LiquidTroll Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, KilliK είπε ναι ειναι πιο φτηνο να το κανεις πρακτικα. δεν μιλαμε για διαστημικη πολη οπως στο Halo, οπου εκει πρεπει να δημιουργησεις κατι απο το μηδεν. αλλα για πραγματικες περιοχες του κοσμου μας. ενω τα υλικα για να τους αποδωσεις την εμφανιση του κατεστραμενου και της παρακμης ειναι παφθηνα. πχ το Alien και το Star Wars στησανε σχεδον ολα τα σκηνικα τους με παλιατζουρα που φερανε απο scrapyards. το να εχεις ενα πληρες φωτορεαλιστικο CGI περιβαλλον, μεσα στο οποιο θα αλληλεπιδρασουν σε αυτο οι ηθοποιοι με ψευτικους χαρακτηρες, δεν ειναι ακομη μονοδρομος. υπαρχουν ετοιμες λυσεις οπως το Volume του Avatar η το StageCraft του Mandalorian, αλλα παραμενει το προβλημα του κοστους, του χρονου και καποιων αλλων περιορισμων. ο καταλυτης ομως των εξελιξεων θαναι το ΑI, το οποιο θα μειωσει σημαντικα το budget για κατι τετοιο. δηλαδη σε 20 χρονια απο τωρα, μπορεις να εχεις την παραπαω σκηνη δρασης, με τα ζομπι, τις φωτιες, κτλ ναναι ολα CGI και μονο οι ηθοποιοι ναναι αληθινοι. και δεν θα καταλαβεις την διαφορα. αλλα μεχρι τοτε, τα πρακτικα εφε θα εχουν την χρησιμοτητα τους. έχεις δίκιο, έχεις απόλυτο δίκιο. Είχα άδικο τελικά. Σε ευχαριστώ για τις γνώσεις (λέμε τωρα...... 😁) Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2023 από LiquidTroll 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τα λέτε? Τα λέτε? 😜 Μόλις το είδα και εγώ επιτέλους, μπορεί να καθηστέρησα λίγο αλλά στα ευχάριστα το επόμενο είναι πιο κοντά για μένα 😁 Σε γενικές γραμμές δε θυμόμουν τίποτα, ανάθεμα με που έπαιξα και 2 φορές το game μια στο ps3 και μια στο ps4. Αυτό βέβαια ήταν καλό γιατί δεν ήξερα τι θα γίνει σε πολλές σκηνές που ενώ ήρθε η κατάληξη θυμήθηκα το game Spoiler Εκτός από τη σκηνή με τον Sniper γιατί μάλλον είχα πεθάνει άπειρες φορές στο game Μου ήρθε και η σκηνή στον παιδικό και θυμήθηκα πως είχαν πεθάνει τα παιδάκια, δε το έδειξε όπως και κάποια άλλα που χωρούσαν ξεδίπλωμα Σε γενικές γραμμές το feeling που μου βγαίνει είναι ότι ήθελα τουλάχιστον 22 επεισόδια στη πρώτη σεζόν, νιώθω ότι το πάνε σπίντα το πράγμα... Επεξ/σία 12 Φεβρουαρίου 2023 από DeareN 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, DeareN είπε Σε γενικές γραμμές το feeling που μου βγαίνει είναι ότι ήθελα τουλάχιστον 22 επεισόδια στη πρώτη σεζόν, νιώθω ότι το πάνε σπίντα το πράγμα... Νομίζω 12 επεισόδια θα ήταν ιδανικά imho, το οποιο θα τους επέτρεπε και να δείξουν τα πάντα, αλλα και να expand κάποια stories που θέλανε, χωρίς να κλέψουν screen time από το main story. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο και αμφιβάλλω να είναι το HBO. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 τους πηρε παραπανω. τελη 13 ξεκινησαν PRE-production και αρχες 14 ξεκινησαν να δουλευουν. το 20 εγινε release το παιχνιδι. Πρεπει να καταλαβουμε οτι δεν ειμαστε εμεις το target group τους. Εμας μας ειχαν στο χερι day one. Εμας μας χρησιμοποιησαν ουσιαστικα (οπως παντα) για να γινει Hyped η σειρα, τσαμπα διαφημιση. Αλλα το target group τους ειναι οσοι δεν εχουν καμια σχεση με το παιχνιδι (ή βιβλιο σε αλλες περιπτωσεις) ωστε να μπορεσουν και απο εκει να τσιμπησουν μελλοντικα πελατες, δεν εχω τεραστιο κυκλο που θεωρω φιλους και ηδη αρκετοι απο αυτους εχουν αγορασει πλεον τα παιχνιδια να τα παιξουν ενω πριν δεν ειχαν καμια επαφη με το franchise. 5 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, omghi2u είπε τους πηρε παραπανω. τελη 13 ξεκινησαν PRE-production και αρχες 14 ξεκινησαν να δουλευουν. το 20 εγινε release το παιχνιδι. Πρεπει να καταλαβουμε οτι δεν ειμαστε εμεις το target group τους. Εμας μας ειχαν στο χερι day one. Εμας μας χρησιμοποιησαν ουσιαστικα (οπως παντα) για να γινει Hyped η σειρα, τσαμπα διαφημιση. Αλλα το target group τους ειναι οσοι δεν εχουν καμια σχεση με το παιχνιδι (ή βιβλιο σε αλλες περιπτωσεις) ωστε να μπορεσουν και απο εκει να τσιμπησουν μελλοντικα πελατες, δεν εχω τεραστιο κυκλο που θεωρω φιλους και ηδη αρκετοι απο αυτους εχουν αγορασει πλεον τα παιχνιδια να τα παιξουν ενω πριν δεν ειχαν καμια επαφη με το franchise. Συμφωνώ με μια παρένθεση όμως. Αν δε σεβαστείς αυτούς που έχεις εξ αρχής στο χέρι αργά ή γρήγορα θα καταστραφείς... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tazman_NeW Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 5 ώρες πριν, KilliK είπε @LiquidTroll ειναι πιο φτηνο να το φτιαξεις μια προσθετικη στολη, παρα με CGI. γιαυτο και πηγαν σε αυτη την λυση. οσο αφορα τα 65 ατομα, θα εννοεις τους εξτρα. αμφιβαλλω και αν πληρωθηκαν οι συγκεκριμενοι. Υπεύθυνος μισθοδοσίας να φανταστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Νομίζω 12 επεισόδια θα ήταν ιδανικά imho, το οποιο θα τους επέτρεπε και να δείξουν τα πάντα, αλλα και να expand κάποια stories που θέλανε, χωρίς να κλέψουν screen time από το main story. Δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο και αμφιβάλλω να είναι το HBO. 3 ώρες πριν, DeareN είπε Τα λέτε? Τα λέτε? 😜 Μόλις το είδα και εγώ επιτέλους, μπορεί να καθηστέρησα λίγο αλλά στα ευχάριστα το επόμενο είναι πιο κοντά για μένα 😁 Σε γενικές γραμμές δε θυμόμουν τίποτα, ανάθεμα με που έπαιξα και 2 φορές το game μια στο ps3 και μια στο ps4. Αυτό βέβαια ήταν καλό γιατί δεν ήξερα τι θα γίνει σε πολλές σκηνές που ενώ ήρθε η κατάληξη θυμήθηκα το game Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εκτός από τη σκηνή με τον Sniper γιατί μάλλον είχα πεθάνει άπειρες φορές στο game Μου ήρθε και η σκηνή στον παιδικό και θυμήθηκα πως είχαν πεθάνει τα παιδάκια, δε το έδειξε όπως και κάποια άλλα που χωρούσαν ξεδίπλωμα Σε γενικές γραμμές το feeling που μου βγαίνει είναι ότι ήθελα τουλάχιστον 22 επεισόδια στη πρώτη σεζόν, νιώθω ότι το πάνε σπίντα το πράγμα... Θα συμφωνήσω μαζί σας μάγκες. Υπήρχαν στιγμές, ακόμη και στο προχθεσινό επεισόδιο που σκέφτεσαι ότι ίσως μπορούσαν να το "τραβήξουν" λίγο παραπάνω. Προσωπικά ήθελα κάποιο εισαγωγικό backstory όπως είχαμε στα πρώτα επεισόδια με τους επιδημιολόγους και την επιστήμονα, κάποιο επιπλέον scene των "ολιγόλεπτων" villain του 4-5ου επεισοδίου, άλλα 506 λεπτά με κάποιον -ακόμη και-out of the game διάλογο μεταξύ Joel - Henry. Αν και αυτός που υπήρχε ήταν αρκετά καλός. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2023 από 7nisiotis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_linuslost_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 On 12/02/2023 at 11:22, Dantε said: Το επεισοδιο οντως δυνατο. Δυο ερωτησεις ομως Απόκρυψη περιεχομένων Τι στο καλο ηταν κατω απο το σπιτι εκει και ξεχυθηκαν τοσοι μολυσμενοι; Συνεχιζει και μου κανει εντυπωση που τοσα χρονια μετα μενουν ζωντανοι οι μολυσμενοι χωρις ουσιαστικα να τρωνε κατι. Ειχε σχολιαστει στην αρχη της σειρας και ειχε ειπωθει οτι οι πιο πολλοι πεθαινουν και ελαχιστοι επιζουν με τα χρονια. Εξηγειται καπως καλυτερα στο παιχνιδι; Γιατι πως στο καλο κατι χιλιαδες μολυσμενοι καθοντουσαν τοσα χρονια μεσα σε μια τρυπα; Spoiler Ανέφεραν μέσα στο επεισόδιο ότι καθάρισαν τη πόλη πριν 3 χρόνια περίπου και τους οδήγησαν όλους στους υπονόμους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Υπήρχαν στιγμές, ακόμη και στο προχθεσινό επεισόδιο που σκέφτεσαι ότι ίσως μπορούσαν να το "τραβήξουν" λίγο παραπάνω. Δεν υπήρξε επεισόδιο που να μην χωρούσε και άλλο. Ok το θέλουνε πιο grounded και ο Joel να έχει πιο ρεαλιστικό body-count, αλλα τουλάχιστον ας το tone down, όχι κόψιμο τελείως ολόκληρα sections. Aλλωστε όλα τα set pieces του game είναι ένα και ένα. Επίσης τελικά πιστεύω ότι ο Joel έχει φάει εμφανέστατο Spoiler downgrade στο θέμα οργής και το PTSD φάση που είχε στο πρώτο επεισόδιο το ξέχασαν κιόλας. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 10 hours ago, _linuslost_ said: Spoiler Ανέφεραν μέσα στο επεισόδιο ότι καθάρισαν τη πόλη πριν 3 χρόνια περίπου και τους οδήγησαν όλους στους υπονόμους. Να ωραία ιδέα που θα μπορούσε να υλοποιηθεί σε αρχικό κλιπ 10-12 λεπτών στην αρχή του επεισοδίου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 6 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Να ωραία ιδέα που θα μπορούσε να υλοποιηθεί σε αρχικό κλιπ 10-12 λεπτών στην αρχή του επεισοδίου Spoiler Aλλη τρυπα έδειξαν και από άλλη τρυπα βγήκαν. Στην πολη ok, υπόνομοι που μπορεί να χωρέσουν τόσους, σε suburban area όμως πως? Aλλωστε περάσανε από τους connecting υπονόμους και δεν είχε τίποτα. Συνεχίζει να είναι σεναριακή ευκολία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Spoiler 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SalemsLot Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ανάμεικτα συναισθήματα. Τα σκηνικά είναι πολύ ωραία και ο κόσμος αποδίδεται πολύ καλά, όμορφα πλάνα, ωραία φωτογραφία. Το πρωταγωνιστικό δίδυμο είναι πολύ καλό. Αποδεικνύεται σωστή η επιλογή αυτών των δύο ηθοποιών. Υπάρχουν και κάποιοι άλλοι καλοί (όπως Τες, Μπιλ) και πολλοί αδιάφοροι/κακοί (Καθλίν, Φρανκ). Σενάριο και διάλογοι είναι μία κρύο μία ζέστη. Γενικά τείνει προς το μέτριο προς κακό. Πολλοί διάλογοι και πολλές καταστάσεις δεν πείθουν. Δεν είναι ρεαλιστικό το όλο πράγμα. (πχ ο τρόπος που μίλαγε η Καθλίν και αυτά που έλεγε, και πολλά πολλά άλλα). Και σε συνδυασμό με σκηνοθετικές και σεναριακές επιλογές που δεν εξυπηρετούν σε τίποτα (όπως ας πούμε στο πρώτο επεισόδιο το πλάνο που έδειξε την κόρη του Τζόουλ να κάνει μάθημα στο σχολείο και άλλα άσχετα, το τρίτο επεισόδιο σχεδόν ολόκληρο, τα πρώτα λεπτά του πέμπτου επεισοδίου, και άλλα) καταλήγει να κάνει κοιλιές και να βγάζει μια μετριότητα που δεν βοηθούν τη συνολική εικόνα. Τελικά καταλήγει, σε γενικές γραμμές, όταν δεν δείχνει τον Τζόουλ και την Έλι, να είναι ανιαρό και ανέμπνευστο με μέτριου επιπέδου σενάριο και αδιάφορες καταστάσεις και ηθοποιίες. Δεν καταφέρνουν να περάσουν το συναίσθημα και την ρεαλιστικότητα του game. Στο game έλεγες "ναι ρε παιδί μου, έτσι θα γινόταν εδώ" στη σειρά λες "τι λένε ρε, μας δουλεύουν". Το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι κακό. Ένα 7/10 μου αφήνει η συνολική αίσθηση. Σίγουρα αυτοί που δεν ξέρουν το game απολαμβάνουν με την σειρά ένα νερωμένο, εκφυλισμένο αποτέλεσμα όσον αφορά την συνολική ποιότητα της original εμπειρίας. Edit: Αγαπημένο επεισόδιο ως τώρα (απ' τα 5 δηλαδή) το 2ο. Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2023 από SalemsLot 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 10 ώρες πριν, omghi2u είπε Πρεπει να καταλαβουμε οτι δεν ειμαστε εμεις το target group τους. Εμας μας ειχαν στο χερι day one. Εμας μας χρησιμοποιησαν ουσιαστικα (οπως παντα) για να γινει Hyped η σειρα, τσαμπα διαφημιση. Eπιτέλους το ειπε ακομα ένας. Κι εγω οπως παραδέχτηκα ο λόγος που τη ξεκινησα ηταν επειδη κάποιοι απο εσάς ειχατε γράψει εξαιρετικές κριτικές. Πάμε τωρα στη κριτική. Έχοντας δει 5 επεισόδια, το ενδιαφέρον μου έχει αρχισει και σβηνει. Εξακολουθεί να ειναι μια σειρά με ένα εξαιρετικο πρωταγωνιστικό διδυμο, αλλά το κλισέ της ζομπικοκατάστασης παραμένει. Θα δω μηπως αλλάξει κάτι, ωστοσο σιγουρα δεν μπορω πλέον να γράψω τους διθυραμβους που εγραφα στην αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Ενα σας λεω δεν ξανατρωω πιτσα με μανιταρια...Ε σε πιανει μια αηδια μετα απο αυτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα