pontez2 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 16 λεπτά πριν, hellojim είπε Game of thrones στην πρωτη σεζον ηταν μετριο. Τι σημαινει αυτο? blasphemy....Μονο το 7 και 8 ηταν κακο γιατι οι σκηνοθέτες δεν ειχαν πηγή ...oh wait...oύτε για τον 6ο ειχαν
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 26 λεπτά πριν, hellojim είπε Τα χουμε ξαναπει αυτα. Βλεπουμε 1 σεζον και μετα κρινουμε. Game of thrones στην πρωτη σεζον ηταν μετριο. Τι σημαινει αυτο? 1
Helionar Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, DeareN είπε Θα της κάνει το "κλικ" σίγουρα!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Helionar είπε Θα της κάνει το "κλικ" σίγουρα! 1 1
vsl Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Πάμε για ρεκόρ, 1 ολόκληρη μέρα χωρίς αναφορά στο παιχνίδι. Άντε μπας και ξεπρηστούν λίγο. 2
icenex Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, vsl είπε Πάμε για ρεκόρ, 1 ολόκληρη μέρα χωρίς αναφορά στο παιχνίδι. Άντε μπας και ξεπρηστούν λίγο. Μισο να το αλλαξουμε λιγο αυτο... Spoiler Μην ψαρωνεις.. 1
panagiotis54 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) να πω κατι που με ξενερωσε παρα πολυ? δεν εχω παιξει ακομα το παιχνιδι...ακομα και ετσι i dont care... ειναι γνωστο trope βεβαια αλλα οποτε το βλεπω ξενερωνω τη ζωη μου Spoiler κανεις μα κανεις στο resistance δεν εχει την παραμικρη ιδεα για το ποσο τρελα σημαντικη ειναι η ασχημοφατσα, την απηγαγαν χωρις λογο...την ανακρινουν την κανουν δεν ξερω καν ποσο καιρο....υπαρχουν στο δωματιο υπαργηχοι, στρατηγοι και καλα και τεσπα σημαντικα προσωπα που δεν εχουν ιδεα τι εχει γινει ολοι τους, εκτος απο την αρχηγο, και ολοι αυτοι ειναι πανω απο 1 χαρτη και της λενε γιατι βομβαρδιζουμε ασχετα σημεια...ενω ειναι πανω απο ενα χαρτι και οι βομβες τους πεφτουν κυριολεκτικα στην ευθεια!!! ειτε ειναι τυφλοι ειτε ειναι απιστευτα ανικανοι και δεν μπορουν να διαβασουν εναν βασικο χαρτη δηλ ειτε απλα το trope του να ανεβασουμε την αρχηγο στα ματια του θεατη Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2023 από panagiotis54
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, panagiotis54 είπε να πω κατι που με ξενερωσε παρα πολυ? δεν εχω παιξει ακομα το παιχνιδι...ακομα και ειναι ετσι εκει i dont care... ειναι γνωστο trope βεβαια αλλα οποτε το βλεπω ξενερωνω τη ζωη μου Απόκρυψη περιεχομένων κανεις μα κανεις στο resistance δεν εχει την παραμικρη ιδεα για το ποσο τρελα σημαντικη ειναι η ασχημοφατσα, την απηγαγαν χωρις λογο...υπαρχουν στο δωματιο υπαργηχοι, στρατηγοι και καλα και τεσπα σημαντικα προσωπα που δεν εχουν ιδεα τι εχει γινει ολοι εκτος απο την αρχηγο, και ολοι αυτοι ειναι πανω απο 1 χαρτη και της λενε γιατι βομβαρδιζουμε ασχετα σημεια...ενω ειναι πανω απο ενα χαρτι και οι βομβες τους πεφτουν κυριολεκτικα στην ευθεια!!! ειτε ειναι απιστευτα ανικανοι και δεν μπορουν να διαβασουν εναν βασικο χαρτη δηλ ειτε απλα το trope του να ανεβασουμε την αρχηγο στα ματια του θεατη Dude μπέρδεψες τις σειρές!
panagiotis54 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 ?? το ποσταρα αλλου και το μεταφεραν? επισης δεν νομιζω πως ειναι spoiler...αν καποιος εχει φτασει σελ 42 αυτου του τοπικ για να μαθει πως υπαρχει ασχημοφατσα στη σειρα...κατι δεν παει καθολου καλα στη ζωη του 😛
Kostasspil Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 12 hours ago, vsl said: Πάμε για ρεκόρ, 1 ολόκληρη μέρα χωρίς αναφορά στο παιχνίδι. Άντε μπας και ξεπρηστούν λίγο. Εχεις καταλαβει οτι οσοι δεν εχουν παιξει το παιχνιδι ειναι αυτοι που ξεκινανε το flame ετσι; 10 hours ago, {TDi}Dj2k..infc said: Dude μπέρδεψες τις σειρές! Το "ασχημόφατσα σημαντική για την σειρά η οποία βασίζεται σε game" κάνει checkout κι εδώ πάντως Spoiler On 21/01/2023 at 12:02, {TDi}Dj2k..infc said: Φυσικά στο game έχουμε spores ενώ εδώ όχι Spoiler Στο 2ο επ. στην σκηνή στο αμάξι, δν ρωτάει η Ellie αν υπάρχει τέρας που φτύνει spores και κοιτάχτηκαν ο Joel με την Tess? Νομίζω hintαραν ότι θα έχουμε κι εδώ 1
icenex Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Εχεις καταλαβει οτι οσοι δεν εχουν παιξει το παιχνιδι ειναι αυτοι που ξεκινανε το flame ετσι; Ελπιζω να μην εννοεις εμενα...αν εννοεις και εμενα τοτε ευχαριστως να δεχτω οτι την κριτικη που κανω εσυ την βλεπεις σαν flame..γιατι δυστυχως για σενα δεν ισχυει αυτο που ισχυριζεσαι.Μιας και εχω κανει πλατινα και τα 2 παιχνιδια και εχω 167 ωρες στο δευτερο game και 174 στο πρωτο.Που σημαινει οτι εχω κανει τουλαχιστον 3 playthrough και στα 2... https://www.exophase.com/psn/user/Dy1ngW1sh/ Μερικοι αγαπαμε τοσο πολυ την σειρα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα κατακρινουμε τα κακως κειμενα ή να πουμε τι θα μπορουσε να ειπωθει καλυτερα στο σεναριο γιατι ουσιαστικα εκει εγινε η ολη η ζημια.Γιατι πραγματικα το 2 σε ολους τους αλλους τομεις εδωσε ρεστα. 1 1
KilliK Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Γιατι πραγματικα το 2 σε ολους τους αλλους τομεις εδωσε ρεστα. δεν θα ελεγα οτι boss fights με game mechanics απο τα τελη του 90, δινουν ρεστα. για να μην μιλησω για τo handholding και τα QTE. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2023 από KilliK 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Days without mentioning the game in the TV Series topic: 0.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα