{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, DeareN είπε Εσένα δηλαδή δε σου κάνει καθόλου εντύπωση που από 1000 που έβαλαν 0 στο 2ο επεισόδιο ξαφνικά έβαλαν 0 περίπου 45.000 κόσμος? Εννοείται θα αναφερθώ στο 0 γιατί εγώ αυτό το ερμηνεύω ως Hate δε θα πω ομοφοβικούς και τέτοια μπορεί να μην ισχύει αλλά το 0 σε ένα ομολογουμένως καλογυρισμένο επεισόδιο που ίσα ίσα προκαλεί σε πολλούς δυνατά συναισθήματα (βλέπε σχόλια πιο πάνω) σημαίνει Hate, αν δε σου άρεσε το βάζεις 3 όχι 0. Aμα κάτι θα μου έκανε εντύπωση είναι το ποσο πουλημένα είναι πια τα ratings. Τα μηδέν είναι τόσο αδιάφορα όσο και τα δεκαρια. Συνεχίζω να μιλάω για την γενική βαθμολογία. Το δέκα δεν δικαιολογείται για αυτή την σειρά, όπως ούτε το μηδέν, αλλα έτσι όπως το έχουν κάνει με τα δεκαρια, τα μηδέν κατάντησαν απαραίτητα ώστε να ισορροπήσει το ψέμα. Οποτε όχι, δεν θεωρώ όλα τα μηδέν "hate", ενώ θεωρώ τα δέκα τελείως ψεύτικα και αβάσιμα. Όπως και ξανά είπα, άμα η σειρά κρινόταν μονο ως video game adaptation μπορεί να άξιζε ίσως και δέκα. Σαν σειρά γενικά είναι σίγουρα άνω του μετριου, αλλα καμια σχέση με σειρές τύπου Band of Brothers, Breaking Bad, etc. 9 1 1
ilos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Επιστροφή στη "κανονικότητα" με το 4ο επεισόδιο και τα γεγονότα στο Κάνσας (μέχρι την στιγμή που τους βρίσκουν ο Σαμ και ο Χένρι). Γενικά αρκετά blunt επισόδιο, μου φαίνεται δύσκολα θα ξαναπιάσουμε τα επίπεδα του δευτέρου. Ίσως αργότερα να έχουμε κάποια με full δράση και infected αλλά μου φαίνεται η σειρά βαδίζει σε αρκετά safe μονοπάτια (πλην της τσόντας του τρίτου που κάνανε το χατήρι στον Drunkman). 4 1
jumaru99 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Ειλικρινά, το έχετε κουράσει μερικοί. Ούτε 5χρονα τέτοια επιμονή. 1
7nisiotis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αρκετά καλό το 4ο με καλογυρισμένα και όμορφα metapocalyptic road trip πλάνα και καθαρό focus στους κεντρικούς χαρακτήρες. Κινήθηκε όπως έπρεπε, safe και αρκετά by the book (game). Το 5ο βλέπω λόγω του τελικού του Superbowl θα προβληθεί νωρίτερα, τη Παρασκευή μέσω HBO Max. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2023 από 7nisiotis 1
Kostasspil Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Πρέπει να παραδεχτώ ότι η μικρή ως Ellie, she grows on me. Ίσως φταίει που σκηνές βγαλμένες απ το πρωτότυπο υλικό, τις έχει αποδόσει άψογα. Αυτό που θα ήθελα εγώ είναι το bonding να γίνει οργανικά και όχι forced, ώστε να βγάζει νόημα η συνέχεια 1
LiquidTroll Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2023 από LiquidTroll
jumaru99 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Όλο το παιχνίδι/σειρά, πραγματεύεται τις σχέσεις των ανθρώπων στις μεταποκαλυπτικές συνθήκες που έχει στήσει. Προφανώς επικεντρώνεται στη σχέση Joel/Ellie, αλλά δεν είναι μονάχα αυτοί στον κόσμο. Δεν θέλετε μερικοί να το καταλάβετε. Κοιτάτε το δέντρο και χάνεται το δάσος. Είναι λοιπόν βασισμένο πάνω σε αυτές τις σχέσεις και κατά συνέπεια στους χαρακτήρες τους. Δεν είναι μια περιπέτεια εξολόθρευσης ζόμπι. Ούτε στο παιχνίδι ήταν. Σαφώς υπήρχε για να έχει νόημα παικτικό. Αλλιώς θα βλέπαμε cutscenes όπως με το metal gear 4. Αν θέλετε να δείτε πως σφάζουν ζόμπι το φθηνό WD σας περιμένει. Αυτό που ήθελε να αποδοθεί στο 3ο επεισόδιο ήταν οι σχέσεις των ανθρώπων υπό τις συνθήκες αυτές. Τα συναισθήματα των ανθρώπων με έμφαση αυτό της αγάπης και συντροφικότητας, η οποία δεν χωρά φύλα. Όποιος δεν είναι σε θέση να το αντιληφθεί, ας κλείσει τα μάτια κι ας πάει παρακάτω. Όσο για την σύνδεση μεταξύ Joel/Ellie, έχει αρχίσει πλέον να εδραιώνεται στο τρέχον επεισόδιο. 4
Kostasspil Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 29 minutes ago, RazielKvlt said: αυτούς που περιμένουν να δουν τα cut scenes του videogame με αληθινούς ηθοποιούς θα πρότεινα να σταματήσουν να βλέπουν τη σειρά Μεχρι τωρα αυτο γινεται παντως, ολοι οσοι περιμενουν πιστη μεταφορα, αυτο εχουν παρει. Και στο σημερινο επ. το ιδιο εγινε, οποτε ας σταματησουμε να γραφουμε τα ιδια και τα ιδια. Η σειρα ικανοποιει τοσο τους gamers οσο και οσους δεν το χουν παιξει. Φτανει με το vs Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2023 από Kostasspil 1
Witcher1st Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Aμα κάτι θα μου έκανε εντύπωση είναι το ποσο πουλημένα είναι πια τα ratings. Τα μηδέν είναι τόσο αδιάφορα όσο και τα δεκαρια. Συνεχίζω να μιλάω για την γενική βαθμολογία. Το δέκα δεν δικαιολογείται για αυτή την σειρά, όπως ούτε το μηδέν, αλλα έτσι όπως το έχουν κάνει με τα δεκαρια, τα μηδέν κατάντησαν απαραίτητα ώστε να ισορροπήσει το ψέμα. Οποτε όχι, δεν θεωρώ όλα τα μηδέν "hate", ενώ θεωρώ τα δέκα τελείως ψεύτικα και αβάσιμα. Όπως και ξανά είπα, άμα η σειρά κρινόταν μονο ως video game adaptation μπορεί να άξιζε ίσως και δέκα. Σαν σειρά γενικά είναι σίγουρα άνω του μετριου, αλλα καμια σχέση με σειρές τύπου Band of Brothers, Breaking Bad, etc. Μη τα ισοπεδωνεις ολα. 1 δεν παιρνει ουτε ενα κακογυρισμενο B-Movie. Δεν εχω βαλει ποτε 1 σε καμια ταινια. Μηδεν δεν υπαρχει στο Imdb σαν βαθμολογια και δε νομιζω να υπαρχει καπου. Επεξ/σία 6 Φεβρουαρίου 2023 από Witcher1st 1
Kostasspil Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δες τα ratings στην τελευταία σεζόν του got και μέτρα άσσους. Προφανώς και βάζουν 1, είναι hate ratings, δεν ανταποκρίνεται στην ποιότητα του επεισοδίου 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Καταπληκτικό επεισόδιο, χαλαρά το καλύτερο για μένα μέχρι στιγμής. Ειδικά το πρώτο μισό είναι παρα πολύ κοντά στο game, τόσο που έπιασα τον εαυτό μου να χαμογελάει. Αν και συνεχίζει να είναι έχει την δράση πολύ χαμηλά, καταλαβαίνω το γιατί και δεν με χαλάει. Τέλος, πιστεύω η ηθοποιός πλησίασε περισσότερο τον χαρακτήρα της Ellie σε αυτό το επεισόδιο και αρχίζω και συνηθίζω κάπως την φάτσα της. Αν και βρήκα το επεισόδιο εξαιρετικό, εννοείτε πως έχω κάποιες ενστάσεις, αλλα τίποτα δεν με ενόχλησε σε βαθμό που να επηρεάσει την απόλαυση που μου προσέφερε το επεισόδιο. Spoiler Νομίζω καλύτερα να μην υπήρχε η σκηνή με την Ellie στο προηγούμενο επεισόδιο που σκοτώνει τον εγκλωβισμένο runner/clicker/whatever, χωρίς κανένας να την βλέπει. Ώστε σε αυτό το επεισόδιο το πρώτο encounter που πυροβολάει τον τυπά να έχει πιο impact. Επίσης νομίζω θα ήταν καλύτερα άμα χρησιμοποιούσε το μαχαίρι της ώστε να ήταν πιο δυνατή η σκηνή. Το άλλο που δεν μου έκανε πολύ νόημα είναι η Kathleen. Μιλάμε για ένα group που δεν είναι ούτε Fedra,αλλα ούτε Fireflies. Οποτε το να έχεις γυναικα αρχηγό σε τέτοιου group ανθρώπων σε post-apocalyptic σενάριο είναι λίγο χλομό. Ειδικά όταν δεν είναι ούτε mad, fit, intimidating η έστω scary. Έστω μια ουλή, κάτι. Η Marlene ναι μάλιστα, γιατί ανήκει σε paramilitary group που έχει κάποιο είδος ιεραρχίας και τάξης. Έπρεπε ο μουσάτος, που η φωνή μου βγάζει τον voice actor του Tommy, να είναι ο αρχηγός και αυτή θα μπορούσε να είναι the brains. Αυτά, παραμένει εξαιρετικό το επεισόδιο και άμα συνεχίσει έτσι θα βάλει νέα μετρα για το πως πρέπει να γίνονται επιτέλους τα video game adaptations. 1
7nisiotis Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 46 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Spoiler Kathleen Spoiler Το let down του επεισοδίου. Miscast. Εξαιρετική στο 'Yellowjackets' όμως η Melanie Lynskey. 1
managermono Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2023 το 3ο καλυτερο απτα αλλα 2 still σαν ενα walking dead τιποτα σπεσιαλ αν δεν εισαι τρελος φαν του game 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα