kirileman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Καλό και το 2ο, αλλά δε βλέπεται 1 επεισόδιο τη βδομάδα. Θα τα αφήνω να μαζεύονται από εδώ και πέρα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, omghi2u είπε Και εμενα μου αρεσε περισσοτερο το 2ο απο το 1ο. Εδωσα και το 1ο 8αρι. Το κοριτσακι μπορει να ειναι κλασσικο butterface αλλα εχει πιασει την Ellie σε σχεδον ολα τα σημεια. Δεν με νοιαζει η εμφανιση της οσο να υποστηριζει τον ρολο και το κανει πολυ πολυ πολυ καλα. Κινησεις, τροπος που μιλαει αλλαγες τονων στη φωνη το εχει δουλεψει... δεν παιζει να μην πηρε reference απο το παιχνιδι. Eγω σε τετοια established πραγματα εχω προβλημα με τους πολυ γνωστους ηθοποιους (που στην περιπτωση πασκαλ πχ ειναι πολυ καλος ηθοποιος) αλλα απλα δεν μπορω να τον δω σαν Joel. Εγώ κάπου διάβασα ότι δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το παιχνίδι οι ηθοποιοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 50 λεπτά πριν, xavier είπε ειναι αρκετα baby face ομως, σε φαση που εγω θα αναρωτιομουν αν θα τη κρατουσαν για να παιξει τη μεγαλυτερη Ελι των επομενων σεζον. Μικροδείχνει πολύ ναι. Δεν ξέρω για τις επόμενες σεζόν σχετικά με time jump διότι δεν έχω παίξει το παιχνίδι. Τώρα αν περάσουν 2-3 χρόνια πχ παλεύεται. Για παραπάνω δύσκολα. 29 λεπτά πριν, KilliK είπε ειναι gender fluid and non-binary Ναι όντως, το διάβασα και εγώ. Είναι της μόδας φαίνεται τελευταία στο Hollywood. 😊 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 yep. βοηθαει και να μην πηγαινεις φυλακη. δες Ezra Miller. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Τι λέτε ρε και τα πιστεύετε και όλας... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zvarthangalos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Το δεύτερο κι εμένα μου άρεσε περισσότερο απο το πρώτο θα πω όμως την προσωπική μου άποψη σε οτι αφορά τους ηθοποιούς και θεωρώ πως ειναι αψεγάδιαστοι όλοι τους και ειδικά οι τρεις που πρωταγωνιστούν στο δεύτερο, θα ήθελα όμως στην θέση της Τες να παίζει η Léa Seydoux άσχετα το τι θα γινόταν στην συνέχεια νομίζω πως θα την ανέβαζε ενα επίπεδο επάνω την σειρά έστω στον λίγο χρόνο συμμετοχής που έχει, δεν ξέρω για ποιο λόγο όμως απο την ερμηνεία της στο Death Stranding (video game) νομίζω πως θα της πήγαινε κουτί ο ρόλος αυτός. Edit: Άσχετο με την σειρά όμως σχετικό με αυτό που έγραψα για τους ηθοποιούς, είδα πρόσφατα το The Menu άριστος ο Ralph Fiennes στον ρόλο του αρχισέφ Slowik όμως αν στην θέση του ήταν ο Anthony Hopkins ίσως να μιλούσαμε για άλλου επιπέδου ταινία, η ταπεινή μου προσωπική μου γνώμη ειναι αυτή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LiquidTroll Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, KilliK είπε σαν το πρωτο videogame δηλαδη. 😁 οχι ρε συ, στο 1ο game δεν συνδεοταν οι infected. Δεν σκοτωνες εναν και μετα σκαγανε 15 λογω του fungus. Μονο λογω θορύβου Αυτό ειναι καινούριο, να συνδεοντε απο network of fungus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, kirileman είπε Καλό και το 2ο, αλλά δε βλέπεται 1 επεισόδιο τη βδομάδα. Θα τα αφήνω να μαζεύονται από εδώ και πέρα. Κι εγώ κλασικά θα τα δω όλα μαζί όταν τελειώσει η σεζόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Witcher1st Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, phanispal είπε Κι εγώ κλασικά θα τα δω όλα μαζί όταν τελειώσει η σεζόν. Αυτο θα ηταν το καλυτερο, αλλα θα πρεπει να κλεισεις και το ιντερνετ για 2 μηνες + να μην πηγαινεις στη δουλεια σου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Εντάξει δεν υπάρχει τι έχουν φτιάξει οι άνθρωποι (η μάλλον το cgi 🤣) σε επίπεδο production sets, κοστούμια, μακιγιάζ κλπ. Δεν υπήρχε το πόσο καλά είχαν στήσει την βομβαρδισμένη/infected Βοστόνη ειδικά σκηνικά όπως το hotel και το museum. Δηλαδή αν η φάση ειδικά στο part 2 ήταν μια φορά αποκρουστική και σιχαμένη, εδώ το έχουν πάει σε next level (αν και δεν έχει το gore). Όσο πάει η σειρά θα γίνεται και καλύτερη πιστεύω - έτσι ήταν και στο Chernobyl. Η Ellie wannabe παραμένει butterface βέβαια και σου την βιδώνει, αλλά πρέπει να της αναγνωρίσουμε ότι έχει κάνει nail εντελώς το tomboy και το smartass του χαρακτήρα, Που θα πάει θα την συνηθίσω και θα συμβιβαστώ, αλλά κάποιος που δεν έχει παίξει τα games δε θα έχει αυτό το πρόβλημα που έχουμε οι υπόλοιποι και δε φταίει και η κοπέλα που τράβηξε το short stick όταν ο Θεός μοίραζε faces.🤣 Από εκεί και πέρα είχαμε αρκετές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το game (το οποίο δε με χαλάει) σε αντίθεση με το πρώτο επεισόδιο που ήταν 99% πιστή μεταφορά. Βάζω spoilers. Spoiler Αυτό με το connected fungus είναι too much σίγουρα. Και κάνει τους infected πλέον τέζα επικίνδυνους γιατί τώρα αν πολεμάς έναν, ουσιαστικά στη πέφτει η ορδή αν είναι κοντά. Κάνει και τον Pedro να μη φαίνεται σκατόνουμπο που δε μπορούσε να ξεπαστρέψει 2 clicker με M16.🤣 Επίσης ο θάνατος της tess ήταν διαφοροποιημένος σε σχέση με το game (δεν έκανε last stand με τον στρατό), αλλά γλωσόφιλο με μύκυτα? Dayum son.🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Μάμησε το 2ο επεισόδιο, καλύτερο μπορώ να πω. Η κινηματογραφία, εφέ και make up είναι κορυφαία. Το προτιμούσα παραπάνω σε διάρκεια, τέρμα χορταστικό. Αν είχα την υπομονή θα τα έκανα binge watch μαζεμένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis54 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 The Last of Us: Τεράστια αύξηση στην τηλεθέαση με το 2ο επεισόδιο - Νέο ρεκόρ για το HBO Είναι η νέα σειρά που όλοι μιλούν για αυτή! Με το καλημέρα η σειρά The Last of Us του HBO έσπασε τα ρεκόρ, καθώς πραγματοποίησε τη 2η μεγαλύτερη πρεμιέρα στο κανάλι, εδώ και μια δεκαετία. Τώρα, η σειρά των Neil Druckmann και Craig Mazin σημείωσε ακόμη ένα ρεκόρ για το HBO και πραγματοποίησε μια τεράστια αύξηση στην τηλεθέασή του με την προβολή του δεύτερου επεισοδίου, με τίτλο "Infected". Σύμφωνα με μετρήσεις της Nielsen για λογαριασμό της Warner Bros. Discovery, το 2ο επεισόδιο του The Last of Us σημείωσε 5.7 εκατομμύρια τηλεθεατές σε HBO και HBO Max, πραγματοποιώντας μια αύξηση της τάξης του 22% σε σχέση με το προηγούμενο, πρώτο επεισόδιο, που είχε σημειώσει 4.7 εκατομμύρια τηλεθεατές. Το HBO ανακοίνωσε κιόλας ότι αυτό το άλμα στα νούμερα αποτελεί τη "μεγαλύτερη αύξηση κοινού για τηλεοπτική σειρά του HBO στην ιστορία". Πλέον, έγινε γνωστό ότι το 1ο επεισόδιο του The Last of Us τετραπλασίασε τις προβολές του μέσα σε διάστημα επτά ημερών φτάνοντας τους 18 εκατομμύρια τηλεθεατές συνολικά. Πηγη: https://unboxholics.com/news/tv/102128-the-last-of-us-terastia-ayxisi-stin-tiletheasi-me-to-2o-epeisodio-neo-rekor-gia-to-hbo?fbclid=IwAR1q_FPfuvRuicC4EDEF-6Bk7OwBCl9Lrk6e635WHo-mjdqxrWKPWfn05Mw 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 23 minutes ago, Glikos said: Το προτιμούσα παραπάνω σε διάρκεια, τέρμα χορταστικό. Το 3ο θα είναι 1 ώρα και 20 λεπτά. 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
managermono Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 μετρια σειρα μεχρι στιγμης για αυτο που ειναι καλο ως εκει ειδικα για αυτους που δεν ξερουν το παιχνιδι ειναι σειρα της σειρας 2 1 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Αναφορά σε κείμενο Με το καλημέρα η σειρά The Last of Us του HBO έσπασε τα ρεκόρ, καθώς πραγματοποίησε τη 2η μεγαλύτερη πρεμιέρα στο κανάλι, εδώ και μια δεκαετία. good, good. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα