Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση και συγνώμη εάν έχει απαντηθεί πιο πίσω.

Αν δεν έχουμε παίξει τα παιχνίδια, να δούμε τη σειρά ή καλύτερα να παίξουμε πρώτα τα παιχνίδια; Ποια η γνώμη σας;

Ευχαριστώ

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Lotof είπε

Enjoy pascal…

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

….while it lasts. 😜

αν βγει δεύτερη σεζόν και ακολουθήσουν αυτούσιο το part 2 , θα πέσει αισθητά πολύ

γραφή, σενάριο,  χαρακτήρες είναι πολύ κατώτερα στο δεύτερο,  και δεν είναι παιχνίδι αντε να το σώσει το gameplay , η σειρά βασίζεται σε αυτά τα στοιχεία 

Επεξ/σία από noFEARgr
  • Like 3
  • Sad 2
Δημοσ.
Spoiler

Που ξερετε στην σειρα ισως δεν υπαρξουν καποιοι θανατοι....Και να αλλαξουν ριζικα το στορυ :P

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, MaxHeadroom_1985 είπε

απίστευτο που ακόμα κάποιοι έχουν συνδρομή σε netflix disney και παρακαλάνε για hbo , ενώ...

Αστοχο το comments σου, οταν ολοι δειχνουμε ενδιαφερον για συνδρομη, αλλα δεν ειναι στο χερι μας.

Στις 15/1/2023 στις 12:02 ΠΜ, Speculoos είπε

Tόσες άλλες χώρες έχουν ΗΒΟ Μax γιατί να περιμένεις Τουρκία; Από Β. Μακεδονία και Βουλγαρία μέχρι Αργεντινή. Στην τελευταία έχει ετήσια συνδρομή με 22 ευρώ.

Προσωπικά έχω μέσω Ολλανδίας, όταν έκανε launch πέρσι τετοια εποχή έπαιξε για ένα μήνα προσφορά να δίνεις 33 ευρώ το χρόνο για πάντα.

Το δύσκολο είναι να βρεις πιστωτική ή τρόπο να πληρώσεις.

Μπορεις ομως να το κατεβασεις σε tv και ps5?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostakis1978nov είπε

Παιδιά μια ερώτηση και συγνώμη εάν έχει απαντηθεί πιο πίσω.

Αν δεν έχουμε παίξει τα παιχνίδια, να δούμε τη σειρά ή καλύτερα να παίξουμε πρώτα τα παιχνίδια; Ποια η γνώμη σας;

Ευχαριστώ

Κοίτα, αν δεν έχεις παίξει το game πιστεύω θα δεις τη σειρά πιο χαλαρά με την έννοια ότι δε θα συγκρίνεις και δε θα πολυσκέφτεσαι τις όποιες αλλαγές εντοπίσεις. Πάντως διάβαζα δηλώσεις των δημιουργών της σειράς και έλεγαν ότι θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές, όπως για παράδειγμα χρονικές τροποποιήσεις.

Σου προτείνω να ξεκινήσεις το πρώτο επεισόδιο! 🙌

• Like 2
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Δεν έχω τηλεόραση ή ps5 αν αυτά τα δύο μπορούν να έχουν VPN τότε θα είναι εντάξει; Δε γνωρίζω. Το ΗΒΟ Max το έχω σε PC, ipad και Android phone, πάντα πρόσβαση μέσω VPN.

Μόλις τέλειωσα το επεισόδιο, αρκετά δυνατή η αρχή. Μιας και δεν έχω παίξει το παιχνίδι μου έβγαζε σε κάποιες στιγμές κάτι το generic αλλά χωνευόταν. Είχε μετά τους τίτλους τέλους κάποια teasers για τα επόμενα επεισόδια και συνεντεύξεις, βγαίνει ότι δε θέλουν να κάνουν Walking Dead ας ελπίσουμε ότι θα ισχύσει.

Δημοσ.

Ok, το καλύτερο video game adaptation που έχω δει και νομίζω έχω δει παρα πολλά. Πάντα μιλάμε για live action. Βασικά βάζω και ταινίες μέσα από την στιγμή που είχε την διάρκεια σχεδόν ταινίας. Η καλύτερη ταινία άλλωστε για μένα ήταν το Silent Hill μέχρι το τέλος του νοσοκομείου στην πρώτη ώρα της ταινίας. Μετά εμετός. So it counts. :P

Ίδια sets, ίδιοι διάλογοι στα σωστά σημεία και ενδιαφέρον fillers που απουσίαζαν από το game.

Ναι, κάποια πράγματα άλλαξαν, αλλα όλα ένιωσα είχαν λόγο, είτε για budget, είτε για περισσότερο impact, etc. Μου αρέσει επίσης που αλλάξανε σε πολλά πλανα την θέση των ηθοποιών, μοιάζει λιγότερο γνώριμο για τους gamers.

Γενικά το βρίσκω άψογο. Όλο, εκτος από ένα. Ellie. :( 

Για δυο λόγους. Πρώτον γιατί η καημένη η Bella δεν είναι ιδιαιτερα όμορφη και δυστυχώς δεν έχει καθόλου γλυκό πρόσωπο. Αυτή ήταν η ισορροπία που είχε η game Ellie, το cuteness σε συνδυασμό με το attitude.

Το δεύτερο το έχει μια χαρά, τον χαρακτήρα, αλλα βρήκα το γράψιμο απότομο, δηλαδή μπήκε με την μια η Ellie σε "motherfuckers" mode, αντί σιγά σιγά να δείξει τον χαρακτήρα τις αφού νιώσει οικειότητα η θυμο.

Εννοείτε φυσικά ότι το εμφανισιακό είναι σχεδόν ανούσιο μπροστά στην ηθοποιία, αλλα τι να κάνουμε, η σύγκριση είναι αδύνατη.

Aμα εξαιρέσεις αυτό, τότε τέλειο, για live action video game adaptation, σημαντικό αυτό.

Μακάρι, μακάρι, να συνεχίσει έτσι.

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Αστοχο το comments σου, οταν ολοι δειχνουμε ενδιαφερον για συνδρομη, αλλα δεν ειναι στο χερι μας.

οκ, και για ποιο λόγο ακριβώς δείχνετε ενδιαφέρον για συνδρομές;  ρητορική ερώτηση  μην απαντήσεις

Δημοσ.

Αρκετα καλος και ενδιαφερον ο πιλοτος,με πολυ καλη δουλεια και στον τομεα της ατμοσφαιρας σε κερδιζει για τη συνεχεια που εχουμε διαφορα ερωτηματα να απαντηθουν και για το παρελθον και για το παρον.

Επισης αγαπαμε Αννα Τορβ!

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Ok, το καλύτερο video game adaptation που έχω δει και νομίζω έχω δει παρα πολλά. Πάντα μιλάμε για live action. Βασικά βάζω και ταινίες μέσα από την στιγμή που είχε την διάρκεια σχεδόν ταινίας. Η καλύτερη ταινία άλλωστε για μένα ήταν το Silent Hill μέχρι το τέλος του νοσοκομείου στην πρώτη ώρα της ταινίας. Μετά εμετός. So it counts. :P

Ίδια sets, ίδιοι διάλογοι στα σωστά σημεία και ενδιαφέρον fillers που απουσίαζαν από το game.

Ναι, κάποια πράγματα άλλαξαν, αλλα όλα ένιωσα είχαν λόγο, είτε για budget, είτε για περισσότερο impact, etc. Μου αρέσει επίσης που αλλάξανε σε πολλά πλανα την θέση των ηθοποιών, μοιάζει λιγότερο γνώριμο για τους gamers.

Γενικά το βρίσκω άψογο. Όλο, εκτος από ένα. Ellie. :( 

Για δυο λόγους. Πρώτον γιατί η καημένη η Bella δεν είναι ιδιαιτερα όμορφη και δυστυχώς δεν έχει καθόλου γλυκό πρόσωπο. Αυτή ήταν η ισορροπία που είχε η game Ellie, το cuteness σε συνδυασμό με το attitude.

Το δεύτερο το έχει μια χαρά, τον χαρακτήρα, αλλα βρήκα το γράψιμο απότομο, δηλαδή μπήκε με την μια η Ellie σε "motherfuckers" mode, αντί σιγά σιγά να δείξει τον χαρακτήρα τις αφού νιώσει οικειότητα η θυμο.

Εννοείτε φυσικά ότι το εμφανισιακό είναι σχεδόν ανούσιο μπροστά στην ηθοποιία, αλλα τι να κάνουμε, η σύγκριση είναι αδύνατη.

Aμα εξαιρέσεις αυτό, τότε τέλειο, για live action video game adaptation, σημαντικό αυτό.

Μακάρι, μακάρι, να συνεχίσει έτσι.

Ακριβώς αυτά ήθελα να γράψω με μια προσθήκη. 

Μου έβγαλε συναίσθημα που δε μου έβγαλε το game δηλαδή συγκινήθηκα σε ένα (γνωστό) σημείο ενώ στο game 3 φορές που το έπαιξα δεν έφτασα μέχρι τη συγκίνηση. 

Και να ξανατονίσω ότι η Ellie δε μου κάθεται καλά γιατί λείπει το cuteness τελείως τόσο εμφανισιακά όσο και με το γράψιμο του χαρακτήρα της, χωρίς να θέλω να μειώσω τη Bella σαν ηθοποιό, η κοπέλα παίζει πολύ καλά. 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, DeareN είπε

Μου έβγαλε συναίσθημα που δε μου έβγαλε το game δηλαδή συγκινήθηκα σε ένα (γνωστό) σημείο ενώ στο game 3 φορές που το έπαιξα δεν έφτασα μέχρι τη συγκίνηση. 

Και να ξανατονίσω ότι η Ellie δε μου κάθεται καλά γιατί λείπει το cuteness τελείως τόσο εμφανισιακά όσο και με το γράψιμο του χαρακτήρα της, χωρίς να θέλω να μειώσω τη Bella σαν ηθοποιό, η κοπέλα παίζει πολύ καλά.

Εμενα όχι και τόσο αλλα λογικό μιας και έχω παίξει το game πάμπολλες φορες. Παρόλα αυτά την βρήκα άψογη την σκηνή.

Ναι στην αρχή του game η Ellie είναι quirky και inquisitive, όχι με την μια βρισίδια. Βασικά η πρώτη εμφάνιση της Ellie θα έπρεπε να είναι εκεί στον διάδρομο. Δεν χρειαζόταν τόσο νωρίς backstory, ούτε να rush την αποκάλυψη ότι η Ellie

Spoiler

είναι immune.

Ίσως το φρενάρουν στο επόμενο επεισόδιο μέχρι τον Bill. Idk, παρεμένει καταπληκτικό το πρώτο επεισόδιο. :)

ps. Ο Joel cheat από το πρώτο επεισόδιο με το

Spoiler

M4/16 που τσίμπησε.

Ντροπή cheater. :P

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...