Προς το περιεχόμενο

The Last of Us [HBO, 2023]

coffeex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

8 λεπτά πριν, Babis_allos είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Αν την συγκρινεις με το παιχνιδι, θα ειναι νερωμενη. Αν τη συγκρινεις με το τι εχει προηγηθει στο σοου, δεν θα εχει καμια σχεση. Και το σοκ value θα είναι μεγαλύτερο. Δηλαδή το άλμα του Τζόελ πριν και κατά το encounter στο σοου θα είναι μεγαλύτερο από το αντίστοιχο άλμα στο παιχνίδι.

Εγω ειλικρινα για να ευχαριστηθω ενα σοου (και δεν ειμαι ο μονος φαντάζομαι) πρεπει να δω κατι το οποιο ειναι grounded και realistic. Αλλιώς ξέρω ότι βλέπω ταινία τύπου Σβατζενεγκερ/Σταλονε και αναλόγως παρακολουθω με την αναλογη διαθεση. Αλλα δεν ηθελα το λαστ οφ ας να γινει τετοια ταινια.

Να σου πω την αλήθεια ακόμη και στο παιχνίδι τα encounter ενδιαμεσα το κεφαλι μου τα αντιμετωπίζει σαν κάτι εξτρα. Παίζω παιχνίδι και τώρα έχω το gameplay κομμάτι που σφάζω και το οποίο είναι ρεαλιστικό για παιχνίδι συγκριτικά με άλλα παιχνίδια αλλά και πάλι είναι... παιχνίδι... Και δεν το κρατάω στην μνήμη μου όταν βλέπω το στορυ που συνεχίζει ότι για να φτάσω εκεί στην προηγούμενη ακριβώς σκηνή πέθανα 4 φορές, έβρισα το γαμοπαίχνιδο 2 φορές, έσπασα ένα χειριστήριο. Αν το κράταγα θα έχανε κάθε ρεαλισμό το στορυ γιατί θα θυμόμουν και το ότι αν σ' ένα παιχνίδι έχω ψοφήσει 152 φορές, έχω πυροβοληθεί 432 φορές και έχω healarei τις πληγες μου με ενα bandage, τότε δεν είναι ιδιαίτερα ρεαλιστικό... To story/cinematic driven κομμάτι και to gameplay απαιτούν διαφορετικά suspension of disbelief για να φτάσεις σε κάτι που είναι διασκεδαστικό παιχνίδι με ωραίο στορυ. Και όλοι ξέρουν ως gamers ότι η σφαίρα που θα φας την ωρα του gameplay είναι είτε ενα replay για να την αποφύγεις είτε ένα bandage για να την healareis ενώ η σφαίρα που θα φας στο σινεματικ είναι σφαίρα με το ίδιο αντικτυπο οπως αν την φας στην πραγματικότητα. Σε σειρά, αυτό δεν βγαίνει. Δεν μπορείς να πείς "ωπα παιδιά, τώρα αρχίζει ενκαουντερ οπότε καντε switch τα μυαλά σας σε ταινία Σταλόνε για τα επόμενα 5 λεπτά". 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Εξακολουθω να πιστευω οτι το payoff στο τελος ειναι προετοιμασμενο να δειξει εναν angry joel o οποιος θα εχει την αγριαδα, το κινητρο και την αδιστακτικοτητα του παιχνιδιου. Αυτο δεν σημαινει οτι θα σκοτωνει διμοιριες ολοκληρες πετώντας nail grenades, φλωγοβολα, μολοτοφ κλπ. Σημαινει οτι θα σκοτωνει με αγριο τροπο και χωρις κανενα ενδοιασμο ή δευτερη σκεψη ό,τι βρεθει μπροστά του, το οποίο μπορει και να είναι μόνο 6-7 άτομα και όχι 50. Θα είναι αυτός ο Τζοελ που βλεπεις οποιος θα εχει μπει σε fight (no flight) mode και θα έχουν σκοτινάσει όλα γύρω του μέχρι να πάρει την Έλλη πίσω. Γιατί πλέον δεν θα τον κυριευει ο φόβος ότι "μπορεί να γίνει κάτι" αλλά η αδρεναλίνη του ότι συμβαίνει τώρα κάτι και πρέπει να βγεί ο 'παλιός' Τζόελ από μέσα μου για να μην έχω δευτερη Σαρα. Και ειλικρινά πιστεύω ότι στο σοου αυτό θα λειτουργήσει πολύ καλύτερα. 

Σε αυτό το δεύτερο που λες συμφωνώ και είναι για εμένα η βασική αδυναμία της σειράς αλλά και του The Mandalorian. O Pedro Pascal σε καμία από τις δύο δεν είναι, έστω αρχικά, αντιπαθητικός. Δεν βγαίνει αρκετά αδίστακτος και κακός. Οι showrunners έπρεπε να δουν λίγο πιο προσεκτικά το The Sopranos σε αυτόν τον τομέα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

30 λεπτά πριν, icenex είπε

Πραγματικα πολυ ψαλιδι η σειρα και την τρεχουν ενω ανετα μπορουσε να βγει η σεζον 16 επεισοδια

Όχι ρε φίλε 16 επεισόδια. Τι να δείξει σε 16 επεισόδια. Σαπουνόπερα θα κατέληγε. Λίγα και καλά θέλει. Επίσης, τι την τρέχουν? Το 3ο επεισόδιο ήταν άσχετο, αρκετές άλλες επιλογές στα επεισόδια 1, 4 και 5 πάλι καθυστέρησαν την ροή. Μόνο τα επεισόδια 2 και 6 ήταν to the point. Άσχετα με το αν ακολουθούν τη ροή του game ή όχι.

28 λεπτά πριν, Babis_allos είπε

Δεν παίζουμε βιντεο γκεημ. Στο βιντεο γκεημ ο Joel πρεπει να μαμαει και να δερνει σε ολη την πορεια αφού εσύ παίζεις τον τζοελ και περνας απο σημεια τα οποια είναι για βιντεο γκεημ, όχι για σοβαρο σοου

Ε, καλά το video game είναι action. Πέρα από το να εξελίσσεται μια ιστορία, πρέπει και να... παίξεις.

25 λεπτά πριν, Voodooman είπε

Το μόνο μου παράπονο είναι τα λίγα επεισόδια, οπότε καταλαβαίνω αυτούς που μιλάνε για πολύ ψαλίδι. Η σειρά θα μπορούσε να είναι φθηνότερη, να φτιιάξουν λιγότερο μαγευτικά σκηνικά και να έχουμε αρκετά περισσότερα επεισόδια

Προτιμάς ποσότητα αντί για ποιότητα? Πιο περιεκτική έπρεπε να ήταν η σειρά. Ας κατάφερναν να τα βάλουν όλα σε 9 επεισόδια, σιγά το πράγμα. Κατά τη γνώμη μου, το τέλειο θα ήταν να έφτιαχναν μια 3ωρη ταινία. Στην παραγωγή έχει πέσει χρήμα και αυτό είναι καλό για εμάς τους θεατές. Γεμάτοι χώροι, ωραία σκηνικά, ωραία φωτογραφία, προσφέρουν πολύ στο τελικό αποτέλεσμα.

• Like 1

1 λεπτό πριν, SalemsLot είπε

Προτιμάς ποσότητα αντί για ποιότητα? Πιο περιεκτική έπρεπε να ήταν η σειρά. Ας κατάφερναν να τα βάλουν όλα σε 9 επεισόδια, σιγά το πράγμα. Κατά τη γνώμη μου, το τέλειο θα ήταν να έφτιαχναν μια 3ωρη ταινία. Στην παραγωγή έχει πέσει χρήμα και αυτό είναι καλό για εμάς τους θεατές. Γεμάτοι χώροι, ωραία σκηνικά, ωραία φωτογραφία, προσφέρουν πολύ στο τελικό αποτέλεσμα.

Όταν έχεις τόσο πλούσιους και σύνθετους χαρακτήρες, η ποσότητα δεν επιβαρύνει την ποιότητα. Ας μην το κάνουμε και Τόλμη και Γοητεία, αλλά άλλα 6-7 επεισόδια με ακόμη καλύτερη ανάπτυξη χαρακτήρων δεν θα έβλαπτε.

15 λεπτά πριν, Voodooman είπε

Δεν έχω παίξει το παιχνίδι.

Περίμενα πώς και πώς το επεισόδιο που, επιτέλους, ο Joel θα εκδηλώσει τα αισθήματά του. Λίγο γέλιο, πολύ συναίσθημα, αρκετή ταλαιπωρία για τους ήρωες. Το καλύτερο επεισόδιο της σειράς μέχρι τώρα.

Αφού δεν το κάνει κάποιος άλλος, ας το κάνω εγώ και ας ανεβάζω κάθε μερικές σελίδες στο threat και ένα άρθρο που εξηγεί τι είναι η σειρά The Last of Us, ώστε να το αποδεχτούμε όλοι.

https://screenrant.com/the-last-of-us-not-zombie-show-why/

Το μόνο μου παράπονο είναι τα λίγα επεισόδια, οπότε καταλαβαίνω αυτούς που μιλάνε για πολύ ψαλίδι. Η σειρά θα μπορούσε να είναι φθηνότερη, να φτιιάξουν λιγότερο μαγευτικά σκηνικά και να έχουμε αρκετά περισσότερα επεισόδια.

Συγνωμη δεν περιμενουμε να ειναι μια ακομη σειρα με ζομπι και συγκεκριμενα με μολυσμενους.Αλλα ακομη και αυτο που λεει ο αρθρο οτι αφορα τους ανθρωπους σε πληροφορω οτι ακομη και αυτο το παιχνιδι το κανει πολυ καλυτερα.Δηλαδη ελεος εχουν κοψει τοσα πολλα που πραγματα απορω πως αυτοι οι 2 δεθηκανε μεταξυ τους.Πραγματικα παιδια δεν το λεμε σαν φανμποις ή  κολλημα οτι θελουμε να δουμε ακριβη μεταφορα του παιχνιδιου στην μεγαλη οθονη αλλα με τοσο κοψιμο ακομη και το δεσιμο των πρωταγωνιστων φανηκε βεβιασμενο μεχρι αηδιας.

Ο λογος που δεν μου αρεσει να κοβονται πραγματα ακομη και σκηνες δρασεις με μολυσμενους ειναι γιατι θελω να δω αυτο το δεσιμο να ξετυλιγεται μπροστα στα ματια μου και ολες οι κακουχιες, επικινδυνες στιγμες με ανθρωπους κ μολυσμενους αλλα και τοσες καλες στιγμες που περασαν αυτοι οι 2 μεχρι να φτασουν στο προορισμο τους ειναι ο τροπος για να σε κανουν να δεις πως και γιατι αυτοι οι δεθηκαν μεσα απο ολα αυτα...

Με το χερι στην καρδια οσοι ειδατε το επεισοδιο νιωσατε οτι αυτοι οι 2 προλαβαν να δεθουν απο οσα ζησανε μεχρι να φτασουν στο τζακσον?Αν η απαντηση σας ειναι ναι τοτε παιχτε το παιχνιδι και σας λεω με σιγουρια οτι οσοι το κανετε θα κανετε edit στην απαντηση σας με ενα μεγαλοπρεπες ΟΧΙ.

• Confused 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, AntonisKo said:

Μα ΔΕΝ γίνεται να μην έχουν την σκηνή που ..

Hide contents

Η μικρή κουβαλάει τον Joel όταν χτυπάει και βγαίνουν μαζί από το πανεπιστήμιο, σκοτώνοντας οποίον βρει μπροστά της!!!!

Γιατί ρε παιδιά τόσο κόψιμο?!

Είναι δυνατόν γιατί μια Ellie που καλά καλά δεν έχει μάθει ακόμα να σημαδεύει με riffle, δεν μπορεί στα καλά καθούμενα να μπει σε beast mode και να καθαρίσει όποιον βρει μπροστά της ενώ ταυτόχρονα κουβαλάει και μια ντουλάπα 1.90 - 90 κιλά + όλο τους το inventory. Δεν είναι ρεαλιστικό και όπως έγραψε και κάποιος, σειρά βλέπουμε όχι video game. Κάποια πράγματα πρέπει να βγάζουν νόημα. Όπως δεν βγάζει νόημα στο game π.χ. να κάνεις sneak σε έναν κακό και στα 5 μέτρα να υπάρχει άλλος και να μη νιώθει Χριστό.

Επεξ/σία από Kostasspil
  • Like 2

3 λεπτά πριν, icenex είπε

Συγνωμη δεν περιμενουμε να ειναι μια ακομη σειρα με ζομπι και συγκεκριμενα με μολυσμενους.Αλλα ακομη και αυτο που λεει ο αρθρο οτι αφορα τους ανθρωπους σε πληροφορω οτι ακομη και αυτο το παιχνιδι το κανει πολυ καλυτερα.Δηλαδη ελεος εχουν κοψει τοσα πολλα που πραγματα απορω πως αυτοι οι 2 δεθηκανε μεταξυ τους.Πραγματικα παιδια δεν το λεμε σαν φανμποις ή  κολλημα οτι θελουμε να δουμε ακριβη μεταφορα του παιχνιδιου στην μεγαλη οθονη αλλα με τοσο κοψιμο ακομη και το δεσιμο των πρωταγωνιστων φανηκε βεβιασμενο μεχρι αηδιας.

Ο λογος που δεν μου αρεσει να κοβονται πραγματα ακομη και σκηνες δρασεις με μολυσμενους ειναι γιατι θελω να δω αυτο το δεσιμο να ξετυλιγεται μπροστα στα ματια μου και ολες οι κακουχιες, επικινδυνες στιγμες με ανθρωπους κ μολυσμενους αλλα και τοσες καλες στιγμες που περασαν αυτοι οι 2 μεχρι να φτασουν στο προορισμο τους ειναι ο τροπος για να σε κανουν να δεις πως και γιατι αυτοι οι δεθηκαν μεσα απο ολα αυτα...

Με το χερι στην καρδια οσοι ειδατε το επεισοδιο νιωσατε οτι αυτοι οι 2 προλαβαν να δεθουν απο οσα ζησανε μεχρι να φτασουν στο τζακσον?Αν η απαντηση σας ειναι ναι τοτε παιχτε το παιχνιδι και σας λεω με σιγουρια οτι οσοι το κανετε θα κανετε edit στην απαντηση σας με ενα μεγαλοπρεπες ΟΧΙ.

Δυστυχώς στη σειρά έχουμε περιορισμούς. Περιορισμούς στα επεισόδια και στον χρόνο τους. Για αυτό λέω ότι ήθελα λίγο περισσότερα επεισόδια, για να δούμε αυτό το δέσιμο να γίνεται πιο ομαλά. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, βλέπουμε στιγμές ανάμεσα στους δύο ήρωες που δείχνουν ότι έρχονται πιο κοντά και δεχόμαστε ότι με το πέρασμα του χρόνου ο ένας γίνεται πιο απαραίτητος στον άλλον. Και στην τελική δεν είναι μόνοι τους σε αυτόν τον κόσμο, έχουν να αλληλεπιδράσουν (ιδίως ο Joel) και με άλλους ανθρώπους. Τι να πρωτοπρολάβουν σε τόσα λίγα επεισόδια...

30 λεπτά πριν, Dantε είπε

Να μου παρεις ενα Playstation να το παιξω :P

Παντως οντως εχει γινει λιγο κουραστικο η μονιμη συγκριση με το game. Τολμω να πω πιο πολυ κουραστικο σε σχεση με το ROP και το lore (που εκει βεβαια και η κουτση Μαρια ειχε καταλαβει οτι ειχε κατακερουργηθει).

Η σειρα οντως ειναι αρκετα καλη ,περα απο καποια σημεια ,που ομως ειναι ελαχιστα.

28 Μαρτιου θα βγει και στο pc... https://store.steampowered.com/app/1888930/The_Last_of_Us_Part_I/Οταν με το καλο θα εχει τελειωσει η σειρα μπορεις να πιασεις μετα το παιχνιδι και θα δεις οτι εχουμε δικιο που γκρινιαζουμε οσοι εχουμε παιξει πρωτα το παιχνιδι.

Δεν περιμενω να δω gameplay στην σειρα αλλα εχουν κοψει πολλα interactions μεταξυ eli k joel...Και οχι τιποτα αλλο ολο αυτα που εχουν κοψει ειναι πραγματα που θα εκαναν τον θεατη να δει το δεσιμο τους.Οταν με το καλο βγει παιχτο και θα με θυμηθεις αλλιως βαλε δες στο youtube μονο τα cinematics του παιχνιδιου.

30 λεπτά πριν, Babis_allos είπε

Αλλιώς ξέρω ότι βλέπω ταινία τύπου Σβατζενεγκερ/Σταλονε και αναλόγως παρακολουθω με την αναλογη διαθεση. Αλλα δεν ηθελα το λαστ οφ ας να γινει τετοια ταινια.

Καλά. Το The Terminator (1984) και το Rocky (1976) το ισοπεδώνουν το The Last of Us. (την σειρά)

8 λεπτά πριν, icenex είπε

Με το χερι στην καρδια οσοι ειδατε το επεισοδιο νιωσατε οτι αυτοι οι 2 προλαβαν να δεθουν απο οσα ζησανε μεχρι να φτασουν στο τζακσον?Αν η απαντηση σας ειναι ναι τοτε παιχτε το παιχνιδι και σας λεω με σιγουρια οτι οσοι το κανετε θα κανετε edit στην απαντηση σας με ενα μεγαλοπρεπες ΟΧΙ

Έγινε forced το δέσιμό τους. Αυτό ξεκίνησε απ' το 4ο επεισόδιο να γίνεται. Αλλά κι αυτοί έχουν δείξει 7 ώρες υλικό, και πιστεύω ότι και σε 3ωρη ταινία θα μπορούσαν να πετύχουν καλύτερο δέσιμο. Το παιχνίδι είναι φυσικά καλύτερο σε αυτόν τον τομέα, και γενικά "πατάει περισσότερο στην γη" όσον αφορά τις αλληλεπιδράσεις των χαρακτήρων. Αλλά έχουν περάσει και χρόνια από τότε, δεν αποκλείεται να έχει χάσει την έμπνευσή του ο δημιουργός. Δεν το λέω ειρωνικά αυτό.

7 λεπτά πριν, SalemsLot είπε

Καλά. Το The Terminator (1984) και το Rocky (1976) το ισοπεδώνουν το The Last of Us. (την σειρά)

Ντάξει δεν εννοούσα αυτές τις ταινίες :P 

Για το Terminator σίγουρα συμφωνώ, για το Rocky μάλλον όχι και τόσο. Δυσκολεύομαι ακόμη με την τακτική "αποκρούω τις γροθιές του αντιπάλου με το προσωπό μου και κουράζεται". Αν και ίσως αυτη η τακτική να μην ισχυε τοσο στο Rocky 1. 

2 λεπτά πριν, Babis_allos είπε

"αποκρούω τις γροθιές του αντιπάλου με το προσωπό μου και κουράζεται"

Ε και συ. Αυτό συμβαίνει. Αλλά δεν είναι εξαιρετικό το πρώτο Rocky για αυτές τις σκηνές. Όλα, από μουσική, σκηνοθεσία, φωτογραφία, χαρακτήρες, σενάριο, είναι πολύ καλά για να κολλήσουμε εκεί.

Βλέπω να τρώνε delete τα μηνύματα περί Rocky στο topic. Άτιμη λογοκρισία. 😁

36 λεπτά πριν, icenex είπε

Δηλαδη ελεος εχουν κοψει τοσα πολλα που πραγματα απορω πως αυτοι οι 2 δεθηκανε μεταξυ τους.

Πήγε για ύπνο, ξύπνησε και ένιωσε ξανά πατέρας 😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Είναι δυνατόν γιατί μια Ellie που καλά καλά δεν έχει μάθει ακόμα να σημαδεύει με riffle, δεν μπορεί στα καλά καθούμενα να μπει σε beast mode και να καθαρίσει όποιον βρει μπροστά της ενώ ταυτόχρονα κουβαλάει και μια ντουλάπα 1.90 - 90 κιλά + όλο τους το inventory. Δεν είναι ρεαλιστικό και όπως έγραψε και κάποιος, σειρά βλέπουμε όχι video game. Κάποια πράγματα πρέπει να βγάζουν νόημα. Όπως δεν βγάζει νόημα στο game π.χ. να κάνεις sneak σε έναν κακό και στα 5 μέτρα να υπάρχει άλλος και να μη νιώθει Χριστό.

Τέλος αυτό, μόλις πετάξανε τον ρεαλισμό έξω από το παράθυρο με το τελευταίο kill και σου πάω στοίχημα, yet again, ότι θα κόψουν όλο το επόμενο part με τον Joel και θα κρατήσουν το περισσότερο part της Ellie.

Dude σου θυμίζω ότι κόψανε, σχεδόν όλα,  σχεδόν όλα τα encounters, πέρα από δυο άμα θυμάμαι καλά. Βαριέμαι να κάτσω να μετράω, αλλα χαλαρά κόψανε 20+ encounters humans/infected, παίζει να λέω και λίγα βασικά.

1 ώρα πριν, Kostasspil είπε

Ίσα ίσα το παραδέχεται ότι η σχέση του με την Ellie χτίζεται με πολύ σωστό τρόπο. Νομίζω ειναι grasping at straws τουλάχιστον σ' αυτό το σημείο να πούμε ότι σκόπιμα κάνουν πιο soft τον Joel

Αναφορικά με το γιατί κόβουν πράγματα, μοιραία θα κόβονταν ώστε να χωρέσει το υλικό σε 9 επεισόδια.

Μέχρι τώρα δε θεωρώ ότι κόπηκε κάτι που επηρεάζει την εξέλιξη της ιστορίας. 

Δυστυχώς όχι, όπως είπα παραπάνω, κόβοντας σχεδόν όλα τα encounters, δεν υπάρχει το δέσιμο μέσα από encounters, ότι επιζούν τραυματικές εμπειρίες, το ποσο μακριά πάει ο Joel για να προστατέψει την Ellie. Δεν λέω, έχουνε κάνει καλή δουλειά, αλλα η έλλειψη του action και τι αφήνει μετά από κάθε encounter, πάει πολύ πίσω την σχέση τους στην σειρά.

Επίσης μια χαρά θα χωρούσαν τα περισσότερα γεγονότα, αλλα έχουν επιλέξει να αφιερώσουν χρόνο σε ανούσια πράγματα. Ήδη έχουν κάψει ένα ολόκληρο και ίσως και παραπάνω επεισόδιο για side characters, που ο ένας κιόλας δεν υπήρχε στο game.

Όχι δεν έχουν κόψει κάτι που επηρεάζει την core ιστορία, αλλα όλες αυτές οι περικοπές έχουν ρίξει την ποιότητα των χαρακτήρων. Και τέλος ναι, ο Joel έγινε downgraded, μέχρι και κουφό τον έκαναν. Και είδες τι είπε η Μαρία στην Ellie έτσι? Τον ετοιμάζουν τον Joel, το οποιο το κάνει ακόμα πιο χαζό έτσι crybaby που τον έδειξαν στο τελευταίο.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 3

@{TDi}Dj2k..infc Πάρε και το DLC :P 

2 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Dude σου θυμίζω ότι κόψανε, σχεδόν όλα,  σχεδόν όλα τα encounters, πέρα από δυο άμα θυμάμαι καλά. Βαριέμαι να κάτσω να μετράω, αλλα χαλαρά κόψανε 20+ encounters humans/infected, παίζει να λέω και λίγα βασικά.

Αυτό μπορεί να έγινε και λόγω badget, για να γλυτώσουν costumes, practical cgi etc. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να υπάρχει κάποια ατζέντα, αυτό εννοώ

Είναι ουτοπικό να περιμέναμε να μπει όλο το game στη σειρά

5 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Τέλος αυτό, μόλις πετάξανε τον ρεαλισμό έξω από το παράθυρο με το τελευταίο kill

Μιλάς για το

Spoiler

σπάσιμο του λαιμού;

Αυτό δεν είναι unrealistic, απλά δεν συνέβη στο game. Μπορεί κάποιος να σκοτώσει έτσι κάποιον άλλο, αρκεί να ξέρει πως.  Είναι τελείως διαφορετικό απ το να περιμένει κάποιος να δει ένα άτομο που έχει μηδενική εξοικείωση με τα όπλα, να μεταμορφώνεται σε Agent 47. Στο game έγινε έτσι γιατί το κάνει ο παίχτης αυτό. Στη σειρά δε μπορεί να γίνει.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

@{TDi}Dj2k..infc Πάρε και το DLC :P 

Yep, οποτε όλο το επεισόδιο το Left Behind, κόψιμο Joel, κόψιμο όλο το πρώτο part της Ellie, ίσως δείξουν ένα μικρό encounter με

Spoiler

David, θα κόψουν όλη την απόδραση εννοείτε και απλά ο Joel θα κάνει spawn έξω από το restaurant, boss fight

και τέλος. Hello last episode! Yei! 🤬

edward-scissorhands.gif

Αυτό μπορεί να έγινε και λόγω badget, για να γλυτώσουν costumes, practical cgi etc. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να υπάρχει κάποια ατζέντα, αυτό εννοώ

A ναι δεν μιλάω πουθενά για agenda και αμφιβάλλω να έγινε για τους λόγους που λες. Απλά θέλανε να κόψουν όσο γίνετε το action και φαίνεται.

Μιλάς για το

Ναι και είναι, χρειάζεται τόνους δύναμη για να γίνει και όχι, δεν γίνετε με τα χερια, είναι τελείως Hollywood, το έχω ψάξει και παλιότερα. Τρία πουλάκια, το μαχαίρι τι το κουβαλάει από το πρώτο επεισόδιο? Επίτηδες, ήταν lazy af, μονο και μονο για να μην δείξουν γραφική βία, το κάνουν συνεχεια και το έχουν δηλώσει κιόλας.

Στο game τους πνιγει, απλά είναι αντιρεαλιστικό το ποσο γρήγορα το κάνει.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Thanks 1

Το τελευταίο επ. βλέπω 43 λεπτά; WTF DUDE 😛 

13 minutes ago, {TDi}Dj2k..infc said:

χρειάζεται τόνους δύναμη για να γίνει και όχι, δεν γίνετε με τα χερια, είναι τελείως Hollywood, το έχω ψάξει και παλιότερα.

Δεν το ήξερα αυτό, I stand corrected

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...