Προς το περιεχόμενο

The Last of Us [HBO, 2023]

coffeex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

37 λεπτά πριν, Thresh είπε

Είναι κολλήματα λόγω της εμπειρίας που είχαμε μέχρι τώρα.

Αν η συντριπτική πλειοψηφία των ταινιών/σειρών που προέρχονται από games/books βγήκαν φόλες επειδή είχαν αποκλίνει σε σημαντικό βαθμό, τότε είναι λογικό να θέλουμε να είναι όσο πιο πιστό γίνεται, αφού με βάση την "original" ιστορία είχαν επιτυχία στην πρώτη τους μορφή.

Ειδικά αν το game βασίζεται περισσότερο στην πλοκή από ότι πχ στα γραφικά, είναι κάπως βλακεία να διακινδυνεύσεις το αποτέλεσμα κάνοντας σημαντικές αλλαγές, ενώ έχεις το σιγουράκι...

Συμφωνώ ότι δεν πρέπει βα του αλλάζεις τον αδόξαστο στις αλλαγές αλλα εδώ φτάσαμε σε σημείο να σχολιάζουμε γιατί δεν παίζει Τεξανός το Τεξανο πρωταγωνιστή . Κ αε γενικές γραμμές αν αλλάξεις κάποια πράγματα γιατί η σειρά δεν μπορεί να προχωρήσει αλλιώς σε σχέση με το game δε βλέπω που είναι το πρόβλημα . 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειναι σχεδον σιγουρο οτι η σειρα θα ανανεωθει για 2η σεζον. και εδω ξεκιναει το προβλημα, αφου  η ιστορια εντελει οδηγει στο αμφιλεγομενο TLOUS2. πως θα το χειριστουν οι παραγωγοι;  θα το μεταφερουνι αυτουσιο; θα το διορθωσουν; θα το αντικαταστησουν με κατι αλλο (για την ωρα); η 2η σεζον θα κρινει το μελλον της σειρας, . διοτι αν επαναλαβουν το λαθος του ΤΟLUS2, θα εχουν πρακτικα σκοτωσει την ολη θετικη αποδοχη που απολαμβανει τωρα απο το κοινο της.

κατι oμως μου λεει οτι ο Drunkman θα επιμεινει στο αρχικο "οραμα" του για το TLOUS2.

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 3

1 ώρα πριν, KilliK είπε

ειναι σχεδον σιγουρο οτι η σειρα θα ανανεωθει για 2η σεζον. και εδω ξεκιναει το προβλημα, αφου  η ιστορια εντελει οδηγει στο αμφιλεγομενο TLOUS2. πως θα το χειριστουν οι παραγωγοι;  θα το μεταφερουνι αυτουσιο; θα το διορθωσουν; θα το αντικαταστησουν με κατι αλλο (για την ωρα); η 2η σεζον θα κρινει το μελλον της σειρας, . διοτι αν επαναλαβουν το λαθος του ΤΟLUS2, θα εχουν πρακτικα σκοτωσει την ολη θετικη αποδοχη που απολαμβανει τωρα απο το κοινο της.

κατι oμως μου λεει οτι ο Drunkman θα επιμεινει στο αρχικο "οραμα" του για το TLOUS2.

Dude ας το αφήσουμε αυτό για όταν έρθει η ώρα γιατί θα αρχίσουν να βγαίνουν από τα πατώματα και έχω ήδη πόσους blocked.

Ας παραμείνουμε προσωρινά στην πρώτη season και όταν τελειώσει βλέπουμε, γιατί πολύ απλά παίζει να μαμηθεί από το επόμενο επεισόδιο κιόλας. Έχει μέλλον.

• Like 6

Το ειδα και εγω χθες.Καθολου φαν του παιχνιδιου,2 φορες το εχω παρατησει στην αρχη.Λιγο μετα απο

Spoiler

θανατο της κορης του Joel.

Το πρωτο επισοδιο ωστοσο μου αρεσε.Καταρχας ηταν μεγαλυτερο το impact σε  αυτο που εδειξε στο πρωτο μισαωρο.Στο παιχνιδι οταν εγινε απλα μου φανηκε αδιαφορο.

Tωρα σε αναμονη του επομενου επισοδιου.Δεν πιστευω παντως να το σταματησω οπως με το παιχνιδι.

• Like 1
  • Confused 2

• Super Moderators
1 minute ago, kaliakman said:

Πόσα επεισόδια θα είναι; Έχω καιρό να παίξω το game αλλά σαν γρήγορα δεν προχωράει;

9 βλέπω στο imdb.

4 ώρες πριν, KilliK είπε

ποιο λαθος? μιλαμε για το ιδιο παιχνιδι που σαρωσε ολα τα βραβεια? Και ασε τα reviews στην ακρη, το 2 ειναι πολυ πιο σκληρο και αληθινο . Ιδιως η διαφορα στο point of view θα ειναι πολυ ενδιαφερον το πως θα απεικονιστει στη σειρα, πέρα απο τις σοκαριστικες στιγμες.

να αφησουμε στην ακρη και την αποψη αυτων που το πληρωσανε και το παιξανε; το σηκουελ δεν ετυχε της ιδιας καθολικης θετικης αποδοχης οπως το πρωτο. στην καλυτερη διχασε το fanbase του. αυτη ειναι η πραγματικοτητα, και κανενα βραβειο της βιομηχανιας δεν θα την αλλαξει. αν η 2η σεζον ειναι μια κοπια της ιστοριας, παλι μια επαναληψη των ιδιων αντιδρασεων θα εχουμε και θα βγει η σειρα ζημιωμενη στο τελος.

η λυση ειναι απλη. oπως εκανε αλλαγες ο Drunkman στο πηγαιο υλικο για την πρωτη σεζον, μπορει να κανει το ιδιο και για την δευτερη. την κριτικη που εισεσπαξε το σηκουελ, την γνωριζει, ας την διευθετησει.

• Like 4
  • Thanks 2

3 ώρες πριν, KilliK είπε

να αφησουμε στην ακρη και την αποψη αυτων που το πληρωσανε και το παιξανε; το σηκουελ δεν ετυχε της ιδιας καθολικης θετικης αποδοχης οπως το πρωτο. στην καλυτερη διχασε το fanbase του. αυτη ειναι η πραγματικοτητα, και κανενα βραβειο της βιομηχανιας δεν θα την αλλαξει. αν η 2η σεζον ειναι μια κοπια της ιστοριας, παλι μια επαναληψη των ιδιων αντιδρασεων θα εχουμε και θα βγει η σειρα ζημιωμενη στο τελος.

η λυση ειναι απλη. oπως εκανε αλλαγες ο Drunkman στο πηγαιο υλικο για την πρωτη σεζον, μπορει να κανει το ιδιο και για την δευτερη. την κριτικη που εισεσπαξε το σηκουελ, την γνωριζει, ας την διευθετησει.

να ληφθει υποψιν το review bombing που δεχθηκε το παιχνιδι? για ποιο λογο? σε καμια περιπτωση. Δε καταλαβαινω τη λογικη του να γινει μια σειρα για τους haters και οχι για τους λατρεις του παιχνιδιου...

και δε μιλαω για κοσμο που απλα κατι δεν του αρεσε στο παιχνιδι, το ιδιο ειχε συμβει και στο 1ο παιχνιδι. Απλα εδω ηταν ξεκαθαρο οτι προκειται προς ενορχηστρωμενο review bombing, απο συγκεκριμενες κατευθυνσεις που δεν ειχαν να κανουν οτιδηποτε σε σχεση με το παιχνιδι.

• Like 2

2 ώρες πριν, xavier είπε

Δε καταλαβαινω τη λογικη του να γινει μια σειρα για τους haters και οχι για τους λατρεις του παιχνιδιου..

Η λογική ειναι να γινει μια σειρά για ΟΛΟΥΣ. Αυτό σημαίνει οτι η πλειοψηφία δεν έχει παίξει το παιχνίδι και δεν έχει ιδέα για το σύμπαν. 

Οπως έγραψα και στη κριτική μου, εγω άκουσα κάτι για ζομπια που κυνηγάνε ανθρωπους, κάτι που ειναι κλισέ. Ωστόσο την ευκαιρία την έδωσα λόγω της προβολής που έχει δωθεί απο τα ΜΜΕ και των διθυραμβευτικών σχολίων που διάβασα εδω, απο άτομα που έγραφαν οτι δεν ειχαν ασχοληθεί με το παιχνίδι. Και εν τέλει σωστά έπραξα διοτι δειχνει πολυ ενδιαφέρουσα σειρά.

Θα δειξει ομως...

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...