__kostas__ Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Λίγο καλύτερο από το walking dead των πρώτων περιόδων και μόνο σε επίπεδο ερμηνευτικού ταλέντου.Η υπόθεση δεν προκαλεί κάποια έκπληξη και σασπένς.Boring. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidTroll Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Boring? Εγω θα ελεγα οτι μολις είδα το 5ο, εκσπερματωσα 3 φορες. Βεβαια, ειμαι φανατικος των παιχνιδιων. Spoiler Τα σπασε το επεισόδιο, είχε ότι ζητουσαμε τόσες εβδομαδες, δραση, συναίσθημα, Infected, Bloaters, την Ellie (επιτέλους) να σφαζει clickers με το μαχαιρι της, και τον Τζοελ σε covering fire. Ντουυυυυυυυυυυυυυυυυυ Spoiler Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2023 από LiquidTroll Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, __kostas__ είπε Λίγο καλύτερο από το walking dead των πρώτων περιόδων και μόνο σε επίπεδο ερμηνευτικού ταλέντου.Η υπόθεση δεν προκαλεί κάποια έκπληξη και σασπένς.Boring. Αναρωτιεμαι τι συνεχιζεις και την βλεπεις και στην συνεχεια μπαινεις σε ενα φορουμ που την αφορα και το σχολιαζεις??Μαλλον ειναι τοσο βαρετη που αξιζει να σπαταλησεις τον ελευθερο σου για αυτην... Makes sense. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Εκπληκτικό και το 5ο. Όλη η σειρά είναι 10/10. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Voodooman Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Το 5ο ήρθε πολύ γρήγορα στο Vodafone TV. Άντε να περιμένω να γυρίσω από την δουλειά το βράδυ, να γυρίσει και η κόρη και να δούμε το 5ο... Πάντως μου έκανε εντύπωση που έκαψαν την διασκευή του True Faith στους τίτλους τέλους του 4ου επεισοδίου. Εκτός και αν σκοπεύουν να το έχουν ως μουσικό θέμα της σειράς από εδώ και πέρα, όπως και θα έπρεπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johny f Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ξεκινησε ηρεμα αλλα στην πορεια εγινε επισοδειαρα, Spoiler ειδικα στο σημειο που εκαναν το ντου οι clickers και το τερας επικη σκηνη! Επισης πολυ δυνατη η στιγμη που η Ελι δινει το αιμα της για το πιτσιρικι αλλα αυτο δεν σωζεται τελικα.Για να δουμε αν σημαινει κατι αυτο για την πορεια ή με καποια α' επεξεργασια μπορει να γυρισει το φυλλο. Αναμενομενα οι 3-4 νεοι που μαθαμε κατεληξαν στα θυμαρακια και συνεχιζουμε. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2023 από johny f Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Ωρε φιλε το ξεχασα οτι εβγαινε χθες last of us το βραδυ και μολις ηρθα απο δουλεια πηρα μια χαρα να πω την αληθεια. 7.64GB το επεισοδιο βλεπω και 9.7 στο imdb οποτε το βραδακι εχουμε θεαση να γινει χαμος. Παμε γερα καλη θεαση σε ολους της σειραρας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Ολοι βλεπω σε παρομοια φαση ειμαστε..Ειμαι στην δουλεια το κατεβαζω στο λαπτοπ 7.64gb (4k hdr εκδοση) οπως λεει και ο Αρκιν επειτα θα μπει στο στικακι και το βραδυ θα παιχτει προβολη με αντιστοιχα φαγητα και σνακ Διαβαζω τα καλυτερα βλεπω αλλα δεν θα διαβασω τα σποιλ θα κρατηθω. Ρε φιλε και μονο οτι αυτη η σειρα με εχει κανει να ανυπομονω ποτε θα βγει το επομενο επεισοδιο λεει πολλα.Ουτε που θυμαμαι ποια ειναι η τελευταια σειρα που με εκανε να νιωσω ετσι γιατι σιγουρα πανε χρονια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πολύ καλο και αυτό το επεισόδιο, αλλα πάλι έκοψαν μεγάλα parts από το game ώστε να δώσουν χρόνο σε δευτερεύον χαρακτήρες, που στο τέλος δεν έχει νόημα. Spoiler Δυο θεματάκια είχα και πάλι, η Kathleen δεν με έπεισε και ας εξήγησαν ότι απλά διαδέχτηκε τον αδελφό της, οι hunters/marauders έδειξαν ποσο βίαιοι είναι, η Kathleen είναι σαν σαν δασκάλα δημοτικού και ο μουσάτος σαν το τυπά που κρατάει το κυλικείο. Κακό casting. Το άλλο μου θέμα είναι που έκοψαν τελείως το encounter στην πολη και στους υπονόμους μαζί με το mini story που καθαρίζει όλα τα παιδάκια. Αντίθετος ρίξανε όλο το budget στο encounter με τον sniper, που δεν λέω ήταν καλο, αλλα αρκετά αδιάφορο. Στο τούνελ ήταν πολύ πιο close and personal το encounter, με την σημαντική λεπτομέρεια που έκανε την διαφορα ότι χωρίστηκαν, ο Joel ήταν με τον Sam και η Ellie με τον Henry. Δεν λέω, γενικά το πάνε πολύ καλά σε γενικές γραμμές για ότι έχουν δείξει, αλλα έχουν κόψει σχεδόν το μισό game μέχρι στιγμής και πολλά από τα πράγματα που έκοψαν είναι τα καλύτερα parts από το game. Anyways, παραμένει το καλύτερο vg adaptation. ps. Η βαθμολογία για ακόμα μια φορα παραμένει άκρως ρεαλιστική και αντιπροσωπευτική του show. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc 4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HateMe Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 3 ώρες πριν, icenex είπε Αναρωτιεμαι τι συνεχιζεις και την βλεπεις και στην συνεχεια μπαινεις σε ενα φορουμ που την αφορα και το σχολιαζεις??Μαλλον ειναι τοσο βαρετη που αξιζει να σπαταλησεις τον ελευθερο σου για αυτην... Makes sense. Σε forum είσαι και μπορεί ο καθένας να σχολιάσει ότι γουστάρει. Το thread δεν υπάρχει για να μπαίνουν να λένε όλοι "ΟΥΑΟΥ ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ !!1!!1!" ΥΓ. Εμένα μ αρέσει η σειρά μέχρι στιγμής. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, HateMe είπε Σε forum είσαι και μπορεί ο καθένας να σχολιάσει ότι γουστάρει. Το thread δεν υπάρχει για να μπαίνουν να λένε όλοι "ΟΥΑΟΥ ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ !!1!!1!" ΥΓ. Εμένα μ αρέσει η σειρά μέχρι στιγμής. Προφανως και μπορει να το κανει δεν το απαγορευσα...Εγω σχολιασα ποσο οξυμωρο ειναι το σχολιο του την στιγμη που την θεωρει βαρετη αλλα παρ'ολα αυτα ασχολειται μαζι της... Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2023 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Το καλύτερο επεισόδιο μέχρι στιγμής με close το 2ο σε επίπεδα παραγωγής/standards. Μπορώ να πω αποτύπωσαν το side story του Henry/Sam καλύτερα και από το ίδιο το game! Ούτε χρειάστηκε να χτυπήσουμε μία βαρύκλαφτο μελόδραμα σκορδοστούπι ή να περάσουμε κάποιο ξέμπαρκο κοινωνικό μήνυμά για να είμαστε #include. Τα facts είναι συγκινητικά από μόνα τους, όπως τα αγαπήσαμε από το ίδιο το game. P.S. God damn Bloater τι γκορίλα ήταν αυτή.🤣 Μου θύμισε αυτό: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, ilos είπε #include Μια χαρά include ήταν χωρίς λόγο, αλλα δεν νομίζω ότι βοηθησε στο να γίνει πιο likeable ο Sam, ήταν ήδη cute kid και στην σειρά είναι ακόμα πιο cute, ανούσιο που τον έκαναν έτσι. Spoiler Μέχρι και λευχαιμία του δώσαν για τα extra cheap feelings. Δηλαδή άμα έβαζαν ένα encounter Spoiler που η έλλειψη ακοής του έπαιζε ρολο ok, αλλα ούτε αυτό δεν έκαναν, οποτε μου φάνηκε super cheap. Πάντως ναι και εμενα μου άρεσε που κράτησαν μέχρι και το finisher Spoiler του Bloater από το game. Παρόλα αυτά ενώ οι runners-clickers κινούνται τέλεια, τους βρίσκω πολύ πιο γρήγορους από ότι πρέπει. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erasmys Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 7 ώρες πριν, __kostas__ είπε Λίγο καλύτερο από το walking dead των πρώτων περιόδων και μόνο σε επίπεδο ερμηνευτικού ταλέντου.Η υπόθεση δεν προκαλεί κάποια έκπληξη και σασπένς.Boring. απαραιτητη προυποθεση ειναι να εχεις παιξει πρωτα το παιχνιδι...αλλιως η σειρα δεν ειναι για σενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2023 35 minutes ago, erasmys said: απαραιτητη προυποθεση ειναι να εχεις παιξει πρωτα το παιχνιδι... Nope.. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα