Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, safridia είπε

Οκ η ανθρωποτητα μολυνθηκε απο τους μυκητες, σταματησαν τα παντα και ρημαξαν. Ο ουρανοξυστης γιατι τουμπαρε ομως ετσι;
Μαζευτηκαν ολοι οι μανιταρανθρωπου και τον κουναγαν;
Υπαρχει ενα συνδρομο στα παιχνιδια που υπαρχει και στον μοντελισμο, η υπερβολικη φθορα λες και εχουν περασει 200χρονια

περασε απο εκει πιο πριν ο Kenshiro:

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

9.9 βαθμολογια βλεπω, βεβαια οι ψηφοι ειναι ακομα λιγοι.

Τώρα πλακα κανεις έτσι? Έχει 1000 δεκαρια και τα αλλα είναι διψήφια, πάει καιρός που το amazon απλά δεν το νοιάζει.

Είπαμε άψογη η σειρά ως game adaptation και ίσως να άξιζε τόσο, αλλα για όνομα του θεού όχι και 10 για τελεοπτική σειρά. Δηλαδή σειρές τύπου Band of Brothers τι θα έπρεπε να πάρουν?

Δεν δίνεις παραμικρή σημασία πια στο IMDB score, στα user reviews μονο βρίσκεις αλήθειες και όχι πάντα, κοιτάω εσένα ROP. :P

• Like 6
Δημοσ.
16 ώρες πριν, safridia είπε

Οκ η ανθρωποτητα μολυνθηκε απο τους μυκητες, σταματησαν τα παντα και ρημαξαν. Ο ουρανοξυστης γιατι τουμπαρε ομως ετσι;
Μαζευτηκαν ολοι οι μανιταρανθρωπου και τον κουναγαν;
Υπαρχει ενα συνδρομο στα παιχνιδια που υπαρχει και στον μοντελισμο, η υπερβολικη φθορα λες και εχουν περασει 200χρονια

βομβες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενταξει και το δευτερο επεισοδιο μαμησε...Στα δικα μου ματια το μονο στραβοπατημα ειναι οτι τελειωσε γρηγορα και σε αυτο μαλλον φταιει ο πιλοτος που κρατησε σχεδον μιση ωρα παραπανω :P

Ειπα να το δω αρχοντικα καναπεδατος στην 55αρα τελικα δεν αντεξα και το ειδα στη δουλεια στο λαπτοπ καρεκλατος σε 15αρα :lol:

Με βλεπω να το ξαναβλεπω το βραδυ παλι με την γυναικα και να κανω οτι δεν εχω το δει γιατι θα με βριζει που το ειδα μονος μου..

Δεν θα κανω σποιλερ θα πω μονο οτι εχει καποιες αλλαγες σε σχεση(με το παιχνιδι) με το ποσο γρηγορα και πως εκτιλυσονται τα πραγματα αλλα ειναι τοσο πετυχημενα που πραγματικα θα πω μπραβο.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να δω πως θα εξελιχθει το εξης

Spoiler

Το όλα συνδέονται, λες και ήμαστε στο Avatar. Σκοτώνεις έναν, και στην ουσία το fungus είναι συνδεδεμένο με τα πάντα.

Ξαφνικά σκότωσε ο Joel εναν infected , και του την πέσανε όλοι. Με κάποιο τρόπο συνδέονται, με κάποιο τρόπο επικοινωνούν.

image.png.11801262e2ab6bbfd5455c3db1c4de72.png

Επεξ/σία από LiquidTroll
Δημοσ.
1 ώρα πριν, LiquidTroll είπε

Θέλω να δω πως θα εξελιχθει το εξης

Απόκρυψη περιεχομένων

Το όλα συνδέονται, λες και ήμαστε στο Avatar. Σκοτώνεις έναν, και στην ουσία το fungus είναι συνδεδεμένο με τα πάντα.

Ξαφνικά σκότωσε ο Joel εναν infected , και του την πέσανε όλοι. Με κάποιο τρόπο συνδέονται, με κάποιο τρόπο επικοινωνούν.

image.png.11801262e2ab6bbfd5455c3db1c4de72.png

σαν το πρωτο videogame δηλαδη. 😁

Δημοσ.

Εντάξει τα σκηνικά είναι απίστευτα.

Σίγουρα καλύτερο το 2ο επεισόδιο σε σχέση με το πρώτο.

Το κοριτσάκι μπορεί να ξενίζει κάποιους εμφανισιακά αλλά λογικά είναι το μεγαλύτερο ταλέντο υποκριτικής σε αυτήν την ηλικία.

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, skiabox είπε

Το κοριτσάκι μπορεί να ξενίζει κάποιους εμφανισιακά αλλά λογικά είναι το μεγαλύτερο ταλέντο υποκριτικής σε αυτήν την ηλικία.

Το ''κοριτσάκι'' είναι 20 ετών. 😊

Θεωρώ ότι υπάρχουν καλύτερες ηθοποιοί (και πιο όμορφες) σε αυτό το εύρος ηλικίας. Δεν ξέρω αν την επέλεξαν μόνο για την υποκριτική της. Προσωπικά δεν έχω θέμα εφόσον παίζει καλά και στέκεται επάξια στον ρόλο της.

Το 2ο επεισόδιο δεν το έχω δει, θα το βάλω απόψε.

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, skiabox είπε

Εντάξει τα σκηνικά είναι απίστευτα.

Σίγουρα καλύτερο το 2ο επεισόδιο σε σχέση με το πρώτο.

Και εμενα μου αρεσε περισσοτερο το 2ο απο το 1ο. Εδωσα και το 1ο 8αρι.

Το κοριτσακι μπορει να ειναι κλασσικο butterface αλλα εχει πιασει την Ellie σε σχεδον ολα τα σημεια. Δεν με νοιαζει η εμφανιση της οσο να υποστηριζει τον ρολο και το κανει πολυ πολυ πολυ καλα. Κινησεις, τροπος που μιλαει αλλαγες τονων στη φωνη το εχει δουλεψει... δεν παιζει να μην πηρε reference απο το παιχνιδι.

Eγω σε τετοια established πραγματα εχω προβλημα με τους πολυ γνωστους ηθοποιους (που στην περιπτωση πασκαλ πχ ειναι πολυ καλος ηθοποιος) αλλα απλα δεν μπορω να τον δω σαν Joel.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισχύει καθώς ο Πασκαλ τελευταία είναι παντού σε πολύ γνωστές παραγωγές. Προσωπικά δεν μπορώ να μην κάνω την σύνδεση " Α ο Mando ", καθώς τον έχω συνηθίσει τελευταία με αυτόν τον ρόλο (Star Wars). 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Glikos είπε

Το ''κοριτσάκι'' είναι 20 ετών. 😊

Θεωρώ ότι υπάρχουν καλύτερες ηθοποιοί (και πιο όμορφες) σε αυτό το εύρος ηλικίας. Δεν ξέρω αν την επέλεξαν μόνο για την υποκριτική της. Προσωπικά δεν έχω θέμα εφόσον παίζει καλά και στέκεται επάξια στον ρόλο της.

Το 2ο επεισόδιο δεν το έχω δει, θα το βάλω απόψε.

ειναι αρκετα baby face ομως, σε φαση που εγω θα αναρωτιομουν αν θα τη κρατουσαν για να παιξει τη μεγαλυτερη Ελι των επομενων σεζον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...