phanispal Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Malthador είπε Όσοι αναγουλιάζετε όταν βλέπετε δύο άντρες να φιλιούνται, τότε τι να πω, ωριμάστε κάποια στιγμή. Μήπως (και) αυτός είναι ο σκοπός; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bushidocougar Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Το επεισόδιο 3 δεν προσέφερε κάτι στους gamers αλλά ήταν πολύ καλό για κάποιον που θέλει περισότερο βάθος σε μία post apocalyptic survival σειρα. Ωραίοι χαρακτήρες, συναισθηματικά φορτισμένο επεισόδιο, filler για το game, μου άρεσε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SalemsLot Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Malthador είπε Όσοι αναγουλιάζετε όταν βλέπετε δύο άντρες να φιλιούνται, τότε τι να πω, ωριμάστε κάποια στιγμή. Ή τώρα ξαφνικά σας πειράζει που το game έμεινε πιστό στο στόρι του Bill; Μα γιατί τα αναφέρεις αυτά? Ελάχιστοι που δεν τους άρεσε το επεισόδιο λένε τέτοια. Οι περισσότεροι λένε ότι δεν ήταν συναρπαστικό το story που έδειξε (ψιλομάπα ήταν δηλαδή) και ότι ήταν άσχετο με το The Last of Us (εντελώς όμως). Δεν ήταν? Σιγά τα λάχανα. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, bushidocougar said: Το επεισόδιο 3 δεν προσέφερε κάτι στους gamers Εγώ θα έλεγα το αντίθετο. Σκέψου το έτσι: Αν ήταν απλά οποιοδήποτε gay ζευγάρι, δεν θα είχε κάποια ουσιαστική διαφορά στην ιστορία για κάποιον που δεν έχει παίξει το game. Η ίδια εξαιρετική σκηνοθεσία, το ίδιο σκηνικό, ίδια όλα. Την διαφορά την κάνουν τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν, που για κάποιον που δεν το έχει παίξει είναι άγνωστα και άρα δεν θα του κάνουν ιδιαίτερο γκελ πέρα απ την ερμηνεία τους. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από Kostasspil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Kasrith είπε Απόλυτα ήρεμα και σοβαρά το λέω, του ΗΒΟ και του κάθε ΗΒΟ δεν του νοιάζει τι σκέφτονται οι λάτρεις τους παιχνιδιού/του βιβλίου/της ταινίας κτλ. Και από την άποψη των επενδυτών του ΗΒΟ, καλά κάνουν. Quote for emfasis. Το κανάλι και γενικά οι μεγάλες κινηματογραφικές και μη επιτυχίες, έχουν αποδείξει πολλάκις ότι αδιαφορούν για τους fans των αρχικών πηγών. Αντίθετα τους χρησιμοποιούν πολλές φορές για να διαφημίσουν έμμεσα το show και τη ψευδαίσθηση πως αυτό που τους άρεσε στην πηγή, θα μεταφερθεί αυτούσιο στην οθόνη. Για αυτό και στο 90% των περιπτώσεων που είτε έχουμε μεταφορά, είτε κάποιο show βασισμένο σε άλλη πηγή, οι πιο ένθερμοι κριτές που ενίοτε γίνονται και haters είναι οι λάτρεις της αρχικής πηγής. Aνεξάρτητα από τα παραπάνω, καλά πάει για την ώρα. Ξεκίνησε δυναμικά, δε μπορώ να πω ότι έχω τον ίδιο ενθουσιασμό με την αρχή, ωστόσο θα συνεχίσω να του δίνω ευκαιρίες. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από pontez2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 3 minutes ago, pontez2 said: αποδείξει πολλάκις ότι αδιαφορούν για τους fans των αρχικών πηγών. Σωστό. Και γι αυτό το πληρώνουν μετά 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 8 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Σωστό. Και γι αυτό το πληρώνουν μετά Σε μεγάλο βαθμό δε βλέπω κάτι τέτοιο. Το εκάστοτε show θα φανεί απ την αρχη αν πάει καλά ή όχι. Π.χ. το witcher που το κατέκριναν οι φανς του παιχνιδιού, στη συντριπτική πλειοψηφία αρέσει. Kαι ο καβίλης να φυγει, πάλι θα αρέσει. Και αν δεν αρέσει απλά θα κοψουν τη σειρά και θα πάνε για άλλα. Γενικά αυτοι δεν "πληρωνουν" κάτι. Oι fans των πηγών χαλιούνται διότι οι προσδοκίες τους ειναι φυσιολογικά υψηλότερες απο τον μέσο ανυποψιαστο θεατή. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, SalemsLot είπε Ελάχιστοι που δεν τους άρεσε το επεισόδιο λένε τέτοια. Αμφιβάλλω πως ισχύει αυτο. Τόσα σχόλια δηλαδή που επικαλούνται "τα αυτονόητα", αποκαλώντας το επεισόδιο "αηδία" και "εμετικό" χρησιμοποιούν τους χαρακτηρισμούς για να δείξουν τις διαφορές μεταξύ της σειράς και του παιχνιδιού ή σχολιάζουν το ομοφυλοφιλικό ζευγάρι? Πιο πάνω κάποιος θεωρεί πως έπρεπε να έμπαινε γυναίκα στην θέση του Frank! 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Σωστό. Και γι αυτό το πληρώνουν μετά Πάτωσαν εκείνες οι σειρές επειδή δεν σεβάστηκαν το υλικό και τους λάτρεις, ή επειδή δεν βγάλανε καλό προϊόν? Δηλαδή οι θεατές περιμένουν να ακούσουν εντυπώσεις από τους λάτρεις της πηγής για να έχουν άποψη? Κάποιος πιο πάνω το είπε και αυτό! Ότι δηλαδή το Last of Us μέχρι τώρα τα πάει καλά όχι επειδή είναι καλό σαν σειρά, αλλά επειδή είναι πιστό στο source. Ε όχι... Τέτοια σχόλια imo υπερτιμαν την αξία που δίνουν τα κανάλια και οι τηλεθεατές στις απόψεις των λατρων του αρχικού υλικού που όπως είπα προηγουμένως, του ΗΒΟ δεν του νοιάζει απλά. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από Kasrith 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SalemsLot Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 58 λεπτά πριν, Kasrith είπε Αμφιβάλλω πως ισχύει αυτο. Τόσα σχόλια δηλαδή που επικαλούνται "τα αυτονόητα", αποκαλώντας το επεισόδιο "αηδία" και "εμετικό" χρησιμοποιούν τους χαρακτηρισμούς για να δείξουν τις διαφορές μεταξύ της σειράς και του παιχνιδιού ή σχολιάζουν το ομοφυλοφιλικό ζευγάρι? Πιο πάνω κάποιος θεωρεί πως έπρεπε να έμπαινε γυναίκα στην θέση του Frank! Υπάρχουν πάντα και αυτοί φυσικά. Αλλά ας μην μετατρέπεται σε αντιπαράθεση περί ρατσισμού το όλο θέμα. Αν είναι έτσι δεν τίθεται καν ζήτημα. Υπάρχει κόσμος αρκετός σε reddit, imdb, εδώ και παντού που απλά ξενέρωσε με το επεισόδιο για υγιείς λόγους. Υπάρχουν πολλοί υγιείς λόγοι να ξενερώσει κάποιος. Και δεν είναι καν ζήτημα απουσίας δράσης κ.λπ. Αν τώρα δείξει και ένα επεισόδιο με τη ζωή της Tess ας πούμε, πάλι ξενέρα θα πέσει. Edit: Τώρα που το σκέφτομαι πάντως, έχω την αίσθηση ότι υπάρχει μια τάση για διθυραμβικές κριτικές, περισσότερο απ' ό,τι θα άξιζε, για τον λόγο ακριβώς του ότι στο επεισόδιο υπάρχει gay περιεχόμενο. Σαν να μεροληπτεί ο κόσμος λόγω αυτού. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από SalemsLot 3 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Kasrith said: Πάτωσαν εκείνες οι σειρές επειδή δεν σεβάστηκαν το υλικό και τους λάτρεις, ή επειδή δεν βγάλανε καλό προϊόν? Πατωσαν επειδή δεν έβγαλαν καλό προϊόν και δεν εβγαλαν καλό προϊόν επειδή δεν σεβάστηκαν το υλικό. Τεσπα τα ίδια γράφουμε σε κάθε παρόμοιο βήμα ας μην σπαμαρουμε ΚΑΙ αυτό 1 hour ago, pontez2 said: Και αν δεν αρέσει απλά θα κοψουν τη σειρά Το ίδιο λέμε Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από Kostasspil 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Malthador είπε Όσοι αναγουλιάζετε όταν βλέπετε δύο άντρες να φιλιούνται, τότε τι να πω, ωριμάστε κάποια στιγμή. Ή τώρα ξαφνικά σας πειράζει που το game έμεινε πιστό στο στόρι του Bill; Κάτσε ρε mod, όχι ότι διαφωνώ γενικά, αλλα γιατί τα δικά σου post με τέτοιο θέμα δεν σβήνονται?! Anyways, από που εσύ ξέρεις ότι αυτό είναι το story του Bill? Αυτό που έδειξαν δεν υπάρχει στο game, ξέρουμε ελάχιστα για τον Bill, ελάχιστα. Τι ακριβώς είναι πιστό? Εμείς είδαμε τον Bill, αφού έφυγε ο Frank και ο Bill του game δεν έχει σχεδόν καμια σχέση με τον Bill της σειράς, πέρα το prepper στοιχειο και ότι μάλλον γουστάρει τυπάδες. Αυτά. Επίσης γιατί το κανεις θέμα όταν κανένας δεν μίλησε συγκεκριμένα για αυτό. Όλοι μας για ανούσιο filler μιλάμε, κανένας normal δεν είπε ότι ήταν κακό επεισόδιο, ανούσιο ήταν, ειδικά με το τέλος που είχε. Τέλος δεν το κατάλαβα αυτό περί φίλιων? Δηλαδή θα έπρεπε να γουστάρω? Με απωθεί να βλέπω δυο τυπάδες να φιλιούνται, δεν με ενοχλεί γιατί φιλιούνται, άνθρωποι είναι και η αγάπη δεν έχει όρια, αλλα ναι, δεν γουστάρω να το βλέπω, sorry που είμαι straight. Ωριμάστε λέει, seriously? Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc 17 2 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Get over it, mate. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Babis_allos Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Εγώ πάντως έχω να πω αν και ηταν φοβερος στον ρόλο μου ηταν δυσκολο να μην βλεπω τον Ρον Σγουανσον/Ντιουκ Σιλβερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasanton Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Τελικά όλο το debate για τη σειρά είναι λόγω του "διττού" χαρακτήρα της: Για όσους τη βλέπουν ως επέκταση του game, κάποια στοιχεία που ξεφεύγουν δεν αρέσουν. Για όσους τη βλέπουν ως μια post-apocalyptic σειρά, ειδικά αν δεν έχουν ασχοληθεί με το game, υπάρχουν συν και πλην. Προσωπικά είμαι στη 2η κατηγορία, δεν θεωρώ μέχρι τώρα ότι έχω δει κάτι ιδιαίτερο ή μεγαλειώδες από πλευράς παραγωγής, αλλά βρήκα καλό το 3ο επεισόδιο και την ιστορία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 hour ago, {TDi}Dj2k..infc said: Κάτσε ρε mod, όχι ότι διαφωνώ γενικά, αλλα γιατί τα δικά σου post με τέτοιο θέμα δεν σβήνονται?! Anyways, από που εσύ ξέρεις ότι αυτό είναι το story του Bill? Αυτό που έδειξαν δεν υπάρχει στο game, ξέρουμε ελάχιστα για τον Bill, ελάχιστα. Τι ακριβώς είναι πιστό? Εμείς είδαμε τον Bill, αφού έφυγε ο Frank και ο Bill του game δεν έχει σχεδόν καμια σχέση με τον Bill της σειράς, πέρα το prepper στοιχειο και ότι μάλλον γουστάρει τυπάδες. Αυτά. Επίσης γιατί το κανεις θέμα όταν κανένας δεν μίλησε συγκεκριμένα για αυτό. Όλοι μας για ανούσιο filler μιλάμε, κανένας normal δεν είπε ότι ήταν κακό επεισόδιο, ανούσιο ήταν, ειδικά με το τέλος που είχε. Τέλος δεν το κατάλαβα αυτό περί φίλιων? Δηλαδή θα έπρεπε να γουστάρω? Με απωθεί να βλέπω δυο τυπάδες να φιλιούνται, δεν με ενοχλεί γιατί φιλιούνται, άνθρωποι είναι και η αγάπη δεν έχει όρια, αλλα ναι, δεν γουστάρω να το βλέπω, sorry που είμαι straight. Ωριμάστε λέει, seriously? Πρώτον, όσα ποστς δεν είναι προσβλητικά, δεν σβήνονται. Εάν κάποιο ποστ γράφει για εμετούς και αναγούλες θα φεύγει, είναι προσβλητικό. Δεύτερον, δεν το ξέρω το στόρι του Bill στο game, αλλά πάνω κάτω αυτό υποθέτω πως θα ήταν. Και στο game ήταν redneck, και στο game ήταν γκέι, και στο game είχε φτιάξει fortress. Το επεισόδιο απλά συμπλήρωσε τα κενά. Τρίτον, πάρα πολλοί μίλησαν για το γκεϊλίκι με προσβλητικό ύφος, δεν τα βλέπεις γιατί έχουν σβηστεί. Όσοι μίλησαν απλά για ανούσιο filler, τα ποστς είναι εκεί και τα βλέπεις. Τέλος και εγώ CIS male και δεν με ενοχλεί να βλέπω άντρες να φιλιούνται, απλά αδιάφορο μου περνάει, εκεί κολλάει το «ωριμάστε». Δεκτό να μην γουστάρεις να το βλέπεις (μπορείς κάλλιστα να το κλείσεις, δεν είναι υποχρεωτικό να το βλέπεις), δεν είναι δεκτό να προσβάλλεις. Δεν είναι δεκτό να λες πχ «το έβλεπα με τη γυναίκα μου, όταν έτρωγα σουβλάκια και αηδίασα», λυπάμαι, είναι στην καλύτερη προσβλητικό, εκτός από γραφικό. Αν δεν σου αρέσει να βλέπεις κάτι τέτοιο την ώρα που τρως σουβλάκια, τότε φάε μπάμιες. Δεν πάει σε εσένα per se η απάντηση, το δεύτερο ενικό είναι ρητορικό. Αυτά. 9 5 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα