Προς το περιεχόμενο

The Last of Us [HBO, 2023]

coffeex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

9 ώρες πριν, kirileman είπε

Πώς γίνεται να κάνουμε τράμπα τη μαυρούλα κόρη με την κακομούτσουνη; Να ψηφίσουμε κάπου; Κατά τα άλλα, δεν έχω παίξει το παιχνίδι, οπότε δεν έχω ιδέα πόσο πιστή ή όχι μεταφορά είναι. Αυτό που είδα έχει ενδιαφέρον, φαίνεται αξιόλογο, αλλά όχι για 10. Και επειδή όποιος μπαίνει σε youtube/tik-tok κ.α. τα κομβικά σημεία των 2 παιχνιδιών τα έχει δει (να μην πω και για μεγάλο μέρος του gameplay), ελπίζω να αλλάξει το στόρυ στο 2.

Πάντως μια προσωπική πρόβλεψη να κάνω 

Νομίζω θα υπάρχει μεγάλη πτώση στη βαθμολογία των επόμενων επεισοδίων σε σχέση με το πρώτο, γιατί αναγκαστικά θα επικεντρωθούν στην παρούσα Ellie και τη σχέση της με τον Joel και αυτό σε αρκετούς με εμένα μαζί δε κάθισε και πολύ καλά αυτή η χημεία εννοώ. Αντίθετα στο παιχνίδι είχαν μαγική χημεία θα έλεγε κάποιος

Όπως πχ η χημεία με την κόρη του.

Όχι τραγική πτώση αλλά σε επίπεδα 8 με 8.5 και όχι αυτό το εξωφρενικό που έχει τώρα.

Επεξ/σία από DeareN
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

13 ώρες πριν, DeareN είπε

Ζω για τη στιγμή που θα μπει η Abby στο παιχνίδι και θα διχαστεί πάλι το κοινό...

Επίσης ενδιαφέρον θα έχει επειδή τα έδειξαν όλα μαζεμένα στο (διπλό) πρώτο επεισόδιο πώς θα το χειριστούν να βγάλουν 9 επεισόδια, υλικό υπάρχει αλλά όχι αρκετό χωρίς καινούργιες προσθήκες στα γεγονότα... 

εκτος και αν συμπτυξτουν τα δυο παιχνιδια σε μια σεζον..

Μόλις τώρα, KilliK είπε

εκτος και αν συμπτυξτουν τα δυο παιχνιδια σε μια σεζον..

Σύμπτυξη χωρίς αναγκαστικές αλλαγές στο στόρι δε γίνεται για ευνόητους λόγους

Spoiler

Και στα 9 επεισόδια παίζει ο Pedro 😂 😂 😂

• Like 1

O τροπος που εχει πιασει την ατμοσφαιρα και το setting του παιχνιδιου ειναι συγκλονιστικος.

Κατα τα αλλα η επιλογη της κοπελιτσας ειναι τραγικη...βαλτε μια που μοιαζει στην Ellie κι ας μην παιζει καλα....

• Like 2
  • Confused 4
  • Sad 2

6 ώρες πριν, manolis940 είπε
Spoiler

Ο ιός βέβαια απ' ότι καταλαβαίνω στην αρχή δεν είναι ιός αλλά μύκητας. Λογικά τρέφετε απ' τον ξενιστή του. Όταν πλέον δεν υπάρχει άλλη τροφή στο σώμα προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει νέο ξενιστή γι αυτό σχηματίζεται και αυτή η υπέροχη ζωγραφιά στον τοίχο. Η ανάπτυξη των μυκήτων απ' τα λίγα που θυμάμαι στην βιολογία είναι ότι όσο υπάρχει τροφή αναπτύσσονται εκθετικά. Οπότε ίσως και αυτή η διαδικασία θα πρέπει να είναι κάπως γρήγορη! Ίσως απλά ήταν στο τελικό στάδιο και βρέθηκε εκεί.

Spoiler

Είναι μύκητας, ακριβώς ότι είναι και στα μυρμήγκια, από εκεί το πήρανε άλλωστε. Στο game το last stage που είναι ο bloater, θέλει πάνω από 10 χρονια, αυτό που έδειξαν ήταν clicker, οποτε τουλάχιστον ένα χρόνο το λιγότερο.

Ναι ok θα μπορούσε να μην έχει περάσει η Tess για κάποια χρονια από εκεί, απλά επειδή έδειξαν τον άλλο μέσα στην πολη πριν το αεροπλάνο με μπέρδεψε κάπως. Θα δείξει, λογικά θα μάθουμε στο επόμενο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως περι 2ης σεζον θα πρεπει να αλλαξει ριζικα το σεναριο γιατι βλεπω να παθαινει οτι επαθε το walking dead..

Spoiler

Για μενα το walking dead εχασε πολυ οταν σκοτωσαν τον γιο του ρικ και μετα οταν "σκοτωσαν" και τον ιδιο.

Αν κανουν και εδω οτι εγινε με τον τζοελ καληνυχτα και καλη βραδια εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε για τις βαθμολογιες.Ελπιζω να μην κανουν το ιδιο λαθος πρωτη φορα που ευχομαι να μην γινει ακριβης μεταφορα του σεναριου ενος παιχνιδιου στην μεγαλη οθονη..

Επεξ/σία από icenex
  • Like 3

5 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Είναι μύκητας, ακριβώς ότι είναι και στα μυρμήγκια, από εκεί το πήρανε άλλωστε. Στο game το last stage που είναι ο bloater, θέλει πάνω από 10 χρονια, αυτό που έδειξαν ήταν clicker, οποτε τουλάχιστον ένα χρόνο το λιγότερο.

Ναι ok θα μπορούσε να μην έχει περάσει η Tess για κάποια χρονια από εκεί, απλά επειδή έδειξαν τον άλλο μέσα στην πολη πριν το αεροπλάνο με μπέρδεψε κάπως. Θα δείξει, λογικά θα μάθουμε στο επόμενο.

Spoiler

Πρέπει να τον σκοτώσει κάποιος για να γίνει αυτό ή είναι απλά φυσική εξέλιξη. Γιατί αν είναι το δεύτερο, απλά θα μπορούσε να βρεθεί εκεί στα τελευταία του υποθέτω.

39 λεπτά πριν, icenex είπε

Παντως περι 2ης σεζον θα πρεπει να αλλαξει ριζικα το σεναριο γιατι βλεπω να παθαινει οτι επαθε το walking dead..

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Για μενα το walking dead εχασε πολυ οταν σκοτωσαν τον γιο του ρικ και μετα οταν "σκοτωσαν" και τον ιδιο.

Αν κανουν και εδω οτι εγινε με τον τζοελ καληνυχτα και καλη βραδια εδω θα ειμαστε και θα τα λεμε για τις βαθμολογιες.Ελπιζω να μην κανουν το ιδιο λαθος πρωτη φορα που ευχομαι να μην γινει ακριβης μεταφορα του σεναριου ενος παιχνιδιου στην μεγαλη οθονη..

Αν είναι εύκολο γράφετε κάποιο τίτλο όπως "Video Game Spoiller". Ένα spoiller σαν αυτό είναι κρίμα να το ανοίξει κάποιος που δεν έχει παίξει το 2ο game και έχει δει μόνο την σειρά.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, manolis940 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Πρέπει να τον σκοτώσει κάποιος για να γίνει αυτό ή είναι απλά φυσική εξέλιξη. Γιατί αν είναι το δεύτερο, απλά θα μπορούσε να βρεθεί εκεί στα τελευταία του υποθέτω.

Αν είναι εύκολο γράφετε κάποιο τίτλο όπως "Video Game Spoiller". Ένα spoiller σαν αυτό είναι κρίμα να το ανοίξει κάποιος που δεν έχει παίξει το 2ο game και έχει δει μόνο την σειρά.

Ξεκιναω λεγοντας για την δευτερη σεζον τι αλλο παραπανω θες να γραψω προφανως και θα αναφερθω σε γεγονοτα που εγιναν στο παιχνιδι αλλιως θα μιλαγαμε για ενα σεναριο που εβγαλα απο το κεφαλι μου, αρα δεν θα υπηρχε λογος για σποιλερ.Ασε που παρότι σε σποιλερ δεν γίνομαι συγκεκριμένος ούτε καν περιλιπτικος.

Περα απο αυτο τα σποιλερ για αυτον ακριβως τον λογο υπαρχουν οποιος δεν τα θελει δεν τα ανοιγει απο εκει και επειτα τα ανοιγει με δικη του ευθυνη.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΣΠΟΙΛΕΡ...ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΣΠΟΙΛΕΡ..Ειναι τοσο απλο δεν θελει ιδιαιτερο κοπο απλα δεν κανεις κλικ.

Λυσεις υπαρχουν για εναλλακτικο σεναριο το θεμα ειναι να υπαρχει θεληση να το αλλαξουν.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
  • Confused 2

2 ώρες πριν, icenex είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Α ρε ήρωα.

Εχεις κάτσει και έχεις δει τόσο πολύ walking dead;

Εγώ είμαι 9η σεζόν δεύτερο επεισόδιο και έχω σκυλοβαρεθει.

Ειναι τόσο χάλια ο 9ος κύκλος;

2 ώρες πριν, manolis940 είπε
Spoiler

Όχι άμα πεθάνει τέλος, δεν είναι τα κλασσικά zombies. Στους τοίχους την πέφτουνε σαν νάρκη φάση και με αυτόν τον τρόπο ο μύκητας εξαπλώνεται σε βαθμό που στο τέλος τους σκοτώνει. Φυσικά στο game έχουμε spores ενώ εδώ όχι, οποτε δεν ξέρω πως ακριβώς θα το εξηγήσουν, άμα το εξηγήσουν.

• Like 1

Μόλις τώρα, skiabox είπε

Α ρε ήρωα.

Εχεις κάτσει και έχεις δει τόσο πολύ walking dead;

Εγώ είμαι 9η σεζόν δεύτερο επεισόδιο και έχω σκυλοβαρεθει.

Ειναι τόσο χάλια ο 9ος κύκλος;

Μπα αυτη η σεζον ειναι καλη που να δεις την 10 και 11 βεβαια εχεις δεις και χειροτερες αφου εχεις φτασει ως εδω...Αλλα ναι με λες και ηρωα γιατι εχω δει και ολα τα spin off το μονο που δεν αντεξα ειναι το walking dead world που το εχω αφησει στην δευτερη σεζον και εχω δει μονο 4 επεισοδια βαριεμαι να δω τα υπολοιπα.

Πραγματικα τα βλεπω μονο κ μονο για να πω οτι τα ειδα.Μην τυχον χασω καποια πληροφορια/στοιχειο για το universe της σειρας.Οπως ειδα και το tales of the walking dead...δεν ητανε κατι ιδιαιτερο αυτο αλλα τουλαχιστον δεν βαρεθηκα ισως επειδη καθε επεισοδιο ειναι μια διαφορετικη μινι ιστορια.

Σορρυ για το το οφ τοπικ.

2 ώρες πριν, icenex είπε

Μπα αυτη η σεζον ειναι καλη που να δεις την 10 και 11 βεβαια εχεις δεις και χειροτερες αφου εχεις φτασει ως εδω...Αλλα ναι με λες και ηρωα γιατι εχω δει και ολα τα spin off το μονο που δεν αντεξα ειναι το walking dead world που το εχω αφησει στην δευτερη σεζον και εχω δει μονο 4 επεισοδια βαριεμαι να δω τα υπολοιπα.

Πραγματικα τα βλεπω μονο κ μονο για να πω οτι τα ειδα.Μην τυχον χασω καποια πληροφορια/στοιχειο για το universe της σειρας.Οπως ειδα και το tales of the walking dead...δεν ητανε κατι ιδιαιτερο αυτο αλλα τουλαχιστον δεν βαρεθηκα ισως επειδη καθε επεισοδιο ειναι μια διαφορετικη μινι ιστορια.

Σορρυ για το το οφ τοπικ.

Καλά που μου το είπες να τη συνεχίσω.

Εντωμεταξυ τα zombies του last of us έχουν την ταχύτητα του bolt.

Καμία σχέση με αυτά του walking dead δηλαδή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, skiabox είπε

Καλά που μου το είπες να τη συνεχίσω.

Εντωμεταξυ τα zombies του last of us έχουν την ταχύτητα του bolt.

Καμία σχέση με αυτά του walking dead δηλαδή.

Δεν ειναι ζομπια αυτην ειναι η διαφορα τους, θεωρουνται μολυσμενοι-ζωντανοι οργανισμοι(παρασιτο-ξενιστης) εξου και οτι πολλες λειτουργιες το εγκεφαλου λειτουργουν οπως το τρεξιμο για αυτο και πεθαινουν πιο ευκολα σε σχεση με τα ζομπια που πεθαινουν μονο αν καταστρεψεις τον εγκεφαλο.

Αν κρινουμε με βαση το παιχνιδι οι μολυσμενοι πεθαινουν και με σφαιρες στο σωμα αρκει να ειναι αρκετες ωστε να καταντησουν το σωμα μη βιωσιμο  πχ αρκετα ζωτικα οργανα εχουν παθει ζημια με αποτελεσμα να σταματησει να λειτουργει ο εγκεφαλος και κατ επεκταση να μην μπορει πλεον ο μυκητας κανει τα δικα του στον εγκεφαλο.Βεβαια και εδω μια σφαιρα στο κεφαλι ειναι ο ιδανικος τροπος απλα δεν ειναι ο μονος τροπος οπως στα ζομπια.

Στην ουσια μιλαμε για μια σειρα μολυσμενων οπως στην ταινια "28 μερες μετα" που ουσιαστικα ο οργανισμος παροτι μολυσμενος συνεχιζει να ζει απλα εχει χασει τα λογικα του.

edit.

@{TDi}Dj2k..infc τι ειναι αυτο που ειπα που σε μπερδεψε ή μηπως εχεις διαφορετικη αποψη και τα λεω τελειως λαθος?

Επεξ/σία από icenex

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...