Glikos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Thresh είπε Το 3ο θα είναι 1 ώρα και 20 λεπτά. Ω αυτά είναι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jumaru99 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Δεν με πειράζουν οι αλλαγές που έχουν κάνει ώστε να το προσαρμόσουν καλύτερα στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά ένα μόνο με ξενίζει. Spoiler Όπως αναφέρθηκε και για το πρώτο επεισόδιο, μέχρι στιγμής αποφεύγουν συνεχώς τις συμπλοκές με ανθρώπους. Στο game μέχρι τώρα είχανε ξεκάνει έναν λόχο. Ναι, ανέφερε η Τες στο 2ο ότι δεν είναι οι καλύτεροι άνθρωποι, αλλά αυτόν τον αγώνα για επιβίωση, όπου οι συμπλοκές με αντίπαλες ομάδες και η ωμότητα αυτών είναι μέσα στην καθημερινότητα τους, βοούν διά της απουσίας τους. Θέλει να μας δώσεις ένα "καλύτερο" προφίλ για τον Joel, ή απλά θα γίνει σε ανύποπτο χρόνο, ώστε τεχνηέντως να "σοκάρει" το κοινό. Κανένα από τα δύο δεν με βρίσκει σύμφωνο. Αν επιλέξουν το 2ο ειδικά, θα 'ναι πολύ φθηνό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ilos είπε η κοπέλα που τράβηξε το short stick όταν ο Θεός μοίραζε faces. What αν asshole! Ναι συμφωνώ, αλλα τώρα που της ισορρόπησαν το attitude με τρόμο είναι true Ellie, άμα εξαιρέσεις το face. Σε αυτό το επεισόδιο ήταν καλύτερα γραμμένη, λιγότερο βρισίδι και περισσότερο quirky και inquisitive. Επίσης πιο εμφανές balance αναμεταξύ Joel και Tess. Τέλος δείξανε ότι ο Joel δεν είναι άτομο που θες να fuck with. Γενικά παρα πολύ καλο γράψιμο και μερικά, αν και λιγότερα σε σχέση με το πρώτο, αντιγραφή από το game. Για τα υπόλοιπα που ανέφερες σύμφωνο επίσης, άψογη παραγωγή, καταπληκτικά sets. Όσο αφορά τα πράγματα που άλλαξαν, δεν χαλάστηκα, ειδικά αυτό με τα Spoiler tendrils και την επικοινωνία μεταξύ infected νομίζω όχι μονο έφερε ισορροπία, αλλα το έκανε πιο ενδιαφέρον από τους spores που έκοψαν. Δηλαδή ναι οι spores ήταν scary αφ ως hazard του κόσμου, αλλα ήταν τελείως αδιάφορο αφού γινόταν και μετά. Τώρα βάζοντας αυτό το hazard μπορείς να δημιουργήσεις ποσα διαφορετικά σκηνικά και δίνεις και ελπίδες για επιβίωση. Με τα spores απλά πεθαίνεις. Μου άρεσε ιδιαιτερα. Επίσης άμα κατάλαβα καλά το τέλος, ότι δηλαδή δεν τις επιτέθηκαν γιατί ήταν infected και απλά φιλάκι cordyceps tinder τότε πολύ καλο. Το μονο που με χάλασε ήταν που κόψαν το underground από το game, κρίμα ήταν αρκετά τρομαχτικό εκείνο το κομμάτι. Όπως και να έχει συνεχίζει καταπληκτικά η σειρά για αυτό που είναι. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2023 από {TDi}Dj2k..infc 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erasmys Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, managermono είπε μετρια σειρα μεχρι στιγμης για αυτο που ειναι καλο ως εκει ειδικα για αυτους που δεν ξερουν το παιχνιδι ειναι σειρα της σειρας θεωρω Must να εχεις παιξει το παιχνιδι...αλλιως η σειρα θα σου φανει μετρια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Η σειρά για αυτό που προσπαθεί να κάνει (να αποτυπώσει τον κόσμο του TLOU) είναι άψογη. Τώρα όσοι περιμένουν να δουν GOT ή Breaking Bad θα απογοητευτούν. Έστω και το Chernobyl να πιάσει στο τέλος σε rating θα είναι μεγάλη επιτυχία. Έχει και το καλό ότι δε θα τραβήξει για να προλάβει να χαλάσει. Πχ και στα walking dead οι πρώτες 2 season ήταν must see tv και τώρα ανάθεμα αν ασχολείται ακόμα κανείς. // Αν και η πρώτη season με τον Neegan ήταν αρκετά καλή ενδιάμεσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
__kostas__ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Άλλη μια "πρωτότυπη" σειρά με zombie που κυνηγούν ανθρώπους που αναζητούν την θεραπεία μπλα μπλα μπλα.....Κανένα ενδιαφέρον.Next. 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Άλλος ένας που "βλέπει" μόνο την υπόθεση σε μια σειρά. Next. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 22/1/2023 στις 2:39 ΜΜ, icenex είπε Ας ποσταρω το σκορ των user του metacritic το παιχνιδι διχασε το userbase του οπως βλεπουμε οποτε ας μην ποσταρουμε οτι ψηφιστηκε ως το καλυτερο παιχνιδι της χρονιας απο τους users.Απο ποιους ψηφιστηκε το καλυτερο παιχνιδι απο τους μισους users?Φαινεται η διαφορα σε σχεση με το 1.. Ουτε κυβερνηση δεν βγαινει με τετοιο σκορ, περιττα τετοια σχολια παιδες αφηστε το να παμε παρακατω ας δουμε πρωτα η σειρα να σταθει ανταξια του πρωτου παιχνιδιου και εχουμε καιρο να το συζητησουμε οταν θα πιασουν τα γεγονοτα του δευτερου παιχνιδιου.Ελπιζω να γραφτει καλυτερα το σεναριο του 2. Έχεις κάνει βέβαια σύγκριση με το remastered, το οποίο συνήθως θα το παίξουν όσοι τους αρέσει το game! Για κάποιο λόγο το Metacritic δεν έχει το Last of US part I PS4 PS3 Version, δεν ξέρω γιατί... Αλλά κοίτα ας πούμε στο PS5. Έχει πολύ μικρότερη βαθμολογία. 7 ώρες πριν, ilos είπε Τώρα όσοι περιμένουν να δουν GOT ή Breaking Bad θα απογοητευτούν. Έστω και το Chernobyl να πιάσει στο τέλος σε rating Για το Braking Bad δεν έχω άποψη. Έχω δει μόνο το πρώτο επεισόδιο και μου φάνηκε "βαρετό". Το GOT όμως γιατί ; Επειδή έκανε μια blowmind πρώτη season ; Από κει και πέρα μόνο φθορά είχε! Το Chernobyl απ' την άλλη είναι μια σειρά που σέβεται το εαυτό της μέχρι το τέλος και δίνει στον θεατή ένα πραγματικό αριστούργημα. Ότι rating και να βγάλει δεν κάνουν μια σειρά καλή η κακή τα fanboyz! By the way. Το Chernobyl σε βαθμολογία στο imdb είναι πιο ψηλά από το GOT. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2023 από manolis940 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, manolis940 είπε Έχεις κάνει βέβαια σύγκριση με το remastered, το οποίο συνήθως θα το παίξουν όσοι τους αρέσει το game! Για κάποιο λόγο το Metacritic δεν έχει το Last of US part I PS4 Version, δεν ξέρω γιατί... Αλλά κοίτα ας πούμε στο PS5. Έχει πολύ μικρότερη βαθμολογία. Για το Braking Bad δεν έχω άποψη. Έχω δει μόνο το πρώτο επεισόδιο και μου φάνηκε "βαρετό". Το GOT όμως γιατί ; Επειδή έκανε μια blowmind πρώτη season ; Από κει και πέρα μόνο φθορά είχε! Το Chernobyl απ' την άλλη είναι μια σειρά που σέβεται το εαυτό της μέχρι το τέλος και δίνει στον θεατή ένα πραγματικό αριστούργημα. Ότι rating και να βγάλει δεν κάνουν μια σειρά καλή η κακή τα fanboyz! By the way. Το Chernobyl σε βαθμολογία στο imdb είναι πιο ψηλά από το GOT. Το breaking bad ειναι ο ορισμος της τελειας σειρας. Ξεκινησε υποτονικα και σε καθε σεζον Ανεβαινε. Το GOT μεχρι 6η σεζον ανεβαινε. Η πρωτη σεζον δεν ηταν καν η καλυτερη. Τριτη πεμπτη ηταν οι τοπ μαζι με 6η. Μετα επεσε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 33 λεπτά πριν, manolis940 είπε Έχεις κάνει βέβαια σύγκριση με το remastered, το οποίο συνήθως θα το παίξουν όσοι τους αρέσει το game! Για κάποιο λόγο το Metacritic δεν έχει το Last of US part I PS4 Version, δεν ξέρω γιατί... Αλλά κοίτα ας πούμε στο PS5. Έχει πολύ μικρότερη βαθμολογία. Για το Braking Bad δεν έχω άποψη. Έχω δει μόνο το πρώτο επεισόδιο και μου φάνηκε "βαρετό". Το GOT όμως γιατί ; Επειδή έκανε μια blowmind πρώτη season ; Από κει και πέρα μόνο φθορά είχε! Το Chernobyl απ' την άλλη είναι μια σειρά που σέβεται το εαυτό της μέχρι το τέλος και δίνει στον θεατή ένα πραγματικό αριστούργημα. Ότι rating και να βγάλει δεν κάνουν μια σειρά καλή η κακή τα fanboyz! By the way. Το Chernobyl σε βαθμολογία στο imdb είναι πιο ψηλά από το GOT. Το GOT έφαγε review bombing δικαίως με την τελευταία season. Μέχρι τότε ήταν το GOAT.🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pontez2 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Οπως έγραψα στη κριτική μου, αν δεν ειχε γινει αυτός ο τεράστιος διαφημιστικός ντορος (ανάλογος του RoP) και δεν ειχα διαβάσει και εδω δυθιραμβους απο άτομα που δεν ειχαν παιξει το παιχνίδι, δε θα ειχα ασχοληθεί. Εν τέλει φαίνεται οτι ορισμένες φορές η διαφήμιση κάνει καλό 30 λεπτά πριν, Arkin είπε Το breaking bad ειναι ο ορισμος της τελειας σειρας. Ξεκινησε υποτονικα και σε καθε σεζον Ανεβαινε. Το GOT μεχρι 6η σεζον ανεβαινε. Η πρωτη σεζον δεν ηταν καν η καλυτερη. Τριτη πεμπτη ηταν οι τοπ μαζι με 6η. Μετα επεσε. Ε οχι δα...η 7η σεζόν με το spoils of war και το dragon and wolf? Ανάλογη της 5ης βαθμολογικά. Η 8η ναι έπεσε, άδικα κατά την άποψή μου αλλά περι ορέξεως. Πω πω, το BB δεν έχω καταφέρει να το δω. Ολοι λένε το ιδιο πράγμα,. Αν αντέξεις τη πρωτη σεζόν, μετά ειναι μαγεία. Αλλά δεν έχω αντέξει τα 3 πρωτα επεισόδια Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2023 από pontez2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Απόκρυψη περιεχομένων cordyceps tinder Κλαίω!!! Τρομερή η Ramsey, με έχει κερδίσει στο max από πλευράς ηθοποιίας. Τώρα το ότι θα έπρεπε να την έλεγαν Beast Ramsey και όχι Bella, ντάξει δεν φταίει, μπορεί ωστόσο να περάσει από ένα nip tuck fixάρισμα και να γίνει Margot Robbie 1‰ 😛. Ή απλά να γίνει πιο ασχημούλα και να εξασφαλίσει μελλοντικά ένα σίγουρο oscar! Περιμένω post apocalyptic scene με το the choice του Santaolalla να παίζει από πίσω. Όπως επίσης περιμένω συνεργασία Santaolalla και Yamaoka για κάποιο μελλοντικό OST. Μην δίνεται σημασία απλά μοιράζομαι τους μουσικούς μου πόθους xaxa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arkin Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Τρομερο το production value του δευτερου επεισοδιου. Τεχνικα αριστο και προχωραει εξαιρετικα. Το πρωτο 10λεπτο κλασικα ανατριχιλα ελπιζω να δειχνουν σε καθε επεισοδιο κατι αναλογο. Χημεια pascal-ramsey αψογη. Το θεμα ειναι ποιος περιμενει καθε βδομαδα νεο επεισοδιο. Βγαινει και το remake του πρωτου σε υπολογιστη σε λιγες βδομαδες το last of us mood θα πιασει ταβανι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Στις 15/3/2020 στις 9:05 ΠΜ, Πανος999 είπε Ναι μπορει να εχουμε ολα αυτα τα ειδη που λες αλλα περα απο walking dead, dawn of the dead, shawn of the dead εγω δν εχω δει κτ αλλο αξιολογο με ζομπι! (καθε προταση δεκτη!!Μπορει να μου εχει ξεφύγει καποιο) Δεν έχεις δει το Black Summer ???????????? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icenex Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ζητω συγνωμη εκ των προτερων απο τα μελη για το "offtopic" για μενα κλεινει εδω η συγκεκριμενη συζητηση και δεν την συνεχιζω αλλο απλα θεωρησα αναγκαιο να πω τα πραγματα ως εχουν και οχι να αφησω να αιωρουνται μισες αληθειες. 2 ώρες πριν, manolis940 είπε Έχεις κάνει βέβαια σύγκριση με το remastered, το οποίο συνήθως θα το παίξουν όσοι τους αρέσει το game! Για κάποιο λόγο το Metacritic δεν έχει το Last of US part I PS4 Version, δεν ξέρω γιατί... Αλλά κοίτα ας πούμε στο PS5. Έχει πολύ μικρότερη βαθμολογία. Spoiler Ας κανουμε λιγο μαθημα ιστοριας για το παιχνιδι γιατι μου φαινεται ή δεν τα ξερεις ή επιτηδες αγνοεις στο ποστ σου. Πρωτα απο ολα το παιχνιδι βγηκε για πρωτη φορα στο ps3..Αν πας στο metacritic θα βρεις και εκει ενα καρο κριτικες που παιρνει το παιχνιδι πολυ καλη βαθμολογια. Μετα το παιχνιδι ξαναβγηκε στην remastered εκδοση για το ps4, εκανα συγκριση με αυτο γιατι αυτο επαιξα πρωτη φορα, πηρα κονσολα μονο κ μονο για αυτο το παιχνιδι και επειτα ητανε το πιο προσφατο που επαιζε σε 2 κονσολες ps4 k ps5 αρα μεγαλυτερο κοινο.Επισης η πρωτη εκδοση βγηκε για το 3 αν ηθελα να τεκμηριωσω την αποψη μου ακομη περισσοτερο θα μπορουσα να βαλω και τις κριτικες της πρωτης εκδοσης που ειναι πανω απο 10000 αλλα δεν το εκανα γιατι θεωρησα οτι πολλοι απο αυτους αγορασαν-αναβαθμισαν στην εκδοση του 4 οποτε θεωρησα σωστο να βαλω μονο τις κριτικες του 4. Τελος το last of us part I ειναι remake και για την ωρα βγηκε μονο για το ps5 και τον λογο που εχει χαμηλοτερη βαθμολογια θα τον ηξερες αν εκανες τον κοπο να διαβασεις μερικες απο τις αρνητικες κριτικες.Που επι της ουσιας ειναι οτι το παιχνιδι κυκλοφορησε για 3 φορα και ζητουσαν full price κ ελειπε το Mp εξου και οι κακες κριτικες ασχετως αν επεσε δουλεια μιας και μιλαμε για remake k οχι remaster. Με λιγα λογια εισαι ανιδεος πανω στο θεμα και το κανεις ακομη χειροτερο ενω υπαρχει το google δεν κανεις τον κοπο να διασταυρωσεις αν ισχυουν και γιατι ισχυουν αυτα που λες. Και γαμω τα επιχειρηματα ναι αλλα κοιτα η εκδοση του 5 εχει μικροτερη βαθμολογια... Ας κανω και εγω το ιδιο ναι αλλα κοιτα η εκδοση του ps3 εχει την ιδια βαθμολογια με του 4. Bonus..Μερικες αρνητικες κριτικες του remake. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2023 από icenex 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα