Dantε Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Και αν δε του αρέσουν οι μπάμιες;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Για μενα οπως και για πολλους αλλους το προβλημα δεν ηταν αν ο bill το επνιγε το κουνελι η οχι.Εδω αλλα και αλλα μας τα σερβιρουν με το ζορι τουλαχιστον αυτη την φορα η ομοφυλοφιλια ερχεται οργανικα στο ολο σεναριο και δεν κατι που το πετανε απλα για να τικαρουν κουτακια. Επισης ενα πολυ σημαντικο πραγμα που γουσταρω ειναι που η σειρα γεμιζει τα κενα που υπηρχαν στο παιχνιδι πραγμα που ο καθενας απο εμας στο παιχνιδι το εκανε με την φαντασια του.Οσον αφορα τι σχεση ειχε ο bill με τον frank στο παιχνιδι ας δει το παρακατω αποσπασμα-βιντεο.. Spoiler O bill τον αναφερει σαν partner που η λεξη εχει 2 εννοιες ειτε συνεταιρος ειτε συντροφος και αν κρινουμε απο τον τροπο που αντιδρα στην οψη του κρεμασμενου Frank χυνοντας καποια δακρυα και το πως αντιδρα ο τζοελ οταν ακουει την λεξη Partner-το πιανει το υπονοουμενο, ακομη και απο το γραμμα(προς το τελος του βιντεο) που αφηνει ο Frank που λεει οτι θελει περισσοτερα απο την ζωη τοτε ολα δειχνουν οτι ειχαν ερωτικη σχεση παρα συνεταιριλικια. Εμενα η ενσταση μου ειναι οτι επρεπε να ακολουθησει και να δωσει και τις σκηνες που εγιναν στο παιχνιδι μεταξυ τζοελ-μπιλ-ελι και να ειχαν και της σκηνες δρασεις του παιχνιδιου και ας συμπεριλαμβαναν και τον Φρανκ αν ηθελαν το επεισοδιο να τελειωσει ετσι οπως τελειωσε. Γιατι μπορουσαν να ακολουθησουν τα γεγονοτα στο παιχνιδι και στην προσπαθεια τους να βοηθησουν τον τζοελ και ελι να παρουν την μπαταρια εκει που σπρωχνουν το αμαξι ενας μολυσμενος να εριχνε μια δαγκωνια στον φρανκ και μετα να βλεπαμε το τελος που ειδαμε μεταξυ μπιλ-φρανκ με την μονη διαφορα οτι θα βλεπαμε και την αλληλεπιδραση αυτων των 4 μαζι. Δεν ξερω νομιζω θα ηταν πιο γεματο επεισοδιο και θα μας εδινε πολλα συναισθηματα και οχι μονο ενα. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από icenex 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RazielKvlt Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Η σειρά έχει φτάσει πλέον σε άλλο επίπεδο.Από τις τραγικές ταινίες βασισμένες σε videogames και τις τουλάχιστον μέτριες σειρές που ικανοποιούν μόνο τους φαν μας έδωσαν μια σειρά του επιπέδου West World, Chernobyl,True Detective κτλ που μπορεί να δει και αυτός που δεν έχει ιδέα από videogames.Ερμηνείες για Emmy, μουσική, σκηνοθεσία όλα τέλεια.Αν κάποιοι ενοχλούνται που δεν είναι copy paste του παιχνιδιού δείτε στο YouTube τα cutscenes του παιχνιδιού ενωμένα. 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν χρειάζεται όσοι δεν έχουν παίξει το παιχνίδι κάθε φορά να προσπαθουν να το μετατρέψουν σε gamers vs non gamers Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από Kostasspil 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SalemsLot Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, icenex είπε Για μενα οπως και για πολλους αλλους το προβλημα δεν ηταν αν ο bill το επνιγε το κουνελι η οχι.Εδω αλλα και αλλα μας τα σερβιρουν με το ζορι τουλαχιστον αυτη την φορα η ομοφυλοφιλια ερχεται οργανικα στο ολο σεναριο και δεν κατι που το πετανε απλα για να τικαρουν κουτακια. Οργανικά στο σενάριο? Δυστυχώς φαίνεται πραγματικά σαν τικάρει κουτάκια. Έλεγε ο κόσμος για ατζέντες και τέτοια στο 2ο game και εγώ, επειδή μου άρεσε και μου αρέσει ακόμα, έλεγα όχι ρε παιδιά και εκείνο και τούτο. Εδώ τώρα με το τρίτο επεισόδιο της σειράς έμεινα κόκκαλο. Διότι είναι εμβόλιμο το όλο πράγμα. Είναι πολύ παράξενη η απόφαση να φτιάξει ένα επεισόδιο για τον Bill έτσι όπως το έκανε. Και ρε παιδί μου, σε έναν κόσμο που πάνω απ' τους μισούς ανθρώπους έχουν πάει στα θυμαράκια, και είσαι μειονότητα, σου πέφτει στον λάκο, στη μέση του πουθενά, το έτερον ήμισυ. Μιλάμε ούτε στο Lord of the Rings δεν βγήκε τέτοιος δράκος. 5 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Για τον φιλο που λεει οτι εμεις θελουμε ενα copy paste του παιχνιδιου...Θα σου απαντησω και με ενα ναι και με ενα οχι.Τι εννοω το παιχνιδι πραγματικα ακομη και μεχρι σημερα σεναριακα να το βαλεις κατω ειναι πολυ δυνατο και δεν ειναι τυχαιο οτι θεωρειται απο τα καλυτερα παιχνιδια ολων των εποχων οσον αφορα αυτον τον τομεα. Οποτε ναι καλο θα ητανε να κρατουσαν πολλα περισσοτερα στοιχεια απο το σεναριο του παιχνιδιου και απλα να χτιζανε πανω σε αυτο και να γεμιζαν καποια κενα που το παιχνιδι δεν το εκανε και τα αφησε στην φαντασια του εκαστοτε παιχτη.Πιστεψε με και μονο το σεναριο του παιχνιδιου ειναι αρκετο να κερδισει και οσους δεν ειναι φαν.Οποτε και αυτουσιο να το φερνανε παλι θα εκανε φοβερη επιτυχια. 36 λεπτά πριν, SalemsLot είπε Οργανικά στο σενάριο? Δυστυχώς φαίνεται πραγματικά σαν τικάρει κουτάκια. Έλεγε ο κόσμος για ατζέντες και τέτοια στο 2ο game και εγώ, επειδή μου άρεσε και μου αρέσει ακόμα, έλεγα όχι ρε παιδιά και εκείνο και τούτο. Εδώ τώρα με το τρίτο επεισόδιο της σειράς έμεινα κόκκαλο. Διότι είναι εμβόλιμο το όλο πράγμα. Είναι πολύ παράξενη η απόφαση να φτιάξει ένα επεισόδιο για τον Bill έτσι όπως το έκανε. Και ρε παιδί μου, σε έναν κόσμο που πάνω απ' τους μισούς ανθρώπους έχουν πάει στα θυμαράκια, και είσαι μειονότητα, σου πέφτει στον λάκο, στη μέση του πουθενά, το έτερον ήμισυ. Μιλάμε ούτε στο Lord of the Rings δεν βγήκε τέτοιος δράκος. Ισως λαθος λεξη το οργανικα δεν μπορουσα να σκεφτω καλυτερη εκεινη την στιγμη.Αυτο που ηθελα να πω ειναι οτι επειδη ισως ηξερα τι ρολο βαραει ο μπιλ δεν μου εκανε εντυπωση το πως μου το σερβιραν γιατι παντοτε το ειχα απορια στο παιχνιδι πως αυτοι οι 2 γνωριστηκαν.Θα μπορουσαν να ειναι εξαρχης ζευγαρι προ επιδημιας τι σημασια εχουν οι σεναριακες συμπτωσεις δεν ειναι κατι καινουργιο σε ταινιες και σειρες. Επισης το ποσο ευκολα τον εμπιστευτηκε ο μπιλ τον φρανκ ισως ειναι σημαδι οτι ενιωσε ελξη απεναντι του, εδω του γυρισε την πλατη να παιξει πιανο σε ενα αγνωστο που πριν λιγο ητανε ετοιμος να τον φυτεψει.Δεν μπορεις να μπεις στην ψυχοσυνθεση κατω απο τετοιες συνθηκες, ωντας τοσο καιρο χωρις καποιον να μιλησεις και να συνδεθεις.Αντιστοιχα μπορει να ειχε γινει περισσοτερο παρανοικος και αυτο θα εβγαζε νοημα.Αλλα η αναγκη του να συνδεθει τον εκανε να παρει το ρισκο. Αυτα ειναι δικες μου σκεψεις ισως ειναι τοσο απλα οσα τα παρουσιαζεις εσυ και απλα να θελουν να τικαρουν κουτακια.Τι να σου πω φταιει και το γεγονος οτι οντως μας εχουν φλομωσει παντου με αυτα που πλεον ακομη και ενα ωραιο love story απο gay να φαινεται οτι το σερβιρουν με το ζορι. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από icenex Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeareN Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Ωχ αρχίσαμε... Και πού να φτάσουμε στη 2η σεζόν τι έχει να γίνει στο topic (γιατί το wokeness θα είναι x10 στη 2η) Σα να τα βλέπω τα σεντόνια να έρχονται ήδη... 3 ώρες πριν, Dantε είπε Και αν δε του αρέσουν οι μπάμιες;; Κλαίω ρε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 5 λεπτά πριν, DeareN είπε Ωχ αρχίσαμε... Και πού να φτάσουμε στη 2η σεζόν τι έχει να γίνει στο topic (γιατί το wokeness θα είναι x10 στη 2η) Σα να τα βλέπω τα σεντόνια να έρχονται ήδη... Κλαίω ρε Εγω παντως απλωσα μερικα δικα μου για να στεγνωσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiosmag Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 7 hours ago, tasanton said: Τελικά όλο το debate για τη σειρά είναι λόγω του "διττού" χαρακτήρα της: Για όσους τη βλέπουν ως επέκταση του game, κάποια στοιχεία που ξεφεύγουν δεν αρέσουν. Για όσους τη βλέπουν ως μια post-apocalyptic σειρά, ειδικά αν δεν έχουν ασχοληθεί με το game, υπάρχουν συν και πλην. Προσωπικά είμαι στη 2η κατηγορία, δεν θεωρώ μέχρι τώρα ότι έχω δει κάτι ιδιαίτερο ή μεγαλειώδες από πλευράς παραγωγής, αλλά βρήκα καλό το 3ο επεισόδιο και την ιστορία. Εγώ προσωπικά δε θα με ενοχλούσε καθόλου να ξεφύγει από το σενάριο του παιχνιδιού. Σαν post apocalyptic σενάριο είναι άψογο τα 2 πρώτα επεισόδια. Στο τρίτο που βλέπεις εσύ να κολλάει όλο αυτό που είδαμε? Πες ότι δεν ήταν μεταφορά από παιχνίδι. Πες ότι ήταν ένα σενάριο νέο από το μηδέν. Τα 2 πρώτα σε βάζουν στην ιστορία. Με αγωνία με σκηνοθεσία με σενάριο με εφέ με επικό τρόπο ήχος όλα άψογα. Το τρίτο που ΝΑ ΠΟΥ ΣΚΑΤΑ ΚΟΛΛΑΕΙ να μας δείξει τόσο έντονα την σχέση αυτών των 2? Και άντε κομμάτια να γίνει. Ας μας την δείξει. Μέσα κανένα θέμα. Αλλά να το κάνει για 5-10 λεπτά. Και να αξιοποιήσουν την υπόλοιπη ώρα είτε όπως είναι στο παιχνίδι που συνεχίζει η αγωνία και το έπος η έστω εκτός παιχνιδιού με διαφορετική εξέλιξη. Χέστηκα εγώ αν θα μοιάζει με το παιχνίδι. Καμία σκασιλα δεν είχα. Έτσι όμως όπως το έκαναν είναι ΚΑΙ εκτός παιχνιδιού ΚΑΙ εκτός σεναρίου και εκτός θέματος εντελώς όμως. δείχνω αγανάκτηση όχι γιατί δεν ακολουθεί το παιχνίδι αλλά γιατί απλά λατρεύω τα σενάρια που έχουν να κάνουν με αποκάλυψη ζόμπι ιούς επιβίωση κλπ. Αυτό το πραμα που είδαμε είναι στην ΚΥΡΙΟΛΕΞΊΑ χάλι και ξεκάθαρα ΟΧΙ για το ομοφυλοφιλικό κομμάτι που δεν έχω τίποτε ενάντια στους ομοφυλόφιλους που όπως πολύ σωστά είπε ένας φίλος ποιο πάνω η αγάπη είναι αγάπη και πρέπει να την σεβόμαστε και να μη μας φαίνεται τίποτε περίεργο, αλλά ΚΑΘΑΡΆ για την προπαγάνδα και την ανούσια προώθηση του σε τέτοιου ύφους σεναρίου! Δηλαδή δεν μισούμε τους ομοφυλόφιλους και θέλουν να τους μισήσουμε στην τελική? Μήπως είναι αρνητική η προπαγάνδα με το βλάκα το σεναριογράφο? Και απορώ ο Γιαπωνέζος πως σκατα επέτρεψε να γίνει αυτό το έκτρωμα και κατέστρεψε μια τόσο τέλεια σειρά. Πραγματικά απορώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 14 minutes ago, georgiosmag said: Δηλαδή δεν μισούμε τους ομοφυλόφιλους και θέλουν να τους μισήσουμε στην τελική? Μήπως είναι αρνητική η προπαγάνδα με το βλάκα το σεναριογράφο? Και απορώ ο Γιαπωνέζος πως σκατα επέτρεψε να γίνει αυτό το έκτρωμα και κατέστρεψε μια τόσο τέλεια σειρά. Πραγματικά απορώ. Ποιος Γιαπωνέζος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidTroll Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Σας διαβασα ολους με προσοχή, όντας λάτρης των 2 παιχνιδιών, θα πω απλα, οτι μεχρι το 2ο επεισοδιο, σεβότανε τρομερά τους gamers.Οτι προσθήκες, όπως ας πουμε το πως ξεκίνησε, ήτανε πολύ καλές προσθήκες Στο 3ο δεν το ενιωσα το ίδιο. Ειλικρινα. Ελεγα αντε ποτε θα τελειωσει η ιστορία αγάπης να συνεχιστεί η ιστορία... Φοβερές ερμηνίες ομως Και ναι, θελω Τζελ και Ελλι να πυροβολάνε κόσμο στο ποδι με καραμπίνα, αίματα παντου, και να τους αποτελειώνουν με μια χατζαρα στον λαιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgiosmag Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Malthador είπε Ποιος Γιαπωνέζος; Αυτός που έχει φτιάξει το παιχνίδι. Νομιζα πως ήταν Γιαπωνέζος. Δεν έχει σημασία. Εβαν Γουέλς τον λένε από ότι είδα Αμερικανός είναι οκ. Αυτός τέλος πάντων πως επέτρεψε να γίνει τέτοια κατακρεούργηση στο δημιούργημα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 15 λεπτά πριν, georgiosmag είπε Αυτός που έχει φτιάξει το παιχνίδι. Νομιζα πως ήταν Γιαπωνέζος. Δεν έχει σημασία. Εβαν Γουέλς τον λένε από ότι είδα Αμερικανός είναι οκ. Αυτός τέλος πάντων πως επέτρεψε να γίνει τέτοια κατακρεούργηση στο δημιούργημα του. What? Ο Neil Druckmann ήταν writer & creative director του παιχνιδιού, ο οποίος είναι και στην παραγωγή της σειράς. Όταν έχουμε αλλαγή κατεύθυνσης που διαφέρουν απο το source σε σειρές τύπο ROP, φωνάζει κόσμος επειδή "δεν σέβονται το έργο" (λολ). Όταν ο ίδιος ο δημιουργός παίρνει τις αποφάσεις, πάλι φωνάζει ο κόσμος ενώ είναι το δικό του έργο ξερωγω;; 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Eίναι πολλά τα λεφτά. Σας το γράφω έτσι απλά, γιατί κι εγώ είχα την απορία πώς διάφοροι συγγραφείς που έχω μεταφράσει έργα τους επέτρεψαν τέτοιο πετσόκομμα των βιβλίων τους επί της μικρής ή μεγάλης οθόνης. Κι η απάντηση είναι πως χέζονται στο τάλαρο από τα στούντιο και κατ' επέκταση χέζονται και για το αν γίνεται λάστιχο το βιβλίο ή το παιχνίδι ή το ό,τι αρχικά έκανε το στούντιο να αποκτήσει τα δικαιώματα. Γι' αυτό, για παράδειγμα, και οι κληρονόμοι/διαχειριστές του έργου του Τόλκιν επέτρεψαν αυτό το έκτρωμα που είδαμε. Είναι πολλά τα λεφτά. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hacker?pcs Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως που δεν έχω παίξει τα παιχνίδια γιατί δεν έχω αγοράσει ποτέ κονσόλα, μου φαίνεται εξαιρετική η σειρά, καλογυρισμένη και καλοπαιγμένη στο φουλ και επειδή δεν ήξερα καθόλου την ιστορία αφού την απέφευγα για να την δω όταν βγει PC port, είναι και το σενάριο πολύ καλό. Επίσης δεν θέλω πολύ πιστολίδι και μάχες με ζόμπι εκτός από όσο χρειάζεται, με ενδιαφέρει πιο πολύ η κοινωνία, οι σχέσεις κτλ παρά να δω να σκοτώνονται ζόμπι που στο game και επειδή θα συμμετέχω κιόλας (όταν βγει σε PC), θα είναι πολύ καλύτερη εμπειρία Επεξ/σία 3 Φεβρουαρίου 2023 από Hacker?pcs 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα