανεξάρτητα από ότι έχει γραφτεί για κοπτοραπτική, για μέτρια δουλειά στο να δείξουν την εξέλιξη και το δέσιμο των χαρακτήρων ή οτιδήποτε τέτοιο, σας βγάζει έστω και ελάχιστη λογική το παρακάτω? Spoiler Βρίσκεις τον αδερφό, τα λέτε, τα πίνετε, συνέρχεστε από τις ταλαιπωρίες κλπ κλπ κλπ, και φτάνεις στο σημείο που του λες το λόγο που πρέπει να πάει η μικρή στο πανεπιστήμιο... Οκ, έχεις καταρρεύσει, νιώθεις οτι δεν θα τα καταφέρεις και θα πάνε όλα στράφι, οπότε αναλαμβάνει ο αδερφός... Άντε, σου βγάζει η μικρή το λόγο και σε τουμπάρει... Στα σοβαρά, την επόμενη μέρα, αντί να πάτε όλοι μαζί (κι άλλοι 15) συνοδεία για κάτι τόσο σοβαρό (αφού δεν είναι και πολλές οι μέρες που θα λείψουν), να έχει τις περισσότερες ελπίδες, καταλήγετε στο "Νταξ', αφού θέλει η μικρή τον άλλο, εγώ τί να κάνω?"? Χτυπάει, πολύ. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα